Tillbaka från två underbara dagar

Antar att det inte bara jag som är dötrött här..? Herregud vilka underbara dagar vi har haft uppe i Kungshamn/Smögen. Stack ju dit i Torsdags med massa goa personer. Först blev det kaos (kan ju inte alltid gå bra). Alla som kom upp hade ingenstans att stanna över natten. Efter många om och men blev det till att ta in på ett vandrarhem på Smögen för vissa medans andra valde att sova utomhus på klipporna. Smart som jag är hade ja redan fixat ett ställe att bo på redan innan jag kom upp.
   Kvällen blev en sådan där konstig kväll som innehåller precis allt. Från min sida kom det alldeles för mycket tårar med samtidigt hade jag en av de underbaraste kvällarna på länge. Att vara i Smögen med sina underbara vänner, det kan nästan inte bli bättre! Dock saknade jag en del utav er där uppe tyvärr..

Nåväl, somnade rätt snabbt den där kvällen (fortfarande ung och dum). Igår (fredag) lade vi oss alla uppe på några klippor på Smögen. Där låg vi i fyra timmar utan att röra oss ur fläcken. Efter en dag i solen blev en och annan rätt rejält solbrända vill jag meddela. (läs sönderbrända). När det började skymma så satte vi oss och grillade dögoda hamburgare nere vid vattnet.

Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Det är inte det att jag inte har sovit, utan mer att jag har varit igång så jävla mycket. Har haft saker att göra hela tiden. Men nu mina vänner, nu ska jag sätta på en film och sova tänkte jag. Hade inte med mig kameran upp. Ville inte riskera att tappa bort den. Föresten fick jag ett paket på posten förut. Fick en tröja, biobiljetter och någon anna sak som jag inte fattade det var det var från bilddagboken. Haha. Var ju med i någon tävling. Men aja, jag tackar och tar emot!

Hoppas ni har haft det lika gött som jag har. Tvivlar dock på det, men man kan hoppas. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0