Studenten

Jäklar säger jag bara. Vilken varm dag det har varit. Åkte ner redan vid ett för att sätta oss och ta bra platser till studenten. Galet varmt. Vi satt i solen nästan hela tiden. Dock inte fått så mycket färg. haha. Men vad gör det?
Vi köpte mat från Diva, EspressoHouse och lite blandade stället och satt och käkade i solen. Vi var rätt mycket folk faktiskt.
Sen kom studenterna vid halv sex. Vissa såg helt gräsliga ut men vissa var helt underbara. Tänk att jag redan har bestämt vad jag ska ha för klänning. hihi. Supersnygg kommer jag att vara. (Tro det eller ej).
Förövrigt var Louise (min syster) dösnygg. Såg lite nervös ut, men vem skulle inte vara det?

Här kommer ett bildhav
.



Louise och Victor







26 grader i skuggan....

Nu ska jag ner till studenten. Min syster är supersnygg. Hon ser ut som en liten bakelse. Kommer bli galet jävla varmt att sitta där nere. Men det är det värt. PUSS






Gårdagen i bilder..














Fullspäckad kväll

Hallå i stugan.
Hade en riktigt bra kväll igår. Fullspäckat hela dagen. Var ju som sagt ledig igår. Men vid fyratiden tog jag och Ludde tåget in till Göteborg. Vi satte oss i Slottskogen och hängde lite. Vägen tills slottskogen gick väl mindre bra. Som ni kanske har förstårr så är jag+tåg+spårvagnar+bussar en värdelös kombination. Så vi åkte med den nedrans spårvagnen i fyrtio minuter att komma något vart. Men men, vi kom fram till slut och det är väl ändå huvudsaken.

Sen är den tiden där emellan lite suddig tyvärr. Inte bra det där! (men man lever bara en gång). Alla gör sina små misstag. Sedan mötte vi upp Petter och Eric och sen bar det av till Liseberg för att kika på MissLi. Jag hörde dock bara typ två låtar, men det jag hörde var riktigt bra.
Sedan gick vi gasten och jag har nog aldrig sett en mer vettskrämd människa än kära Madde. Ojojoj vad hon skrek och hade sig. Fast det hör lixom till inne i ett spökhus. haha.
Vid elvatiden satte vi oss på McDonalds och käkade lite och sen åkte jag och Petter hem till honom och nanade.

Nu sitter jag är hemma med världens huvudvärk och borde duscha. Sen ikväll ska jag träffa mina små flickor tror jag bannemej. Dock ska jag på dejmbekonser först. min syster skulle tydligen spela. Borde föresten äta något. Hade inte så mycket matlust igår. Är sugen på något riktigt gott, typ hemmalagad hamburgare. Hur gött lät inte det tro?

Hoppas ni hade en lyckad kväll igår. PUSS

Morsning

Vem vaknade nyss? Jo, tro fan att det var jag. Har dock sovit förjävla dåligt. Kan bero på att vi hade en fönsterputsare som sprang runt här i huset redan vid halv åtta. Han är ju inte tyst av sig direkt heller. Haha, En jävligt rolig prick det där.
Har precis suttit ute i solen en stund och läst på prov. Underbart väder. Älskar när det är sånt här väder speciellt på helgen. Det är nog inte bara jag som blir på bra humör då.
Hade träningsångest när jag vaknade. Ville ut och springa av mig all skit. Men vad gjorde jag då? Jo, ställde mig i duschen och sket i alla jävliga tankar. Så jag har inte tränat idag. Känner mej slapp, men duktig.

Nu ska jag få i mig lite frulle. PUSS

Sussa sött!

Då får väl lilla jag ta och säga godnatt nu. Färgade precis håret igen. Hade missat på lite ställen igår. Så nu är det rött, verkligen rött! Men snyggt som fan är det. haha. Bilden nedan är tagen igår, så det är ännu rödare nu.
Har haft massa jobbiga jävla tankar hela kvällen. Har kallsvettats och hyperventilerat. Hur skönt är det på en skala? noll. Men hur van är jag på en skala. Jo, tio! Så jag klarar mig finfint.

Ska inte till skolan i morgon. Lite olika anledningar. Så ska ta mig en liten sovmorgon tror jag allt. Vill ut och springa en timma i morgonbitti. Men känns inte som om jag skulle hinna det. Men det hade varit jävligt gött måste jag säga.



Nu ska jag säga godnatt till katterna och sedan sova. PUSS

Missarna

Visst har sötnosarna blivit stora? Ååååh. Dom är så söta så jag dör. Synd att dom ska växa så nedrans fort faktiskt. Man vill ha dom i den storleken de är i nu. Eller om typ två veckor. Då de är busiga och springer runt och biter alla i tårna. Man kan inte annat än att få världens flin i ansiktet när man ser dom.
Har precis sovit i tre timmar föresten. Fan va bra gjort Ciss, verkligen! Kommer absolut kunna sova ikväll känner jag. Fast det spelar inte så stor roll för den delen.
Har ni märkt vad bra jag har mått på sista tiden? Den tanken slog mig idag. Att jag mår faktiskt riktigt bra. Visst låter det underbart? Det är nog bara för att sommaren närmar sig nu också. Då går det fan inte att klaga. Skolavslutningsdagen är den bästa på hela året. Då har man verkligen hela sommaren framför sig. Mumsbulle på dej sommaren.



Studentdag

Hej snorungar!
Haft en lyckad och bra dag idag måste jag verkligen säga. Började med att jag fick redapå att jag hade klarat Aquas prov. Underbart! Har gjort om det ena tre gånger, men nu fan klarade jag det. Sen var det ett i Ps och illustrator också som gick fina fisken. Hur gött? Sen blev jag även klar med alla foton och ett arbete i grafen på 12 sidor. Yes. Börjar lätta lite i skolan nu känner jag. Fast jag ska inte säga för mycket..För just nu sitter jag med ett arbeta jag ska redovisa inför klassen i morgon.
Sedan åkte jag hem vid halv tolv för att sova trodde jag. Men nej, jag bestämde mig för att åka ner på Petters brors studentfest hemma hos dem. Så där hamnade jag i blåsten och åt god mat och drack gott. Fan va vuxet det lät. haha. Men så blev det i allafall. Jag vill med ta studenten. FYFAN. Nuuuu. Fatta vad gött, nu är de klara med de tvingade skolåren. Dock så tycker många att det är bättre att gå i skolan än jobba. Vi har ju i allafall sommarlov. ^^

På tåget hem sen hade jag sällis med Josse. Vi satt och pratade med hennes fotbollstränare och dom två försökte övertala mig till att börja med fotboll igen. Jag blev fan lite taggad. Så vem vet, jag kanske börjar igen?

Föresten så är jag supernöjd med min hårfärg. Efter den här röda färgen ska det bli mööörkbrun tänkte jag. Haha. Man lever bara en gång och då är det lika bra att exprimentera med håret lite.
Nu ska jag göra nåt. Är rätt spidad. Haha. PUSS

Redhead


Dagens..

Dagens låt: Rock n´roll - Eric Hutchinson
Dagens klädsel: Klänning, leggings
Dagens frisyr: Nyfärgat för en halvtimma sen
Dagens smink: Pyttelite mascara
Dagens planer: Sova och drömma
Dagens vill ha: Sommarlov för fan
Dagens saknad: Vill ni nog inte veta
Dagens drog: calippo refresh
Dagens tråkigaste: svenskan
Dagens dummaste: Mensvärk
Dagens bästa: Har bestämt mig för att inte få lungcancer. Eloge.
Dagens finaste:  Kattungarna
Dagens humör: Lite seg, men bra
Dagens komplimang: Mammas gravidklänning jag har på mej
Dagens kärlek: Vem tror ni? <3
Dagens lycka: Gick bra på provet, sånt är alltid gött.

Sista dagarna..







Blodbad

Sådär, sitter här med nyfärgat hår och nymålade naglar! I samma färg och allt. haha. Ni får se bilder i morgon, så det blir lite överraskning tills dess. Spännande så ni bajsar på er, inte sant?
Haft en go dag annars faktiskt. Har varit fruktansvärt trött, men ska inte klaga. Hamnade i Göteborg hos Petter. På tåget ner satt jag bredvid ett göng dagisbarn. Åååååh, Jag dör! Ska fan gå och skaffa mig sjättlingar i morgon. Hihi.
Nu måste jag gå och knarka ipren, håller på att sprängas av blod här. (Mensvärk tror jag det kallas). Galen sådan också. Den har inte varit nådig idag inte.

Nu ska jag plugga. Yey! PUSS

Barnkalas

Har precis varit på barnkalas nere i Nolhagaparken. Hur mysigt låter inte det lixom? Det var verkligen barnkalas också med korv, saft, kakor och lekar. Haha. Sen så bestämde jag och Elis (6 år) att vi skulle fika på stan tillsammans. Jädrar vad taggad hon blev. Älskar småbarn. Speciellt när de är snälla. Det enda hon sa var "Kan vi äta buuuullar då?" Tro fan att det ska ätas bullar.

Ligger rätt okej till med alla läxor också. Mycket att göra, men jag är i god tid tror jag. Nu ska jag spy, har sån fittans mensvärk. PUSS

Smakrpov..

Har tagit lite mer bilder till explorica. Här kommer ett smakrpov!


Minilovet

Godkväll. Allt bra med er?
Haft en rätt jobbig dag. Mycket ångest och blandade känslor. Har haft en sån där jobbig "uppblåst" dag idag. Magen samarbetar inte med resten av kroppen lixom.
Idag har dagen mest bestått av plugg och slappande. Har varit och städat kontoret och varit ute på en joggingtur. Annars typ ingenting. Den där joggingturen var jävligt behövlig vill jag medge. Jag känner hur galet mycket bättre min kondition har blivit på bara några veckor. För typ en månad sedan orkade jag knappt runt sjön utan andningssvårigheter och typ kramper. Nu går det fina fisken. Nu har jag ett snabbt jävla tempo hela vägen runt.

Vad snabbt detta minilovet har gått föresten. Dock har jag haft det roligt. Har gjort en hel del faktiskt och inte bara möglat framför datorn. Den här veckan kommer att bli hektisk, men sen lugnar det ner sig. Har väl två prov och tre inlämningar den här veckan om jag inte misstar mig. Suck säger jag bara. På onsdag om två veckor är det sommarlov. Hur skönt? Är så sjuuukt sommarsugen nu så ni anar inte.

Nu ska jag sätta mej vid teven. PUSS

Just enjoy..


Godnatt

Kvällen har innehållt bad, gång och snack! Nu ska jag fanimej sova lite. Har precis gjort mej en otjänst. men så går det när man är helt dum i huvvet. Jatack!

.

Alldeled för mycket godis. FITTA!

Änglar och Demoner

Goddagens mina bönor!
Måste börja med att berätta om filmern vi såg på igår. Änglar och Demoner. Jävligt genomtänkt film faktiskt. Han som har gjort den måste vara lite psykiskt störd tror jag. Annars kommer man inte på en sån idé. Orkar inte berätta vad den handlar om, ni får se den själva istället!

Har mått rätt bra det sista faktiskt. Kan bero på att jag inte jhar ätit lagad mat på hmm.. tre dagar? Lite dumt av mig. Men jag har ju som sagt ändå ätit massa andra saker. Godis o.s.v.. Inte så närringsrikt. Men ibland får man leva livet lite. Dock väntar en helsikes middag snart. Fläskfilé, klyftpotatis, världens godaste sås gjord på turkisk youghurt and so on, goda sallader och massa tillbehör. Det är oftast tillbehören som ät godast tycker jag. Haha. Man sitter helst och småäter sakerna runtomkring typ.

Ikväll blir det förmodligen mys hos Carro. Vi hörs. PUSS

Vollyboll

Vilken dag! Längesedan jag var såhär utmattad. Är verkligen helt, helt slut! Vaknade upp i Göteborg och tog ettåget hem. Sedan gick det inga bussar idag, ingen var hemma, ingen cykel eller någonting. Så jag gick hem med en stor väska på axeln hem till huset. Svetten rann men jag var glad ändå. Sedan var det bara att packa och göra sig i ordning för vollyboll på Playan. Riktigt mysigt faktiskt. Mycket folk och mycket sol. Dock förlorade vi, men vad fan gör det?
   Väl på Playan hittar jag inte min nedrans mobil. Efter mycket letande i väskorna cyklade jag först hem och sedan halvvägs tillbaka och sedan hem igen för att leta efter det. Men nej, den var ingenstans. Vart låg den? Tro fan att den låg i Mikkans jäkla påse.. Svett och stress i onödan vill säga! Sen hem igen för att åka till Göteborg yttligare en gång idag. Men nej, jag orkade verkligen inte. Jag är slut. Så jag hamnade här istället. Kanske hittar på något roligt här i Alingsås ikväll eller så. Jappjapp!









Pundare

Tjosan i trosan!
Haft en bra dag hittils? Dock startade mångas dag med matteprov. Inte allt för roligt vill jag medge. Hoppas att jag skrapar ihop de där nitton poängen man behöver för att bli godkänd bara.
Efter provet sprang jag direkt till läkaren för att göra ett såkallat "pricktest". Tolv jävla sprutot tryckte han in i min arm. Dock gjorde dom inte ett piss ont och han läkaren var dösnygg, så jag klarade mej! Iförsej var han typ fyrtio år.. men man kan väl vara snygg ändå, right? Nu ser jag dessutom ut som en pundare som har stuckit sig en miljard gånger i armen. Inte fel det heller.
   Snart ska jag ner på korpfotboll, men först måste jag ha något i magen. Kan ju alltid vara käckt. Ni ska även få lite bilder på dom där snygga jävlarna Johanna och Madde som jag tog idag.
Hörs sen!





Just nu...



Stuvade mackisar väntar. Mums så gott det är. Ska rita hjärtan med ketchupen och leka fem år.

Blandat

Egentligen orkar jag inte skriva. För jag hatar allt just nu. Fyfan säger jag bara..Jag gick precis hem, orkade inte vara kvar i skolan. Myn gympalärare såg rakt igenom mig och fattade precis allt med en gång.
Ska dock tillbaka till skolan sen, har massa viktiga saker att göra. Har rast nu tills tolv. Skönt.
Jag har precis legat och kelat med dom små söta kattungarna en stund. Åh, man blir lycklig bara av att kolla på dom. En kolsvart som är invalid. Man får lixom hjälpa honom/henne? att hitta till spenorna. hihi. Sen är det två grå/svarta också. Alla är precis lika söta. Vi kommer förhoppningsvis behålla en av dom i allafall. De andra två får vi göra oss av med.

Norge föresten..vi har haft det kanon. Tog ju bussen upp till Oslo först och sen hämtade pappa mig. Föresten hände de mest skummaste sakerna på bussen. Träffade en asgo tjej som jag pratade med för att fördriva tiden. På gränsen mellan Norge och Sverig så åkte vi in i tullen. Två bastanta poliser springer in och skriker "Upp med passen". De har även med sig två hundar in som letar knark. Hundarna var små, lurviga och vita. Hur fan kan man ta det seriöst?
Sen tog dom ut två personer som får klä av sig nakna.. haha. Fan vad illa. Tur att det inte var jag. Dock hände det inget mer, så vi åkte vidare.
Väl framme i Trysil käkade vi på Peppes (Där Johan jobbar). Tog en underbar lasagne och eftersom Johan jobbar där fick vi en jävla massa tillbehör. Gudagott var det! Sen på lördagen bestämde jag och pappa oss för att bestiga en av trysils högsta toppar. Fyiheeelvete säger jag bara. Det var nog fan det jobbigaste jag har gjort. Tog drygt två timmar att ta oss upp för helvetesberget. Aldrig varit så jävla trött i hela mitt liv. Bra träning dock och väldigt fin utsikt när vi väl var uppe.
Vet ni föresten vad jag åt på kvällen där? Hamburgare!! Shit, är jag inte duktig? Åt en hel också. Dock var det på en restaurang och inte McDonalds. Det kändes faktiskt mer okej. Den var inte sådär jobbigt flötig som alla brukar vara. Fan vad bra jag är!! Gott var det också. Mumma.
Annars går det rätt bra med maten nu för tiden. Känns jätteskönt. Allt annat är kaos, men maten går okej. Det är faktiskt tur det.

Nu måste jag nog fan sluta skriva innan ni tröttnar att läsa. (Om ni inte redan har slutat för längesen). Ni får lite bilder med. Hörs sen. PUSS









Sleep Tight

Godnatt allesammans!
Är verkligen helt dödstrött. Helt sjukt. Ska gå upp vid tio i morgon, duscha, packa det sista och sedan ta halv tolv-tåget till Göteborg. Ska köpa med mig något gott från Espresso House tänkte jag mig med. Kan det bli bättre? Älskar att åka buss själv. Det är så avkopplande på något vis. Jag är väl en liten ensamvarg i bland antar jag och i ett sånt här läge är det ju toppen.


Ska möta dessa bajsungarna i Oslo!

Godnatt!

Norway - here I come

Jahaja. Då sitter jag här i skolan och väntar på att mitt utvecklingssamtal ska börja. Hoppas att det går okej. Sen ska jag hem och packa som en dåre inför i morgon. Kommer packa med mig alldeles för mycket saker som vanligt. Kamera och alla tillbehör, kläder och framför allt stövlar. Haha. Så jävla geggigt där uppe sa pappa. Så mina randiga små stövlar får följa med. 
Mysigt att komma upp och bara slappna av känner jag. Det är vad jag behöver tror jag. Ska nog äta pizza som Johan har gjort också. Han jobbar ju som pizzabagare. Vågar jag tror ni? Jag har vågat en gång förut, men då hade jag proffshjälp bredvid mig. Det lär jag ju som sagt inte ha den här gången.

Nu ska jag in till helvetet.

Ha en bra helg om vi inte hörs innan. Ni när få määängder av bilder sen. :)

Ed´s

Pjuh. Hemma efter en låång dag. Började som sagt med nationelltprov i matte. Jag vill inte ens gå in på hur det gick. Så då förstår ni förmodligen. Skönt att det är gjort i allafall. Oavsett hur det gick så är jag nöjd att det är över för den här gången i allafall.
Efter skolan åkte jag till Göteborg med sällskap av Linus. Vi båda skulle fixa lite nya piercingar hos Ed. Han är ball den killen vill jag lova. Jag bytte till en guldstav i tungan och ett guldörhänge i den där lilla snibben om ni förstår. Linus fixade ring i sin läpp och sen var vi ready to go. Billigt att köpa hos honom också. Perfekt.
Märkte även idag hur trött man blir när man inte äter. Åt en macka till lunch vid elva och sen åt jag lite thaimat nu vid fem. Man blir seg och darrig i kroppen. Nu var jag nära på att skriva något dåligt, riktigt dåligt! Men jag suddade ut det så att ni inte skulle bli sura.


Syns kanske inte att den är guldig?



Ny kavaj!


Norway

Har jag föresten sagt att jag ska upp till Norge i helgen? Ska upp med pappa och fota en massa på fjällen. Hur underbart låter inte det? Gud så underbart. Johan bor ju fortfarande där uppe, så ska sova i hans lägenhet. Sen på sjyttonede Maj ska vi vara i Oslo. Blir nog ett jäkla ös om jag får gissa. Kommer fota som en galning.
   Nu ska jag inte ens påminna mig själv om att det är matteprov i morgon. Suck. Kommer aldrig att klara det. Jag vet att man ska inte ska ha den inställningen, men det går lixom inte att låta bli. Well well. Det får gå som det går.


Norge - nu är det bara gräs på fjällen!

Dagens..

Dagens Hat : Fittmatte i morgon
Dagens Kärlek : Inte mig själv i varje fall
Dagens doft: Cancan - Paris Hilton
Dagens Musik : Melissa Horn
Dagens Sak : Telefonen as usual
Dagens Saknad: Sommaren
Dagens humör: Baaad
Dagens mående: Haha, värdelöst faktiskt!
Dagens borde: Plugga matte så in åt helvete.
Dagens frisyr: En bulle just nu
Dagens klädsel: Klänning från Marimekko
Dagens planer: Sova och drömma om sommarängar
Dagens vill ha: Kärlek
Dagens längtan: <3
Dagens konstigaste: Ena sekunden gapskrattar jag och andra storlipar jag
Dagens beroende: Cola Zero
Dagens mat: Mackor
Dagens låt: Långa Nätter

I en bubbla..

Gåtandet har gått över till stirrande och sabbande för mig själv! Fan för allt det här. Vilken jävla depp-period i mitt liv känner jag. Helt sjukt. Vad fan har hänt med mig? Snälla, kan inte någon komma och reparera mig..?

Låttips!

Out Of my Hands - Milow
I Adore You - Melpo Mene
Sleep With Me - City Sleeps
Time After Time - Eva Cassidy
Thunder Road - Milow

Tjörn

Goddagnens!
Haft en bra helg? Jag har faktiskt haft det riktigt bra. Har kopplat av rätt mycket och inte tänkt så mycket för den delen heller, och det är väl tur det. Vi har badat, slappat, spelat kubb, kollat skräckis och framförallt ätit. Haha. Jädrans mycket har vi ätit. Dock har kosten bestått av godis, thaimat, hönökaka, baconost och barnyoughurt. Inte helt fel va? Ibland ska man tänja på sina gränser har jag hört.
Har även fotat Josse och Petter för Explorica. Som jag gjorde förra året om jag minns? Inte alls säkert mitt foto blir tagen, men det är kul att jag får chansen i vilket fall!



Skulle öppna en majburk




Josse och Petter


Josse <3

8 Maj

Tjaabaa. Kan väl börja med att säga att samtalet på Capio gick galant. Hade inte gått ned ett enda hekto. (Konstigt nog). Men men, det var väl bra det I guess. Hade växt två centimeter till med. Så nu är jag hela 1.75 lång. Rätt bra längd om jag får säga det själv. Hon visade mig även Bmi-kurvan och jag kan säga som såhär, att jag kan väga typ trettio kilo till innan jag blir överviktig. Rätt sjukt ändå och tåls att tänka på.
Sen pratade jag även med henne att jag tycker att det är så sjukt jobbigt att äta lunch. Men..äter man inte lunch så håller inte förbränningen igång under dagen och då kommer suget istället på eftermiddagen då man vräker i sig. Som sagt, man ska äta lite men ofta. De personer som är överviktiga äter oftast stora måltider på helt fel tider. Det tåls också att tänka på. En motivation till alla som tycker att det är jobbigt att äta ofta som sagt. Ät ofta och håll dig smal. Konstigt men sant.
Satt även och pratade andra problem med henne. En bra människa hon där. Hon gav mig mängder av råd till alla mina förjävliga problem. Hon ville att jag skulle komma tillbaka snart igen. Men jag insisterad och sa att jag vill sluta och bli av med det här nu. Hon var svårövertalad men i Juni ska jag träffa läkaren på Capio och bli helt, helt utskriven!

Efter skolan åkte jag och Louise iväg till Allum. Hon skulle köpa balskor och jag hängde med som stöd. Dock kom vi hem med typ tio kassar. Haha. Man får lixom passa på. Köpte en underbar klänning som satt som en smäck, underkläder och en söt rosett bara. Blev aningen mer för min kära syster.
Ikväll har jag varit hos Linus och degat med en godispåse. Inte helt fel det heller må jag säga. Nu måste jag verkligen sova. Ska upp tidigt i morgon och åka till Tjörn. Men först ska jag till stan och få det tungt..

Jävlar vad långt det blev. Men det blir så på kvällen. Man bara skriver och skriver. PUSS



x

NattiNatti

Nyduschad och mysig ska jag lägga mig nu. I morgon ska jag ha mitt sista besök på Capio. Känns rätt gött faktiskt. Var en månad sen jag var där på kontroll sist. Ska bara väga mig i morgon och kolla så att allt går bra nu. Undra vad som händer om jag skulle tappa i vikt igen? Skulle vara tvungen att börja gå på kontrollen och all min frihet skulle dras tillbaka. Skulle vara tur i oturen om jag hade tappat i vikt faktiskt. Men det har jag inte, för jag känner mig större än någonsin!

I morgon blir det helg också. Ska bli skönt att komma ut till Tjörn faktiskt.


Nationella..

Nationella-prov alltså.. herregud! Mina tankar var någon helt annan stans och jag satt och frös som ett as. Varför ska det alltid vara så svåra prov? Suck. Lite fick jag i allafall ihop.
Nu sitter jag här hemma och har precis sovit i en timma. Riktigt skönt! Ska snart ner till skolan igen för att ha pissmatte och sen svenska i två timmar.
Nej nu ska jag inte klaga mer. Ha en bra dag!

Götet!

Nu borde jag egentligen sova och tagga till inför det nationella i morgon. Men ärligt, vem orkar det? Jag känner ändå att det kommer gå riktigt jävla dåligt. Är tyvärr inte bra på hörövningen på engelskan. Fast jag ska göra så gott jag kan.
Annars har dagen varit skön. Slutade elva och hann bara åka hem och duscha. Sen åkte jag vidare till Göteborg för att först möta upp Josse. Hittade världens sötaste nessecär och en mysig luvtröja. Bra-att-ha-saker så att säga.
Sedan försvann Josse till tåget och jag väntade på Petter ett tag. Men jag hade inte tråkigt för det. Hade full underhållning. Gav en försäljare en rådiss. Höhö. Dessutom vandrade Peter Siepen förbi mig där jag satt också. En färgstark och rätt snygg kille för att vara så gammal måste jag erkänna.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vi har mest slappat och nu skriver jag lite på min novell som ska vara klar i morgon. Maten idag har varit rätt okej om jag får säga det själv. Ni skulle tycka det var värdelsöt. Men min ena sida älskar det. Nu ska jag sova.



Posaren finns i alla!


PUSS

Bilder

1. Pia ska snart föda kattungar
2. Media har fått hudjur i form av möss
3. Vi lekte på taket på ett psykhem och låtsades att vi var elva år
4. Jag är förvirrad
5. I morgon ska jag baka paj och äta det tillsammans med vaniljsås. (Man kan det man vill och lite till)
6. Jag kommer få lungcancer snart känner jag på mig

Eftersom jag inte har alltför mycket att skriva så får ni lite bilder istället. Massa blandat från veckan typ.








PUSS och godnatt!

Sex små sanningar..

sex små sanningar:








Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.








Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.









Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.








Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.








Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa det.








Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.

Kvitt Eller Dubbelt

Har precis spelat kort med pappa. Vi körde kvitt eller dubbelt. Ni vet väl som sagt att jag avskyr matte över allt annat. Hatar det fan mer än fotvårtor, och då är det illa. Eller nåt. haha. I morgon ska jag och pappa köra lite matte på kvällen. Vann han så skulle vi göra fyrtio tal och om jag vann skulle vi göra tio. Så vem fan vann? Tro fan att det blev jag. Usch vad jag svär föresten. Förlåt. Ska bättra mig. Hihi.
Är på bättre humör idag med. Det var jag definitivt inte i morses och absolut inte i går kväll. Aldrig mått så pissdåligt som jag gjorde då. Helt ärligt. Men nu börjar allt lätta och jag ser framåt istället. För det är ingen idé att blicka bakåt. Det ger bara onödiga tankar. Så nu mina vänner, framåt ska vi se!

Dagen då? Jo den har bestått av plugg. Åkte tillbaka till skolan vid fem och gjorde ica-annons. Sen blev det dansuppvisning på Paladium där Tessie dansade. Grryyymm den tjejen är eller! Öhja. Sen bar det av till media igen i min ensamnhet och pluggade lite till.

Ääääh. Nu ska jag springa runt och gapa tills jag svimmar hade jag tänkt. PUSS

Dra åt helvete med allt!

Har gråtit oavbrutet i två timmar och allt slutade med att jag hängde över toalettstolen. Bra avslut! Man mår riktigt jävla illa av att gråta faktiskt. Förjävligt! Jag har väl haft en bra helg, men just nu mår jag rent ut sagt förjävligt. Visste inte att man kunde må såhär om jag ska vara ärlig. Ingenting går som jag vill nu för tiden. Jag känner att jag vill komma bort. Jag är helt borta och känner mig yr. Aldrig mått såhär innan. Lever i en bubbla känns det som. Det är inte jag som styr över min kropp eller över mina handlingar. Någon annan styr mig cch jag bara flyter med. Allt jag säger blir fel, alla misstolkar mig och alla uppfattar mig fel. Ta mig bara här ifrån. Snälla!
Jag känner att detta går inte bara ut över mig. Känns som om jag förstör för alla andra också. Jag vet en som är glad just nu i allafall. Det är anorexi-monstret inom mej. Det känns som om det håller på att ta över igen. Ska försöka stå emot, men det är inte alltid så lätt.
Fy vad jag är deppig, men det har jag väl rätt till. Jag mår så här nu, och jag tänker inte låtsas att jag mår bra. För det gör jag inte! Ni får stå ut med att läsa lite deppinlägg nu..för det här verkar aldrig försvinna!





The darkness

Ligger här i min säng på Tjörn. Tårarna rinner men jag kan inte finna någon anledning faktiskt..och vill ni veta en sak, det är sjukt jobbigt. Har nästan lust att gå ner till vattnet och sätta mig och kolla på stjärnorna i min ensamet. Hade varit skönt. Skulle gjort det om jag inte var mörkrädd.
Skulle precis ut i bilen och hämta min väska och då fick mamma följa med. Haha . Fan vad löjlig jag är. Vet inte när jag blev mörkrädd. Minns bara att Mikkan har varit mördrädd genom alla åren. Kommer bara att tänka på elhuset. Där hade den sötnosen fått för sig att det stod folk och kastade stenar inpackade i löv på henne. Gullunge!


Valborg

Får börja med att ursäkta för min uppdatering. Har haft ullt upp sen i Torsdags. Tänkte dra igenom snabbt vad jag har gjort.
Torsdag:
Eftersom det var Valborg så hade jag inga höga förväntningar på dagen för Valborg brukar alltid bli fjasko. Men jag åkte iallafall ner till Lerum och grillade först hos Eric med massa folk. Det blev helkul faktiskt. Sedan vinglade vi vidare till någon tjej som jag inte hade en susning om vad hon hette. Kul att träffa massa nytt folk med. Festen slutade med poliser och äggkastning, resten får ni lixom räkna ut själva!
Sedan skulle jag vidare till Göteborg och sova. Nästa tåg gick inte föräns om en och en halv timma så vi bestämde oss för att åka till Alingsås istället. Men vips så kom det ett tåg som skulle till Göteborg och där hoppade vi på. (Tyvärr).. Vi hann inte åka i mer än fem minuter förän tåget tvärnitar och tågchaffisen ligger på tutan. Ni behöver inte ens fråga vad min första tanke var. Suck. Vi hör dom ropa i högtalarna; "Det har inträffat en olycka och vi är tungna och släppa av er här för vi kommer inte åka vidare". Shit, vad gör vi nu då tänkte vi? Sedan pratade vi med en som jobbade där på tåget och det visade sig vara någon som antingen hade blivit påkörd eller bara varit jääävligt nära på att bli påkörd.
Då smäller tankarna om Robin upp. (Detta hände precis på samma ställe som Robin dog på). Tårarna började forsa och vi satte oss på en bänk och väntade på mamma medans jag blev tröstad..Alltid ska en fyllekväll sluta med tårar på grund av något! Förjävligt.
Nu sitter jag här på Tjörn i allafall och ska snart ut i solen och mysa. PUSS!









Där fick ni massa bilder från Valborg och Tjörn!

RSS 2.0