Nattinatti!

Då säger jag, min onda mage och min mysiga björn godnatt!



Katarr

Då har man gått och dragit på sig magkatarr också. Kul! Mamma pratade med doktorn idag och alla symtom jag har tyder på att det är magkatarr. Ont mellan brösten där när jag vaknar och efter jag har ätit något. Så nu ska jag trycka i mig en blaskig dricka två gånger om dagen och om det inte är bättre om en vecka så ska vi till sjukhuset och ta massa prover. Kan ju hända att jag är allergisk mot något. Vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag ner till skolan i allafall och göra klart massa påskkort. Annars blir Aqua grinig.

PUSS

Läslusen jag!

Med tjocka tunga kläder hoppade jag och Madde i vattnet på gympan. Under fyrtiofem minuter hann vi simma 28 längder, livrädda varandra, simma två längder utan kläderna, kasta upp de tnga kläderna över kanten, ta oss upp för den höga kanten och ALLT detta utan att nudda botten en jävla gång! Tror ni att jag är trött eller tror ni att jag är helt jävla död. Herregud. Men man var stolt över sig själv och vi fick en jäkla massa beröm av läraren. Oj så duktiga vi var.

Nu då? Jo, nu kom jag precis hem från Biblioteket och har lånat med mig fem böcker hem. Vi ska läsa en faktabok i skolan och ha en muntlig framställning tror jag? Sånt är alltid rolitgt i allafall. Fick med mig böcker om hur man får bra självkänsla och hur man skriver en bra text. Nu ska jag läsa igenom fem böcker på fyra veckor. Klarar jag av det?


Ja, det är väl bara att sätta igång och läsa antar jag?


Bläää

Jag har så nedrans ont i magen hela tiden. Vet ju för fan aldrig vad det beror på. Brukar komma efter jag har ätit och ofta när jag vaknar. På morgonen har jag ont mellan lungorna, brösten där. Typ i strupen eller något. Så det gör det svårt att dricka och äta för då krampar det. Känns som något sitter i vägen. Pratade ju med en läkare för ett tag sedan och hon sa att det var magkattar. (Vilket jag inte tror ett skit på). Sen sa Andreas mamma som kan sånt där att hon också har haft det. Hon trodde det var för att jag var så jäävla otränad. Haha. Vilket kan stämma jävligt bra. Alla muskler fäster på något vis där och om man då är otränad så får man kramper och sånt där. Så jag ska börja gå tjugo minuter varje dag tänkte jag!


Visst borde edt hjälpa med glass för att lindra magsmärtan?

Snart Påsk

Nu är klockan framvriden mot sommaren. Åååh. Om man kunde ställda fram klockan så att det var den 10 Juni i morgon. Då hade jag mått bättre än bäst. Nu blir i allafall kvällarna ljusar och dagarna känns längre. Mer ljusterapi = mindre deppighet. Oj så skönt.
Redan Sönag också. Bara en vecka kvar tills Påsklovet. Ska bli skönt. Ska fanimej sova hela lovet. PLUS att jag ska ta mitt första dopp i havet. Det är ju givet. Varje påsk sedan ett bra tag tillbaka har jag badat i havet. (Förutom förra).
Ska lämna in min kamera på lagning. Så tyvärr får ni inga bilder idag. Kanske ikväll från en gammal röten kamera men.

Hoppas ni får en bra Söndag. PUSS

Ännu en gång

Tjaaa!
Ni glömde väl inte av att släcka ned alla lampor mellan halv nio och halv tio va?

Även den här dagen har spenderats i Göteborg. Men den här gången med lilla Adde. Fick med mig en uuunderbar tyllklänning hem som jag inte vet när jag ska använda. Haha. Får väl tillfälle någon gång hoppas jag. Fick även med mig lite småplockiplock. Hinner inte skriva så mycket mer än det. Ska kolla på film tänkte jag. Haft en bra helg hittils iallafalll.

püss på er era bönor!:)


Heldag i Götet!

Åh vilken mysig dag jag har haft idag! Kom till skolan klockan åtta och gick hem klockan halv tio. Skulle nämnligen till Göteborg på eftermiddagen på studiebesök på SVT. Jag Madde, Madde och Slidan kilade ner. Kan ju säga att det satte sig en förjääävla rolig bög brevid oss på tåget ner. HAHA. "Assah guud, förlåt att jag pratar så mycket. Men jag är bara sååå social assah" Under den kvarten visste vi nog fanimej allt om den killen. Han snålade inte på skrytandet för den delen heller. Herregud.

Väl nere i Göteborg traskade vi direkt till Svthuset. Vi tog världens omvägar så det tog ungefär en timma lite drygt dit sådär!
Vi fick iallafall en bra film där vi intervjuar henne och har oss. Gick även in i studion där debatt och sådana saker hålls. Blondinbella har vart i den studion. Fy tusan. Att jag vågade gå in i den förgiftade studion. Nejdå..Men sedan gick vi och fikade lite och sedan blev det shopping.
För min del blev det bara en rosa tjocktröja som är perfekt på sommaren när man är lite brun och läcker. Ååh vad jag längtar. Sen blev det en liten present till min syster också. That´s it!
Snart kommer Adde hit. Kommer förmodligen somna väldigt tidigt ikväll. Men det är smällar man får ta.






Tack för en bra dag alla!

Svt1

Nu ska jag snart ta bussen till stationen. Några från klassen ska ta tåget till Göteborg för ett litet studiebesök på SVT! Tjing.

Påskägg

Tanken slog mig precis. Det är ju för fan snart Påsklov! Gud vad underbart. Älskar att springa i trädgården och leta efter påskägg med smurrigt innehåll. Förra året ville jag bara ha "bra" saker i påskägget som läkerol och tuggumin. Men iår är det fan ändring. Ska säg att påskharen att jag vill ha massa massa choklad och rosa godisar!
Vi har alltid samma traditioner på påsk och alla andra sådana högtider. På påsken brukar vi alltid vara på Tjörn och träffa Josses familj och Gustavssons och äta midda. På kvällen sedan blir det massor av påskbrasor. Hela stranden är full av gigantiska brasor. Mysigt!





Bilder från Påsken för läängesedan! Tack för att du finns lilla josse <3

Bodigt värre!

Iiiiih vilken mensvärk jag har! Fan, aldrig haft det såhär förut. Finns det ingen medicin eller något som hjälper? Har för mig det...
Idag har jag suttit och skrivertom Andreas i skolan hela dagen. Vi skulle göra en jobbitervju och och tror jag fick ihop det rätt bra faktiskt. Lars blir aldrig nöjd, men va fan. Huvudsaken är att jag är nöjd?

Har precis ärit min favorit "frukost/kvällis". Ett sesamknäcke med ost och gurka+ lite örtsalt. Samt hjortronyoughurt och fruktmüsli. Jag vill leva på frukostmat i resten av mitt liv. Speciellt mackor.

Hittade precis en gammal digitalkamera som inte jag har använt på evigheter. Laddade in korten i datorn och jääklar vad massa roliga kort det var. Mikkan som posar vid ett stooort smartisrör samt jag som glatt posar i lite olika stilar...alltid lika kul att se!


Från lilla Adde<3

Nu ska jag..hmm nu ska jag duscha och lägga in en hårinpackning, ansiktsmask och allt sådant där! PUSS

Mys

Hej alla pinglor!

Slapp dag men har haft mycket att göra. Först kopierade jag bilder i mörkerrummet. Dom blev faktiskt rätt bra idag. Brukar inte bli nöjd, men idag så! Sedan skulle vi göra påskkort. Men jag hade lite läckor (HAHA) så jag smet hem tidigare.
Jag hade knappt tagit av mig min jacka förän jag slummrade till i soffan. Gud vad jag älskar att sova på dagen. Man är så avslappnad oc trött efter en lång skoldag då.
Dock  hann jag inte sova länge. Det blev nämligen ett impulsåk till Götet med Agge Frida och Olivia. Himla mysigt att åka ner dit utan att ha något att göra lixom. Vi gick til Haga och satte och på Husaren och åt och pratade. Mums på deras fika/mat och allt fan de nu har där.


Ingen dåååligt stor chokladboll!


Puss på er!
Nu ska jag sova och tagga för i mån. 8-16 går vi. Jävla skitdag! Men men, sånt är livet. PUSS

Waffle

Ni har väl inte glömt att det är våffeldagen i morgon va ? Man får massa minnen av våfflor tycker jag. När man satt hemma med familjen kring bordet och åt tonvis med våffelhjärtan dränkta i rosa gräddblandning. Mosade hallon blandat med grädden eller vanlig jordgubssylt med grädden. Ser mycket mer aptitligt och rosa ut då! haha.
Kanske ska våga sig på en våffla i morgon med för den delen? En belgisk våffla kanske. Oj oj oj så gott detär. Det åt man alltid på potatisfestivalen förut med chokladsås på. Det var tider det..




Vad brukar ni ha på era våfflor?

Boooring

Medans hela skolan slutade typ elva idag satt jag kvar till kvart över tre. Är det verkligen rättvist? Dock satt vi bara och redigerade våran underbrart läckra musikvideo, men ändå. Jag tror faktiskt att videon kommer att bli kanon. Vi synkade musiken och läpprörelserna rätt bra. Men vi ser fortfarande förjääävligt töntiga ut. Men det hör till!
Min dag har vart tråkig, så jag har egentligen ingenting att säga. Det har vart en sådan där vanlig dag för mig idag. Skola, hem och äta, sova, upp och plugga. Sen blir det kvällis och sedan sovdags. Kul dag, inte sant?

Läste förut på Blondinbellas blogg. (Fråga mej inte varför jag läser den, dålig vana). Hon lägger ned 25.00 kronor i månaden på shopping. Inte nog på det. Det tillkommer även en hyra på 10.00 också. Haha, Vad fan gör männskan av sina pengar? Gör något vettigt för i helvete.

Nej, nu ska jag skriva klart svenskan om Adde! PUSS

Dagen fick ben..

Även den här dagen fick ben och sprang iväg. Vart tar min värdefulla tid vägen egentligen? Suck.
Well. Vet ni vad jag gjorde idag för första gången på två år föresten? Tränade. Jag valde att springa på gympan istället för att gymma eller simma. Trodde att jag skulle vara värdelös, men jag var ju för fan grym! Kan ju inte säga att konditionen var på topp. Men vem fan räknade med det lixom. Känns skönt nu efter åt med. Känner mej inte tvingad att fortsätta träna (ännu) utan det känns lixom bara gött just nu för stunden. I´ts hard to explain!
   Har även tagit näst sista gaardasilsprutan idag också. Bad henne ta den as fort så det gick över snabbare. Men jääävlar var kärringen segade. Det gjorde inte nådigt ont heller. Det var lindigare än den första men gjorde fortfarande för jävligt ont!

Har haft sånt jääävla chokladsug nu ikväll. Vill ha allt som har med choklad att göra. Kakor, muffins, godis och massa kladdkaka!
 



Skulle något av detta sitta fel? Skulle inte tro det.

Nu ska jag plugga på radioprovet som kommer i morgon. Yey! Sen ska jag se tonårsliv på ettan. PUSS

Täss och Fronda

Godkväll!
Dagen har spenderats ute på landet hos Tässie. Filmandet till musikvideon gick finfint enda tills kameran vägrade att funka. Fast då var vi rätt klara så vi filmar resten i morgon tänkte vi änna. Kul att se hur du bodde med Tessie. Det var som jag hade föreställt mig faktiskt. Haha. Lite komiskt!
Nästa gång kanske vi ska vara ute i lite godare tid? Visst känner man igen sig med att skjuta upp saker? Vi fick reda på att vi skulle spela in musikvideon när vi började skolan i Augusti. Nu ska den vara klar på tisdag och vi började idag. Hmm.. Men men, vi var nog inte ensamma på den punkten i allafall.


Här är fikat som var slut efter några minuter (Frida is tha tjuv)

Har börjat få sjukt ont i magen igen. Jag har ju pratat med läkare och lite så och de trodde att det var magkatarr. Det är jag dock vääldigt skeptiskt till att det är. Äter sånna där tabletter som fixar magsyran eller vad det är. Aja.. hoppas att det bättrar sig i allafall.

Nu ska jag kolla på Sanningens ögoblick. Jäkligt kul program faktiskt. PUSS

I´m going nuts

Nu är papi hemma igen. Han hade med sig en liten present från en familj vi var hos i julas i Shanghai. Vi åt middag där och det enda goda jag hittade bland de tjugo rätterna var nötter (såklart) och en efterrätt gjort på ris och socker. Men de förstod antagligen att jag var helförtjust i nötter. Så de bad pappa ta hem en stoooor box med nötter. Ni kan nog inte förstå hur mycket det var. Shit, tänk er en vanlig hink. En halv sån fylld. (Frida, Agge..nu överdriver jag inte).


Nuutss!


Han köpte även ett par höga vita Converse..


..och ett par låga rosa.

Nu ska jag iväg till Adde och sedan blir det Robinson. Hoppas de lever upp till förväntningarna. Ikväll vet jag dock inte vad det blir att äta. Jag ska nog ta dipp och massa goda tillbehör. Åååh så gott det  är! Kanske ska prova sig på att göra sin egna dipp istället för estrellas? Vågar nog inte det.

PUSS

With canon you can!


Låttips

Kelly Clarkson - My life would suck without you



fre/Lör

Hejhejigen!
Åkte till borås igår direkt efter skolan. Så har inte hunnit skriva något sedan dess. Föresten måste jag ha sett heldum ut på bussen igår. Hade med mig en vanlig väska, en kameraväska, en annan kamerna kring axeln och en stor fet silvrig box över andra axeln med en videokamera i. Mediot som det också kan kallas!
   Väl framme i Borås mötte Andreas upp mig för att gå ut och äta någonstans. Helvete vad griniga vi var på varanda. Haha. Tur att man känner varandra väl. Men med mat i magen gick det över väldigt fort som tur var. Käkade på Subway förövrigt. Som smoggan här i Alingsås fast med större mackor, dyrare och rostade. Riktigt smurrigt var det bannemej!


Kycklingmacka med mängder av saker på.

På kvällen sedan blev det BloodDiamond. Hade bannemej inte sett den innan. Men nu kan jag i allafall rekommendera den! Hemsk men ärlig var den.
Är det föresten någon mer än jag som har en hemskt dålig vana att sprida saker omkring sig? Så fort jag kommer in i Andreas lägehet så tar det fanimej inte mer än fem minuter innan alla mina saker ligger överallt. Väskor på golvet, tjocktröjan på bordet, smycken överallt, disk, tvätt.. Fan allting sprider jag runt mej! Men det är väl det som gör mej charmig?(A)

Tittelituuut!

Nu ska jag hoppa in i duschen så man blir lite fräsch också. Sen kommer pappa hem från Kina idag. Fast jag har vant mig så jag har knappt märkt att han har vart borta i tre veckor. Dock kommer han hem med snygga skor till mig. Gött, gött gööött! Ha det bra. PUSS

Just dig !

Jag älskar dig <3


Diamonds..

...are a girls best friend!




Gult, brunt, svart...

Jag ska åka och klippa mig om en halvtimma. Tror att jag ska klippa upp lite så att det inte ligger sådär jobbigt jävla slickat som det alltid gör. Kom även och tänka på hur sjukt ofta man byter hårfärg och ibland frisyrer. Här är en jävla massa bilder på en bråkdel av de hårfärger och frisyrer jag har haft.


Mitt hår just nu




För ett och ett halv årsedan. Svart och kort.


Långt och brunt.


Långt och platinablondt.


Kort och ljusbrunt. Min födelsedag förrförra året.


HAHA. Fult och lockigt!


Flätor.

Har även haft rosa, oranget, gult, mellanblondt, svartare än svartast. Ja, lite av varje sisådär.
Nej, nu ska jag kolla på topmodel och sedan klippas. Pusspuss

Smoothie

Precis tagit en fika med Andreas i stan. Drack en supergod smoothie från Taste It. Jordgubbar, banan och apelsin-smoothie. Mums, det smakade precis som sommar. Sedan klippte Adde sig medans jag satt brevid och dagdrömde mig bort till ett bröllop. Det satt en person inne på sallongen som planerade sitt bröllopsutseende i detalj. Smink, hår, mat..ja, fanimej allting. Åååh vad mysigt!




Nu ska jag se om det går något bra på tv. Annars får jag utklassa Adde i något kortspel eller tv-spel. Tur i spel, otur i kärlek?  Jag är ta mej fan grym på båda! moahaha. PUSS

Bra C, bra!

Även allt har gått piss för mig idag så ska jag inte klaga. Fast nej, måste få klaga lite. Det hör lixom till här. haha. Okej, tre timmars arbete på Graafen försvann och jag fick damp. Sedan efter det var det matteprov. Satt jämte Palmen i hennes arbetsrum. Gud så mysigt vi hade det! Hon snäste lixom inte en enda gång. Kanske finns det ett hjärta bakom hennes hängbröst? Who knows. Matten gick i allafall rätt bra. Skrev dock inte på allting. Men vafan. Ett G hoppas jag på.

Vädret har i allafall vart helt underbart idag. Satt ute i linne förut och bara njöööt. Jag tror på att om man mår dåligt eller är deprimerad den här tiden så ska man få ljus på sig. Sol, sol, sol. Man blir så mycket gladare och piggare av lite sol på sig.
Det är väl därför alla barn blir till på sommaren? Alla luster lixom ökar. ^^


Gud vilken mysig dag!

Nu väntar en kopp te och lite plugg. Sen väntar en nyklippt Andreas. Det blir säkert snyggt så länge han inte klipper för kort. Ha det så gött. PUSS

Africa

Kom precis hem från Haga och psykologtanten.Jga måste säga att jag verkligen trivs hos henne. Idag gick vi igenom vad som händer i kroppen när man får panikångest och allt därimellan. Hon drog paraleller med vad som händer när jag ser en tiger och när jag får eländiga tankar om andra saker som jag får panik av. Stämde rätt bra faktiskt och symptomen som händer var inte alls lika knepiga som jag trodde. Jag hade trott att mina svettningar, skakningar och all yrsel skulle vara något som bara hände för mig. Men det är väldigt logiskt varför det blir som det blir. Nu vet jag dessutom hur jag ska hantera det också. Försöka hantera det i allafall.
   Till något helt annat. Idag fick jag en känsla i kroppen som jag nog fan aldrig och känt. Tripel&Touch hade tillsammans med en afrikansk kör en konsert i våran aula idag. Det var helt sjukt vilken stämning det blev. Alla i aulan stod upp i slutet  och skrek, visslade, klappade händerna och ja..vissa grät till och med. Man kan nog inte riktigt föreställa sig hur afrikanerna kände sig. Att komma från en hydda i SydAfrika till kalla Sverige och se snö och uppleva den här kulturen måste vara otroligt. Vissa av dom hade inte ens ett par skor med sig hit till Sverige. Riktiga skor vill säga. Dessutom att bli mött av mängder av ungdomar sm hyllar dom som gudar va fan. Haha. Helt jävla underbart var det!!!


Nu ska jag plugga matte. Mår dåligt över provet i morgon. Jag måste, måste bara få G. Annars vet jag inte vad jag gör!

Ha en bra kväll så hörs vi senare. PUSS

Scones

Kan börja med att säga fuck Andreas som har smittat mig med halsont och annan skit. Men det är smällar man får ta i bland. Annars har dagen varit okej. Lite seg, men det är så det ska vara en måndag tyvärr.
Efter skolan blev det fika med lite tjejer och jag måste säga att sconsen levde upp till sitt rykte. Oj oj oj, den var bannemej inte att leka med. Inte dåligt mättande heller. Jäklar. Såg ju bara ut som en liten luftboll, men det var det då fan inte. Höll mig mätt på den länge, länge. Kanske lite längre än vad jag egentligen borde ha gjort. Men nu har jag ätit kvällis så nu är jag mätt och belåten igen.


En god cappuchino måste man ha!

Imorgon ska jag till psykologtanten i Haga igen. Vill inte längre, så ska gå i morgon och sen har jag tröttnat. Visst, hon var bra och jag lär mig nya saker om mig själv och om hur jag ska hantera olika saker. Men det behöver väl inte jag längre. Jag mår  fina fisken, inbillar jag mig i allafall.

Nu blir det matte (alltså tårar). Blääää. PUSS


Meloner

Bilder från igår. Fruktsallad tillsammans med melodifestivalen och den bästa!


Dagens..


Dagens kläder: rutiga mjukisbyxor och Addes tröja
Dagens smink: Samma från i går morses. Vattenfast och jag har inget medel. Suck
Dagens frisyr: Platt och boooring
Dagens låt: Freda´- Erika
Dagens skratt: När jag fick ett snorfinger i min mun.. bläää
Dagens sorg: En text till skolan som fick mamma och mig stt gråta
Dagens dryck: Cola Zero
Dagens mat: Fruktsallad, MUMS
Dagens kärlek: Killen som ligger och sussar brevid mig
Dagens köp: sex, haha nej ingenting idag faktiskt
Dagens vill ha: Bra fråga, värme!



La voix

Min favoritlåt vann melodifestivalen. YEY !!

Fina du!

Har precis kommit hem från vackra Robins begraving! Vill skriva av mig så himla mycket just nu, men allting bara snurrar. Det jag kan säga är att det var det vackraste och mest sorliga jag har sett i hela mitt liv! Alltihopa var ihopsatt på ett helt underbart sett. Bildspelet jag hade satt ihop var riktigt lyckat. Alla var riktigt tacksamma över det. Sångerna, dikterna, talen, allt var perfekt! Dock var det tungt, riktigt tungt! Men vi fick ett fint avsked av Robin. Jag sprayade "deep sleep" på hans kista och sa "sov gott".. det var nog under den tiden jag grät som mest. Det var inget plus att tåget gick precis utanför kyrkofönstrena heller. Något som kändes så otroligt fel var att Robins farmor och farfar satt på sitt barnbarns begravning. Det brukar vara att de sitter på barnbarnens dop, konfirmationer och bröllop. Men inte i detta fallet..

Tack för alla underbara minnen du har gett oss Robin. Vi kommer altid, verkligen alltid att minnas dig! <3

Testbild

Jaha, då vet man vad man ska önska sig i födelsedagspresent då! Haha. Man kan alltid hoppas. Är den inte underbar?


Dolce&Gabanna



Snoowstorm!

Fyisjutton vilken seg dag jag har haft idag! Sov som en kratta i natt. (trots att jag sov brevid Adde). Men jag får skylla mej själv när jag sover så mycket under dagen. Väl i skolan var det dock rätt slappt. Jag blev massakerad på matten, och då menar jag verkligen massakerad! Trodde bara att det var jag som hörde mitt skratt och mina skrik. Haha, Så fel man kan ha..
Resten av dagen satt vi och pratade göteborska i ett radiobås och sedan bar det hemåt i (snöstormen!!!!) Hatar snö. Men va fan. Bor man i ett land fyllt av isbjörnar och med snöstormar där det snöar isblock så gör man.







Nu ska jag ner och måla väggar, sen ska jag fixa med bildspelet inför morgondagen, sen städa rummet, sen skriva två svenskatexter, sedan sova, sen äta, sen tv och sedan blir det läggdags! PUSS

07.18

Godmorgon!

Befinner mig för tillfället i Borås. Adde ligger i sängen bakom mig nedbäddad under täcket och jag kan ju säga att det är rätt frestande att gå och lägga sig brevid honom igen och skippa skolan..
Igår blev en lugn och härlig dag. jag och Frida fotade under första lektionen som var på tre timmar och sen gick jag hem och sov. Helt okej dag om jag får säga det själv. Grattis Frida som fyllde år igår med. Hoope you had a good day!



Nu ska jag iväg till bussen. Hörs sen!

Hejhopp

Vet inte vad jag ska säga idag. Dagen har vart seg. Det enda roliga var när en gubbe i 65 års åldern säger till mig. "Men sluta att se så jäkla vacker ut" HAHA. Varför tog jag inte åt mig är frågan?

Dumma Pia!

Min katt vet hur man roar sig bäst!
Det är bara att döda en fågel och ta med den in och leka med den under våra sängar.



Nåt är fel på mig!

Nej, i morgon ska jag gå till ungdomsmottagnineg och fixa nya P-piller. Orkar inte med att gråta floder varje dag längre. Min syster har vart med om samma sak en period och då var det p-pillerna som spökade. Det är värt ett försök i varje fall.
Fan samma sak när det gäller sömnen. Jag får inget slut på det. Sover så sjuuuukt mycket, men dock är det sjuuukt skönt.
Visste ni föresten att man tillbringar 25 år av sitt liv till att sova? Det är sjukt mycket. 25 jävla år. Fatta vad man hade kunnat göra på den tiden istället? Okej, när jag väl är igång så kan jag passa på att säga att:
Man står 5 år i köer
Sitter 6 månader på toaletten
I tio månade har man sex

Rätt skumma saker man kan ta reda på. Dock lite roliga att veta.

Vad är det för dag i dag då tro? Jo, idag kommer älskade, älskade Adde hem. Finally! Damn, du har vart saknad!

Göötet med två goingar!

Pjuuh. Då var man hemma igen efter en helgag i Göteborg. Skulle åka med halv tolv tåget, men det gick såklart inte förän tolv..man har ju som sagt aldrig västtrafik på sin sida. Åkte ned med Carro och sedan mötte vi Linnea där nere som hade vart och jobbat. Redig som hon är. Vi gick och åt på Andrum, världens godaste veggierestaurang. Man känner lixom för att bli vegitarian när man äter där. Men nej, sådan djurvän är jag defenitivt inte.
   Carro gick loss och köpte..ja, jag vet inte vad hon köpte egentligen. Mycket blev det iallafall. Själv fick jag med mig ett par apsnygga skor med mig hem, en väska och ett nypiercat öra. Men nu är det klart med nålar i kroppen för ett tag.. bara tungan kvar innan jag är nöjd! Tog där uppe föresten..fan vad snygg jag är nu! hihi



Nu ska jag kolla på det där nya programet. Det som är typ som stadskampen fast lite roligare. Sedan blir det sömn och i morgon kommer Adddeeeee hem. Fan vad jag har saknat den killen! Helt sjukt. Dock kommer han förmodligen komma hem utan hår. Bläää för inkilning. Men jag älskar honom ändå. ^^,

Jag har gått i ide..

Somnade halv ett igår och sov till elva. Sedan gick jag och la mig halv tolv igen och sov till klockan tre. Helvete vad jag har sovit. Det är inte likt mig det här alltså. Jag som har gått upp typ nio varje helg i två års tid. Men men, det är kanske dags att sova igen mig lite? PLUS att jag har noll matlust idag. Tror det beror på godiset igår.. det mättade rejält. Men jag har fått i mig lite mat i vilket fall.
Ikväll ska vi på den där AMTS-saken. Det är något musikaltema. Det blir nog rätt bra tror jag. Alltid kul att kolla på sådant.
Från det ena till det andra..skratta nite nu, men jag vill permanetna mitt hår. Dock tror jag att mitt hår är för kort för att det ska bli snyggt. Men va fan. jag är inte så noga med mitt hår, så varför inte förstöra det med permanentning också?

Nu ska jag pysa iväg. Hörs sen igen! PUSS

Fronda och Aggelito!

Kvällen började med *#%*&€%#"#&%€...med andra ord inte så glada miner. Men hur kan man inte få ett ansiktslyft av Agge och Frida? Så kvällen blir asmysig i allafall. Vi köpte med oss massa gottigt och hamnade framför teven.
   Något sjuuukt härligt idag var att jag inte fick något panikattack efter godiset jag åt. Det var nog bara för att jag hade personer omkring mig som jag blev distraherad av. As skönt. Åt heller ingen kvällis, utan tog godis istället. Min behandlare sa att det okej med tanke på konsekvenserna annars.
   På tal om min behandlare föresten.. jag ska sluta på Capio om fyra veckor. Alltså ska jag bara gå dit fyra gånger till. Helt underbart. Undra egentligen hur många gånger jag har vart där? 1-2 gånger i veckan i ett och ett halv år. Ganska lätt matte.. men jag är trött. Haha.


Pusspåer!

Nu ska jag lägga mig och sussa. Ska sova ut i morgon tänkte jag. Uuuunderbart. ( om jag lyckas sova till längre än nio vill säga ).



Blääää

Sitter här hemma och är rastlös och vet inte vad jag ska göra ikväll. suck.

Tors dag

Pjuuh. Det är galet jäkla jobbigt att måla tak. Jag känner att axlarna tar en jävla massa stryk och jag vill ha massage. NU! Idag blev det en lugnare dag än väntat. Hade en lång håltimma så jag åkte hem och sov. (Nähä?)Föresten har jag gjort tt ryck i mitt rum och fått det lite mysigare.


Före

Efter

Man skulle kunna tro att jag är fem år om man kolla i mitt rum. Haha. men men, det är personligt och bra. Rätt rosa med för den delen. Föresten har tårarna satt i gång igen. Suck. Vet inte vad det är med mig längre.



Tjoklaaaa´





Men åååh. Hur gott är inte det här ? Det blir precis som chokladglass. Bara att den är något nyttigare. Men varför i helvete ska man tänka på det föresten? Jag tar om det istället.. Här är ett recept som är godare än chokladglass. Det är därför jag äter det!

(För 4 personer)
Ingredienser:
3 bananer
Honung (valfritt)
Kakao

1. Skiva 3 bananer och frys in.
2. Ta ut och låt tina ca 10 minuter, mixa sedan med 1 msk honung och 1-1½ msk kakao (ta i så mycket du vill).

11.00

Allaredan hemma från skolan. Älskar att sluta tidigt. Men vem fan gör inte det?
Just nu sitter jag och tuggar i mig lite frukostmat till lunch. Man får passa på att äta det man verkligen är sugen på när man har chansen. Mormor kommer snart hit, jag skulle hjälpa henne att fixa msn. Haha. Något måste pensionärerna roa sig med.

Nu ska jag sova en stund.  C ya!

Tårar = skratt

Är dränkt i lack som luktar allt annat än gott. Fytusan. Ska väl ta mig ett låångt härligt bad med massa oljor och underbara dofter snart. Avnjöt dessutom en svennemidda förut bestående av stuvade makaroner och köttbullar. Mums vad gott det var. Första gången jag smakade på stuvada makaroner och det var godare än väntat.
Jag har föresten bestämt mig att gå tillbaka till psykologen i Haga. Efter panikångesten i lördags så tycker jag att det är värt det. Hon kanske kan se vad felet är.. för det kan ju uppenbarligen inte jag.

Dagen har vart bra. Så fort jag hamnar i mina vänners sällskap så försvinner tårarna och förvandlas istället till gräsligt skratt. Har spelat in radio hela dagen och dagens ämne var "Förhållanden". Pratade på om allt som rör ett förhållande. Negativa och posetiva saker, minnen, hur man ofta träffas, press i ett förhållande.. äh. Allt möjligt faktiskt. Ruggigt kul i allafall. (Även ifall jag hatar att höra min egen röst på radio). Bläbläbläää.

Hoppas fan inte att ni missar Desperate Housewifes ikväll heller? Dagens höjdpunkt.

Come home!

Det tog då fan inte lång tid innan man saknade denna gossen!



..fortsättning av gårdagen. (tårar)

Har inget vettigt att säga idag heller. Tårarna slutade rinna inför skoldagen. Men väl hemma satte de i gång igen. Så här sitter jag iförd Addes mysiga tröja och snyftar framför teven med mamma. Det blir en mor och dotter vecka för oss. Så i morgon ska vi gå på bio. Tror att vi ska kika på "Män som hatar kvinnor". Nu tänkte jag säga något riktigt dumt om innehållet i den filmen. Men skulle jag säga det hade jag blivit sönderslagen.. ^^
Föresten så märks det att två tjejer bor här för tillfället. Lysröret på toaletten ger vem som helst anfall. Disco all night loong.
Proppen i källaren har gått, så vi får måla medans solljuset tränger sig på. Dock målar vi ju.. så lite händiga måste vi ju vara.



Duschen vätar. Sedan ska jag dra täcket över huvudet och hoppas på något bra som ska häna i morgon. (Kan ju alltid hoppas)..

Damn!

Detta verkar aldrig sluta..

Tears

Vad har jag gjort i helgen? Gråtit, gråtit, gråtit. Jag har mått så sjukt jävla skumt sen i Lördags. Det började med en sjuk attack efter godiset i igår. Låg och grät och skakade i Andreas famn en halvtimma. Sedan somnade vi och idag blev det tydligen inte bättre. Ångesten var borta, men tårarna fanns tydligen kvar. Grät innan vi åkte till Göteborg, på tåget ner till Göteborg, under tiden vi satt och åt middag i göteborg, på tåget hem från Göteborg och väl hemma från Göteborg. Man kan väl utan att överdriva säga att Adde har torkat tårar var och varannan minut. Tack för att du finns älskling!

Fick äntligen köpt min skinnjacka idag också. Gud vad nöjd jag är! Det blev den nya modellen från H&M. Fick även med mig ett leave in balsam från Bed Head. Det luktade rosa tuggumi. Mums vad gott.







Nu ska jag gå och gråta ännu mer. Och föresten ska Adde till Spanien i morgon. Buhuu. Älskar dig Adde. Du är ta mig fan den bästa som finns!!<3

RSS 2.0