Daah !

"Nemen guuudh assaah" 
Exakt till den meningen vaknade jag av klockan tre i natt. Det var som vanligt Andreas som pratade i sömnen. haha. Lika roligt varje gång är det. Dock förnekade han det han sagt på morgonen. Men nästa gång ska jag ha mobilen nära till hands så jag kan spela in honom. Jag tror nog han drömde om att han var fjortis ? kanske tilloch med bög ?
Önskedrömmar asså ;)


Överbeskyddande

Sitter och tittar på Rachel Ray och äter lite. Guud vad amrikaner är överbeskyddande. Helt sjukt. De gav mammor lite tips och ett utav de tipsen var så här:
När ni går i affärer och ska packa ner varor, se då alltid till att packa i papperkassar. Hmm, varför då tänker ni ? Jo.. för att det minska risken att barn ska stoppa ned huvudet i plastpåsarna och kväva sig själva. Helt ärligt ? Haha, Aja. Det ska väl finnas överbeskynddande personer också.

Föresten så är jag precis hemkommen från Capio. Fick se min vårdplan och den såg helt okej ut. Ska få sluta med alla näringsdrycker och sånt när jag har ett stabilt BMI på 18.5. Vet inte riktigt hur långt det är kvar det, borde nog ta reda på det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plocka fram lite kläder till maskeraden som är i morgon. För jag vet inte om jag har allt än.
Föresten så är lovet snart slut om man ska vara lite pessimistisk. Suck.

PUSS

I´m watching you!


Shopping !

Pjuuh. gud vad min kropp är matt, verkligen helt slut. Dock på ett skönt sätt. Man känner att man har fått en del saker gjort sen i morses i allafall.
Jag och Andreas var uppe redan vid halv tio och gick raka vägen ut och gick i lite över en timma. Hade glömt hur skönt det var att gå innan frukost. Plus att man känner att man riktigt förtjänar att äta lite extra sen. (Som jag såklart inte gjorde)..
Ska nog börja gå lite oftare innan jag äter på morgonen, om jag orkar då vill säga.

Efter frukosten satte vi oss direkt på tåget ner till Göteborg för att inhandla lite nytt i garderoben. Som ni nog redan har förstått så är jag i akutbehov av flera par jeans. Men en sak har jag lärt mig.. man ska aldrig åka ner till och shoppa med förutsagda meningar om att man ska hitta något.
Så det blev endast ett par jeans, men det är alltid något. Såklart hittade jag dom i den sista affären vi var inne i. Haha. Så typiskt.
Någon som borde vara ännu tröttare än mig är definitivt Andreas. Jag har släpat med honom i alla affärer man kan tänka sig och provar vartenda jeanspar i varenda butik. Ansträngande må jag lova !



Det var det som blev köpt. Plus ett en söt bh+trosor.

Nu ska jag lägga lig och dricka te och kika på tv.

PUSS


Jordgubb med grädde

Sitter med en varm kopp rött te. Jordgubb med grädde. Finns det något godare ? Perfekt sätt att värma sig på med.
Har vart i stan en stund och lagt ner yttligare en timmas energi på jeansletande. Dock samma visa denna gången. Står där i provrummet och ser på mig själv och bara skrattar. Antingen är de för korta, stora, eller bara allmänt fula. Så jag får samla ny energi och åka ned till Göteborg istället.



Idag till middag ska vi äta falukorv. Shit, har inte ätit falukorv på.. äh jag vet inte på hur länge. Något år faktiskt. Vet dock inte varför det har blivit så. Det har väl tillhört den dåliga kategorin till mat. Knepigt, men sant. Att vanlig mat som falukorv kan skrämma livet ur en ? Patetiskt ! Vet inte hur vi ska tillaga den, men hoppas att den blir god.
Annars får jag äta biffar istället ;)

Laga-mat-dags

PUSS


Uppe med tuppen

Hade kunnat skriva en hel novell med känslor idag. Allting snurrar runt och jag vet inte vad jag vill, vet inte ens vad jag känner. Kanske borde gå och lägga mig igen. Var uppe redan halv åtta. Vaknade helt orolig med spring i benen. Ska nog lägga mig och ta ett varmt bad och riktigt slappna av. Hoppas det hjälper !

Vad händer idag tro ? Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll kommer Adde men innan det vet jag inte vart min dag tar vägen. Fint fotoväder är det och en mobil borde faktiskt inhandlas. Känner mig helt handikappad utan telefon. ^^
Dock borde jag skriva några texter till mitt magasin. Men sånt orkar man tyvärr inte på ett lov.
Vi märker !

Hörs senare !

Skön dag i Borås

Alltid lika skönt att vakna upp med Andreas i Borås. Extra skönt när man vet att man har många timmar kvar innan bussen går med. Dock är jag inte lika morgonpigg som Andreas som måste upp klockan sju för att träna. Istället sover jag kvar till halv nio, äter frukost och vaknar sen igen när Andreas kommer hem vid halv tolv.
Sedan såg vi på Kung Fu Panda. ^^,

Nu sitter jag här och har huvudvärk så det skriker om de. Glömde mina glasögon här hemma. Shit, inte bra det. Har knappt sett något på hela dagen. Fast det jag har missat är bara regn och rusk.
Vet ni något roligt föresten ? Lions ringde hem hit och frågade efter Louise. Alls stod och tjuvlyssnade och insåg att det hade något med Lucia och göra. Viktors mamma hade skickat in henne som sökande och nu var hon en av de femton som skulle provsjunga. Haha, Men så pass väl känner jag henne så hon kommer tacka nej tyvärr. Hon kommer vara för nervös. Dock hade hon passat bra, men nej.

Fick hem mitt skolfoto idag med. Haha, klassfotot såg jag rent ut sagt förjävlig ut på. Man ser att jag stod och pratade. Enfotot blev okej, inte mer. Men vad gör det.


Det var den det !


Elaka meningar

Funderade på lite elaka meningar man har fått under detta året. Kommentarer som verkligen har gjort ont. Ibland undrar man verkligen hur folk tänker när de pratar. Eller ja, om de tänker överhuvudtaget.

När jag visste att jag skulle gå upp femton kilo så kom en sån här kommentar:
"Fan va snygg kropp du har, du har lyckats jäkligt bra med att gå ned i vikt"

När jag vägde ca tio kilo mindre än nu:
"Du ser faktiskt lite rund ut i ansiktet"

"Oj, hur orkar du all den där maten?, va mycket."
"Du är faktiskt inte så smal"
"Oj, jag trodde att man var as mycket smalare när man hade anorexia, du är ju normal"

Det var bara några som jag kom på. Sådana saker är inte kul att höra.

Min vanliga otur !

GAAAAH ! Jag har tappat bort både minneskortet och en annan sak till kameran. Vet inte hur jag lyckas. Jag tappar alltid bort saker, så typiskt mig tyvärr så det är skrattretande.
Blir så jäkla irriterad på sånt här. Vet inte varför, men jag börjar alltid gråta när jag tappar bort saker. Även den här gången. Jaja, hoppas att det kommer fram.

Idag åkte jag till stan för att köpa jeans. Men hur gick det med den saken ? Kom istället hem med en svart asfin väst. Får åka till Göteborg istället och inhandla jeans. Hoppas turen är med mig då bara.
Nu ska jag åka iväg med Andreas till Borås. Ska sova där inatt.
Skönt att jag har fått lite mer frihet än förut !! Det blir väl bara bättre och bättre antar jag.


Söndag

Andreas är på släktkalas och jag vägrade följa med. ^^ Släktkalas är tyvärr inte min grej så jag stannade här, framför datorn.
Igårkväll var vi och åt på grillspettet. Har aldrig ätit där förut, men riktigt gott var det. Jag åt något grillspett med massa ris och god sås medans Andreas höll sig till sin kycklingkebabb. Sedan åkte vi hem till Andreas och kollade på tv och åt naturgodis. Riktigt längesedan jag åt det. Min favorit var fortfarande paranötter med youghurtöverdrag. Mumma!



Jag verkligen älskar att vakna sent, gå upp och duscha och sedan äta en god frukost. Skönt att slippa lunchen ibland. Kanske dumt, men skönt ! Så ibland får man faktiskt lov att göra så.
Idag blev det en god fralla med ost på och ett äpple. Gottigt !

Nu ska jag snart åka och leta jeans. Hoppas jag hittar några !

Genomfrusen

Brrr.. jag är helt genomfrusen. Att sitta på en läktare i storm under hösten är inte varmt. Ändå hade jag på mig minst sju lager med kläder. Haha. Frusen på dagen och alldeles för svettig på natten. Hur det nu går ihop vet jag dock inte ^^
I vilket fall så vann Elfsborg med 4-0 så Andreas kunde ta det rätt lugnt.



Imån ska jag inhandla mängder utav jeans. Men när jag väl är inställd på att komma hem med minst tre par så kommer jag alltid hem med noll. Så jag ska åka ned till stan och vara inställd på att inte hitta några. Vet dock inte vilka slags jeans jag vill ha. Antingen rätt tighta, mellantighta eller pösiga. Får se vad det blir. Måste köpa nya nu när mina stackars ben har fått tillbaka allt fett? på sig.

Ikväll ska vi ut och äta någonstans. Alltid lika mysigt är det !
Och blir dessutom alltid lika mätt. Haha. Men så ska det väl vara antar jag..

Vad händer under eran lördagskväll ?




första dagen på lovet

Allt bra med er idag ? Ganska dum fråga kanske.. det är ju ändå lov och då ska man må allt annat än dåligt.
Jag är precis hemkommen från stan. Var tvungen att leta efter en ny telefon samt spana in den nya gallerian. Tycker faktiskt det var riktigt bra med Storken. Det enda negativa är att alla kommer ha samma kläder oftare än vanligt. Fyfan. Gina Tricot.. kommer aldrig köpa annat än basålagg där känner jag. Men men, bra att finns ändå !

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka och kika på Andreas när han spelar match. Har sagt att han måste vinka på mej, men vi får se hur det blir med den saken. Kanske ska ta med mig plakat med hans namn på ? Fast då riskerar jag en örfil. Haha ^^

Ikväll ska jag nog övertala Andreas om att köpa Naturgodis. Muuums vad gott det är. Längesedan jag åt det med. Nu är det på tiden.

Ha en bra lördag !

Invigning av lovet

Lov, lov, looooov ! Gud vad underbart.
Inviger lovet med Agge, Cb, slidan och Linnet. Goa tjejer det där ! Sitter och kollar på Hitchiker eller något. Ska vara en skräckfilm, men än har Carro inte skrikit.. så jag vet inte vad det är för slags film^^
OJ, nu kom första skriket. HAHA

Nu ska jag sätta mig in i filmen och dricka te. Mums !

Hörs sen !

Snart lov



Föresten är det snart LOV ! Gud vad skönt det ska bli. Är riktigt skoltrött. Inte skoltrött på det sättet att skolan är tråkig eller jobbig. Det är bara det är jag är trött. Verkligen trött på skolan. Har lixom ingen ork för någonting.

Under lovet ska jag verkligen ta hand om mig själv. Shoppa nya höstköäder, bada långa varma bad varje dag, laga lyxiga middagar och äta mängder med choklad ! Låter som ett hyfsat lov.
Dock får vi inte glömma halloweenfesten. Det ska bli riktigt, riktigt roligt !

Nu ska jag åka och hämta Andreas vid stationen.

PUSS

Mysko personer finns det gott om

En del av er skrämmer mig, ganska rejält !

Skakig

Hela min kropp skakar och jag kan inte fokusera blicken på någonting. Blir alltid så här när jag kommer hem från skolan. Är det ett tecken på att jag har ätit för lite eller vad beror det på ? För när jag har ätit och lagt mig i soffan lugnar det alltid ned sig, men jag vet inte.
Tycker faktiskt att jag har ätit bra idag med tanke på omständigheterna ändå. Kön i matsalen var sjuuuukt lång när vi skulle traska till maten så det lade vi ned med en gång. Istället gick vi till Ica och handlade lunch.
Med tanke på att vi skulle ha matteprov efter rasten tänkte jag verkligen på att äta rejält. Blev ett äpple en solrosfralla (godaste brödet jag vet) och en liten mager youghurt. Sedan var jag mätt som en plätt.

Matte och engelskaproven gick sisådär tyvärr. Kunde inte koncentrera mig och alla talen virvlade runt på pappret. Suck ! Hoppas jag får G i allafall. Annars vet jag inte vad jag gör.. gråter ^^, haha. Nä då !

Nu ska jag gå och äta. Har lagat kyckling, currysås och ris. Hoppas jag lyckas !

PUSS

=Sant



Att en person kan vara så underbar och väcka så mycket bra känslor trodde jag inte fanns.
You make my day och du får mig att kämpa lite mer för varje dag.

To much

Vart på Capio idag. Inte visste jag att jag hade ätit så här mycket under veckan. Helvete. Hatar när vågen sticker iväg så. Inte bra för psyket någon stans. Hoppas att det beror på att jag hade druckit en gigantisk kopp te innan och toabesöken var få innan jag var där.
Vi bestämde även att mina besök där ska vara så korta som jag vill. Vägning, sen åker jag därifrån. Orkar inte sitta där och kämpa fram saker att prata om. Om jag har något som tynger mig så pratar vi, annars bara vägning. Känns bra faktiskt.

Vet nu vad hon sa idag med ?
-"Du har fortfarande en anorektisik vikt"
Va i helvete ? Det har jag verkligen inte. Ibland känns det ju som fettet väller över jeansen och allt bara växer ? Då kan jag inte fortfarande ha en sån vikt ? Nää, det där hon sa var bullshit.




2:a

Har jag sagt att jag kom två med den här bilden i Stenungsunds kommun ? Det visste dock inte ens jag. Haha. Fick hemskickat några trisslotter på posten i går som "pris". Vann inte någonting, men ändå. Alltid roligt att vinna saker :) Fast det var klart att jag kom så bra till i tävlingen med tanke på vilken pudding som är på bilden ? Borde kommit etta !



Andreas

Bilden är från den dagen på sommaren som jag har allra mest minnen från. Tältade på en supermysig ö. Det tog sisådär en timma för oss att sätta upp tältet. Jag lyckades såklart sätta innetältet på utsidan, hur det nu gick ihop.. sedan badade vi, satt och mös i månskenet, och pratade låångt in på natten.
Sedan vaknade vi och tog ett nakendopp (med massa iakttagande folk) ^^,
Älskling, nästa sommar ska vi bo varje dag så ? mohhaha.

Godnatt !

I will remember

Godväll !

Är precis hemkommen från esteternas uppvisning. "I will remember" tror jag att den hette. Den var som förväntad, sådär. De som spelade teater var bra, men själva sketcherna var faktiskt inge vidare bra alls. Sångarna sjöng som alltid, Okej. Inte för att jag kan sjunga bättre själv. Absolut inte. Men jag tycer ändå att de var sådär.
Dock var det riktigt roligt att se på och mitt sällskap som jag hade med mig var excilentooo !

 


Spice Girls

Förövrigt har kvällen varit sådär. Känner mig gnällig och grinig. Ingen hit direkt.
Nu ska jag duscha och sen sova. Skönt ! Är trött hela tiden, skoltrött.

Sov gott !

Mobilkaos

Dilemma. Vet inte vad jag ska köpa för ny telefon. Min gamla är ju sönder och den gick inte att laga. De sa att det var för jag hade "tappat" den i golvet. Okej, kanske tappade den sisådär hela tiden. Men bara på mjukt underlag ^^, Men inte mig emot. Jag gillar att köpa nya telefoner. Men den här gången ska det bli en billig men bra. Orkar inte lägga ut pengar på något som förmodligen går sönder inom ett halvår. Fyfy på mig !



Tipsa mig om rosa bra telefoner ?

Aloevera

Ansiktsbehandling, fotpeeling, smakat på underliga saker, vunnit produkter och även köpt en hel del produkter. Ungefär så har kvällen de senaste fyra timmarna sett ut. Riktigt spännande måste jag medge. Vi var ungefär tio personer som var inbjudna till "aloevera-kvällen". Vet inte riktigt varför det anordnades. Men det var någon som kände någon osv. Det var i allafall en expert inom det området där som höll i allt. Rätt tråkig, men rolig att lyssna på.

Har kommit på att jag änna har lite tur när det gäller att vinna saker. (ändå har jag jäkla tur i kärlek). Man skulle skriva på lite saker på ett papper, sedan skulle det lottas ut något asgott lypsyl. Vem vinner om inte moi ? ^^, haha. Jag klagar då inte !


Det här är en del utav det vi köpte. En "gellykräm" som man kan ha precis över allt. Bokstavligen, över allt ! Har du ont i halsen så kan du svälja en klick av detta, har du brännt dig på något kan du smeta in det där. Hunden kunde tilloch med ha det undedr trampdynorna sa hon.
Den andra krämen "propolis" är för torra ställen. Läppar, händer, fötter. Över allt !

Ha en bra kväll och jag rekomenderar allt som har med aloevera att göra. Haha ^^,

PUSS

Aloevera-kväll

Vet ni vad jag ska på i mån kväll ? Någon "aloevera-kväll" som vi har blivit inbjudna till.. Vet inte riktigt vad det innebär. Men det ska bli spännande i allafall.
Så här står det på inbjudningslappen
"Du får prova Sonya Skin Care Collection, - ett unikt hudvårdsprogram för dig med höga krav.
Dessutom härligt fotbad, provmaskning av färskpressad Aloe Vera m.m."

Visst låter det lockande och härligt ?



Helgen

Riktig go helg har det varit. Slapp och skön. I fredags var det fest hos Bella som fyller år idag. Grattis till dig ! Och igår (lördag) blev det Dexter och Deli Deli på kvällen med underbara Andreas. oj va vi åt. Det var buffé med massa smaskiga saker. Det godaste var dock kycklingspettet med något colombianskt ris. Mätta och glada åkte vi hem till Andreas och somnade mätta och belåtna.
Den här dagen har varit i samma stuk. Sov ovanligt länge, till elva ungefär. Åt frukost, sov lite till, åt middag och sedan Dexter. Alla sådana här dagar är behövliga. Man måste få lov att vila ut sig i bland.

Dexter..Nej, inte "Dexter och DiDi" Det här är den bästa serien jag har sett. Handlar om en helt störd seriemördare som jobbar hos polisen. Han är smart som satan och svettas hela tiden ^^, haha. Se serien helt enkelt !

 

Nu ska jag plugga. Usch och fy.

PUSS

Matdag !

Andreas ligger brevid mig och snarkar, filmen står på och min mage jäser för fullt. Usch, alldeles för mycket godis blev det. Dock jäkligt gott. Jag har väldigt god smak när det gäller godis. Choklad för det mesta, men ändå !
Kollar även på den där filmen "80 dagar runt jorden" eller vad den heter, Helt okej faktiskt.



Ikväll ska jag och Andreas äta på Deli Deli. Längesedan jag åt där, men maten är nog fortfarande lika god. Jag och Carro praoade där för två årsedan i en vecka. Ojojoj vad vi åt. Det var inte dåligt ! och ojojoj vad äcklig han är som jobbar där. Kramade han en så luktade man hans vidriga parfym i två veckor.
Det godaste jag visste nör vi åt där var deras lasagne. Den är inte att leka med !

Nu ska jag smälta godiset i magen för att sedan äta mat. Herregud, att jag orkar ! Men vad gör man ine för att må bra i framtiden. Mat är medicin, tyvärr. Skulle vara skönare att bara kunna ta en tablett och bli kvitt skiten.

Ha en bra lördagskväll !

Party

Har sovit hemskt dåligt inatt. Svettats och legat vaken en stor del. Får lägga mig tidigt ikväll istället.

Gårdagen var riktigt trevlig. Åkte hem till Bella och träffade mängder utav folk.
Längesen jag var på fest. Innan sommaren rättare sagt. Nästa gång blir det halloween. Satan va roligt det kommer bli och satan va alla kommer se roliga ut. ^^,

Frida, Agge, Jessie

Haha, Misslyckat försök att låsa upp dörren med en sked !

T
ro det eller ej, men nu ska jag plugga lite. Nödvändigt, öhja ! Andreas har redan åkt hem för att sälja GT. Lite redigare än mig som bara ligger här som en soffpotatis. haha.
Vet inte riktigt vart den här dagen tar vägen. Får se lite vad som händer.

PUSS

Tvätta händerna !

Eeeuuh ! Vet ni vad jag precis läste ? "Din handväska är en tickande bakteriebomb" I varje handväska finns det tusentals äckliga bakterier. Det kan delvis finnasstafylokocker (halsbakterier), springmask och svinkoppor i handväskorna. Låter det lockande att byta handväska kanske ? Haha, fyan va äckligt !


En bild på bakterier !

Måste även tillägga att var fjärde person har bajs på händerna/under naglarna.
Tänk på det nästa gång du tar någon i handen eller stoppar fingrarna i munnen.
Du kommer även i kontakt med femton stycken snoppar per dag. Fyfan.

*På tumnaglen finns där baciller som hela Sveriges befolkning
*På nagelbandet finns där baciller som Europas befolkning
*Under själva naglen finns baciller som hela världens befolkning

Tvätta händerna !

Gammla minnen !

Nostalgikväll !

Har kommit på mig själv med att lyssna på Westlife och Backstreetboys hela kvällen. Dock brukar jag göra det, men samtidigt har jag kollat på gammla bilder och bara längtat tillbaka något sjukt. Jag vet dock inte till vad, nästan allt tror jag.

Har även pluggat matte, riktigt nöjd med mig själv är jag ! haha. Inte ofta jag gör sånt på eget initiativ. Men nu var det bannemej dags kände jag.


En sexig bild på mig och Louise för typ två årsedan. Höhö. Snygga var vi i allafall !
Har alltid velat bli sminkös. Ni tror väl att jag har en framtid inom det, eller ?

Alla vaknar vi på fel sidag för eller senare..

Någon annan som har vaknat på fel sida idag ? Jag är i så fall inte ev er, men jag vet många andra som är !
Kom precis hem från stan där jag skulle inhandla lite nya underkläder. Såklart hade dom dock inte min stolek på den bh:n jag ville ha och alla andra såg ut som sådana man hade när man gick i femman. Så jag får vänta tills jag kommer till Götebrorg nästa gång.
Iallafall.. när jag står där i omklädningsummet på Lindex hör jag en sån där jobbig röst som inte är i närheten av målbrottet än. Skulle tippa på den tio år sådär. Han utbrister såhär:

-Jag vill ha nya byxor tills i mån, alla mina är as fula.
-Men vi kollade ju igenom din garderob i går och du hade minst tio par du tyckte om.
-Mamma ditt jävla pucko, jag hatar dej !

Va fan var det där lixom ? En bortsämt liten snorunge skulle jag tippa på.
Men de är inte slut där.
En annan tant jag hörde sa såhär:

-Fyfan, mina bröst är små, min rumpa är en kilometer bred och mitt ansikte ser förjävligt ut. Hatar speglar !

Haha, hon hade förmodligen inte heller vaknat på rätt siga vill jag lova !
Okej.. en kvar
Var inne på Cassels då jag riktigt försvånat vänder mig om när en tant säger:

-Men för helvete, vad är det du inte förstår ? Jag vill inte ha den jackan, den ser inte klokt ut.
-Du får väl förnya dig lite ?
-Nej, den jackan är för fjortisar.

HAHA, det roliga var att hon var i fyrtioårsåldern. Alla vaknade tydligen upp idag och blev fruktansvärt utseendefixerade ? Menmen, så länge det inte rörde mig så var det rätt kul att höra på.

As usual

En vanlig kväll för mig idag ! Grubbel.

En vanlig dag

Ostmacka med banan på till kvällsmat. Det är vad jag kallar gott ! Ni borde testa.
Dagen började med en föreläsning om hedersmod. Fyfan va hemsk. Det var säkert bra, om man hade hört vad han sa. Har man en viktig föresläsing förutsätter jag att man kan prata så andra hör ! Men nepp !

Sedan kopierade jag mina bilder vi tog för några veckor sedan. Stod i ett sånt där svart rum med röda lampor ni vet ? Känns precis som svart långt hår från the Grudge ska ligga i avloppet. Speciellt när man blir skrämd varje gång man går in dit. ^^

Dagen fortsatte med föreläsning med övningar och prat och sedan bar det hemmåt och sedan hem till Linus. And now i´m here !
Dagarna går läskigt fort. Snart helg vilket betyder fest. Roligt ! :)


Lägg aldrig nycklarna på bordet !

Hur kommer det sig att jag har sån jäkla otur med just nycklar ? Vad jag än gör och hur försiktig jag än är så tappar jag jämt bort dem. Under tiden på Nolhaga bytte jag mist lås tjugo gånger. Fem lås per år. Ja, det låter rimligt.
Nu på media har jag dock bara bytt två än så länge.. men det har inte gått så lång tid för den delen heller.

I morses skulle jag vara redig och sätta på min näst sista nycket på en nyckelring så den inte skulle försinna. Men vad händer då ? Jo nyckelringen går sönder och där var den nyckelt väck. Haha. Tur att Agnes och Frida finns som mina nyckelreserver. Så jag fick min sista nyckel av Agnes. Höll faktiskt reda på mina nycklar en hel dag. Dock inte längre än så.
När jag sitter här och äter så kommer Louise hem. Hon kastar mina stackars nycklar till mig och jag frågar vart hon hade hittat dom ?

-Cykelstället vid media säger hon med en suck.


Hur lyckas jag ? när tappade jag dom igentligen ? Haha, Blir bara så trött på mig jälv !
Borde skaffa en sån där manick man sätter på nycklarna så det tjuter när man visslar. Skulle dock inte förvåna mej om jag då tappar rösten och inte kan vissla längre. Min vanliga otur helt enkelt.

Jag tror nog det beror på att jag jämt lägger nycklarna på bordet. Skrockfylld !

Maskerad

Haha, Hur många veckor har vi gått i skolan ? sex, sju veckor ? Inte är det mycket i allafall och skolan gör mig redan helt slut. Det dröjer inte mer än tjugo minuter efter jag klivit in genom dörren här hemma..sen har jag däckat framför teven !
Visst är det skönt, men jag undrar bara hur det kommer att vara om ett år ? ojoj..

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska vara på maskeraden, (halloween). Skönt att ha det överstökat för annars hade det slutat som varje gång tidigare. I sista sekund rotade jag fram något mögligt från pannrummet i källaren där vi har en miljon gammla klädesplagg som ser förjävliga ut. Haha. Det har dugit för mig i allafall ! ^^ Den här gången blir det åtminstånde inte någon gammal sleten tant eller en gammal gubbe. Nu är det redigare grejer på gång ! ;)



Detta är från första maskeraden. Kommer dock inte ihåg vilket år det var !
Första=bästa gången tycker jag allt. Fysatan va roligt det var !

Läkaren gick förövrigt bra idag med. Dock ned en aning. Men det är alltid bra för psyket.

PUSS, hörs sen


Hunddags!

Jag är helt förlääälskad. Har länge funderat på att köpa hund, men nu jäklar har jag bestämt mig. Det spelar ingen roll om jag behöver gå upp en timma todigare bara för att gå ut med hunden. Det är bara mysigt. Sen så är jag den personen som faktiskt orkar med en sådan sak. Min syster hade spytt efter en vecka på att rasta hunden varje dag. Men jag tror bara jag kommer tycka det är skönt. Vädret spelar ingen roll så länge man inte köper någon för fluffig hund. Jag hade tänkt mig en liten filur som aldrig växer och blir stor ^^

Åh, har kollat hundbilder hela kvällen och man blir bara ivrigare och ivrigare. Hoppas mamma och pappa går med på detta. Annars köper jag en hund smyg och gömmer den under sängen. Helt ärligt.


Ser det inte lockande ut ?
Ha en hund nedkrypande hos sig om nätterna hade man inte tackat nej till. Hundar är nog roligare än katter.
Mycket mer personligt. Dock är Pia universums goaste, men ändå !

Låttext

Bloggen har inte fungerat idag. Knepigt ! Hoppas detta inlägget publiceras.
Hur har eran dag varit ? Min har varit slapp, precis som en söndag ska vara. Alla söndagar ägnas åt plugg, sovande, tv-tittande och att äta..och städning då. Men det är en självklarhet.

Nu ikväll har tårarna droppat ned över hela mitt tangentbord. Det har säkerligen förstörts utav mina flodvågor. Pappa skrev om en del utav texten på Ozzys låt Dreamer. Emma, vår granne ska sjunga den i kyrkan. Fyfan va känsligt det kommer bli. Under tiden hon sjunger den har jag satt ihop ett bildspel på Robin och bilder från Greklandsresan som ska visas i bakgrunden. Texten är delvis på svenska och lite på engelska efter vi gjorde om den. Kan skriva den i mån, orkar inte just nu !

Ozzy Osbourne - Dreamer

 

Nu väntar sängen !
PUSS

Lördagskväll

Godkväll !

Skulle igentligen ut i skogen idag till någon fest. Men efter många om och men så skippade vi det.
 Istället ligger jag och Andreas här och kollar på Stjärnor på is och äter godis. Fyfaan.. åt alldeles för mycket, precis som vanligt. Har inte lärt mig att jag ska köpa lite mindre så jag inte mår så illa. För det jag väl har köpt äter jag upp helt enkelt. Men gott, ja det var det bannemej. Hittade en ny sort som kommer vara min favoritsort framöver. Det var någon slags kola med hela jordnötter i. Typ snickers men inte samma form, inte samma smak heller för den delen. Haha, men samma typ av godis lixom.



Nu ska jag kurra ned mig under täcket med en styck Andreas och en kissemiss ^^,

Pusspuss

Gammla minnen

Mår konstigt idag och mina tankar flyger tillbaka till alla möjliga minnen. Här sitter jag vid samma dator som jag gjorde för ett årsedan och det var då jag mådde som sämst. Har även lyssnat på låtar som får mig att tänka så otroooligt mycket på den tiden. Mår inte bra utav det må jag säga, men jag kan ändå inte låta bli att lyssna på depplåtarna etc.

Well well, det går över så småningom. Hade föresten en redovisning idag i Mediakunskap. Haha, Ooj va dåligt det gick. Hade en vecka på oss att öva in allt och en kvarts redovisning. Stod inte där framme i mer än max fem minuter och vi läste nästintill bara innantill. Så det kan gå..

Haha, nu ringde precis lilla Adde och lät lite halv glad. Man hör direkt när han ringer och något är fel. Idag gällde det bussen..
"Idioten hade glömt att tanka så vi var tvunga att köra tillbaka"
Dock väldigt klantigt tycker jag. Är man busschaffis så glömmer man fan inte att tanka sin buss. Haha.
Får åka hem och muntra upp honom när han väl kommer hem. Blir nog en mysig hemmakväll med film och något gott fredagsmys.


Fixade lite med bilder som nu har åkt upp på min vägg. Rosa, rosa, rosa.

Vad gör ni denna fredagen ?



Här är den låten jag får sämst minnen och vibbar utav. Fyfan !

Bortglömd, nej !

Snart två veckor har gått sedan Robin tog sitt liv. Jag ska absolut inte säga att man har glömt bort honom, verkligen inte. Men man tänker inte alls på det lika mycket nu. Antingen så har jag fortfarande inte förstått det eller så orkar jag bara inte tänka på det. Tyvärr, men det är så det är. Man lär sig att leva med det på något sätt.
Begravningen har börjat planeras och vi är med och hjälper till hur "upplägget" under begravningen kommer att se ut. Delvis håller jag på att fixa bildkollage på Robin samt en lång bildserie med Greklandsbilder som ska visas. En låttext ska även skrivas tillsammans med två familjer som ett härligt minne utav Robin. Byter ut texten till Ozzys låt - dreamer. Riktigt djup låt må jag säga, även Robins favoritlåt.



Bild sen Grekland. Jag och Robin under vattnet.

Nu tänkte jag försöka sova så dagen i mån bli bra ! Ska träffa Carro på stan. Blir antagligen en mysig fika och massa prat. Senare blir det en mysig Adde-kväll. Ser fram emot det ! :)

Sov gott vänner !


Knepig värme

Mätt och rastlös är en bra beskrivning utav mitt mående just nu. Ni blir väl inte förvånade när ni kollar på bilden och ser vad jag har ätit heller. Haha. går lixom inte att tröttna.
Skoldagen har vart bra idag. Seg, men bra. Har fått skriva en väldans massa saker på sjukligt kort tid. Hatar att stressa mig igenom berättelser etc.



Under den här årstiden så går det inte att följa "ordspråket" eller vad det är.."Kläder efter väder" På morgonen när cykelturen till skolan väntar så är det frost ute och iskallt. Då åker mössan, halsduken och vantarna på. Sedan när skoldagen är slut kokar luften ute och man är genomsvettig. Man slägner helst av sig och önskar att man hade kjol och bikini tillgängligt. Helt enkelt så finns det absolut inte en chans att klä sig efter höstvädret.

Ska förmodligen hem till Andreas ikväll med. Inte fel det inte !

Nu ska jag sätta mig i solen och njuta.

PUSS

Igen..

Nu var jag igång igen. Städnadet har börjar och jag kan inte sluta. Kommer hålla på tills allt står perfekt på sin plats och vartenda dammkorn är borta. haha. Så ligger det till.

Problem, eller ?

God eftermiddag alla !

Har precis ätit en god middag. Hemmagjort recept blev det idag. Jag är nämligen grym på att laga mat ! ^^, Det blev någon gratinerad pastarätt. Låter kanske inte så smaskigt, men tro mig, för det var det.

Idag var jag föresten på Capio. Lyckades ta mig dit efter lite gnabb med Aqua.
-Jag måste gå till läkaren klockan 8.45 så du vet.
-Det var en jävligt dålig tid, och det vet du.
-Men det var ju inte jag som bestämde tiden, så det kan jag inte göra något åt.
-Men se för fan till att fixa en bättre tid tills nästa gång då.

Vart sitter problemet undrar jag då ? Tror han att jag har valt att gå dit ?
Men huvudsaken är att det gick bra hos läkaren iallafall. Hade gått upp tre hg. Weei tänker ni, "oj va mycket" Men ja, Det är faktiskt riktigt bra för att vara mig. Hon sa också att jag vägde lika mycket nu som jag gjorde i April. Ojdå. Haha. Inget mig emot. (tror jag).
Resten av mötet satt de bara och sa vad jag gjorde för fel. Gav de mig någon feedback av något slag ? haha nepp, men det hade jag inte räknat med heller.


Jag och Frida på "fotolektionen" som vi bara skulle skriva på.

Nu ska jag iväg till stan och kräva en lånemobil. Sen ska jag försöka bli frisk också.
Har ni tips på bra hemmakurer ? Typ honug med varmt vatten och sådant ?

Ha en bra dag snyggon !

Dag med älskade Adde !

Sitter här och snorar för fullt. Men mätt och belåten är jag åtminstånde. Det blev en riktigt mysig kväll med Andreas Musses. Åt det vanliga, Tavuk sis. Oj så gott det är. Väljer alltid bulgur till så det blir extra smurrigt.
Åt även lite extra idag med tanke på morgondagen.(vikten) Ska träffa läkaren ! Fyfan. Det är mig emot vill jag lova. Kom på förut att jag inte har vart på Capio sen veckan innan Grekland. Minst tre veckor sedan jag vägde mig på riktigt sist med andra ord. Ska bli spännande och se hur vågen visar.



Visst går tiden fort ?..Tänk att det är exakt ett årsedan jag och Andreas blev tillsammans. (andra gången). Känns som evigheter sedan tycker jag. Fast det beror nog kanske på att jag har blivit så mycket klarare i mitt huvud eller vad man ska säga^^ haha. Den här tiden har lixom gått i slowmotion för min del. Men inte mig i mot faktiskt :)

Nu ska jag krypa till sängs och sova. Så brukar det låta men hamnar ändå inte i säng förän om en timma. haha. (Frida, där ljög jag för mig själv)^^

Sov gott alla goaglada!

PUSS





12 månader

Tiden går fort. Idag har jag och Andreas vart tillsammans i exakt ett år. (mer ska det blI). Han kommer hit lite senare så ska vi äta på någon mysig restaurang :) Minns varenda detalj om när och hur vi blev tillsammans (båda gångerna) ^^ ååh, nu ska jag skynda mig iväg till skolan så tiden går lite fortare.


Älskar dig !

Lite bilder från idag


Agnes





Riktigt skönt väder har det vart idag. Om det är sånt här väder så är det riiiiktigt underbart med höst !

Hemmafru !

Oj vad jag har kännt mig som en hemmafru idag. Direkt när jag kom innanför dörren förut såg jag bara hur hela huset såg ut som kaos. Okej, det brukar se förjävligt ut, men idag..det var verkligen för mycket ! Så från halv två och i några timmar framåt så bestämde jag mig för att städa igenom hela huset.
Tvättmaskinen går för fullt, lika så diskmaskinen. Dammsugaren har vart framme hela dagen och tvätten är vikt och allting i ordningplockat. Vet ni vaddet tråkiga är ? ..imån kommer man inte se att jag ens har försökt att göra en bra insats. Fyfy.

När jag blir stor och skaffar eget hus, barn och allt det där. Guud vilken jäkla ordning jag ska. Inte omysigt fint utan hemtrevligt och mysigt städat ska det vara.
Men faktum är faktiskt det att jag tycker om att städa. Jag gör verkligen det. Tänker inte fyfan va det ser ut här. Istället ska man tänka "va fint det blir". haha. Blir roligare då. ^^

Men håll med om att ett his är mycket mer personligt och hemtrevligt om det är lite stökigt ? Det ska lixom ligga lite kläder här och där.

Happy birthday !

Hade det föresten väldigt mysigt hos Linnea. Vi åt mackor med smurriga pålägg, tårta och muffins. Inte att klaga på det inte. Jag älskar frukostmat och hade kunnat leva på det varje dag. Det är riktigt gott att byta ut vanlig mat mot några mackor ibland. Borde ske oftare !
Har börjat bli en ostälskare också. I hela mitt liv har jag verkligen avskytt ost. (förutom på toast, varma mackor och sådant). Men nu har jag plötsligt slagit över till en ostoman. (nytt ord där på kvälsskvisten). ^^ Dock är jag inte för lagrade ostar. Sånna som man känner luktan av på flera mils avstånd. Ysch.

Linnea fick i vilket fall som helst manikyr utav oss tjejer. Hoppas att du blev glad vännen ! Egentligen är det rätt onödigt med tanke på att hennes naglar ser ut som lösnaglar. Så frågan är om de kan bli snyggare. Haha, värt ett försök.





Enjoy eran kväll. Ingen idé att jag ens försöker med den saken. Här ska pluggas MATTE !

PUSS

Matte = ...

Cecilia + matte = mungipor vid tårna och svidande ögon.
Det är helt enkelt en frukansvärt dålig kombination. Om jag inte får bra på matteprovet i mån så tänker jag sluta i matte. Hoppas det går ? ^^ Med bra resultat menar jag åtminstånde G.
Så fort jag kollar ner i en mattebok så tar det stopp. När någon bredvid mog löser samma tal och jag kollar på ser det hur enkelt ut som helst. Varför ska det vara så svårt när just jag ska lösa det där nedrans talet ?
Äh, är nog  inte ensam om att avsky matte. Borde starta en "hata-matte-klubb".


New



Här är de nya Jeansen jag köpte igår. Riktigt, riktigt nöjd !

Nu ska jag alldeles strax iväg till Linnea på lite mysig fika med tjejerna. Ni får veta sedan vad vi ska ge henne, kanske inte är så smart att nämna det nu.

PUSS

Heldag !

Den här dagen har bara rusat förbi !
Började med en härlig promenad med Andreas i morses då han skulle sälja GT. Han gick till de sötaste tanterna jag har skådat. De hänger varje vecka ut frukt och godis till honom när han kommer och säljer. På jul får han även paket. åååh, någon mer än jag som tycker det är väldigt sött ? ^^ haha.

Sedan bar det direkt av till Göteborg för att inhandla massa behövliga saker. Var dock inte på shoppinghumör, och då tänkte jag att jag inte kommer komma hem med något. Men icke, det blev en väldans massa bra saker.
Ett bar baggie-jeans, en kofta, ett par "höst"skor, en rosa sjal och lite ringar. jeansen blev ett sådant där impulsköp. Hade tänkt köpa ett par.. dock inte fem minuter innan tåget skulle gå ! Men vi hann och köpet blev supeeroo.
(bilderna går inte att lägga in nu, så ni får de imorgon)

När tröttheten hade lagt sig och med lite mat i magarna så åkte vi vidare till Ljus i Alingsås. Tyvärrr en besvikelse !

Nu ska vi sova, och i måm blir det till att fira snygga Linnea på sin 16 års dag !

Sov gott gobitar !

Magi

Ska snart till Andreas. Han får bort alla helvetes tankar på ett knäpp. Magi kallas det ! Ska förmodligen gå ljus i Alingsås ikväll. (Hur kommer ni dit då? INTE FAN VET VÄL JAG. Tänker springa för att trotsa)
Vi är nog inte de enda som har tänkt den tanken antar jag med tanke på att invigningen är idag. Men det är förståeligt, så mysigt som det är.

Kanske åker ner en sväng och kolla när Anna och Jessie spelar djembetrummor på torget också. Tippar på att de är grymma. Eller jag vet att de är det. Ska bli riktigt roligt när estetarna har sina årliga uppvisningar framöver med.



Hoppas jag vaknar med ett leende på läpparna i morgon. Känner mig så där tom ni vet. Hänt mycket på senaste och Greklandsresan känns flera årsedan tillbaka. Allting som hände där nere är lixom bortblåst. Skumt!

Kanske ska unna mig något ikväll med ? Vet inte vad, men något får det nog bli.
Vad brukar ni unna er på helgerna ?



Något de inte förstår

Du får inte göra det, inte det och absolut inte det ! Va fan får jag göra då ?

Håltimma

Man måste fördriva håltimmar på något sätt, inte sant ?



1. Vad heter du? Cecilia Kristina Rosell
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tindra
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Victoria
4. Vilket stjärntecken är du? Oxe
5. Vilken årgång är du? -92
6. Vart bor du? Alingsås
7. Bott utomlands? Bott på Hawaii i sex veckor om det räknas ? ^
8. Flyttat antal gånger? Zero
9. Vart skulle du vilja bo? Absolut ingenaning, någon stor lägenhet
10. Vilken skolklass? Fåret på gymnassiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Något inom media skulle sitta fint

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
174 cm
2. Hur mycket väger du? Under 55 och över 45
3. Hårfärg och frisyr? Ganska kort, blont
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? Mina "underbara" naglar
6. Minst nöjd med? Det som alla tjejer är missnöjda med
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Japp
9. Gar du några piercingar/tatueringar? fem stycken, snart sex..

FAVORITER
1. Filmer? Mamma Mia.. ååh !
2. Låtar? Allt som går att sjunga till
3. Årstider? Sommar såklart.. slippa snö !!
4. Mat/dryck? åh, thaimat sitter aldrig fel !
5. Djur? Vill ha mängder utav katter
6. Färg? Rosa
7. Parfym? Oj, svårt att välja. Men hugo boss.
8. Tv-program? Top model
9. Ämne i skolan? Svenska
10. Sysselsättning?
Resa, shoppa, och alla goa kompisar och Andreas.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En rosa skön
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta små kalla skor som är helt söndriga, men ack så sköna
3. Favoritfärg på kläder? Rosa, svart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Lite nya jeans
6. Favoritaffärer? H&M blir de nog
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är inte så värst mycket.. beror helt på
8. Favoritmärke? Inge speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? 26:a
10. Vad har du för tröjstorlek? 36:a

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Bertil
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Massa chokladkolor, pengar, smink, smycken och mass annat skit
b) Jobbväska just nu? Määängder av onödiga saker
c) Handväska eller liknande just nu? Samma som jobbväskan
3. Vad är du beroende av? Frukt och choklad
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Aco
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist
8. Vad köpte du senast? Skor
9. Har du nåt husdjur? Katt
10. Var bor du? Hemma hos mor och far

Dyster kväll !

Hemma igen från Jonsered. Ingen lycklig kväll men oerhört nödvändig måste jag påstå att den var. Vi hade köpt med oss en underbar vanilj bodylotion till Rosmarie som hon alltid ha velat ha. Köpte även blommor och en lykta med ett ljus i som vi ställde under hans fönster. För att göra det lite mer personligt hade vi även printat ut ett superfint kort på Robin och skrivit en text under. Bilden satte vi  upp på ytterväggen vid alla blommor.

Stämningen var dock helt okej. Den var ganska lättad men ändå sorgfylld. Något jag har fruktansvärt svårt för, det är killar som gråter. Gråter killar så gråter jag med helt enkelt.
Det värsta med att vara där idag var att se hans rum..precis så det såg ut nu såg det ut när han lämnade rummet för sista gången. Sängen var obäddad och halvfulla glas stod kvar på sängbordet. Fyfan. Jag grät, hulkade, grät och hulkade lite till. Gick inte att få stopp på det ! Fick även läsa brevet han hade lämnat kvar efter sig.. det var det djupaste jag sett någon skriva.

Vet ni föresten vad jag ska lägga på hans grav ?.. Låter kanske dumt, men jag ska spraya några sprut med produkten "Deep Sleep" och sedan lägga flskan på graven. Han fick några spray med deep sleep under greklandsresan och han sa att han inte hade sovit så djupt och gott på fem år.. När han sa hejdå på flygplatsen sa han även till mig att han i veckan skulle åka ner till Allum och köpa massa sådana flaskor. Men det hann han inte !

Nu måste jag sova, so gott jag kan !

Sov så gott

Tiden springer iväg

Oj va mätt jag är. Mormor kom med nygjord köttfärspaj och då kan man inte låta bli annat än att äta mycket. Köttfärslimpa, potatis, brunsås, smörgåsgurka och lingonsylt. Där kan vi snacka god mat.

Imån är det äntligen fredag igen. Så här fort som dagarna går här hemma gick de definitivt inte nere i Grekland. Beror nog på att man alltid gör samma saker här hemma. Skola sen hem och äta, sen äta igen och efter det var det läggdags.

Nu ska jag snart ner till Jonsered och träffa Robins familj. Hoppas det inte blir svårt att veta vad man ska säga till dem. Det är lätt att säga opassande saker. Så for nog hålla mig på kanten..
Har föresten fått reda på en hel del till om Robin. Det fanns lixom en anledning till varför det blev som det blev. Även man inte riktigt kan förklara den..


Sluta klaga och njut av livet !

Media..oj va jag är nöjd med det valet. Dagens uppgift var att gå runt Säve-ån och fotografera och skriva ned massa fakta om vad som hände runt omkring. Vi begav oss direkt in mot stan och hamnade på Coffee House i två timmar. Pratade, fikade och försökte skriva lite på uppgiften. Lite fick vi gjort i allafall och bilderna är så gott som klara.



Har kommit på en sak..Fyfan, skäms inte ni när ni klagar ? Vad har ni att klaga över ? Här hemma går jag och kämpar och klagar över min mat. Jag åmar mig men lägger inga tankar på omvärlden. Jag lever åtminstånde, jag har en frisk familj, mina kompisar är underbara och min pojkvän är något ut över det vanliga. Ändå går vi och klagar på småsaker ? Robins familjs liv är förstört. De kommer aldrig släppa det som hänt och kommer alltid gorma sig över det som hänt. Deras son är död !

Det jag vill få fram är enkelt. Njut av livet och var glada att ni lever och förhoppningsvis har ni även hälsa och familj i behåll!



Nu ska jag till Borås och sova hos Andreas. Myspys !  Tyvärr missar jag Top Model finalen. För jag tror knappast att Andreas känner för att se den !

Ha det bra idag.

PUSS

RSS 2.0