Hooost

Hooost host dubbelhost. Det tar aldrig slut. Men redig som jag är så pallrade jag mig ner till media för att plugga trots mitt mående. Tror tyvärr jag börjar dra på mig lunginflammation. Baah. Känns som någon sparkar mig på lungorna. Är det ett barn inuti mig kanske. Ett barn som växer I lungorna? Who knows.
Har sovit helt okeji natt. (Faktiskt). Somnade tolv, vaknade tio och käkade frulle, kollade Dexter och sen somnade jag igen och sov till ett. Sömn är bannemej det viktigaste när man är lite svag som lilla mig.
Nu lyder nästa fråga föjande..borde jag gå till skolan i morgon eller inte? Jag tror nog jag ska gå faktiskt. Stackare alla jag kommer smitta ner. Men kan faktiskt inte missa matten. Jag undrar dock hur jag ska kunna göra matte med detta humöret.

Nu ska jag kika idol och sen sova. Köss

Agge hade fixat CupCakes att at med sig till media. En riktig pärla det där.


Sjukling

Osmart att träna när man är sjuk. Dumt gjort och det resulterade att jag förmodligen får stanna hemma i morgon. Dock rätt skönt. Lite tur i oturen sådär. Men det var såååå värt att gå på dansen, nu det kvittar. Visste att jag inte skulle ta det lugnt, oavsett hur jag mådde. Körde järnet och när jag kom ut i kylan sen hostade jag tills jag trodde att middagen skulle flyga upp.
Nu ikväll har jag suttit och pluggat inför dykarcetifikatet som jag ska ta i Thailand i jul. Varför göra allt nu då tänker ni? Jag undrar detsamma för det är inge kul alls.. Men om vi gör teorin via datorn så slippe vi ägna två semesterdagar åt att sitta i en teorisal och plugga. Lika bra att göra det hemma, Så när vi väl kommer ner till Thailand så kan vi hoppa i plurret och köra på det praktiska med en gång. Ååh vad jag längtar!

Sovdags för sjuklingen. Puss

Sen sömn


 

Kom precis hem från skolan. Fick lite gjort nu ikväll i allafall. Skönsång har jag i allafall bjudit på. Hoppas på att jag somnar ikväll. Fick bara två timmars sömn i natt. Vid femtiden somnade jag in. Så har varit lite av en jävel i idag. Haha. Hatar att somna så sent. Från ett till två i natt kollade jag Gossip Girl. Fy i fan vad bra det är. Sen målade jag naglarna och sen låg jag och inbillade mig att det gick mördare utanför fönstret.

Nu ska jag kolla idol. PUSS



från Hummer till Tollered..

Sitter här med lite för hög temperatur i kroppen. Febern är på ingång! Segt. När man vill vara sjuk så är man det inte och tvärtom. Så typiskt.

Har väl haft en okej helg i allafall tror jag. I fredags mös vi bara ute på Tjörn. Sen i Lördags drog vi ut tidigt med en fiskebåt och fiskade hummer och krabbor flera timmar. Fick faktiskt sju stycker hummrar. Må låta lite, men det är det inte! Fick dessutom kanske tjugp megakrabbor. Smakade abel.

Senare på kvällen fick jag för mig att sticka till Alingsås och gå på någon fest med lite flickor. Vet faktiskt inte alls varför kah åkte dit. Mådde piss under hela kvällen. Dessutom hade vi inget sätt att komma hem på, men vem fixar det om inte Linnsan? Den goingen alltså. Så dom kom och hämta med och Johanna vid halvtvå tiden. Sen kom jag hem själv till ett mörkt hus och skulle precis lägga mej i sängen. Hade tänt ljus och allt. Fast då blir huset stormat av fyllehundar som hade räknat med efterfest här. Så somnade vid fem någon gång.

Sov inte alls mycket. Vaknade klockan tio och var klarvaken. Nu ska jag värma mig med en chailatte och en katt. Hihi. Hoppas ni har haft en go helg. PUSS

 

 














Hummerpartaj

Godkväll!
Har inte orkar skriva här på ett tag. Har varit lite mycket bara. Jag vet att man alltid brukar säga så..men det har faktiskt varit mycket, alldeles gör mycket! Nu är jag i allafall ute på Tjörn. Känns konstigt att vara här när det inte är sommar. Jag ser huset på två olika sätt. Ett "sommarhus och ett vinterhus". Skumt, men det ser heelt olika ut här beroende på vilken årstid det är. Till och med rummen ser annorlunda ut. Börjar jag bli hjärndöd på riktigt?
   Well, anledningen till varför vi är här beror på att vi ska ha en hejdundrans "hummerfest" i morgon. Gud vad flashigt det lät. Har lagt i egna hummertinor så vi hoppas på att få massa söta små kräftis och hummrisar. Förra helgen drog vi upp över fyrtio maffiga krabbor i allafall. Dock bara fem hummrar. Same shit. Lika äckliga!
   Så ska upp vid nio i morgon. Sedan vid fem kommer massa mer folk hit. Får vi ingen hummer i morgon så ska vi beställa från kinarestaurangen. (Gode gud, låt oss inte få något)
Det var allt för den här gången. Hur det gick på Capio i veckan tar vi också en annan sak. Inte på humör för sådant snack tyvärr. Kan dock meddela..äh. Godnatt era filurer.

Bajs

Tappat lusten att skriva! tjing.

Just nu..

..sticker jag och dansar!

 


Smile!

Skolfoto blev väv som väntat. Den berömda "Mellanminen" fick pryda mitt ansikte på årets kort. Så typiskt. Haha. Har inte alls mått bra idag föresten. Har varit väldigt nere känner jag. Sov väl för dåligt i natt antar jag. Har gått inuti den där bubblan som jag får ibland. Folk kan prata med mig utan att jag hör..och ja, jag är verkligen i en heeelt annan värld Men ikväll blir det dans, det gör att man blir på toppenhumör.

Nu ska jag ta en tuppur innan jag ska dansa. Kan behövas. PUSS

 


Sara skulle bli partillejohnny



TopShop!

Åååh, du ska bli min!


Kinamat!

Oj vad jag är mätt. Har ätit och ätit utan att det har märkts i maten. Den tar aldrig slut. Vi har en kines på besök och han lagade väl kring tio rätter. Det är mycket mat vill jag lova. Ser inte ut som vi har ätit någonting alls. På bordet fann bland annat; Ägg tillagat på en sjukt gott sätt, kokad sallad, anka, massa grönsaker, kyckling, nudlar, ris och massa mer. Här snackar vi ingen kinarestaurangsmat utan kinamat tillagat på riktigt kinesiskt vis.

 


Konstig kväll!

Det blev en väldigt udda kväll igår. Vad hände med alla egentligen? Fast det kanske bara var mig det var fel på. Suck. Kvällen skulle spenderas hos Linn. Hon fick fem(?) kilo godis av oss. Inte dåligt.
Vid tolvtiden fick dock jag och Agnes ryck och precis som förre helgen drog vi till Lerum. (Haha). Där stannade vi väl till kanske tre eller något och sen åkte jag hem och hoppade i sängen med både smink och kläder.

Idag däremot ska jag och Agnes ner till stan och ta oss en fika. Först ska jag däremot ta en överdos med Ipren och duscha en iskall dusch så att jag vaknar till. Kan behövas..utan överdrifter!


Ner och dricka chai med Agge nu!

Allt bra orättvist..

Ååh. Läste precis om en tjej som gick bort häromdagen. Endast sexton år. Världen är allt bra orättvis. Hon drabbades av hjärnhinneflammation och det enda hon kände vara huvudvärk innan hon trillade ihop på golvet hemma. Det är när man läser om sådana här saker man verkligen tänker till. Ta vara på livet för guds skull!

http://aaeo.devote.se/     (Hennes blogg)

Studion

Orkar inte skriva annat än att jag fotade med Evve och Simon i studion förut. Hoppas att det blev någon okej bild i alla fall. (Och ja, jag har fiskläppar på bilden). Plus att det kändes sådär att vara med på samma bilder som Evelina. Haha. Gör det inte lättare att se snygg ut på bilderna. Men tack för idag och godnatt!
(Fler bilder kommer så småningom)



Just nu..

...sitter jag med hårfärg i håret. Undra vilken färg det kommer att bli.

 


Today!





 


Köttisar

Precis hemkommen från skolan. Sitter och känner lukten från hemmagjorda köttbullar. Mums. Ska bli gottigt. Har haft en bra dag idag. Har varit på toppenhumör faktiskt. (Ja Frida..somliga har lyckats varit det). hihi.
Till min "förvåning" tog jag dock fel tid hos Optikern. Åkte dit, men det var visst i morgon jag skulle vara där. Skönt att jag är van på den punkten också. Men det var ju mysigt med en morgonpromenad.
Annars har vi bara haft fotolektion och ja, det är precis lika roligt som det låter. Ska nog välja det i trean. Har ju varit inne på radiospåret, men nej..har nog bytt tankebanor där.

Nu kurrar mig mage. Ikväll är det även dans. Ååh. Har längtat hela veckan. (Sen förra tisdagen för att vara exakt). Detta låter konstigt. Detta är inte just om dansen. Men när man längtar till något så blir det ofta tråkigt. Haha. Man ställer in sig på något för mycket att det bara blir motsatsen. Så man får tänka att det ska bli tråkigt istället. Låter lite mysko när man säger det såhär. Men det är faktiskt så! (okej..hoppas dansen blir astråkig ikväll).




Paddling

Kanotpaddling..behöver man ens nämna att man är slut? Njaaa. Från ett till fyra höll vi igång. Dock rätt mysigt måste jag medge. Satt i samma kanot som Madde och Johanna. (Fråga mig inte hur fan jag vågade det). Hade det inte varit för alla värdesaker att jag gjort så att alla låg på Mjörns botten riiight know.
Träffade på en hand som låg i vassen samt en itrillad "Fågel". Träningsvärken kommer även vara outhärdlig i morgon. Men som belöning lekte jag och Madde barn och pallade nervöst äpplen. Kan det bli bättre?

Kvällen kvällis. Fruktsallad med lite youghurt.


Joshua Radin!

Wiiiie. Då var biljetterna till Joshua Radins konsert bokade. Fyfan vad kul. Med tanke på att konserten är fyra dagar innan Linus födelsedag så fick han det i present av kära mig. Gud vad jag är snäll. Hihi.
Joshua Radin har bara massa go lugn musik också. I like it!!

 

What if you

 

Only You..en låt jag konstigt nog får dåliga vibbar av. Men underbar, det är den!

Nåväl, två av mina favoritlåtar med Joshua Radin. Peeeaaccee!


P,p,paartty!

Ligger här och har precis vaknat med lite för mycket huvudvärk. Somnade fyra igår, så fråga mig inte hur jag kan vara pigg nu. Skumt.
Vi virrade runt som hönor igår. På några timmar hann va besöka väldigt många ställen. Fast det blev trevligt. Först hem till Bella där några flickor hade kräftskiva. Inte för att det är något dom jag tycker om, men de var mys ändå. Sedan hem till systrarna Larsson där det "vanliga" Alingsåsgänget var. (Rätt illa att det är så).
Där vet jag inte vad som hände med mig. Mådde pissdåligt, och inte på grund av alkoholen. Det bara slog slint i huvudet på mig och jag vet inte vad jag höll på med. För att rensa tankarna lite föreslog Agge att vi skulle dra vidare till Lerum (Ja, Lerum) med dom andra små flickorna. Haha. Så vi hoppade på tåget och hamnade på någon liten hemmafest där.

Tog väl halv tvåtåget hem igen och drog lite käk på järnvägsgrillen. Det hör väl ändå till? Nu ska jag somna om, eller gå och äta lite frukost. Känns som jag behöver det. Idag ska jag städa kontoret och göra massa anda nödvändiga saker. (Som att sova)..

Chaipulvret jag köpa i tisdags är snart slut. Inte konstigt att jag alltid mår illa!


Fredag!

Älskar att sluta tidigt på fredagar. Redan vid halvtolv fick vi knalla hemåt. Eller ja..knalla till stan och avnjuta en scones. Åååhh, det går verkligen inte att tröttna på dem!
Började dagen med två timmars matte. Det grymma är att jag äntligen lyckas fatta lite. (Ja, ni hörde rätt). Kan ju försöka hoppas på att få ett G i allafall.

Ikväll ska vi hem till Patrik några stycken. Killen har precis fyllt "icke moppeålder". Inte dåligt. Sen får vi se vart vindarna tar oss. Hihi. Blir nog mysigt. Ska bjussa Madde på lite Mûmmelmann. Tror jag nog att hon skulle uppskatta.


Back on track

Har inte gjort något vettigt alls idag tänkte jag säga. Men det har jag ju gjort. Om sitta hemma framför dumburken räknas vill säga? Nej då..undantag i dag. Har tvättat bort hjärnmonstret med hjälp av en springrunda med Agge. Blev en låång tur för min del. Förbaskat behövligt. Jaha..det var ju trevligt tänker ni...mer då? Jo, jag hamnade i en timma (Tretusensexhundra sekunde för att vara exakt) med matteboken framför mig. Fick specialhjälp av min kära pappa. Klarade en timma utan gnäll och gråt. Fanimej inte illa. Vad händer med mig egentligen? Vad blir nästa utmaning. Får ju passa på nu när jag känner mig som superwoman.

Föresten så ska jag börja gå på Capio igen. Eller ja, inte regelbundet. Ska dit snart och prata av mig lite. Diskutera en hel del saker kan man väl även kalla det. Känns bra, faktiskt! Går ju inte och pratar med min förra behandlare direkt. Nej, då ligger jag hellre hemma och svälter mig själv utan hjälp. (Fast ni kan vara lugna, det är motsattsen jag ska prata om på Capio).
Nej, nu virrade jag till det för er. Haha. Skönt. Nu ska jag dessutom sova. Pusspåer!

Min läckra vägg som ska bli täckt.

<3


Love story..

Ja, varför inte spela brännboll i tjugo minuter, gå tipspromenad och sen kolla på när läratna käkar korv med en flaska senap på? Det är väl ungefär vad jag har gjort idag. Har legat hemma med kramper i magen och kollat på tv. Har faktiskt övningskört med. Fickparkerat, backat runt gatuhörn och allt det där.. gick fina fisken!
Hämtade en skrivare idag också så jag kan skriva ut läckra foton. Nu ska jag pryda mina rosa väggar med alla mööjliga foton. Så om ni kommer hem hit kan ni räkna med att se er själva (upphängda?) Haha. Kommer se ännu rörigare ut här inne än vad det redan är när fotona kommer upp.

Nu ska jag lägga mig med mormors hemmagjorda grötkudde på magen. Brukar göra susen! Pussiluss.


Dagis..på riktigt!

Sovmorgon tioo nio i dag. Det är fanimej inte dåligt. Men ja..det finns en baktanke med vår första sovmorgon sen nian typ. Haha. Klassens dag. "Ta med något att grilla och kläder för utomhusbruk". Jaha..där fick jag bekräftat att vi verkligen är ett dagis på Media. Kommer inte stanna länge med tanke på mej mensvärk aldrig har tagit död på mig såhär. Herregud!

Igår var föresten Tessie här hemma med mig hela dagen. Bara slappade för att sen åka och dansa. Mina förväntningar på mig själv var fruktansvärt låga. "Va fan gör jag det här?" Tänke jag när jag skulle gå in. Jag överträffade mig själv och det var absolut det roligaste jag har gjort på länge.
Vi dansar till låten Jump med Nelly Furtado. Det är en riktigt kaxig låt med ett grymt tempo. Innan jag och Tessie gick in så gissade hon på att vi skulle dansa till just Jump. Lite komiskt.

Nu ska jag kila. PUSS

Utslagen

Känner att jag håller på att bli sjuk. Är sådär jobbigt tjock i halsen och har ont mitt huvud. Tur att vi har en hyffsat slapp dag i dag ändå. Sen efter skolan kommer Tässie hem hit med mig och sen ikväll drar dansen igång. (Vi dansar i samma grupp). Ni får ha en bra dag serru. Nu ska somliga till skolan. Köss.

Kul (Y)

Svettningar och skakningar. Är det vad konsekvenserna blir? Tydligen. Alltså kukfan (Ursäkta ordvalet) men jag orkar inte.

Wiho

Nu sitter jag med mitt efterlängtade Chaite. Mums.  Smakar rena rama julafton. Passade på att köpa ett par byxor till dansen i morgon. Den drar ju igång då förövrig. Lite pirrig. Haha.
Mår rätt okej idag tror jag. Tänker aningen för mycket bara. Så typiskt mig att jag börjar bli van.

Nu ska jag kolla på tv och dricka upp mitt te. Sen ska jag ta migg ett skumbad. Puss

 


TattarKatten


Just nu..

Får jag inte en chailatte snart så vet jag inte vad jag gör!

Tha Hälg!

Helgerna går på tok för fort. Man vill sakta ner allt lite. Gårkvällen spenderades hos Madde. Det blev en hmm..speciellt kväll faktiskt. Mycket på en gång sådär. Det är farligt vad MümmelMann kan ställa till för spännande äventyr. Men det blev en riktigt go kväll i allafall. Drog hem med 3-tåget och somnade inte förens halv fem...Föresten. Skaru ha en Finn Crisp? Förlåt. Alldeles för internt. HAHA.

Idag däremot..ja. Då var det bestämt att vi skulle plocka svamp. Vi var väl inte speciellt förberedda på den punkten. Så vi bestämde oss för att dra en picknick i Nolhagaparken istället. Lite kakor, Brämhults, cola och lite mer småplockiplock. Sen var vi beredda. Låg där och kollade på moln och pratade. (Vad djupt det lät). Men det var trevligt.

Nu blir det nog lite fruktsallad på det faktiskt. Skola i morgon. Hmm..redan skoltrött för tusan!

 


Göttalaborg!

Man blir så trött efter att gå i Göteborg en hel dag. Dock är det trevligt. Åkte ner med LillaLinus vid halv ett. Träffas inte så ofta längre. Bättring bättring!
Vaknade upp på fel sida och var inte alls shoppingsugen. Fast det är just då jag hittar saker. Så det var bra att jag kände så. Fick med mig ett par stora brallor från Weekday. Älskar trasiga jeans, men mamma bara suckade medans Johan tyckte att jag kunde klippa i dom lite till. Haha.
Det är roligt att gå i Göteborg med någon som tycker det är roligt att shoppa. Blev en hel del för mongot också. Dock tyckte aset att min älskade tröja jag fick med mig hem såg förjävlig ut. Haha. Dösnygg var den.

När båda började bli trötta satte vi oss på Fröken Olsson och åt lite. Linus har blivit en mogen ung man och tog en sallad. Inte nog med det..han tog en Vanila Latte också. Inte dåligt. Väntar bara på cigarren och kostymen. Fast det lär aldrig hända.
(Förövrigt såg jag Peter Sipen som vanligt). Vafan..tror han förföljer mig eller något. Inte mig emot. höhö.

Nu ska jag skynda mej. Ska med tåget halv åtta. Ska tillbringa kvällen hos Madde ute i Västra Bodarna. Hoppas på en mysig kväll.



Tröja från H&M.


Magont

Just nu: Magkramper så tårarna har börjat rinna. Godnatt.

Chaiislattis

Har precis varit på stan och tagit en fika med Adde. Jiiivlar vad jag har ont i magen. Känns som någon sitter i min magsäck och river på väggarna. Det var nog den där chailatten. Usch. Nu ska jag ta en sovpaus. Det hör till fredagseftermiddagar. Är ungefär lika trött som på bilden under..faktiskt! hihi

 


Inköpt

Dagens inköp. En almenacka som är så fruktansvärt nödvändig. För er som inte har föstått det än så är jag en fruktansvärt slarvig människa. Måste ha någonstans att skriva upp alla saker jag måste komma ihåg känner jag.
Sedan blev det även ett par hederliga converseskor också. Helvita den här gången!







St-tidningen

Omvärlden slutar då aldrig att förvåna mig. Kollade precis i Stenungsundstidningen och ser att jag har kommit tvåa i den stora fototävlingen i Stenungsund i år igen. Bilden som vann var gräsligt, faktiskt..och det säger jag inte bara. Haha. Eller inte gräslig, men den var lixom inget speciellt allt. Inte min heller för den delen, men äh.. ni fattar grejen. Det roliga var att det var flera, flera hundra bilder inskickade stod det. Kul kul!

Biden som jag kom tvåa med!


 

 


Lekis

Förstår dem som gått på media och säger att det är en lekskola. Haha. Gör inget vettigt alls på dagarna. Vad har vi gjort idag? Jo, haft radio och skrivit om och förenklat reklam. Inte ens ett A4. Fast tro inte att jag klagar. Hihi. Efter skolan åkte jag in till stan för att kolla jeans. Hittade dock inga. Ville ha ett par från Miss Sixty, ett par baggie. Fast dem fanns inte här i Alingsås. Får väl leta vidare.

Ska snart hem till Agge. Vi ska laga pizza och plugga matte. Måste verkligen få något gjort idag känner jag. Vi hörs ikväll. PUSS


Från idag!

 



Powernap på ingång..


Tjenixen. Allt bra? Gud vad vart och skönt det är ute idag. Underbart. Har haft en rätt slapp dag i skolan också. Foto och Graaf, inte mycket att göra på de punkterna. Eller jo, massor att göra..men vi kände väl helt enkelt för en slappdag. Fick en uppgift om att göra en timmas redovisning om fotohistoria. Det ska vara klar i April, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag börja med detta två veckor innan det ska vara klart.

Nu har jag precis varit ute och sprungit lite också. Skönt att röra på sig ibland, får mer aptit då! Nu ska jag nog ta en powernap, behövligt fö rmin del. Har ju som sagt haft en hååård och intensiv dag. hihi.

Har pyntat på media med massa foton. Visst blev det läckert?


Svettig efter springrundan.


RSS 2.0