Kärlek...

Har precis varit i Stenungsund och träffat lite familjekompisar. Jag är inte så social av mig i sådana tillfällen, så jag gick och shoppade istället. Haha. Så typsikt mig kände jag! Fick med mig en svart stickat lång väst och ett par dösnygga skor. Det var kärlek vid första ögonkastet med dom där skorna. Jag har kollat på dom i två år, och nu kunde jag bara inte låta bli. hihi. Nu ikväll ska jag sitta här vid teven och äta gott och kolla på någon bra film.




Africanan!

Sitter och äter en varm macka just nu. Gud så gott. Har senap på idag också. Låter förjävla äckligt, men det är det då inte! Föresten så blev seglingsturen underbar med kaotisk. Haha. Allt gick bra tills vajern snodde sig runt masten och vi inte kunde hissa ner seglet igen. Så vi gick in i Marstrand med fulla segel och hittade en mysig båtplats. Sen var det bara för mig som var lättast på båten att bli upphissad högst upp i masten för att trassla upp allt. Tur att man inte har svindel i allafall. Jag gick även min underbara Africana. Mumsmums!

Var även på en fest igår i Alingsås. Det var väl som vanligt. Samma gamla folk och det där. Men det var roligt ändå faktiskt. Nu ska jag ta en iskall dusch. Tjingeling!





(Världens största aaass)

Johan och Pappa

Africanan

Morsning

Godmorgon!

Frukost i sittbrunnen

Fest i Alingsås



Segling på G!

Se godkväll allihopa.
Jag är så förbannad på mig själv. Har lixom börjat förstöra för mig själv igen. Fast än sålänge bara i psyket. Tänker alldeles för mycket. Men för satan. Bort med dom jävliga tankarna nu. Det är sommarlov och då ska man leva och må bra, och guuud ja, det gör jag.

Var ute och sprang/joggade i morses. Längesedan jag gjorde det faktiskt. Gött att komma ut och röra på sig ibland bara. Springer mycket lättare och bättre när det regnar ute. Det spöregnade verkligen. Många säger att det är för att det är mera syre i luften när det regnar. Men för min del är det för att jag inte känner när jag blir svettig och varm. Haha.

I morgon sticker jag förmodligen ut med segelbåten och seglar med familjen. Blir nog en natt i Marstrand och sen en natt på Åstol. Marstrand är ett måste, för vi ska äta på Tenan. Det är nog den bästa restaurangen i heeela världen. Jag lovar. Vi äter alltid samma mat där också. Afrikanan, grillad banan, oxfilé, ris, currysås, mandariner, syltlök..allt det där!!
Rena rama himmelriket. Hihi
.


Nu ska jag kolla på HeartBreakHoteeeel! PUSS

Behind the scene!

Var som sagt i Alingsås igår. Jag kan som sagt inte åka någonstans utan att träffa på något missöde. När jag väl satt på tåget in till Alingsås så kom jag på att jag borde leta efter min husnyckel. (Alla andra var ju på Tjörn). Men nej, den befann sig då fanimej ingen stans. SÅ jag ringde mamma och frågade om hon kunde veta vart den var, och ja..då hade jag tappat den utanför bilen här på Tjörn. Suck. Jag kan då verkligen inte hålla koll på saker. Så om ni vill vara säkra på att era saker är i säkert förvar, ja.. då ska ni aaabsolut inte komma till mig. hihi. Men det är charmigt det med tycker jag allt!

Väl hemma mötte jag upp några brudar i stan. Vi fick se "behind the scene" på lilla torget grillen. Haha. Gratis glass och godis. Tack Amy! Vill förövrigt också skaffa mig ett jobb. Jag älskar att jobba, låter grymt fånigt. Men det är rätt kul, om man är på rätt ställe då vill säga.
Blev inte mycket tid att döda förän vi drog till "Pathemon" (höhö). Vi chillade mest hela kvällen, badade och tjötade. När kvällen kom satte vi på Sunes Sommar. (Såklart). Vi var några som sov över där och vi somnade väl typ vid tre någon gång. I morses kände jag mig även som en sån där hemmafru. Gick upp när alla låg och sov och köpte nybakade frallor. Mums mums. En sak till föresten. Sen så kom jag fyrtio minuter för tidigt till tåget också. Trodde som sagt att de gick lite oftare. Men ja, det är ju som sagt mig vi snackar om. Cecilia Rosell i ett nötskal. (Ja, jag erkänner det själv).












Fullt på Epan!




Jag och Patrik på ringen!


Senaste dagarna..

Goddagens mina sköna!
Jag har ju som sagt inte någon dator för tillfället, så det är därför jag är lite dålig här på bloggen. Nu är i allafall Patrik här ute hos mig. Vi båda åker in till Alingsås idag för att träffa lite kompisar.
   I förrgår blir det nog så fick jag, mamma och Louise för oss att åka till Freeport. Ni ska få bilder på några av mina underbara köp så småningom. Det blev en dösnygg jacka från FredPerry, en långvit skjorta, ett par skor och lite så..
   Sedan på kvällen kom som sagt Patrik och å åkte vi till mina kusiner och körde vattenskidor, wakeboard, ring och badade bastu hela kvällen. Det varlängesedan jag skrek och skrattde så mycket som när jag åkte ringen alltså. Louise gav sig fan på att köra av oss, och ja.. hon lyckades rätt rejält! haha.

Nu ska jag packa för att åka in till Alingsås. Vi hörs sen. PUSS


Broken!

Värst vad jag flänger runt nu för tiden känner jag. Igår hann jag med görmycket! Åkte in i går morses för att ta en jävla spruta. Gaah vad dom gör ont. Den för livmoderhalscancer. Jag bad henne spruta ut allt gick i mig så fort som möjligt så jag skulle slippa smärtan allt för länge. Men nej då, hon tog goooott om tid på sig. Fast bättre med en spruta än cancer.
   Efter det träffade jag Frida och hennes barndomskompis Jesper vid stationen och åkte in till Göteborg. Vi fikade and so on och sen bar det av till Tjörn igen. Ni vet ju flrmodligen nu att jag inte är något stort fan av släktkalas. Igår var det kanske inte direkt släktkalas, men vi träffades hemma hos våra kusiner och åt och pratade. Jag, till och med jag tyckte att det var riktigt trrevligt. Vi badade bastu och tjötade. Mhm, det var trevligt!

Nu damer och herrar, nu ska jag in till Alingsås igen. Haha. Vi hörs ikväll eller i morgonbitti! Min dator har föresten gått sönder. Så nu sitter jag på min systers dator. Min dator gick lixom i två delar i stort sätt igår kväll. Jag vet inte vad som har hänt. Jävligt störande iallafall. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan min älskade dator. Får fråga om de har en lånedator att låna ut. Hope so! Peeaace!


Törnrosa!

Har precis sovit igen en hel natt. Sov i elva timmar i natt. Jag gick upp halv ett och åt frukost, sen somnade jag halv två igen och vaknade av att mamma väckte mej klockan fyra för att det var middagstajm. Det är verkligen behövligt att sova igen sig ibland. Snart ska jag övningsköra in till Stenungsund där vi ska hyra massa filmer tills ikväll. Har något lite tips på bra filmer att hyra kanske? Jag är en sådan där typisk flicka när det kommer till filmer. Romantik så det skriker om det vill jag ha, annars är det ingen idé!

Vet ni vad jag har fått föresten? Hälsporre förmodligen. Jag vet inte riktigt vad det innebär mer än att man knappt kan gå på foten  utan att skrika. Snackade med någon läkare som sa att jag skulle skaffa något speciellt inlägg som är till för hälsporrar. (Jävligt fult ord). Men men, nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte stucker ut och springer/går i allafall. Något positivt måste man ju hitta..


Jag och Petter! (Katten vi ska behålla)



Pli på sig själv..

Jag har kommit på att jag har sån jädrans pli på mig själv. Har jag bestämt mig för något, ja då gör jag bannemej det också. Låg här i soffan och sov förut och ville gå ut och röra på mej. Kollade ut och regnet piskade verkligen mot rutan. Jag var trött och otaggad, men eftersom jag hade bestämt mig så gick jag bannemej ut och gick! Onödigt, men behövligt för psyket. Nu däremot sitter jag och avnjuter en tallrik med jordgubbarm socker och mjölk. Mums!




Dyngsur efter en promenix!

Tillbaka från två underbara dagar

Antar att det inte bara jag som är dötrött här..? Herregud vilka underbara dagar vi har haft uppe i Kungshamn/Smögen. Stack ju dit i Torsdags med massa goa personer. Först blev det kaos (kan ju inte alltid gå bra). Alla som kom upp hade ingenstans att stanna över natten. Efter många om och men blev det till att ta in på ett vandrarhem på Smögen för vissa medans andra valde att sova utomhus på klipporna. Smart som jag är hade ja redan fixat ett ställe att bo på redan innan jag kom upp.
   Kvällen blev en sådan där konstig kväll som innehåller precis allt. Från min sida kom det alldeles för mycket tårar med samtidigt hade jag en av de underbaraste kvällarna på länge. Att vara i Smögen med sina underbara vänner, det kan nästan inte bli bättre! Dock saknade jag en del utav er där uppe tyvärr..

Nåväl, somnade rätt snabbt den där kvällen (fortfarande ung och dum). Igår (fredag) lade vi oss alla uppe på några klippor på Smögen. Där låg vi i fyra timmar utan att röra oss ur fläcken. Efter en dag i solen blev en och annan rätt rejält solbrända vill jag meddela. (läs sönderbrända). När det började skymma så satte vi oss och grillade dögoda hamburgare nere vid vattnet.

Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Det är inte det att jag inte har sovit, utan mer att jag har varit igång så jävla mycket. Har haft saker att göra hela tiden. Men nu mina vänner, nu ska jag sätta på en film och sova tänkte jag. Hade inte med mig kameran upp. Ville inte riskera att tappa bort den. Föresten fick jag ett paket på posten förut. Fick en tröja, biobiljetter och någon anna sak som jag inte fattade det var det var från bilddagboken. Haha. Var ju med i någon tävling. Men aja, jag tackar och tar emot!

Hoppas ni har haft det lika gött som jag har. Tvivlar dock på det, men man kan hoppas. PUSS

Rökeriet!

Ibland hatar jag att vara flicka. Sådana här dagar gör allt åt helvete. Mensvärk och uppsvullen mage. När magen svullnar upp tänker jag direkt att jag har ätit för mycket och behöver träna. Dumt, men så är det. Så jag gick ut och gick en timma förut idag. Jag gick faktiskt inte endast för att träna. Jag vet att kroppen mår bra av att röra på sig i bland. Gick också för att jag mår bra av det. Blir på bra humör och får mindre mensvärk. Till och med jag har vett i hjärnan så jag tränar faktiskt bara en gång i veckan. Det är verkligen inte mycket, egentligen ska man träna mer. Men i början nu för att inte falla tillbaka i träningstvånget så tar jag det lugnt.

Igår var vi som sagt på Uno Svenningsson. Skitbra var han. Vi var som sagt på Åstols rökeri. Det får max plats hundra personer där inne på rökeriet, så det var riktigt mysigt. Det är lixom ingen konsert, utan mer en trubadurkväll där man sitter och äter samtidigt. Han körde alla låtar som man känner igen. Det var fanimej drag i den gamla gubben!
Efter kvällen sen så pratade vi med Uno utanför rökeriet. Jag sa att jag var besviken att han inte sjöng låten "Erika".. men han lovade att köra den nästa år då vi ska kolla på honom igen. Pappa parade även ihop mej med hans son, men det är en annan historia..

Efter en go kväll så bar det iväg till Viktor där jag, Josse och Nicke skulle tillbringa natten. Det var nog fanimej längesedan jag hade en sådan rolig kväll. Sprang runt och hade rådamp i stort sätt hela kvällen. Inte undra på att dom låste ut mig! Haha. Sådana kvällar är till att komma ihåg. Sommarminnen är ju som sagt det bästa som finns!








Uno Svenningsson

Ikväll blir det Uno Svenningsson på Åstol. Ska äta räkor och lyssna på honom inne på Åstols rökeri. Jäkla stämning 'r det alltid där inne. Riktigt kul ska det bli. Mamma frågade om jag ville ha något annat än räkor. Men nej, är man på bästkusten måste man äta räkor och inget annat. Oavsett om jag tycker om det eller inte.

Sen efter vi har varit på Åstol blir det att åka till Viktor och sova i hans sjöbord med några. Blir nog gött. Vet ni..livet går ut på att samla på minnen. "Livet är inte de dagar som gott, utan de dagar man minns" Det var något alltid min farfar sa. Det stämmer också! Eller hur ?



Uno Svenningsson - Vågorna

Helgen!

Mår inte alls bra. Blandning mellan "dagen-efter-fest" och massa andra skitsaker. Har dock haft en bra helg. Först hem och fira Tessan, sen impulsfest hos Lisen. Vilket blev rätt lyckat. Sedan idag har vi varit i Göteborg hela dagen. Åt annat än sallad på Donken för första gången på några år också. Eloge till mej. Nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Ska gå och slänga mej någon stans. Bajs!












Senaste..

Slänger upp ett gäng bilder från senaste tiden. Varit uppe i Kungshamn nu över helgen, så har inte hunnit skirva något. Hoppas att ni har haft det gött i regnet. För det har defenitivt jag!




Erkänn jag har köpt en snygg väska? Är ruggigt nöjd. Vet att många har liknande, men jag kunde inte låta bli att falla för den.


Sån här blir man efter att man har legat på spikmattan i en halvtimma. Jag hade det asgött häromkvällen. Hade tända doftljus, yogamusik och låg på min spikmatta. Kan man somna på ett bättre sätt? Inte på spikmattan dock.



Johans födelsedag. Redan 21 år. Tiden går fort. Godis till frukost och tårta till middag. Födelsedagar är bara bäst ibland alltså.



Bild från när jag och Josse sov i sjöborden hos Viktor. Vi har köpt varsin plyschdress. Rosa dessutom. Asgoa!



Sedan i går åkte jag upp till Kungshamn för att träffa Patrik. Låg inregnade, men hade det gött mysigt ändå. Blir en till tripp upp dit med massa folk på Torsdag. Seglarveckan serrni. I morgon ska jag dessutom hem till Alingsås. Ska fira lilla Tessan. Myspys.



Promenix!

Har precis legat på den där jäkla spikmattan i en halvtimma. Är helt mörbultad. Fast det var rätt gött. Nu sover jag nog skönt i natt. Jag och Josse har föresten varit riktigt duktiga idag. Först innan maten var vi ute och gick Rörvik som tar en timma, sedan efter maten så tog vi en till promenad i fyrtio minuter till. Hur gött som helst! Vi snackade en hel del om dom jävla skönhetsidealen. Blir så jävla förbannad bara jag tänker på det. Jag har sagt det förut men säger det igen..Eller nu pratar jag ur egen erfarenhet. Men tjejer emellan så tävlar man alltid om vem som är smalast. Men killar vill inte ha ett benrangel. De jag har pratat med vill ha lite kruvor och något att ta i. Så vem försöker man göra sig snygg för, killar eller tjejer? Jag gör mig tio gånger hellre snyggare för att killar ska tycka att jag ser bra ut än tjejer. Bara en tanke jag hade lixom.. Tänk på det!

I morgon, eller ja.. idag så fyller min kära broder år också. Så hela tjocka släkten kommer hit i morgon. Puss och god natt!


Grattis Johan!

Ullared

Förlåt för att min uppdatering har sugit det senaste. Har fanimej haft fullt upp!
Kan börja med gårdagen..Klockan tio gick bilen i riktning mot Ullared. Ullared är förövrigt en väldigt underskattad affär. Man kan faktiskt hitta riktiga fynd där inne! Vissa saker är helkassa medans andra helt okej. Vi gick där inne i fem timmar sammanlagt. (Vilket jag tycker är sjuukt jävla länge). Vi hade köttebullepaus and so on.. men fortfarande länge! Ni får faktiskt inte ta att skratta nu, men mitt bästa köp var helt klart Majas Alfabetssånger. Ni minns väl dom hoppas jag ? Blåklint, jordgubbarna, Iris och midsommarblomster är mina favoritsånger. Synd att dom sjunger så jiiivla pipigt så man inte kan sjunga med bara. Haha.

Sedan när vi kom hem så hann jag knappt ta av mig skorna förän det var dags att sticka vidare igen! Jag och Josse åkte till Tjörnekalv där vi sov i Viktors sjöbord. Blev en gött mysig kväll med nattbad och hela köret!
Just nu sitter jag här och kör lite egoboosting. (Heter det så?) Har hårfärg i håret, ansiktsmask, filat naglarna och målat dom, sen blir det helkroppsrakning (nästan) och hårinpackning på det. Kan det bli bättre? Sen ska jag även lägga mej på spikmattan jag köpte igår.

Ni ska få bilder sen. PUSS



Hoppas på bättre tider..

Jag mår illa och orkar inte skriva något alls. Fy! När livet är såhär, då är det som värst.

Foto!


Foto!




Finbesök

Halloo Mates!
Står allt bra till? Hope so. Mitt humör är dock inget att hänga i granen. Sjuk, grinig, gråtig och mätt. Kan det bli bättre? Nix. Dock har Linus varit här nu i helgen vilket var riktigt kul. Så här ska inte klagas. Han kom igår och vi åkte runt Tjörn med båten och käkade på en asmysig restaurang. Vi åt ju inte den mest "havsliknande" maten eller vad man ska säga. Men gott, det var det. Annars har vi mest slappat, det var lixom vad jag behövde!







Nu har jag precis ätit lite kvällis och nu ska jag ner till vattnet och skaffa mig lungcancer. Hihi. PUSS


Svimmattacker!

Har mått helkass ett tag nu. Har varit yr, svimmat, mått illa konstant och känt mig febrig. Mamma och Pappa tror ju såklart att jag äter för dåligt. Men vem sjutton är hungrig i den här värmen? Inte på lagad mat åtminstånde. Glass och jordgubbar går ner, men inget annat. Nu har jag vilat sjukt mycket de två senaste dygnen. Med tanke på att jag känner mig dålig så åkte jag inte med till min kusins konfirmation idag. Jag och pappa stannade istället hemma och jag fick vila upp mig lite. Kändes behövligt.
Nu däremot ska vi hämta upp Linus med båten så ska vi åka och äta någonstans på någon ö. Det är också att vila upp sig!





Sömntuta

Godmorgon typ! Sovit i tolv timmar i natt. Det var vad jag behövde. Ni anar inte hur dåligt jag mådde igår. Jag satt på samma plats i soffan i sex timmar. Jag yrade och mådde illa.  Oj vad det var synd om mig. Hihi. Men det berodde förmodligen på att jag hade sovit så pass dåligt natten innan.
Nu ska jag iväg och plocka jordgubbar och i kväll ska jag till Skärhamn och träffa landkrabban Adde som är ute och seglar. Förvånande, japp! Haha. Ha en mysig dag.


Fin bild, inte sant?

Toast


Min kvällsmat. Toas med skinka, tomat, ost färska kryddor.

Aprikos



Sämst bild. Men är riktigt nöjd med den här enkla aprikosfärgade kjolen. Perfekt nu när man börjar få lite färg på den likblekna kroppen också. Jag är väldigt svag för flickiga klädesplagg. Samtidigt som jag har rätt mycket "killkläder" så kan man inte låta bli att bli kär i riktiga flickkläder. Kjolar, tunikor, spets, rosetter...allt sånt där! Mums.

Tältning!

Godmorgon/Godnatt.. Vet ju knappt vad som är upp och nedpå idag alltså. Haha. Skulle egentligen ha åkt till Marstrand igår med Josse. Men vi hade inte orken till det, så bestämde oss istället för att tälta. Vi visste inte vart, när, hur eller någonting alls. det var lite hippan happan om jag säger så. Viktor, en kompis som bor här ute vid Tjörn hakade också på. Så vi brummade iväg med båten och hade packning för en vecka med oss. Helt ärligt. haha. Men det hör till.
   Paniken steg när vi skulle in i hamnarna och lägga till. Haha. det är en syn i sig vill jag lova. Well well, vi hittade en mysig ö där vi slängde dragg och hoppade i land. Det var som i en liten lagun. Djupt och turkost vatten med mängder av fiskar i. Så där "satte" vi upp tältet. Vi hade inte riktigt orken, så det blev lite halvdant.
   Kvällen blev till natt och natten blev till morgon och inte jhade jag somnat än. Josse, sömntutan själv föl ner i sin djupsömn vid tre medans och och Viktor endast fick max en halvtimmas sömn under natten. Dom där jävla fiskmåsarna är så förbnnat jäkla jobbiga. Hade jag haft en kniv hade dom inte funnits längre. Gaaah.
   Aja, hade en riktigt härlig kväll/natt. Får göras om snart igen. Nu behöver jag lite sömn. Är grymmetrött. Men jag får skylla mig själv tror jag. Borde äta lite lagad mat först kanske. Det enda i hade med oss igår var muffins, godis, chips och läskeblask (hihi, gulligt ord). Så inte mycket bra föda för mig inte. Men jag lever.






PUSS

Typiskt!

Fy i helvete vad jag mår dåligt!

RSS 2.0