sexyyy!

Hur roar man sig medans man väntar på att sin pojkvän ska komma hem? Jag vet.


Daance

Hallå gott folk!

Sitter laddad i sketna kläder för att måla om på nedevåningen. Just nu ser det ut som en bastu. Men snart kommer det vara vitt och ljust. Ett helvete innan det är klart bara. Ska måla allt fyra gånger innan det är klart. Baah. Får väl räkna med att det är klart till jul eller nåt. That´s our family så att säga.
Inatt sov jag i Borås med Adde. "Fredagsgodiset" blev morotsstavar med massa god dipp. Oj vad gott det är. Och nej, jag vet vad ni tror..men jag valde det faktiskt för att jag var riktigt sugen på det! Hade jag vart sugen på godis så hade jag köpt det. Men så var det inte i det här läget.

När jag satt på bussen hem från Borås idag så fick jag panik. JAG VILL BÖRJA DANSA! Det ryckte i kroppen på mig och jag drömde mig bort till en dansscen där jag rent ut sagt ägde scenen. Aja, kanske det är det jag ska göra framöver? Vi får se om jag orkar. haha.

Föresten får ni gärna ge mig massa mattips? Jag har idétorka.

PUSS

Mora träsk

Mora Träsk, tror att det kallas nostalgi?



Hate

Efter skolan idag hamnade vi på en konstutställning. "Hate" hette den. Jag måste säga att jag mådde rent ut sagt skit när jag var där inne. Bilderna och hela miljön gjorde mig illamående. Kan inte förklara, heltskumt mådde jag!
Sedan bar det hem till Linus i regnet. Han är även en av dom som sviker mig nästa vecka. Pappa åker till Kina, min syster till Finland en vecka, Johan är i Trysil, Adde åker till Spanien det fuskot och Linus ska åka skidor. Haha, Men det ger mig och mamma lite tid att göra något roligt. Yey.

Nu har jag även skickat ned tio foton till pappas kontor i Kina. Dom ville ha lite Sverigebilder så de fick på lite alltmöjligt från i somras. När jag var i Kina i julas så hade de mina foton uppsatta på väggarna då med. Alltid lika roligt att se tycker jag.



En av bilderna som kommer pryda deras väggar!


Rusningstrafiken är den tid på dagen då trafiken står stilla!

Spring

Har druckt en jävla liter saft. Herreminskapare vad jag är mätt. Dock inte otörstig. Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Jag dricker, dricker och dricker.. men inte fan hjälper det!
Dagen har gått fort i vilket fall som helst. Åkte till Capio efter skolan. Vikten låg på samma som förre veckan. Så inga nervsammanbrott idag inte. (förutom nu ikväll).

Är föresten fruktansvärt inne på en skinnjacka nu till våren. Kanske inte är min stil till hundra. Men vad gör det ? Jag känner mig bekväm i det, och då ska man väl ha det antar jag? Dock är det svårt med alla tusen olika modeller som finns. Vill inte ha en alldeles för dyr, men inte en skitjacka som ser ut som plast för den delen heller.


Den här är från H&M och kostar 498. Kanske för kort?



Fast borde kanske satsa på en rosa snygg istället till våren?

Well, nu väntar en nybäddad säng med rosa fluffiga lakan på mej. Hoppas ni är avundsjuka.

PUSS



Haga=inte alltid mysigt

Godkväll! Hade tänkt att inte klaga. Tyvärr så sitter huvudvärken fortfarande kvar och yrseln sitter hårdare än nånsin. Senaste tiden har även mitt hjärta börjat slå så fruktansvärt fort. Låter kanske knepigt, men sant! Känns som jag är anfådd och ansträngd dygnet runt. Högt blodtryck antar jag.
Idag hade jag tid hos psykologen i Göteborg. Mina förväntningar låg på botten och jag hade som vanligt ingen lust att öppna mig för någon ny tant. Dock höjdes mina förväntningar när mamma parkerar bilen i Haga och jag insåg att kliniken låg i en underbar, ljus och mysig liten lägenhet.
   Satt och pratade med henne i 45 min. Älskar den tekniken hon körde. Hon frågade mig nog femhundramiljader frågor under de 45 minutrarna. Jag öppnade mig och hon förstod vad jag hade för problem. Nu ska jag äntligen få ordning på mina ångestattacker och alla konstiga tvångstankar. ( om jag ska gå tillbaka )För jag vet inte om jag orkar gå tillbaka. Men den är psykologen kanske är annorlunda om man jämför med alla andra jag har provat på ?

Aja, Snart kommer Adde och muntrar upp mig! PUSS

Hallelujah

Kära gode gud: Ge mig sommar och värmande sol så man kan använda tunna sommarklänningar och äta glass till middag. Ge mig stjärnklara sommarkvällar med mareld och mysigt sällskap. Ge mig en rutig filt som man kan ha picknick i en hage på. Sist men inte minst, ge mig Tjörn och allt som medföljer!


Fredag den 13

Vad tycker ni om min nya design? Kanske inte har publicerats än dock. Kanske är det lite ihoptryckt med. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Tack Joanna för att du hjälpte mig föresten.

Nu fick jag precis reda på att begravningen för Robin ska vara fredag den 13 Mars. Visst är det komiskt på något sätt? Hatar fredag den 13. Hoppas att inget mer hemskt inträffar den dagen. Fy vad jag kommer gråta och hålla på. Håller även på att fixa bildspelet på honom som ska visas under tiden en speciell låt spelas. Oj vad fint det kommer vara. Snarare sorgligt kanske...

Helgen

Den här helgen började bra, fortsatte i ett rent helvete men slutade riktigt, riktigt bra. Well, den här Söndagen har faktiskt inte känts som en vanlig Söndag. Men de beror väl på att jag har haft fullt upp sedan i morses. Dock inte mig emot. I natt klockan 00.01 då Adde hade vart 18 år i en minut fick han öppna sina paket som var inslagna i en stor låda inslaget i kalleanka-papper. Hoppas att du uppskattade allt going.
På morgonen fick vi frukost på sängen (även jag inte ens är i närheten av att fylla år). Sånt är alltid lika uppskattat och det smakar dessutom extra gott på något sätt när man får frukost på sängen.
   Sedan blev det kalas för hela slanten och jag skadade småbarnen som vanligt. Antingen är jag älskad utav dom eller så rent ut sagt hatar dom mig. Men här var det nog något mellanting får jag säga.


Tripp, trapp, trull


Inte fan visste jag att han kunde charma barn?

Föresten så har maten gått underbart den här helgen. Har ätit när jag vill och vad jag vill. Dock kanske inte mamma är så nöjd med helgens mat, men det viktiga är att jag känner mej bekväm med allting. Dock klarar jag fan inte av efterrätter och sånt ännu. Varför klarade jag det för ett halvårsedan och inte nu? Vet nog svaret.. men det är så förvirrande.

Sov så gott nu alla! PUSS

Tjaba!

Hallå i stugan!
Skrev ett inlägg igår som jag inte hann publicera. Fick en akuttid hos läkaren för att kolla om jag hade Bihålsinflamation. Vilket jag som sagt hade. Så nu ska jag svälja stooora kapslar med medicin varje morgon och kväll. Sen är det väl borta antar jag. Satt även en tjej i väntrummet och sminkade sig som en hora innan hon skulle in till doktorn. Kanske hade en flört och fakade nya sjukdomar varje kväll? Who knows?
Well. Idag vaknade jag upp och åkte till stan direkt. Skippade frukosten och åt på stan isället. En brunch blev det. Äntligen får jag äta lite när jag vill. Friheten närmar sig med stormsteg.
Vad gjorde jag sen då ? Jo, jag och Andreas gick till smycka för att jag skulle pierca mig. Har länge velat ta hål på den lilla snibben i mitten av örat. En del ställen tar inte hål där pga att man kan bli förlamad i ansiktet. Men jag tog risken och gjorde det och till min förvånad kändes det inte. Trodde jag skulle skrika av smärta, men det var över på en sekund.


Inte världens mest smickrande bild. Men visst blev det snyggt?

Nu ska jag fixa med Addes present. Lilla gubben blir arton år i morgon. Synd bara att han inte har tagit körtkort än så jag kan å skjuts. PLUGGA Adde ;)
Ha en bra lördagskväll. Ska ni kolla på Melodifestivalen föresten, eller tycker ni att det suger som jag? Haha, de kunde tolkas lite hur som.. PUSS

Ego

Sitter och försöker göra en bokrecension på EgoGirl. Visst, boken är lätt att skriva om, bara inte på det sättet som han bad oss at göra. Fy vad mitt tålamod inte finns just nu. Hur som helst så borde ni läsa den! Ruggigt bra och man får en helt ny syn på subban. (som nu är en subba-light).



Shit vad den här veckan har susat förbi snabbt. I morgon är det fredag, sen lördag och sen fyller Adde arton år. Har kokat i hop en present som jag hoppas att han ska bli nöjd med. Eller ja, blir han inte nöjd så får han nöja sig med det ändå. ^^, Jag tycker att det är så sjukt svårt att ge en kille en present. Till en tjej kan man köpa ett smycke, en parfym eller vad fan som helst. Jag blir i princip glad vad de än är. Bara det inte är för dyrt. Usch för dyra presenter, de sätter bara press på mig. Haha. Så plocka en bukett blommor och du har fått mig på fall. (kanske).

Ha en bra kväll!




Whoops

Någon mer än jag som känner igen sig i att prata liiite för högt i fel tillfällen? Haha, jag tycker dock bara att det är kul. Men det beror väl på att jag är van. Frida däremot skäms som ett as för mig, eller åt mig eller nåt. Senaste jag gjorde något sådant var att härma ett gäng killar som gick förbi mig. Men det var fan rätt åt mig.
Någon kille säger "Shit, faan vad jag behöver ny hårspray", med vääärldens gayröst. Fyfan vad jag skrattade. Jag härmar honom när han går förbi och han skäms ihjäl. Hans kompisar puttade på honom och skrattade. höhö

Från alkisar och barn får man höra sanningen

Bussen från Luleå till Piteå

Två alkisar ~45 sätter sig bakom en tjej ~20, som halvsover. Alkisarna är rätt högljudda och rycker i hennes säte. Tjejen suckar och börjar skriva på sin mobil. Alkis 1 lutar sig fram och läser vad hon skriver, varpå han puttar på sin kompis.
Alkis 1 (viskar halvhögt till Alkis 2): Hon skriver att det sitt' två alkisar bakom 'na på bussen.
Alkis 2: Bättre alkis än fjortis!!


Slappis

Vilken slapp och skön dag jag har haft idag. Slutade elva (kvart i elva vilket resulterade en sur Aqua).
–Detta är för fan ingen småskola, så gå och sätt dig tills lektionen är slut. Föresten så ser din bild helt konstig ut. Kolla på orginalet och gör om.
Men sprang ändå tidigare för att hinna till stationen. Ibland måste man göra uppror mot lärare. Jag kom 10.59 och bussen gick elva. Pjuuuh. Hade dött om jag hade missat den. Nåväl. Väl hos Adde somnade vi båda två i två timmar. Sover så sjukt mycket goare med någon annan brevid mig, för då vet jag att jag inte är ensam om att sova bort dagen. Haha. Sen lagade vi middag och sedan bar det hemmåt igen.



Nu ska jag gå och mysa ned mig under mitt rosa goa duntäcke och dricka té. Fryser så fruktansvärt. Man tager vad man haver, så eftersom jag inte har en gosig liten filur att mya med under täcket så får jag övertala katten. Om hon inte är mutbar så blir det på med handbojorna. mohahah.

Byte nu tack!

Idag har jag känt för att byta stil helt totalt. Fråga mig inte varför och hur, vet det vet jag inte riktigt än. Dock är en stil inte något man väljer. Det bara blir den stilen man har på något sätt. Jag känner för att ha lite roligare stil. Nu snackar jag framför allt klädstil, men jag skulle inte tacka nej till om gud skickade mig lite humor för den delen heller. Men lite realistiskt får jag ju vara.. Borde jag kanske satsa på den mer rockiga stilen eller kanske bli mer feminin? Haha, svårt det där. Just för tillfället har jag ingen speciell sti. Men såfort Andreas slinker ur sig "oj, vad den där var typsikt dig", och jag vänder mig om och ser han han pekar på en gammel kofta eller nåt så blir jag alltid sugen på att skaffa mig en egen stil. En stil som förknippas med mig, bara mig!

Inget vettigt att säga

Då var vi där igen. Ny behandlare och kanske nya regler. Även det är samma klinik så har dom då bannemej inte samma mål och tekniker att använda sig av. Tack gode gud för att jag kanske har hunnit sluta där innan hon ska byta jobb. Hoppas det. Orkar inte lära känna en ny behandlare som jag kommer dömma som en bitterfitta utan att ens ha fått en chans av mig.

Nåväl..ångesten växte som klumpar i magen på mig efter siffrorna och vandrade sedan till tårkanalerna och omvandlades sedan till  en lite tårar. S försökte trösta mig ett jäkla tag utan större framgångar. Min respons var mest att sittar och stirra på de fyra knoppara som håller på att lossna på byrån. (studerat dom i två år). När vi sedan började prata om mina tvångstankar som jag inte orkar gå in på i detalj så orkade jag inte mer. Då avslutade vi samtalet och jag gick hem och lekte emo med mitt rakblad istället. Okej, kanske inte.. jag åkte snarare hem och la mig och lyssnade på lugn musik och somnade till en stund. För visst blir man trött av att gråta? Rätt konstigt tycker jag.
Jag har i allafall vart en good girl som har njutut av livet de senaste veckorna. Fan vad jag är grym.

Jag har så fruktansvärt mycket i mitt huvud som jag vill skriva ned. Men det går lixom inte. Jag skriver, suddar ut, skriver igen och sen tröttnar jag och gör något annat. Jag kommer förmodligen vakna i natt och komma på något viktigt att säga. Så kanske slänger in något vettigt sen.


Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Nümph



Kanske inte ser alltför smickrande ut på bilderna. But I like them!

Man bugar och bockar...

....för en helt underbar vecka!
Inställningen på väg upp mot Trysil var ingen höjdare. Jag var inställd på att tillbringa de dimmiga dagarna i stugan tillsammans med teven och några böcker. Men till vilken nytta? Dagarna blev istället långa och de tillbringades i backarna. Solen sken varenda jävla dag och backarna var nypistade och fina. Dock var det trettio minus, så det blev rätt mycket slappande i värmestugor och i solen med en kopp cappuchino! Muuuuumma.
Det har även vart lite pinsamma situationer som att råka köra in i elsladden som gör att hela liften stanna. (Sura personer, japp). Även massa roliga trillningar (heter det så?) i liftarna och i backarna. Men det hör till.








Nu ska jag gå och packa upp alla väskor. Jag hade med mig galet för mycket kläder precis som vanligt. Jag har bara strosat runt i Andreas mjukiskläder hela veckan. Dom behövs nog tvättas nu. haha. Men man får vara precis hur skabbig man vill på en skidsemester. Det hör lixom till på något vis.

Hoppas att erat lov har varit toppen. Eran "alla hjärtans dag" -dag med. Min började dåligt, men slutade bra med en mysig Adde som vet hur man ska få sin flickvän på fall. ^^ Goa unge.

Puss på er!




Trysil here I come

Var det inte precis jullov? Shit, men jag ska inte klaga me rän att jag hatar att åka ifrån en del filurer här hemma. Om en kvart åker vi till Norgo-Trysil. Hoppas att det blir fint väder så man kan åka mängder med skidor. Men det bästa är även att sitta på toppen med en god kaffe och bara njuta. Fyfan va skönt.
Jag är föresten världens sämsta person när det gäller att packa. Haha. Började packa en halvtimma innan vi skulle åka. (Frida och Agge, jag ljuger inte) ;) Och när man packar i sista sekunden så blir det alltid tio gånger mer saker än vad man behöver. Allt som ligger nära till hands åker ned i väskan.

Har inget internet där uppe på hela veckan. Så räkna med torka här i bloggen. Men glöm inte av mig när jag kommer hem.

Nu måse jag kila iväg..och Adde, jag älskar dig!<3

tattooo

Vem har blivit galet taggad på att förstöra sig själv med en tatuering? JO, jag!! Trodde aldrig att jag skulle bli det. Men det gick ju som det gick. Ni som kollar på Top Model nu kanske har spanat in Elinas tatuering på magen ? Det är en text längst ner vid troskanten. Oj vad snyggt det är. Dock lär det inte bli lika snyggt kanske när man väntar trillingar och sedan är åttio år med världens bullkagge. Men man ska väl göra det man tycker för stunden, right?


Den syns inte så tydligt, men nu vet ni vad jag menar!


Underbara du..

Det är komiskt hur många namn och titlar man kan gå under, som klasskamrat, polare, målvakt, fotbollsspelare, mattesnille, o.s.v.
Så här får ni ett litet smakprov på mina titlar i familjen,
Du kan kalla mig, Bror, Son, Kusin, Syskon, Barnbarn, Barnbarnsbarn, Systersson, Brorsson, Syssling, Sonsonsson, Sonson, Dotterson, Fadder, Kusinbarn, JA till och med Farbror.


|
|
|
|
V






Men det finns en titel som jag är gladast att betrakta mig som, och den titeln är Pojkvän !


Tjaaaa

Sitter och äter någon riktigt smurrig pastarätt och kollar på O.C. Har fått riktigt mycket gjort idag med. Har lämnat in mitt julmagasin och framkallat massa bilder.
Är precis hemkommen fråm Capio med. Bestämde inget nytt direkt utan jag ska bara köra på som vanligt. Jag fick föresten ett "mellansmåls-schema". Haha det var riktigt skrattretande. Det stod att ett mellanmål kunde bestå av två dc. okokt pasta med tillbehör. Det är ju för fan en middag? Aja. Tänker aldrig i helvete följa det schemat i allafall.


Jag, Frida, mitt julmagasin och mitt nyfärgade hår!

Morsning

Hej hej och väldigt mycket godmorgon!
Har sovit helt underbart i natt. Det brukar blir så när man har en Adde brevid sig som andas tungt. Dock har jag inte drömt något i natt och det var lite komiskt med tanke på att vi pratade om drömmar hela dagen igår. Föresten får ni lyssna på Alingsås Webbradio i veckan. 98.6 ligger det på ochv vårt program om drömmar sänds på fredag och lördag morgon om jag minns rätt.

Nu är jag förövrigt brunett också. Haha, Precis när jag hade lyckats få det någorlunda blont efter ett år så förstör jag det med en gång. Men det var på tiden. Nu slipper jag färga utväxt och allt vad det innebär. Bild får ni i morgon.
Nu måste jag springa iväg till skolan ocg framkalla tre foton som jag ligger efter med. Så typiskt!

PUSS

Candy

Jag hat insett hur lite mitt öga lurar mig när det gäller "fin utsida" på bakverk m.m. (trots mitt synfel). Jag blir inte läskad av färgglada bakverk eller färgglatt godis.  Jag väljer hellre en tråkig, brun chokladkaka än en torr färgglad donut med massa färgglatt strössel på. Mat får dock vara hur färgglad den vill, för det är inte några konstgjorda färgämnen i mat.
   På tal om bakver så lämnade jag in en liten personbeskrivning på CoffeHouse idag med. Hoppas att dom tycker att jag verkar vara en go prick så jag kan få in lite extra pengar i plånkan. Hoppas även jag får mitt sommarjobb på Tjörn. Hoppas, hoppas, hoppas. Har jag sagt att jag sökte sommarjobb? Kanske jag sa.. På en stor matbutik i alla fall. Precis som Maxi.




Förövrigt så ska jag sova nu. Så säger jag alltid vid den här tiden som sagt men somnar inte förän ett. Men det är tanken som räknas tycker jag allt. Sov så gott när ni väl ska nana! PUSS

AggeAggelito

Godkväll alla sockertoppar!
Hoppas att eran helg har vart skön. Jag vet inte vad jag har gjort förutom att ha legat i en varm och mysig säng med en underbar Adde. Men idag har jag även vart på fikamys hos Agge som fyller hela sjutton år i morgon. Stor lite filur nu. Inte långt kvar tills alla vi blir arton. Shit! Tiden går så läskigt fort.
På tal om tid så skriver jag fortfarande på min muntliga redovisning som ska visas i morgon. Progeria är mitt ämne och jag hoppas att det blir interessant att prata om. Eller rättare sagt interessant att lyssna på. Jag jhar attltid älskat att prata inför klassen. Dock bara när det gäller svenska. Kommer det till engelska så får jag blackout och mår illa. Fytusan.




Nu ska jag skriva klart och sen är det läggdags. PUSS


RSS 2.0