Tjaaabba

Förbannat! Tror att febern börjar komma tillbaka. Tur då att Adde befinner sig i min närhet och kan pyssla om mig. Men får hoppas att febern inte kommer för att stanna. (om den ens är här).
Idag hamnade vi på stan en stund och sedan satte vi oss för att fika. Vilken tanke slog mig då? Jo, varför inte söka jobb på CoffeeHouse? Så det ska jag göra i veckan och hoppas på det bästa. Det hade vart skönt att ha en inkomst och desstom något roligt att göra på dagarna. Jag älskar att serva folk så ett Café skulle passa mig perfekt. Eller vad tror ni? Har inte sådär jättemycket erfarenhet inom Cafébranchen. Men va fan, man kan ju inte kunna allt här i världen.


Bulle på CoffeeHouse!


Nu ska det spanas körslaget. Ha en bra lördagskväll!

Djurvänner

Allaredan Lördag. Snart måndag igen och förlåt för min negativa dag. haha. Idag mår jag i allafall väldigt mycket bättre. Är bara lite snuvig, annars är jag fit for fight.
Blev som vanligt en kväll igår med tv, promenad, mys och naturgodis. Precis en kväll i min smak. Idag ska jag och Andreas förmodligen bara ner till stan och ta en fika och sen vet vi inte vart vi tar vägen.



Idag ska jag även färga håret. Det är fan på tiden. Dock vet jag inte riktigt vilken färg än. Tänkte ta den första färgen jag ser i affären. Eller kanske helt enkelt våga mig på en drastisk föränding som lila? Fast nej, vet ni.. om jag känner mej rätt så kommer det bara bli att jag färgar utväxten. Tråkig som jag är. Men jag är snyggast i blont hår. Fast det kanske ändå blir en och annan slinga? Weellweeeell. Nu ska jag sova en stund till.

PUSS



Inte utanför dörren..

Oj oj vilken seg dag det blev för min del idag! Vaknade vid sju för att kanske gå till skolan. Efter att ha ätit lite frukost så bestämde jag mej för att sova en jäkla massa timmar till. Gick upp vid tolv och har sedan dess kollat O.C hela dagen. Precis i min smak. Shit, kom preics på att jag knappt har käkat något annat än middag och frukost idag heller. Jag har inte känt av att jag vart hungrig, så varför äta då?
Föresten så älskar jag att vara hes, men fråga mej inte varför. Haha. Kanske borde börja röka och skaffa mig rökröst? Desto värre är det att vara igentäpt i halsen och inte kunna andas. Det klarar jag mig utan.

God damn you´re beautiful!
 


Att man kan fastna för en låt så mycket. Fast det är nog fan mer titeln på låten jag har fastnat för. haha.

Har jag föresten sagt att jag har sökt jobb nu? Sommarjobb ute på Tjörn. Äntligen. Har gått och tänkt på det i några år men har aldrig kommit till skott. men nu jäklar gäller det bara att jag får jobbet också. Annars blir det att klippa gräset och rensa ogräs i rabatterna några år till. Funkar bra det med. Pengar som pengar.

Nu ska jag kolla O.C. PUSS

En sak att tänka på

Hälsan är allt du har, tänk på det!

Ett steg på vägen

"Det är okej för oss gammla att inte äta potatis, men för dej är det ett måste" HUH? Vad fan snackar hon om nu tänkte jag. Well well. Något gick ju snett där på läkarbesöket idag. Blir dock alltid så när jag sitter i kläm mellan min behandlare, läkaren och pappa. Jag tar en sväng förbi min älskade bubbla och hamnar där inne helt omedvetande tills läkarbesöket är slut.

Tyvärr tar jag alltid kommentaren "Oj vad mycket friskare du ser ut" som "Oj, vad tjock du har blivit". Innerstinne stämmer ju inte det där. Men det känns så, och det känns förjävligt. Det var iallafall troligen sista gången jag träffade Capios huvudläkare. Ska gå på Capio ett tag till, men mycket mer sällan. Ska dra ut på det och bara gå typ varannan vecka eller så.

En annan sak, näääriinngsdryckerna ska bort. ojojoj. Som ni förstår så har jag inte druckit dem på ett jäkla bra tag. Vilket är väldigt dumt gjort. För då hade jag vart fri för ett bra tag sedan. Men psyket klarade inte av dem och istället för att säga till alla hur det låg till så har jag smusslat med dem, alldeles för länge. Men nu slipper jag det. Skönt!

Nu ska jag sätta mig ned och pyssla med Addes present. Ääälskar att göra något och sedan ge bort.Speciellt när det är till någon man verkligen tycker om.

Godmorgon?

Jaha? Vad var det som gick fel den här gången då. Jag la mig och somnade klockan halv tio förut och vaknade plötsligt nu. 23.43 stod klockan på men jag vägrade att tro på det. Så jag gick upp och pratade med Louise (hela familjen stod i köket och åt mackor. Klart som fan att jag tror att det är morgon) och frågade varför hon var uppe. Hon är ju trots allt också sjuk. Men hon bara skrattade och sa att jag nog fortfarande var lite yrvaken..klockan var ju inte ens läggdags. SUCK! Så nu sitter jag här yrvaken framför datorn och harklar, snorar och hostar. Mys på mig. Det är nu jag behöver någon som tar hand om mig..


Té i en julmugg gör susen vid huvudvärk!

Inget deppande här inte

Man måste hålla humöret på topp även ifall man har dunkande huvudvärk!



Trötter

Hemma från en rätt go skoldag faktiskt. Har spelat in radio i sex timmar och klagat i en! Det är så det ska vara. Har ni tänk på vad mycket småsaker vi klagar på? Kräsna små jävlar är vad vi är. Finns det egentligen någon anledning till att klaga på att såsen är för tjock, mjölken för kall eller att stiften i pennan är slut? Vi klagar även på oss själva. Sätter för höga krav och gråter för ett G på provet.
En anna sak är när man är sjuk. Då får man bannemej klaga precis hur mycket man vill. Förhoppningsvis sitter jag i den sitsen i morgon.

Klassisk huskur mot krupp, förkylningsastma & liknande:
(Ha allt nedanstående till hands innan, vattnet ska vara HETT)
Fyll handfatet med kokande vatten (tekokare?)
Tillsätt ev några droppar mintolja (apotekets) e dyl
Häng en större handduk över huvudet och håll så tätt du kan mot handfatskanten
Andas djupt ut och in så länge du står ut
Ta en paus och svalna av.
Kör igen

Upprepa tills vattnet svalnar eller du storknar
Man får väldigt fräsch hy på detta, dessutom.

Brutalt men väldigt effektivt mot typ slem i bihålor och sådan skit. 

Värt att prova faktiskt!

 


Sommarkvällar på Marstrand kanske fungerar mot förkylningar?

 


Ysch

Visst väljer man en ynka spruta framför långvarig cancer. Men ojojoj vad ont den gjorde. Brukar inte ha ont av nålar och stick. Dock började jag må illa och var nära på att svimma när jag hade fått alla cancerbaskillusker insprutade i mig. Obehaglig känsla det där..

Memories

Jag vill göra sandkakor som sedan stoppas i munnen, jag vill gråta i mammas knä och bli tröstad med godis, jag vill somna till en godnattsaga med lyckligt slut, jag vill springa runt och pussa grodor och hoppas på att en prins ska dyka upp, jag vill måla hela världen rosa med tuschpennor, jag vill krypa upp hos mamma och pappa när jag har drömt mardrömmar, jag vill nog helt enkelt vara barn igen. Leva i en värld utan bekymmer!




Läslus

Jag har verkligen blivit en liten läslus på senaste. Läser bok efter bok och känner mig lika nöjd efter varje bok jag har plöjt igenom. Just nu har jag precis läst klart "Sex som jag vill ha det". Den är precis som ni tror att den är. En ruggigt intensivt beskrivande bok om Abby Lees liv. Det är som en sexdagbok. Läääs den!

Sedan lovade jag att berätta vad jag tyckte om Katarina Von Bredows bok. "Som jag vill vara". Den var faktiskt sådär. De ältade samma saker gång på gång. Lite småseg faktiskt. Men den är ändå läsvärd på något sätt.



Föresten så ska jag äntligen börja på mitt "julmagasin". Haha. Det ska vara läsvärt även efter julafton. Funderar på att skriva om "saker som inte finns men som man tror på". Typ som tomten, gud och sådana där saker. För dom finns ju inte, eller hur? Om ni har några bra tips på vad jag kan ha med där i så säg till. Snälla!

Kurr i magen

Hallå i stugan!
Gud vad jag är huuungrig. Inte bra att hoppa över lunchen märker jag. När kroppen väl är inställd på lunch så är det förjävligt att hoppa över den. Bra för psyket med värdelöst för kroppen.
Är precis hemkommen från Holmalyckan där vi hamnade och kollade på fotboll i tre timmar. Rätt komiskt med tjejfotboll tycker jag. Haha. Alltid kul att kolla på.

Hamnade även en lagom stund på festen igår. Bara pratade lite och träffade lite folk som man inte har sett på länge. Sedan gick jag och Andreas hem i kylan och sov. Mysigt mysigt.


Goaste tjejen!

Hello!

God kväll alla!
Vilken bra helg jag har haft hittils. Idag vaknade jag och Andreas upp sent i Borås och gick sedan ut en sväng på stan. Fick med mig en tjock stickad kofta och en tunn t-shirt liknande tröja. Shit vilket kap Andreas gjorde. Haha, Jag tycker nog att det är roligare än vad han tycker. Han köpte kläder som till fullt pris skulle ha kostat över tvåtusen kronor. På rean skulle det kosta strax under tusen. Men nu måste jag säga att blonda tjejer är rätt dumma ibland asså. Hon i kassan knappade in och sa sedan att allt hans gick på 350. Oj oj oj. Snacka om kap! I det läget säger man ju defenitiv inte till i allafall. (bara om man är blond). Haha ^^



Nu ska jag och Andreas iväg till en liten fest och sedan hem till Adde och sova. Är inte direkt på festhumör. Så vi blir nog inte så jäkla långvariga där. Men först ska vi bannemej förbi maxi. Måste ju ha något gott ikväll när vi kollar på film.. FAN VAD JAG ÄR BRA!


Fredagsmys med den bästa!

Titta på mig i morgon och jämför mig med idag? Inte fan kommer ni att se några nya kärlekshandtag, valkar eller liknande. Ändå jag har återupplevt massa saker och mina smaklökar har dansat på rosor. Tänk er en stenungsbakad panpizza med kyckling, lök och massor med god sås. Till råge på det hade jag med det finaste och lättaste sällskapet i sådana lägen. Ingen mindre än min älskade Adde. Och..till råge på det så satte vi oss sedan på bio med varsin godispåse och mumsade och tittade. OCH.. jag är inte klar än. Till råge på det så tog han med mig in till en affär där han pekade på en ring jag skulle få. Jag provade ut rätt storlek och POFF! Nu kommer den sitta där dygnet runt tills mina fingrar blir för tjocka.

Nu ska vi släcka ned här och tända tusen stearinljus och bara ligga och prata! Hoppas ni får en lika bra fredag.

(konsekvenserna som följde med psyket orkar jag inte ta nu)

Seeyah

Godmorgon! Har sovit gott i natt igen. Riktigt skönt.
Åker till Borås direkt efter en rätt kort skoldag. Ska gå på den där Benjaminfilmen? Haha. Glömt vad den heter. Sedan åker vi antingen hem eller sover där. We´ll seee.

Var tvungen..

Grekisk yoghurt med hasselnötter, start-müsli, russin, kanel och honung!

Mangosmoothie

Ett perfekt mellanmål är en smoothie. Nyttigt och riktigt gott! Det går även att variera i all evighet och man kan ha i precis det man tycker är gott. En smoothie som jag tycker är god är mangosmoothie. Ett annat gott tips är att bara äta frysta mangobitar precis som de är. Smakar precis som godis, jag lovar er.
I vanliga fall brukar jag inte gilla mango, speciellt inte färsk. Tycker att det är starkt och äckligt. Däremot papaya, ojojoj.



Ingridienser för 6 pers.

*1 banan
*5 dl apelsinjuice
*0.5 st lime, pressad saft
*250 gram fryst mango
*2 dl vaniljyoughurt

Vill du ha den lite sötare kan du ringla ned lite honung.

Ännu en bad day

Suck.. fruktansvärt seg dag idag. Men nu är den över. Har vart grinig idag igen. (idag skyller jag faktiskt på min mens, jävla mensvärk). En till sak jag hatar med mens är att vågen visar så in i helvetes fel. Var på Capio idag och vågen visade 1.2 kilo upp. Jag kollade på Sarah med tårfyllda ögon men hon lugnade ned mig snabbt. "Har du precis ätit", nej det hade jag inte.."har du mens", Ja det har jag..Då var bara vätska sa hon. Hoppas, hoppas verkligen att det stämmer. För 1.2 kilo upp på en vecka låter orimligt. Ännu mer orimligt med tanke på att jag inte riktigt har ätit som jag ska. Weeell weell.

Frida fick mig snabbt på bra humör igen när hon höll på Tzatsikifilmerna. Två för 39 kr. Som hittat! Så jag köpte med mig de två filmerna hem och har redan kollat på båda. Haha. Vi kännde oss som tvååringar när vi stod och betalade. Skeptiska blickar fick vi gott om.

Nu ska jag plugga matte. GUD, kan dagen bli bättre ? haha, tro fan att den kan det.


A day off

Gud vad underbart att få sova ut lite idag. Man borde alltid få vara ledig en dag i veckan. Inte bara att det är skönt, utan man kanske blir mer utvilad och får lite extra koncentration?
Även till lunchen idag blev det en omelett. Tog även en macka också. Visst är jag duktig? Omelett kan man variera i all evighet. Antingen kan man göra den lite mer matig till lunchen eller bara som en frukost. Perfekt! Åt faktiskt en omelett till varje frukost nere i Thailand.


En tyllkjol som inhandlades idag. Antingen till underkjol eller liknande!

Pappa överraskade mig lite idag och sa att jag och han skulle åka någonstans. Jag har ju en resa till Kina innestående med tanke på att både Louise och Johan har fått följa med pappa på det. Jag skulle ju egentligen ha åkt förra hösten, men med tanke på maten så gick det inte ihop. Jag skulle bara ha vart en pina för pappa.
Kinaresan står fortfarande kvar. Men han tyckte att vi kunde göra något litet, litet innan. Vi får se vad det blir. tar han med mig ut på hajk i skogen så blir jag glad över det med. Alltid mysigt med övernattning någon stanns. haha. Finns väl kanske gränser, men ändå. Så vi får se vart vi hamnar!

Ikväll blir det kabaré med Andreas. Jag har alltid underskattat Östlyckanskabaré. Men hoppas på att det blir något bra idag trots allt. Ha en bra dag alla.
PUSS

Ansiktmasker

Hittade några exempel på hemmagjorda ansiktsmasker!

Lugnande:
  • 1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.
Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:
  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado,
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!


Bad day

Idag är en sån där dag då man ska hålla sig undan från mig. Jag har inte bitit någon än, men det dagen är inte slut än. Har ingen riktig koll på vad det är med mig. Sov riktigt gott inatt, men vaknade väl bara på fel sida antagligen.(eller så håller jag på att bli sjuk, Älskar dig ändå Adde) Har gått och muttrat för mig själv hela dagen och folk har frågat vad fan det är med mig?Jag kom iallafall hem och lade mig för att sova på stört. Sov i tre timmar, och sen var jag fit for fight igen. Och vad passar då inte bättre än att åka iväg och städa på kontoret? Yess.


På ett ungefär så här är mitt humör
Är leeedig i morgon. Helt underbart! Verkligen behövligt känner jag. Ska göra mssa nödvändiga saker. Städa, plugga och ta hand om mig själv ordentligt. Ska nog göra mig en egen ansiktsmask. Ha ni tips på saker som kan vara i ?



DeepBlueSee


Sjukstuga

Har precis ätit en middag bestående av marinerad fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisésås. Men även hundra tillbehör som vanligt. Nu är jag mer än mätt och belåten. Känner mig svullen och kan knappt röra mig. Grr..
Jag har på senaste tiden får samma kännslor som jag hade då jag på hetsåt. Det känslan går såklart inte att förklara. Men den är där och gör att jag äter saker till jag gråter, mår illa och hatar mig själv. Jag frågade Sarah vad hon trodde att det berodde på och hon trodde att jag "förbjöd" mig för mycket saker. Jag tror faktiskt att det kan stämma. För när jag väl börjar äta en sak som jag inte så ofta äter så passar jag på. Jag tror lixom aldrig att jag ska få äta det igen.
Att trycka i sig 200 gram godis på en lördagskväll så man mår dåligt som aldrig förr eller att dela upp 200 gram godis under hela vecka borde ju egentligen vara samma sak ? Men det är just det att jag inte tillåter mig sånt på vardagar utan trycker, bokstavligen trycker i mig på helgerna istället!
Va fan snackar jag om egentligen? Jajaaa. Kan skylla på att jag börar bli sjuk och yrar. Lilla Adde ligger här bredvid mig och har över 38 graders feber. Stackaren! Han har ju förmodligen smittat mig också. Men då kan vi två i allafall ligga hemma tillsammans och ynka oss.


En god sommarmiddag!


Sunday morning!


Godmorgon! Förmodar att ni gör precis som jag den här morgonen. Sitter hemma vid teven och och har nyss dragit er upp ur sängen? Dessa Söndagar..hatar  dem. Söndag betyder inget annat än; Lägga sig tidigt, städa pappas kontor, plugga och deppa+mysa med Adde då. Det är den enda positiva!


Två söta tröjor jag köpte till mig och Adde. Perfekta att gå hemma och mysa i.

Vet ni?, jag har börjat komma över "biffhysterin". Äntligen har jag börjat variera min lunch. Idag blir det en god omelett med kalkon i. Men jag vet inte om man ska ha en macka till eller inte? Jag vet inte vilken mängd som är rätt. Så tyvärr tror jag att jag håller mig till det säkra, utan macka! Suck..





Glömska as!

Två dagar i rad har jag glömt min kamera hemma. Grrrr! Igår hade jag, lilla Linna och Cb i allafall en väldigt bra kväll tillsammans. Vi åt, verkligen åååt. Jävlar vad mätta vi var. Sedan kollade vi på film och jag somnade tidigt som vanligt. Trodde nog att jag sov bredvid Adde med tanke på att jag klängde på Carro hela natten. Haha, myspys.
   Sedan idag firade vi Anna och Madde. Även där var det tacos. Tur att man inte kan tröttna på den maten. De fick varsitt presentkort av oss. Ett på MakeUpStore och ett på Kick. Rätt käckt tycker jag.

Aja. Jag får väl snylta på alla andras bilder någon dag så ni får se lite.

Vad ska ni göra ikväll?

En enda vecka

Jag sa inte att jag var på Capio igår va?..kanske berodde på att jag helst ville förtränga det. Hur i helvet kan vikten rusa iväg så mycket på en vecka? Under veckan som gått har jag ätit tio gånger mindre än när jag var i Thailand. Ändå gick jag upp mer än när jag var i Thailand, och detta bara under en ynka vecka! Suck.
   Men jag måste erkänna att jag älskar min nya behandlare. Så typiskt att jag inte hade henne från början istället för muntergöken Linda. Aja, bättre sent än aldrig! Pappa har även bokat tid hos en "mental coach" i nästa vecka. Egentligen vill jag inte, men jag har blivit mutat med det ena och det andra, så jag tackade tillslut ja. Det kan ju inte skada? Alla borde egentligen få möjligheten att gå till en sån. Alla har vi något problem!

Spring


Mer eller mindre fräsch

Jag tror bannemej att jag har hamnat i klimakteriet. Så fort jag somnar, oavsett om det är fem minuter, tolv timmar, naken, med tre täcken eller bredvid någon annan så svettas jag floder. (så fräsch är jag).
   När jag kom hem förut efter skolan så la jag mig för att sova i några timmar. När jag sedan vaknar upp en stund efter så har jag stora svettfläckar på mitt linne. Ni kan ju även fråga Andreas om han tycker att det är mysigt att sova med mig. haha.
Är man tillsammans med mig så får man ganska många saker på köpet! Take it or leave it.

Jontefjonte

Fick nyss reda på att Johan, min älskade bror ligger på sjukhuset. Han har brutit sin handled på två ställen så handen står rakt ut åt vänster. (Måste faktiskt säga att jag inte är så förvånad att han har skadat sig). Han hade tydligen åkt snowboard och gjort ett misslyckat hopp..
   Så nu ska han akutopereras om en stund. Louise och Pappa har även åkt upp till honom, sen kommer han förmodligen med hem igen om några dagar. Äntligen kan jag få passa på att ha övertag när vi bråkar. Åtminstånde för en månad.


Krya på dig!

BorreBorås

NääHää? Det var inte så att jag kom till stationen en timma och en kvart för tidigt innan bussen skulle gå och sedan var nära på att missa den andra? Jopp..kollade fel på tidtabellen som vanligt. Tur att man har en bra bok att läsa och att jag hade en mysig Adde att se fram emot. Annars hade jag gått hem och surat.
   Men nu är j finally here och sitter och väntar på Adde. Satt och sölade i mig två apelsiner på bussen vilket sesulterade två blöta fläckar där jag hade suttit. Okej, det där kunde kanske misstolkas! haha. Men man sölar och dregglar alltid av saftiga apelsiner. ^^
   Föresten så kollade jag på NikitaHair idag vad ett sådant där Shiny Blond-schampoo kostade. 250 kostade det där och jag fick fyra för 550, är inte det rätt bra ändå? Jag kanske inte ska ångra mig över mitt misstag. Om jag inte färgar håret svart vill säga. Men det gör jag nog inte för än om ett braaa tag.

Ha en bra dag! PUSS

Shine Blond

GAAAAAHH! Nu har min oturssida kikat fram igen. För första gången igår skulle jag beställa Schampoo från bellme
, och hur i helvete gick det. Jo, nu när frakturan kom så stod det att jag skulle betala typ sex hundra kronor. Nämen oj Cecilia.. har du råkat beställa lite många? Ååh, så typsikt. Men nu har jag schampoo så det räcker i alla fall.

Så om någon vill köpa ett Shine Blonde schampoo från L´oréal, säg bara till då! Finns så länge lagret räcker, höhö.

I en bubbla

Det är skönt att komma hem en sväng på rasten. Dagen blir mycket kortare då. Dock har den vart jävligt slapp ändå, but still. Har även valt lite indeviduella val idag med. Hade egentligen velat ha psykologi, hälsa och lite sådana intressanta saker. Men var tvungen att ta matte B, historia osv. KUL!! Jag som kämpar med matte A ska välja matte B. Det känns sådär lockande faktiskt. Man vill ju vara behörig till sugiga högskolor..

Föresten så ska jag starta ett nytt liv. Jag ska börja vara lite mer organiserad. Jag må vara en person som älskar att städa etc. Men nu snackar vi om att hålla koll på saker och inte vara så in i helvetes glömsk. Har fakitisk börjat lite på den punkten. Köpte en meter stor nyckelring i Thailand som jag har satt en ynkans nyckel på. Så om ni nu hittar en töntig rosa nyckelring med min skåpsnyckel på så vet ni vems det är. Nu kanske jag slipper köpa nytt lås för femte gången på detta året?



Med tanke på mitt emo-inlägg igår kväll så kan jag säga att Adde som vanligt fick mig på en "inteskärasönder handledernaväg". (Inte för att det skulle falla mig in att göra det, men ändå). Jag hatar att få sådan ångest, det var riktigt längesedan jag hade det. Jag skakade och hade svårt att andas. Att jag aldrig lär mig. Jag lär mig heller aldrig att hantera ångesten, utan jag bara gillar läget och hatar mig själv. Bra utväg, eller hur? Hamnar i en bubbla och blir okontaktbar.
   Men va fan, jag ska vara glad att jag lever och mår hyffsat bra. Läget kunde vara en miljon gånger värre.

Nu ska jag städa mitt rum. Haha. PUSS

Lista

Ignorera om ni inte orkar. Men jag kunde inte låta bli att göra en sån här ^^

1. Hur gammal är du om fem år?
21 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Älskade Adde

3. Hur lång är du?
173 I think

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Music And Lyrics

5. Vem ringde du senast?
Louise

6. Vem ringde dig senast?
Petter

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Okej, jag väntar ihärdigt då;) Nu ska jag somna:) Hörs i morgon älskling<3 / kan det vara Adde? :) Japp!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms, absolut

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
En minutsedan

11. Vilken ögonfärg har du?
Gråa. Sexigt

12. När vaknade du i dag?
23.00 och trodde att det var morgon. HAHA. Men annars klockan åtta.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Grown up christmas

4. Vilken är din favoritplats?
På en strand i solnedgången

15. Vilken plats föredrar du minst?
Mörka skogar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Har jävligt kul någonstans

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Myror och pappalångbenar

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Vet inte :O

19. Hur stor är din säng?
1.20

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Both

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och stor t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Sex stycken rosa, mjuka kuddar

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett än så länge.. om man inte räknar med sommarstuga.

24. Vilka städer har du bott i?
Bara Alingsås

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota

26. Är du social?
Ja ibland, ibland inte

27. Vilken är din favoritglass?
Tjoklaaaaaa´

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kladdkaka, uhlala

29. Tycker du om kinamat?
Kinamat, herreguud ja. Helvete så gott!

30. Tycker du om kaffe?
Ja, det är riktigt gott, ibland.

31. Vad dricker du till frukost?
Ingenting faktiskt.

32. Sover du på någon särskild sida?
Alltid på rygg och händerna i "be" position. haha.

33. Kan du spela poker?
Kan och kan.. alla kan väl fuska?

34. Tycker du om att mysa/kela?
Vem i helvete tycker inte om det?

35. Är du en beroendemänniska?
Av vissa saker, Absoluut.

36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Japp. Linneas pappa, hejpådej! ^^,

37. Vill du ha barn?
Ingen tvekan om saken.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Liiite lite tyska, engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
tror bannemej inte det

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet om det är varmt och skönt.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och småskit

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja det gör jag.

43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Top model får jag säga. Besatt!

44. Kan du rulla med tungan?
Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hmm.. inte är det jag iallafall^

46. Sover du med gosedjur?
Alla mina ligger under sängen och jagar bort alla spökena.

47. Vad har du för ringsignal?
Kokain eller nåt. Fråga mej inte.

48.Har du kvar kläder sedan du var liten?
Jag sparar på allt.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Kan inte hitta annat än rosa i mitt rum.

50. Flirtar du mycket?
Kanske omedvetet i så fall?

51. Kan du byta olja på bilen?
Ehm, det kan vä inte vara så svårt (A)?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Sex som jag vill ha det

54. Läser du dagstidningen?
Knappt

55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Solo faktiskt

56. Dansar du i bilen?
Inte vanligtvis

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Nrj tror jag allt

58. Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper?
Thoughts och andra skitsaker

59. När var du i kyrkan senast?
Lucia, Louise var med i kören och sjöng

60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Hmm.. måste ha vart SIvan

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Många nätter faktiskt

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Adde

63. Sover du helst själv eller med någon?
Kan knappt sova själv.

64. Har du något motto?
Hälsan är allt du har, ta vara på den!

65. Favoriträtt?
Kan naturgodis få räknas som mat?

66. Stökigt eller välstädad?
Jag vill ha välstädat men har det i kaos just nu.

67. Finns det någon som vet precis allt om dig?
Faktiskt inte precis allt.

68. Snarkar du?
Haha nej. Men jag vet andra som gör.. ;) hmm

Nu tröttnade jag. PUSS

Bög

Hatar det här, hatar mig själv, hatar min kropp!

Honey

Oj Frida. Tack för tipset! Det var nog det godaste jag har druckit. Det är honung med smak av Vanilj och Smultron. Tog en tesked av honugnen och la ner i mitt vanilj/jordgubbsteé. Inte bara att det smakar guddomligt, färgen blir ju dessutom knallrosa. Två flugor i en smäll. En stor smäll. Kommer avnjuta detta varje morgon.



Finns i Storken på Tasteit och kostade 33 kronor.

Ditt nöt!

Godmorgon mina vänner!
Har sovit en riktigt skön natt hos Andreas. Dock vaknade jag klockan 23.53 och trodde att klockan var sju på morgonen. Jag var helt nyvaken och fattade ingenting. Jag väckte Andreas och var helt chockad. Haha. Det kändes heeelskumt.
Jag undrar föresten hur många kilo nötter jag har ätit under helgen? och inte tala på hur många kilo jag har gått upp..
Åt naturgodis i fredads, vilket innhöll 99% nötter i alla olika former. Efter den påsen var slut.. vad ser jag då ? jo, en skål fylld av olika nötter som pappa köpt. Bra Cecilia, bra! Illamåendet följde efter mig till idag.. då jag precis har tryckt i mig en liter nötter till. Aja.. Bättre än att trycka i sig fakegodis. Kan man säga så ? haha.

Nu ska jag sätta i hop lite kollage som ska pryda våra väggar.
Försök att ha en bra Söndag. PUSS

Inhandling

Sitter och kollar på körslaget. Känns som ett gammelprogram, men det är faktiskt ganska roligt. Dock hatar jag Timo, förlåt Agge. Haha. Har även hyrt en film som jag och Adde ska spana ikväll. Björn Gustavssons film. Det brukar inte vara min humor, men det är värt ett försök tänkte jag.
   Dagen har även tillbringats i Göteborg med Adde. Åkte dit för att först gå på bio. Men alla platser var upptagna, så vi bara kollade i affärer och åt god thaimat. ( vålullal med lis ) höhö.
   Fick faktiskt med mig lite bra saker hem. Köpte lite underkläder som var behövligt. Har växt ur alla mina och man vill ju inte ge offentligheten den äran att få spana in flashande tuttar då och då. De håller jag för mig själv..nästan i allafall! Sedan köpte jag även ett par helt vanliga mörkbeiga chinos och ett rosebalm. Var tungen att köpa ett eget efter att ha snyltat på Fridas igenom alla år. Tack Frida. ^^,

Nu ska jag krypa ned under täcket och förmodligen sussar jag inom tio minuter. PUSS

Fredag

Halleluujah. Skaffa en varm gosig säng med en buffé framför och jag är nöjd. Det borde vara olagligt att vara såhär trött. Ännu mer olagligt att vara tvingad till skolan. Två dagar har gått och jag är redan slukörd. Helt ärligt.
   Jag är precis hemkommen från Capio. Oj vad lite jag hade gått ner under resan. Tre hekto ner på tre veckor. Det är rätt lite om jag får säga det själv. Kändes skönt att jag inte hade rusat upp i vikt i allafall. Med tanke på den mängd jag har vräkt i mig så är det skönt att veta att jag kan äta så mycket utan att gå upp. Heja mig! Bara fem miljader kilon kvar innan jag är fri. Suck.

Så vad händer i dag då ?.. Hade egentligen tänkt att ta en mysig övernattning med Linnea och Carro. Men med tanke på min tidsomställning i kroppen så skippade vi det. Det skulle nog inte vara så socialt om jag kom dit och somnade vid åtta. Så vi tar det nästa helg i stället. Det känns som vi behöver lite tid med varandra faktiskt. Längesedan vi umgicks på riktigt om man säger så.
 


Passande bild.. Haha. Men jag var tvungen att visa hur jävla många nagellack det fanns i Thailand. TVÅ jävla kronor styck. Behöver ni ens fråga om jag köpte en miljard stycken ?


Nu ska jag äta och sedan sova hela helgen!

PUSS

I´m back!

Here I am! Behöver inte ens påpeka att jag har vart värdelös på att uppdatera va? Men jag skyller allt på att jag har legat och gottat mig på en strand.

Har i vilket fall som helst haft det underbart på resan. Har upplevt massor men nu känns det skönt att vara hemma igen. Vanliga rutiner (men självklart skolan som ett stort plus) Yey.
Tidsomställningen är även något som jag har kännt av. Jag åkte direkt till Andreas i går när jag hade kommit hem. Dock fick han bara umgås i mitt fina sällskap i någon timma. För klockan sju låg jag avdäckad i hans säng och sov hela natten. Men det var underbart att träffa dig igen Adde!
Jahaja.. hur börjar skoldagen då ? Joo, klockan åtta-fyra. En helvetes dag med långa pass och oförberedda prov. That sucks.




Jag kan inte låta bli, jag måste verkligen sova nu. Klockan är strax över åtta och jag känner mig som en människa som har hållt sig vaken i en vecka. (går det?).
Vi får höras i morgon och jag lovar att uppdatera mer härdan efter. Count on me.

PUSS

RSS 2.0