Koh Chang

Att sammanfatta dagarna här är enkelt. De  är underbara!
  
Dagarna innehåller samma saker, ändå går det inte att tröttna. Att bara ligga och dega på stranden, i polen eller läsa under en skuggande palm är obsekrivligt. Man vilar ut sig så otroligt mycket här. Dock brukar vi inte bara hamna på stranden..
Vi har kört fyrhjuling och i mån ska vi ut på en fiskebåt i några timmar.
   Det är något som jag alltid har velat göra. Fånga kilovis med fisk och bränna sönder mig. ^^, Nää. men jag och Louise har laddat upp med två supersnygga solhattar som vi kan ha på båten. Man vill ju inte komma hem som en flugsvamp. Röd och vita flagfläckar, snyggare saker finns det.
   Sedan ska vi även ut på en dykarbåt. Hade egentligen tänkt att ta dykarcetifikat, men de får vänta. Det tog för lång tid och varken jag, Louise eller papput hade orken. Så Johan ska dyka och vi andra ska bara snorkla.
   Efter detta då ?.. jo, då är det snart dags att åka hem ska jag tala om. Fast innan det så hinner vi med en sväng till Hua Hin i fyra dagar. Då står shopping på listan men även apberget. Det är precis vad det låter som. Ett berg där det kryllar av olika sorters apor alltså..
   Oj, höll på att glömma det viktigaste. MASSAGEN! herre min jesus vad skönt det är. Har tagit precis varje dag och det är lika gött varje gång. Har tjatat om massagen hela hösten.. så nu ska jag överdosera så jag slipper tjata under våren också.

Nu ska jag hoppa i det kokande havet en stund, sedan blir det massage. (nähä?).

En till sak.. Jag älskar Andreas!<3

PUSS

Livstecken!

Hej alla goingar!
Sitter på flygplatsen här i Shanghai och då passade det perfekt att slänga in ett inlägg här. Ni kan få veta lite vad vi har gjort här hittils.
   Vi kom hit ganska sent i lördagskväll. Tidskillnaden är sex timmar framåt så vi kom in i Shanghai när mörkret hade lagt sig. Det var en sjuk upplevelse i sig. Alla höghusen lös och alla juldekorationer glittrade. Vi gick bara en promenad på kvällen till Old City (topModel spelades in där på den sista catwalken i Kina om ni minns) och Nan Jing Road (stavning). Sedan var det läggdags i vårat underbara hotellrum med utsikt över hela Shanghai.
Dagen efter det gick vi upp tidigt och åt underbar frukost. Det fanns allting du ville ha. Sedan bar det direkt ut till Shanghais största shoppingställe. Fyra våningar med skor, skor, jackor, och klänningar i princip. Det blev en jävla massa lösa köp.
   Sedan på kvällen åt vi middag i ett litet råtthål. Det var hos en familj vars dotter jobbar på pappas kontor här nere. De har fruktansvärt ont om pengar med ändå bjöd de oss på en middag bestående av fyrtio smårätter. Deras hus var lika stort som ett vanligt sovrum. Ingången var i "köket" som bestod av en spisplatta och smuts..fyfyfy. Men shit så lyckliga och goa de är ändå.
   Oj vad tiden går fort. Men fruktansvärt mycket har man hunnit med. Sista dagen åkte vi till ett "kina shppingcenter". där fanns inte en enda utlänning. Bara, bara kineser som var bland det jobbigaste jag vart med om. Fyfan va de slet i en. De lyckades även slita sönder min tröja. Dumma as! Men även där blev det köpt määngder med saker. Vi åt även lunch med pappa kontorskompisar och middag med massa andra. Maten är otrolig. Inte en rätt som hemma i Sverige. Här beställer man in MINST femton rätter.
   På måndagskvällen blev det Cirkus också kom jag på. Åtta motorcyklar i en järnglob som körde i 120 km/h. Det var galet och hjärtat satt i halsgropen. Dock var det bara en av många delar under cirkusen..Andreas, du hade ÄSKAT det!

Nu sitter vi i gaten och väntar på att få boarda. Så i natt sover vi i Bangkok och i morgon bär det vidare till Koh Shang.

Böev kanske ett luddigt inlägg. Men jag får förklara mer när jag har tid.

Måste gå nu, men innan dess måste jag bara säga hur sjuuuuuukt mycket jag saknar dej Andreas. Fyfan! Känns som jag har vart borta tio gånger längre än vad jag har. Vill ha dig här. Älskar dig!!<3


PUSSpåer!

Asien here I come!

Måste erkänna att det redan har droppat lite tårar. Vet inte varför..men det blir alltid så när jag ska iväg och lämna allt här hemma. Det låter säkert skumt, men så är det. Mattider, Andreas, säkra mål, laga maten själv.. bla bla bla. Är så fruktansvärt nervös över hur det kommer att gå.
   Dagen började med sen frukost och nu ska jag snart äta seen lunch. Men sen då ?..jag har ingen aning. När blir nästa oförberedda mål? Vet inte när det bir mat i magen nästa gång. Säkert inte förän elva ikväll. Gaah, men det rättar till sig hoppas jag när vi är framme. Då får vi stadga oss i våra rutiner. Lovar er att jag ska äta manet, orm och hund i Kina. Haha. Mums.
   Hoppas även att allt är nedpackat nu också. Det viktigaste är i allafall med. Kamera och alla dess tillbehör, datorn och allt det där och P-piller då. Dock är inte Anderas med i väskan.. det gör det hela väldigt mycket tråkigare. Men annars så är det viktigaste nedpackat. Kläder hade jag kunnat skita i. Så länge jag har min kamera menar jag! haha nädå. Men väskan är faktiskt ovanligt lätt. (Måste få plats med all shopping).



Jag lovade alla mina mysiga kompisar att äta precis vad jag ville där nere. Okej, jag kanske inte kan lova, men ska försöka. <3 Nu ska jag gå och äta, och sen kommer taxin. Världen roligaste taxigubbe. Haha. Dum i huvudet är han!
   Föresten så har jag packat ner vääärldens sötaste kort på världens sötaste unge. AddeIDalen! ; )

PUSSPÅER, vi hörs säkert när jag är iväg. Dock inte så ofta.

Minuter = Timmar

Ett halvår har redan gått på gymnasiet. Det konstiga är att detta halvåret har känts som en månad, högst. Men resan jag har framför mig kommer kännas som två månader. Det måste vara något med den utländska tiden, för den går så fruuuktansvärt långsamt. Men det är bara fruktansvärt skönt. En dag här hemma känns som en timma där borta. Man går upp tidigt, sätter sig på restaurangen vid stranden och äter världens underbaraste frukostbuffé. Sen är det dags för solstolen, havet och inte tala om frukterna på stranden..sedan rullar dagarna på och vi gör precis vad vi känner för i stunden.




Kommer ju inte kunna undgå att sakna Andreas den rackaren. Den personen som uppfann mobilen tänker jag våldta för att visa min tacksamhet. Kommer inte alls klassas som nekrofil..
Nu ska vi gosa ned oss i sängen för en lååång och go natt. Ska till skolan i en halvtimma i mån. Riktigt värt, verkligen!
haha. Men vi hörs i morgon!

PUSS

Snart så..

Pjuuuh. Nu kan jag äntligen pusta ut. Känns som tio kilo sten och lyfts av från mina axlar. Jag bryr mig inte om han bli nöjd med min InDesignhandbok nu. Orkar inte ändra på det lilla minsta ändå..
Förövrigt så var det ettorna julkonsert i skolan idag. Riktigt bra, (nästan) alla.


Vårat julkort ser ut i stil med där. Hmm.

Sista vistelsen på Capio innan resan idag med. Hade druckit och ätit (maasssa) innan jag åkte dit. Så nåt hekto upp visade vågen. Vi bestämde en hel del "regler" inför resan och hon hjälpe mig även med olika taktiker om hur man hanterar ångest. Andas i fyrkanter osv. Kommer vara jobbigt att inte kunna ringa till Andreas i alla möjliga situationer med. Vart ska jag då ventilera mina frågor, känslor och allt sånt?
"Du ska äta en glass om dagen" ,sa hon. Jaha tänkte jag. Det kommer ju inte göra saken bättre i allafall. Men det känns väl skönt att höra att jag nästan är tvungen att äta det. Dock ska jag ta saken i egna händer och utmana mig för allt jag är värd. För visst ska man inte vara begränsad på en lång och härlig semester? Det låter ju helt absurt. Nej, här ska vi leva livet, äta goda efterrätter, underbara måltider och sista men inte minst äta deras pannkakor. OJ vad de är smurriga. De är som pannkakor med choklad, banan och massor med vaniljsocker på. Det blir so ett knyte.
Nu ska jag sätta mig och skriva det sista arbetet innan lovet. Borde kanske börja packa också ?...haha. Alltid i sista minuten säger jag bara. Ciss i ett nötskal.

PUSS

School Again

Känner att jag har vart fruktansvärt inaktiv här det senaste. Ingenting går lixom ihop längre. Skolan tar död på mig rent ut sagt. Vet inte vad jag harde gjort om det inte var lov snart. När jag är stressad och trött så äter jag på ett helt annat sätt också. Jag äter fort och i gigantiska tuggor. Vilket resulterar till ännu gröve magsmärtor än vad jag redan har.
Även idag har jag suttit kvar hela dagen efter skolan. (hej liv) Kom hem vid åtta med rinnande tårar och trött huvud. Men när man väl är där nere i skolan så är det riktigt, riktigt mycket. Speciellt när man är där nere med fruktansvärt goa personer. Dock slutade det med splaschade clementiner över väggarna och mögel på skorna. haha.
Nu ska jag böjra på nästa skolarbete. Wiho! Är riktigt, riktigt taggad. Sen ska jag trilla i sängs och sedan gå till ännu en skoldag. Jag känner mig inte alls negativ alltså.. haha.


PUSS

Skola all day long

Vart tog gårdagen vägen ? Den bara försvann. Slutade tre och var tillbaka i skolan vid halv fem för att sedan stanna till åtta. Jag håller med om att det låter fruktansvärt tråkigt att stanna kvar i skolan så sent på kvällen. Men faktum är att det är riktigt, riktigt mysigt. Vi var inte mer än fem personer där. Frida och Agge beställde mat från Musses och jag hade med mig massor med teé och frukt.

Nu måste jag slänga i mig min frukost och sen sticka till skolan. Igen!

PUSS

Julafton!


Knattar

Jahaja.. då har man suttit i kyrkan i en dryg timma. Småbarnen höll stämningen uppe där inne. Tror att jag ska börja jobba på dagis när jag blir stor. Busiga, söta småbarn. Kan det bli mycket mysigare?
Dock var knattarna kassa. De sjöng högre än högrast och heeelt felt värser. Menmen, det höjde stämningen där inne i varje fall och jag tror att gud accepterar dem även om de sög.



Imån är det skola igen. Inte speciellt taggad. Men man får se framåt en vecka så blir det bättre. Tyvärr kommer tårarna droppa, men det är jag redan förberedd på! Lika jobbigt och skönt på samma gång kommer det bli att åka iväg.
Nu ska jag iväg och städa. Inte så taggad, men pengarna lockar som sagt.

PUSS

Halleluujaah

Blev en lång kväll igår. Dock väldigt trevlig. Åkte dit vid sex och var hemma halv ett. Somnade som en stock bredvid Andreas sen..
Jaha, vad händer på Söndagarna då? Det brukar betyda slappa, men idag ska jag til kyrkan. Wihoo. Louise har ju börjat i någon kör. Så ska dit och lyssa. Hoppas det inte är sådär jobbig överkristet bara. Lite ös måste det ju vara !
Sedan ska det städas och sen sovas, sovas och sovas.



Linnea var lite envis och ville inte vistas på kort.

Börjar ni bli klara med julklapparna än?

Lucia

Frukosten idag blev förjävlig! En måltid som brukar ta tjugo minuter att få ner tog idag en timma. Vet inte riktigt vad det beror på. Men jag har fruktansvärda kramper bakom bröstbenet när jag sväljer. Oavsett om det är vatten, spott, mat eller något annat jag sväljer så krampar det till och får tårarna att spruta.
Ringde till sjukvårdsupplysningen och pratade med dem i en timma. Vet ni vad hon trodde att jag hade ?..Magkatarr. Tvivlar på detta, men man vet ju aldrig. Magkatarr får man iallafall när man har stressad under en lång tid, äter fet mat och dricker mycket alkohol. Haha, Varför säger någonting mig att det inte kan vara magkatarr ?.. . Dock var det bara vad hon trodde. Hon skulle ringa tillbaka och följa upp hur det gick iallafall. Snäll tant det där.
Vet ni en till sak som hände under tiden detta pågick?.. Min favoritring bröts av. Den som har suttit på mitt pekfinger i två år. Helvete. Men jag får ta ock skaffa en ny favoritring. Den här gången ska det vara en snygg. Haha.



Idag är det även Lucia. Mysstämning. Ikväll ska Jag, Carro och Linnea servera på ett 50-årskalas. Känns precis som i Eva&Adam när dom ska servera. ^^ Vi får väl leta fram några snygga, matchande kläder också.
Som vanligt drömde jag om Linnea inatt. Har drömt att vi har bråkat tre nätter i rad. Det är inga snälla bråk heller. I natt sa hon att alla hatade mig och att jag var värdelös ^^haha. Gillar dej ändå Linnea ;)

Ha en mysig Lucia. Kom gärna hit och lussa! ^^

PUSS

Ja, vad säger man...häääälg?

En vecka kvar. Ojojoj vad jag är taggad! Hoppas även att det finns ett ställe att hoppa BungyJump  på de ställena vi ska till iår. Vet ni vad min högsta önskan är tror jag ? Att hoppa från en bro mellan två klippor i U.S.A om ni förstår vad jag menar? Vill även hoppa från världens högsta BungyJumpställe i Afrika.
Då vet ni vad ni kan ge mig i julklapp...



Efter skolan i dag traskade jag och Linus hem till honom i snöstormen. Kallt som bara fan! Tycker även det är konstigt hur man kan vara vilse i sin egna stad? Kände inte igen mig under en hel halvtimma, kändes som jag var i en främmande stad. Trodde att jag hade vart överallt i Alingsås, men icke.

Ikväll hade jag hoppats på Jul på Liseberg. Men så blev det tyvärr inte..Istället får jag och Andreas ligga och slöa med fem kilo naturgodis framför Idol. Men det låter inte så pjåkigt det heller tycker jag.

Ha en bra fredagskväll och tänk på att det bara är en vecka kvar till jullovet! PUSS


Matlista


favorit-maträtt:
Biffar med bulgur och massa grönsaker, Lax med småpotatis, gräslök och gräddfil, tacos med alla möjliga tillbehör, grillspett med ris + kalla goda såser, sen är alla wokmaträtted gudomliga.
favorit-krydda: Aromat, kanel, örtsalt
favorit-pålägg: Ost, skinka och banan. Mumss.
favorit-frukost: Youghurt, banan och en macka. <3
favorit-macka: Gärna någon nybakad god fralla
favorit-snabbmatställe: Inget jag kan komma på. Räknas Thai ? ^^,
favorit-pizza: Hmm, i såfall Africanan. Var dock eeevigheter sedan jag åt pizza. Minns när det var :O
favorit-snacks: Naturgodis i mängder och choklad
favorit-grönsak: Gurka, soltorkadetomater, oliver hmm.. nästan allt tror jag nog.
favorit-frukt: Massor, kan ine nämna en. Ingenting slår en iskall färsk annans på stranden. Sen finns ju papaya, banan, apelsiner, äpplen, clementiner.
favorit-skaldjur: Inga alls.
äckligaste mat: Gröt, skaldjur, maffiga stora köttbitar (funkar inte alls för mig), slibbig snabbmat som kebab m.m.

favorit-dryck: Fanta free med annanssmak, gögg, te i alla möjliga smaker.
äckligaste dryck: hmm..Öl måste jag nog säga.

finns alltid i mitt kylskåp: Mat i alla möjliga former.
finns alltid i min frys: Glass och bröd
mat jag oftast äter: Hmm.. allt möjligt. Men godast är frukostmat.
mat jag är bäst på att laga: Fil och flingor (A)
kokt/stekt/friterat: Grillat, helt klart.
hemmalagat eller restaurang: Hemmalagat tror jag bannemen, men restaurang är med sinnessjukt gott. Bara jag vet vad som finns i..
äta ensam eller äta med andra: Med Andreas!!
djur jag äter: Alla förutom skaldjur.
något jag skulle vilja äta som jag aldrig ätit: Sushi, (jaaaa, jag är efter)

Snart häälg!

Hade tyvärr inte feber. Det känns verkligen så men så var det inte. Är sådär öm i kroppen ni vet och det känns som ögonen ska ploppa ur. Men men, det var väl tur att jag inte blev sjuk till Thailandsresan i allafall.
Den här dagen slutar alltid i kaos. Slutar fyra och kan man vara annat än helt oseriös då ? Jag och Fronda slängde ihop en helt värdelös engelskaberättelse som ska vara inne i mån samt låg på golvet och åmade oss.
En helt vanlig Torsdag skulle jag vilja påstå.


Mysig bild från Florida

Hade dippat lite i vikt hos Capio idag. Det var iförsej väntat, men ändå onödigt. Hatar, verkligen hatar den pinsamma tystnaden när båda kollar på vågen och inser att jag har gått ner. Det blir helt tyst och efter en stund blir det lixom..jaha, det var ju synd. Vad händer nu då ?.. Jag har i allafall en vecka på mig att bevisa att jag kan innan vi åker iväg.

Nu måste jag verkligen sova. Hur dumt det än är.. PUSS

Onsdag

Halsont, snorig och seg springer jag runt här hemma och städar. Det går lixom inte att låta bli. Dock har jag precis sovit i två timmar då jag slutade så tidigt som klockan elva. Riktigt skönt. Så jag har nog väldans överskottsenergi bara.
Åkte som vanligt till ica efter skolan och köpte med mig världens godaste fralla till lunch..och där var min dag räddad ^^,

Snart ska jag ta bussen till Borås för att träffa upp nån. Vet inte riktigt vem det var jag skulle träffa, men hoppas att han är trevlig. ;)
Har som vanligt glömt av koderna in till Andreas lägenhet också. Det är femhundra dörrar man ska ta sig igenom innan man har lyckats ta sig ända fram. Lovar även att han har glömt att lägga ut nycklarna med som vanligt när har åkte och tränade.. ;) Men det är inga problem. Då får han bara gottgöra mig sen..



Imorgon ska jag börja packa till Thai/Kina också. Känns inte som jag åker än på några månader, men tiden går så sinnessjukt fort hela tiden så faktum är att jag åker om bara dryga veckan. Kan inte fatta det själv.
Ska packa med mig färre saker än vad jag någonsin har haft med mig. Ska shoppa, shoppa, shoppa vaaarje dag. Våran familj går loss något sjukt på shopping där nere. Tur att det är så galet billigt som det är. Det är lika mycket "affärer" på alla tre ställena vi ska till iår. Fast på varje ställe är det olika sorters shopping. Perfekt.

Nu ska jag fortsätta städningen och dunka i mig julmust.

PUSS

The Killers

Godkväll!
Nattens sömn gjorde mig gott. Var inte alls lika sugen på mig dagliga eftermiddagslur som jag bruka vara. Jag var inte lika trött som jag brukar med andra ord. Hoppas jag blir så trött ikväll med så jag kan lägga mig så pass tidigt. Dock mste jag spana Desperate..det är obligatoriskt.



Hade ju sån där übertidig lunch idag med. Fast jag var faktiskt riktigt, riktigt duktig och beslöt mig för att inte utesluta lunchen. Tog i allafall två knäckebrön med ost på. För lite, men absolut bättre än ingenting alls.
Hände även en fruktansvärt rolig incident i matsalen. Hörde bara ett brak och där låg en tallrik med soppa och en person på golvet. haha. Jag hade dött. Mina äpplekinder hade blivit till tomater om inte ännu värre..

Föresten så var jag "mig själv" idag igen om man nu kan säga så. Haha. Eller jag var typisk mig själv.. När jag kom hem så hade jag fått ett meddelande på datorn där det stod "Du har möjligtvis inte glömt något i skolan?" . Haha, Vad fan har jag glömt nu tänkte jag. Då hade jag såklart glömt min rosa påse som var fylld med alla mina skolböcker mitt på golvet. Smart ciss, smart!

Nu ska jag krypa ner under en filt framför teven!

PUSS

Lång natt!

Vet ni när jag gick till sängs igår kväll? Redan klockan halv tio blev det. Gud va skönt det var. Trodde aldrig att jag skulle kunna somna, men det lyckades jag nog göra med tanke på att jag inte kommer ihåg att jag låg uppe. ^^, Så inatt har jag sovit i tio timmar. Lite skillnad från vad jag brukar göra..


Visst är det en mysig julbild?

Idag blir det rörlig bild hela dagen. Ska bli kul att se våran förjävliga film vi spelade in för en vecka sedan. Lär nog bli några skratt och röda ansikten. haha, detta kan bli roligt.
Förövrigt så hatar jag Tisdagar med tanke på att vi börjar klockan 09.20 och har lunch 10.20. Lite för tidigt för min del så jag brukar inte få ned något i magen innan middagen. Får hoppas på att det är extra god mat så jag kan trycka ner lite i allafall.

Ha en bra dag alla, PUSS!

Books

Fick i allafall med mig två böcker hem som jag kan ha på resan.


Tio saker jag hatar med mig själv.
Iskolan är jag den blonda Jamie - en i mängden. Hemma är jag muslimen Jamilah-med en pappa som gör mig galen.
Jag borde vinna en Oscar för muna skådespelartalanger. Men jag kan inte fortsätta så här mycket längre...



Som jag vill vara.
Handlar om en femtonårig flicka som lyckad bli gravid med den snyggaste killen på festen. Hennes liv förändras på en sekund och hon vet inte vilken väg hon ska välja.

Känner att det är väldiga Cissböcker. haha. Men men, tycker om man en genre så gör man.
Kan ju förståss inte riktigt rekomendera de än. Men snart kanske..

Nu ska jag även sätta mig när och läsa en engelskabok som ska vara klar tills på Torsdag. Har inte ens valt bok än så jag känner att jag börjar bli aningen stressad..


8 December

Jag sitter här och försöker intala mig mig själv att jag inte ska somna. Men jag gör inga framsteg. Får jag inte min middagslur så blir jag helt enkelt grinig och tröttare än någonsin. Jag vet, jag är som ett litet barn som går på dagis. Haha, men det är så det är. Bäst att skylla på skolan och mörkret. En värdelös blandning!

Idag var vi och simmade på gympan. Skönt efteråt men ett helvete under tiden. Mina armar klarar verkligen inte av mer än ett par längder. Så jag erbjöd mig att bli "livräddad". Helt klart väldigt mycket skönare.
Sedan blev det en mysig liten lunch i Nolhagacafét. Mackor och frukt, mums. Har märkt hur mycket lättare det är att äta utanför skolmatsalen. Hela miljön i matsalen får mitt att strejka. Jag blir trotsig och grinig där inne.



Fastnade med kameran en stund förut. Blev en hel del julbilder. Måste säga att julen ser mysigare ut på bild än vad den gör i verkligheten. Tyvärr.
Men nu ska jag ned till stan för att köpa böcker inför resan. Är en riktig läslus när jag är utomlands. Slukar minst tre böcker. Så om ni har några bra förslag så kom gärna med dom!

PUSS

Söndagsvila

Godkväll allesammans!
Haft en bra och lugn dag. Dock har jag varit galet svullen, men annars så har det varit kanoners. Har varit utan skolarbebete så det har varit extra skönt. Annars brukar söndagar vara en ren pluggdag.
Vet ni vad jag åt till middag idag? Korv och potatismos. Mamma köpte korven med den högsta kötthalten i för att göra det lite lättare för mig. Men ångesten hälsade på ändå. Fick välja på köttbullar eller korv, men jag valde att utmana mig!

Imån ska jag, mamma och Louise ner till mormor och morfar för att baka pepparkakor. En årlig tradition som vi inte har gjort på flera år. Haha, Vad skumt det där lät. Minns när man var liten och alltid åkte ner och gjorde fula pepparkakshus. Dock hamnade ju halva degen i magen. Men det var stämningen som räknades..




Nu ska jag faktiskt krypa ned under mitt täcke och tända massvis med ljus. Men innan det ska jag ta mig en kopp grönt té!

Sov så gott när ni väl somnar. PUSS

Andra Advent

Jag ska nog bannemej börja vara uppe mycket senare på kvällarna. Eftersom jag var uppe väldigt sent i fredagsnatt så resulterade det till att jag sov gudomligt den här natten. Somnade innan jag hade hunnit lägga huvudet på kudden och vaknade inte förän väckarklockan ringde. Det är så jag vill att en natt ska vara.

Idag kommer äntligen Adde hem igen. Men hinnan dess ska jag hinna städa på kontoret och förhoppningsvis hinna baka lussekatter också. Det blir väl som vanligt att jag bakar åt alla andra och inte ens vågar lukta på ångorna..
Annat var det när jag gick på Nolhaga och hade kommunfika. Herreguuud, jag tror aldrig att jag har sett så många glupska tjejer på en gång. Tror att det blev minst tio-femton lussekatter var den kvällen!



Andra advent idag med. Inte långt kvar till Julafton. Våran julgran har redan åkt upp och katten har redan förstört den. Inte direkt förvånande, men ändå. hon har tuggat på lamporna och nästintill vält ner granen. Tänk att en sån liten kropp kan göra sån kaos? haha. Hon är så söt så.

Ha en bra Söndag ! puss.

Josse 17 år!

Det blev en fruktansvärt lyckad kväll igår. Eller det blir ju alltid mer och mer roligt ju senare in på natten det blir. Stämningen lättas oftast upp när alla har lite alkohol i kroppen och man har lärt känna alla lite mer.
När jag kom dit igår så var vi bara tjejer. Först blev det god pastasallad och chokladpudding och senare kom det mer och mer folk. Vissa igenkända och vissa främlingar.





Stunden precis efter den här bilden är tagen så blev det chokladpuddingskrig. Herrejävlar vad roligt det var. Vågade inte ta fram kameran som ni kanske förstår. Dock slapp jag undan att bli inkletad i äcklig chokladpuddning. Tack och lov!
   Egentligen skulle jag åka hem och sova. Men tiden gick och när jag tittade på klockan så var den redan fyra. Så jag stannade kvar och somnade inte förän klockan sex. Jag lyckades ragga tag i Josses varma mysiga säng. Så jag sov som en ängel.

Tack och hej !<3

Clothes

Herrejävlar vad jag är omständig när det gäller val av kläder. Helt sjukt. Hela garderoben ligger utspridd över mitt rum och jag kan ändå i nte bestämma vad jag ska ta. Tror dock att det slutar med väst, tighta jeans och en liten bandana + tusen smycken. Det låter väl rätt bra va ?

Hääälg!

Hade låång sovmorgon idag. Jag sov till tio och började kvart i elva. Ruggigt skönt.
Ikväll ska jag ner till Lerum för att fira Josse. Först blir det väl middag med bara massa tjejer och sedan blir det väl lite party party. Hoppas att det blir över mina förväntningar för jag är verkligen inte ett dugg festsugen. Plus att vi ska hålla hus i Lerum. haha. Världens ende...
Men hoppas det kommer lite gamla kompisar från Hjälmared (konfirmationslägret). Det vore kul att träffa alla dom igen.


Ingen vidare bra bild. Haha. Men jag och Agge har gett oss in på ett projekt i skolan. Snarare Agges projekt och jag står för "modellandet". Vi får se hur detta går.

Pratade med min behandlare på Capio igår ich jag tror att jag ska få sluta med näringsdryckerna efter jul. Jag hoppas i allafall det. Då slipper man äntligen allt ljugande.. Ber även till gudarna att resan ska bli underbar. Slippa allt tänkande, tvångstankar och allt det där.

Ha en bra fredagskväll så hörs vi i morgon!

Beslut

Önskar att det fanns någon person som styrde min kropp. Den skulle göra allt så mycket klokare än vad jag själv gör. Jag skulle även slippa alla miljoner val man måste göra under livet. Klarar inte av sånt utan hjälp och vissa saker vågar man inte ens fråga någon om. Jag orkar inte mer!

Gilla läget..

Kvällisen ligger äntligen i magen. Tog ovanligt lång tid att äta upp idag. Men det skulle ändå ner nång gång så det var ingen idé att dra ut på det mer. Varför dra ut på allting över huvudtaget ?
Jag vill trotsa mig själv. Baka en stor fet kaka och trycka i mig oavsett jag vill eller inte.

Vet ni vad det absolut värsta jag vet är? Det är när utomstående personer kommenterar folk i min närhets vikt. Speciellt om de säger att de är för smala, plus att de inte har någon ätstörning. Jag veeet att jag inte ser smal ut längre. Det är jag medveten om. Men det känns bara så fel när andra får kommentarer om att de är för smala och inte jag? Det är väl så det kommer bli nu antar jag. Bara till att gilla läget...





Dubbelmoral

Ska sova hos den här mysiga pojken idag. Sen överger han nämligen mig och åker upp till Stockholm. Hmpf!
Ikväll ska vi även gå på esteternas julkonsert. Alltid lika roligt att se på. Fast kören kommer vara bäst. Det är ju trots allt alla små ettor som ska sjunga där.


Världens djurvän är vad han är. Jävligt go med!

Var på Capio idag med..nedgång och det kändes skönt. Bara ett kilo till, sen är jag fri från Capiohelvetet. Ni anar inte hur skönt det kommer bli. Oj, vilket dubbelmoral det blev det och det var inte ens meningen. Haha. "nedgången kändes skönt" "Ett kilo till sen är jag fri från helvetet."
Jag dras åt båda håller som ni ser. Ena halvan vill ned och andra upp. Well well..

PUSS





Pepperkaksbakning

Såhär slutade pepparkaksbakandet. Mjölkrig och kliande näsor. Fast det hör till!
Som vanligt var jag även för feg för att smaka på de varma, nybakade pepparkakorna. Har inte ätit lussekatter, peppakakor etc. på ett och ett halv år tror jag. De är snart dags känner jag..


Lollo o Virre


Smickrande bild känner jag!

Sov så gott.

PUSS

Ny dag, nya misstag..

..men man kan inte spola tillbaka tiden och ändra på det man gjort. Så jag låter bli att tänka på det.

Idag har det vart Rörlig bild i skolan. Spelade in ett kort kärleksdrama. Roligare än väntat måste jag påstå.
Den kommer säkert se fruktansvärt B ut. haha, men vad hade hon egentligen räknat med?
Fejkade stön, grääääsliga kläder, skratt, otrohet, grova mansröster etc.. där har ni vår film.

Väl hemma så märkte man att mitt humör hmm.. att mitt humör inte fanns. Var helt yr. Det var nog en blandning mellan förjävlig mensvärk och inget i magen förutom frukosten.
Så jag la mig och grät en skvätt och rätt som det var så somnade jag i en timma. Vaknade lagom till middagen och sedan var jag på topp igen. Perfekt.

Nu ska jag snart äta lite kvällis och sedan ska jag kolla Desperata Hemmagfruar. Yey. Det verkade vara ett sjukt spännande program ikväll. Så glöm inte att se!
En käck sida är även den här sidan. Där kan du se vad som går på tv just nu.

PUSS

Christmas

Första pepparkaksbaket avklarat! Jag känner hur julkänslorna snart väller över. Julmusik på högsta nivå och pepparkakslukt fastklistrat på väggarna? MUMS! Nu är det ntligen på väg känner jag..

Har ni någon favorit julsång som ni vill dela med er av kanske?
Den här låten lyssnar jag på dygnet runt vid jul. Den är så sinnessjukt jävla bra så det finns inte.

Michael Bublé - Grown up Christmas

Stryk vinterhalvåret!

Kan man låta bli att längta ihjäl sig efter sommaren när man ser en sån här bild?



Sömnlös?

Känner på mig att jag inte är ensam när det gäller att sova dåligt på nätterna?

Det tar minst tre timmar för mig att somna och när jag väl har lyckats lugna ner kroppen så väcks jag av saker flera gånger varje timma. Varje natt vaknar jag av eländiga drömmar. Oftast handlar de om kalorier, siffror och ångest. Till och med på natten tänker jag på mat. Det är ganska sjukt!
   Dock har jag provat en massa olika saker för att kunna sova bättre. Men ingenting har tyckts hjälpa.
Sömntabletterna jag fick av min läkare gjorde mig drogad. De funkade inte alls. Dagarna blev en pina och jag somnade på lektionerna. Så det uteslöt jag.
   Sprayen från Body Shop fungerade bara under ett tag. Men det kändes som om jag blev emun mot den. Den slutade lixom att fungera efter några veckor och nu sover jag lika dåligt som för ett årsedan.
 
För att somna snabbare nu så använder jag ett knep jag fick från min läkare. Du början på siffran ett och tänker till tio tyst för dig själv. För varje siffra du tänker på så ska du se en bild på siffran framför dig. Men för varje siffra du är på och tankarna flyger i väg på annat så måste du börja om från början igen!
   Okej, det där kanske var luddigt beskrivet. Men hoppas att ni förstår.

Sen ett ännu bättre tips. Vill ni sova gott på nätterna så ska ni sova brevid någon. Sover aldrig så gott som när jag har Andreas brevid mig. Tryggt och mysigt!

PUSS

RSS 2.0