Just nu..

..har jag precis tagit sprutan. Aaaooouuusch!

Julbord

Hemma från en superhelg på Tjörn. Maaasssaaa julbord och mysiga promenader. Idag så gick me und Carl ut på en liten pir nere vid vattnet. Jag måste ge mig titeln som dagens klant idag känner jag. PLUMS..och där låg fröken Rosell in tha wataaah. Det roliga var att jag låg kvar där en stund utan att hoppa upp. Kunde inte sluta skratta, så jag låg i vattnet och Carl stod och gapskrattade på land. Så det kan gå säger jag bara. Dummaa hala stenar.

Sedan var vi ju som sagt på julbord på Åstol. Guudans vad gottigt det var. Favoriten är som vanligt glöggen, men iår var även den där räkomeletten bland favoriterna. Käkat för tre år framåt nu känns det som! Är fortfarande mätt och käkade för typ sex timmar sedan. Det hör julen till!

Nu ska jag lägga maj. Skola i morgon för tusan. Helvete vad tråkigt. Peeeys!

 

Härligt vi ser ut att haft det va?

 


Slagsmålsklubben

Fan vad grym jag är på att uppdatera känner jag. haha, får väl erkänna att jag inte har haft någon ork helt enkelt.
Sitter i skolan och redigerar film. Det går seeeegt och filmen blir helt värdelös :D Slagsmålsklubben heter min film för övrigt. Nästa uppgift är i allafall ett inslag. Jag Agge och Billy har n kanonidé på ingång som vi ska köra på. Niice.
Jag vill ha helg. Vi ska nämnligen ut till Tjörn på fredagen och stanna tills söndag. Julbord på Åstol väntar. Kommer bli jävligt mysigt om jag får gissa.
Nu ska jag återgå till tha work. Puss
Bild jag fotade igår på Agges fossingar

HalvSpecial

Baad day. Gårdagens resultat på matteprovet har gjort så att allt går skit. Fick sådan skolångest att jag till och med började gråta på lektionen och var tvungen att springa ut. Suck. Hur kommer det här sluta egentligen ? Gäller väl att vara strukturerad och börja plugga till allt i tid antar jag.
Inte nog med det..pengar och lite andra saker blev snodda för mig också. Hände min jacka som vanligt på krokarna, men nej..det kunde man tydligen inte.

Dock ska jag Agge och Billy skriva en rolig uppgift i texten. Ska jämföra olika ställens halv special. Lär tröttna på att äta det sen vill jag lova..

nu väntar GossipGirl. Peace!



GG

Nu har jag krupit ner under täcket och ska snart nana tänkte jag mig. Fast ett GossipGirl-avsnitt först kanske? Börjar ju faktiskt halv tio. Igår blev en väldans slapp dag. Först blev det Göteborg med Carl. Kikade bara runt lite och åt gott. Fick med mig en rosa halsduk hem som jag är grymt nöjd med.

Sedan åkte vi hem till maj och kollade film iprincip heela kvällen lång. Eller film och film..snarare tio avsnitt av Gossip Girl. Yeey!
Den här kvällen har däremot gått åt till att gråta + ännu mer gråta. Suck. Anlednigen tar vi i morgon, annars blir det ännu mer gråt, och det orkar inte jag nu. haha ^^,

Hörs i morgon :) Hoppas ni haft en grymmehelg. Köss.


 


13..

Fredag den 13..Brukar ni har tur eller otur på otursdagar? Tror att jag brukar ha rätt tur faktiskt. tror naturkunspasprovet gick helt okej och dagen i helhet har rullat på braa.
Slutade halv ett och stack då hem och tog en springrunda. Alltid lika gött efteråt, dock inte under tiden! Var värdelös idag. Benen var tunga och jag såg suddigt och snubblade på rötter tre gånger. Skumt!

Ikväll ska alla tjejor hem till Sjödin och planera. Blir nog sköj! Vad händer annars i helgen då? Jo, blir nog Göteborg i morgon med Carl och sen vet jag inte mer. Gött med slappa helger faktiskt.

Nu ska jag kila in i duschen och få bort all svett. ;) Puss

I´ve got a feeling

Wihooo, vad jag mår bra! Det är väl så det ska vara, right? Att vakna upp med en bra magkänsla och somna med en bättre? Doooock måste jag ju meddela att plugget tar livet av mig. Klarar snart inte mer. Behöver jullov och ligga och sola på en varm strand i Thailand. Snart så. Bara att vänta.

Började med historia idag, sen svenska och sen hål i två och en halv timma. Då passar jag såklart på att åka hem och ta en tupplur. Mamma väckte mig tio minuter innan jag började och jag ville allt annat än gå upp från soffan. Vad händer när jag väl pallrat mig ner till skolan då?..Jo, då var läraren sjukt. Så det var bara raka vägen hem igen. Ovärt.

Nu ska jag sova med två myskatter bredvid mig. Sov så gottigt! :)

Slagsmålsklubben!

Godkvällis!
Haft en förjäävlig dag idag. Seriöst. Har varit grinig och har haft mycket att göra. Fast det får man väl räkna med när man går i skolan, right? Skulle dock göra vad som helst för att slippa skolan och börja jobba nu på direkten. Starta ett eget café hade varit helt okej kul säger jag bara.

Spelade in en  händelsefilm idag i skolan. Fick bli om mina och Annas slagsmål i sexan-sjuan. Haha, blir nog en rätt rolig film hoppas jag på.
Kom dock hem sent och var dödens trött. Men nu ligger jag och kollar i skolkatalogen iklädd ett rosa nattlinne med björnar på. Känner mig sådär lagom fräck.

Nu blir det nattinatti. Föresten. American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass. Bara så ni vet!

1, 2, 3 rött ljus!

Naturkunskap. Jilliwiwhooo. Men nu ska jag snart iväg och dansa, det är nååågot roligare. Idag skrev jag och Mikkan föresten in oss på bilskolan. Det blev BLB. Så nu är det dags. Ska dock inte börja köra och så förens efter jul, men känns ändå gött att ha skrivit in sig. Det första steget så att säga. Ska passa på att gå på risk1:an och så innan jul i allafall. Lika bra att få det gjort.

Nu ska jag pysa and shake some aaasss. Puss på klittan!

Blääääää!


Flash

Ligger i sängen och är dödstrött. Ska försöka att inte somna, hur det nu kommer att gå..Har simmat och haft mig idag. Har även flashat tuttarna och min rumpa också. Tack vara vem? Madde såklart, who else?
Sedan la vi oss och solade en stund med. Så nu har jag lite mer färg på min annars väldigt bleka kroppppp.

Nu ska jag plugga röven av mig. Om jag inte somnar innan vill säga.. Peace!

 


Släktkalas för hela slanten!

Godkväll, eller godnatt eller vad fan jag vill. Trött är jag i allafall. Har varit på släktkalas sedan klockan halv sex och nu är klockan snart två. Ni vet ju vad jag tycker om släktkalas, men hade bra sällskap med mig så jag hade en rätt trevlig kväll. Mat, efterrätter, tv-spel, tal, skratt och promenader var vad kvällen hade att erbjuda. Låter inte helt dumt va?
Nu ska jag sooooova. Allt prat har gett mig huvudvärk. Bajs!

Bild på oss kusiner som var på släktkalaset


Rackarns kukmatteeeeee

...och där föll de första prestationsångesttårarna. (nytt ord). Fyfan vad jag är nervös. Typiskt!

Chaiiisss

Precis tryckt i mig lite middag. GottGott. Får alltid ont i magen efter att jag har ätit nu för tiden. Vad kan det bero på tro? Dagen har iallafall varit helt okej. Hade matte i två timmar, fast satt mest och målade. Bra av mig! Sedan hade vi oförberett ordprov. Fick..jävligt dåligt. Men bokrecensionen jag gjorde blev jag i allafall grymt nöjd med. Gaattt.

Sedan efter skolan blev det en fika med Maddsan + lite Mikkan. Trääävligt. En chailatte är ju aldrig vill liksom. Nu väntar matteboken som vanligt. Haha. Mina dagar ser alltid likadana ut. Suck. Men efter i morgon så ska jag ALDRIG mer göra matte. (om jag inte får IG, som det är risk för).
Hoppas på det bästa.

PUSS

Idag är en bra dag

Matte, check check!! Fick inget Adhd-ryck på pappa ikväll heller. Framgång det här. Hoppas jag har lika mycket framgång på fredag. hmpf.. Nu ikväll gick jag ut en promenix med Cb. Satt ute och pratade om allt och inget tills jag kom på att hon hade skolkatalogen hemma hos sig. haha. Så hamnade hemma hos henne en stund och satt och granskade varenda jävel på skolan. När jag får min så kommer den bli söndertittad, tro mig!

 

Nu ska jag krypa ner under täcket och länga tills fredagkväll. Ni får föresten lite egobilder på lilla moi också. Så ni somnar gott sen menar jag.

 


Husmor

Mätt och belåten. Lite för mätt till och med. Åt lite spaghetti och köttfärssås. Gottgott! Slutade skolan efter provet. Så var hemma redan kvart över nio. Vad gör jag då? Jo, jag somnade och sov i tre timmar. Sen har jag varit en duktig liten husmor. Har städat, diskat och tvättat. haha. Fyyfan! Nu väntar matte också. Vilket liv jag har känner jag.

Tjing.

Paljetter

Godkvällens. Har gjort små myrgångar för att kunna ta mig fram hit till datorn. Det ligger kläder och sladdar precis ööööverallt. Suck. Blir en städ/pluggdag i morgon känner jag. Dagen annars har varit finemang. Hade lite slappa lektioner (dock jääävligt trökiga), så vi åkte in och fikade och kollade runt lite på stan istället. Helt okaj! Fick med mig en dösnygg paljettklänning hem. Det var en typisk sådan klännng som jag aldrig kommer att använda. Haha. Men gosh, den var superläcker. (tyckte jag iaf, hihi). Rosa och allt.
Efter skolan mötte jag upp Carl. Vi gick hem till mig och jag somnade efter typ tio minuter. Socialt. Haha. :) Men han roade sig med tv-spelet (en killes bäste vän?) medans jag pluggade och hade mig.

Nu ikväll har jag bara dansat och lite så. Efter dansen trodde jag helt ärligt att jag skulle spy. Tog ut mig alldeles för mycket. Usch usch. Men man kan ju faktiskt inte låta bli att dansa röven av sig. Wiiiiie vad roligt det är. Mums.

Nu ska inte jag babbla mer. Borde sova, har ju faktiskt radioprov i morgonbitti. Sov så gott alla. Puss

 


Baddaaaaxx

21.35 vilket betyder att det snart är läggdags tack och looooov. Hoppas bara på att jag kan somna i natt. Böjrade dagen med naturkunskap, sen svenska och sen bar det in till stan för en fika med Madde, Johanna och Billy. Blev en god scones. Ååh, vill leva på sådana!
Efter fikan låg i maggen så hade vi gympa. Simning stod på schemat idag. Vi var bara fyra stycken i klassen som var med. Så vi simmade typ tjugo minuter och sen lade jag och Madde oss för att sola solarium. Första gången jag gjorde det faktiskt. Cellskräck. Japp.
Nu är jag fräknig och röd i ansiktet. Sött. Haha.

Nu ska jag snart sova, men först pluggaaaaaaa. KUL! Puss


Sista dagen på lovet

Baaah vad jag är seg. Blev en speciell kväll igår. Drog hem rätt tidigt, gick och mötte upp carl och somnade istället. Vi vaknade vid typ halv två idag. Precis vad jag behövde. I morgon är det skola och jag spyr bara jag tänker på det. Prooov prov och ännu mera prov väntar. Suuuuck.

Senare ska jag åka och städa och plugga matte (som alla andra dagar på lovet). Puss


Lite bilder från igår


RSS 2.0