Baj

Precis filmat på bröllopsmässan. Satt och intervjuade i den feta vita limousinen. Inget dåligt åk där inte. Haha. Nu väntas städning och sedan dans i två härliga timmar. Men först blir det massa middag. Pussiluss


Bröllopsfotografen

Har har ni mina två inköp från igår. Skjortan och kängorna. Riktigt, riktigt nöjd är jag! Nu ska jag iväg till hotellet och filma bröllopsmässan. Ska bli roligt :)

 





Hemska drömmar

Har inte kunnat sova i natt. Har vaknat grtåandes och drömt hemska drömmar. Jag hatar mig själv just nu och vet inte vart jag ska ta vägen. Kan inte äta och känner bara att jag behöver spy. Jag lever i en bubbla som inte går att spräcka.

Ska ner till Göteborg snart och komma på andra tankar. Det är väldigt behövligt.



Ps. Förlåt.

Fuck

Livet suger, jag hatar allt, vet inte vart jag ska ta vägen och nu ska jag lägga mig och sova. (Läs gråta hela natten).

Heldag med Mami

Är ganska nyss hemkommen från en superdag i Göteborg med Mami. Åkte ner vid elva när jag hade slutat och åkte direkt för att boka biljetter till Avatar. OM DEN VAR BRA? Seriöst, det var verkligen som alla har sagt. För er som inte har dykt vet inte vad jag menar du.. men det kändes verkligen som att vara under vattnet. Allt påminde om havet. Det var fräck, vackert och mysig på samma gång. Haha.

Sedan åkte jag och mamma in för att äta gott på Paprika. Åt asgod lasagne. När vi hade ätit upp var klockan redan sju och allt stängde snart. Dock hann vi med att springa in på TeamSportia och hitta en ny skidjacka åt mig. Det är öppet köp i två veckor, så ska fundera lite tänkte jag. Den var i allafall svart med massa ränder :) Haha, säger inte så mycket för er så får slänga upp en bild sen. Nåååväääl. Alltid mysigt med en mamma-dotter-dag tycker jag. Nu ska jag duscha. Pussiluss :)

Pump It Up

Godkväll på er alla!
Bad update, men jag har haft möcket att göra. Dansar för fullt gör jag också. Det är så förbaskat roligt alltså. Har gjort tre olika koreografier och har en kvar. Däremot har vi endast TVÅ danslektioner kvar. Haha. Aja, hoppas att det går bra.
I morgon ska jag och Mami till Göteborg och mysa. Vi ska kolla lite i affärer, äta god mat och vem vet..vi kanske hamnar på någon biograf? Får se vart dagen tar vägen helt enkelt.
Nu till min roliga nyhet. Jag har köpt ett nytt objektiv till min älskade kamera. Ett fast EF 50/1,8. Perfekt till porträttfotografering. Får slänga upp en bildbomb här snart. Nu ska Ciss sovaaa med lilla katten. Det enda negativa är att han är som en borrmaskin..spinner så jiiidrans högt!

Kall dag!

Underbar men iskall dag. Var uppe i backen tidigt och åkte härlig åkning. Sedan åkte vi hem för lunch och sedan orkade inte jag och Carl ta oss ut igen. Vi somnade och sov alldeles för länge..skönt!

Annars har dagen gått åt till att läsa "Så länge vi båda andas". Den är så jävla bra!! Blir bara mer och mer spännande för varje sida jag läser. Nu ska jag baka paj åt min käraste här. Lite snäll får man ju faktiskt vara. Hoppas att ni har haft ett bra lov, snart sätter skolan igång igen. S u c k !

 



Härliga bilder från dagen. Ser kallt ut?


Sömnlöst

Tredje skiddagen här i Hemsedal. Klockan är snart två och jag och Calle har inte tagit oss ut i backarna än. Natten blev ganska sömnlös och jag var uppe och sprang fram och tillbaka från toan för jag trodde att jag skulle behöva spy. Men så blev inte fallet! Jag klarade mig ifrån det men sov ändå kvar i morses med Carl. Det blir kvällsskidåkning för vår del sedan istället. Mysigt!

Annars då? Jo, vi har det väldigt bra. Dock snöar det för fullt men är lagom kallt. Vi äger i backen ska ni veta :D

 

 

 

Tack och hej. Nu ska jag somna i soffan. PUSS


Hemsedal!

HejhejHallåååå! Sitter och är nyduschad i soffan. Har nyss kommit in efter en hel dag i backen. Riktigt fint här uppe i Hemsedal. Kul att träffa Louise också. Hon bor pyttelitet, men mysigt. Vi bor i en perfekt lägenhet precis i backen. Kanon!
Träffade Bella här uppe idag också. Väldigt massa Alingsåsare som har tagit sig hit verkar det som. Nu måste jag ta en powernap känner jag. Man blir dödstrött efter en dag i backarna!

Pusssåhaaaajj!

Räjdio!

HalliHallå. Lilla Johan kom precis innanför dörren. Han har vart i Thailand och Vietnam i sju veckor. Om jag är avis? mhm. Han stannade kvar där nere efter jul när vi åkte tillbaka hem. Så är det när man inte går i skolan(!!)
Annars har jag nästintill bara vart hemma idag.
Åkte dock ner till skolan en snabbis förut för att vara med på en direktsänd intervju i skolan. Madde och Johanna intervjuade mig om vad jag fick göra på Alingsasare.se. (Henrik). Först flippade det ut och jag kom inte på något att säga. Så satt bara och var röd i ansiktet och skrattade. haha.
Då ryckte Tommy in och satte på en låt och skällde lite på oss. Sen så gick det någorlunda bra i allafall! Alltid lite pirrigt när det är live.
Nu ska jag och Carli lägga oss där nere och kolla på någon bra film.
Köss haj!

Fototajm

Nu har jag vart och shakat aass på dansen. Det går bättre och bättre. Väldigt klurig koreografi vi har måste jag säga. Men det är skoj, för då blir det grymt! Dock missar jag tre gånger nu. Ska iväg över lovet. Hoppas fan att jag kan ta igen det.

Här får ni lite bilder från idag. Fotade i studion med Simon och Benny. Riktigt skoj är det! Hade inte så mycket idéer så vi körde på färg, färg och färg. Som kanske syns ? ;) Blev rätt bra tycker jag.
Nåväl, bedtime for me! Sov så gott.

 


x

Foto: Simon/Benny

 


Shake that aaaaas

Nu drar fröken Rosell och fotar i studion och sen ikväll blir det att shaka ass på dansen. Ha feeet daaaag!

 

 


Alingsasaren.se

Tryck på länkarna för att spana in lite vad jag gjort på parktiken hos www.Alingsasaren.se

Jag filmar!
Jag som reporter!
Om mig!

Jag tror länkarna gömmer sig. Haha. Så ni får markera allt för att se vart ni ska trycka.

Alingsasaren.se

Tryck på länkarna för att spana in lite vad jag gjort på parktiken hos www.Alingsasaren.se

Jag filmar!
Jag som reporter!
Om mig!

Listiiiiisss

Blev en liten lista såhär på kvällskvisten!


Matvanor:

Bästa maträtt? Tacos, thaimat och husmanskost!
Bästa dryck? Cola zero och chailatte

Hat dryck och maträtt? Bloodpudding och vanliga cola.

Bästa alkoholdryck? Vitt vin/cider

Använder du smör på smörgåsen? Massvis

Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis såklaaaart.

Favoritglass? Magnum

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Beror heeeelt på. Men inte för allt så mycket.

Har du mer skor än kläder? Ungefär lika skulle jag tippa på.

Favoritplagg? Pösiga jeans

Hatplagg? Tighta linnen

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggaaar

Vad vill du bli? Något inom mediabranchen. Reklambyrå hade suttit fint!

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Absolut

Är lönen viktigast? Nixxxx.

Boende:

Lägenhet eller hus? Hus

Framtidsplaner med boende? Stor villa med en enooooorm trädgård. Sen en sommarstuga vid havet.

Litet eller jättestort? Drömboende? Lagom?

Landet eller mitt i stan? Mitt emellan. Men om jag måste välja så på landet.

Mysigt eller sterilt? Mysigt till tusen.

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Nej och åter nej!

Älskar du någon? Mer än ni anar.

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Det är väl klaaart.

Tycker du om att dricka dig full? Haha, lagom är trevligt jööööh.


Work work

Åååh vad underbart med fredag. Kom hem halv elva och somnade direkt och väcktes av Carl kvart i ett. Finns inget skönare än att sova på fredagar. Då behöver man inte ha ångest över att inte kunna somna på kvällen heller. Perfekt!

Nu ska jag snart iväg till ett litet fotojobb. Ska fota personalen i ett företag. Ni kan få foton på det sen. Sedan efter det bär det av till Göbel där det ska förfestas lite innan vi drar vidare till thaaa parteyyy! Hoppas på enn toppenkväll. Ha det så bra flickor och pojkar, för det tänker jag haaaa. PUSS

Sitting in tha school

Sitter in tha fucking school and jobbar with my hemsida. Now I´m klar och ska snart hem och äta god food and träffa Carl. Peace out!

 


Musses

Har glömt (kanske inte orkat) lägg upp bilden från Musses igår kväll. Firdade som sagt Agge-skalbagge. Hon körde på stort den tjejen. En flaska vin och lite annat smått och gott. Jag käkade för övrigt tavuk sis. OM DET ÄR GOTT? Hell yeah. Kycklingspett med världens godast ris. Hur kan ris smaka olika tänkte ni? Men det kan det vill jag lova. Så jävla gatt. Haha va hungrig jag blev nu. Här kommer i allafall massa bilder från gårdagen. Mycket härliga tjejor också <3

 

 

 

 

 

 

 

Det var väl det. Nu måste jag verkligen sova. PUSS och baaajs <3

 

 


RSS 2.0