+15

Härligt att fota i detta vårvädret. Mums! Snart försvinner jag iväg till ännu varmare kontinenter dessutom ^^, Nåväl, är precis hemkommen från Göteborg. Var tvungen att åka in för att köpa en liten grej till datorn. Tråkigt men nödvändigt. Letade även efter ett par dösnygga strumpbyxor jag har fått syn på, men de fanns inte. Får leta vidare på internet. Annars har dagen varit rätt så braaa. Har fikat ett jädrans tag med mina små flickor och sedan haft en slapp lektion i skolan.

 

Två mysiga vårbilder!

 

Nu ska jag sätta mig och plugga på radioprovet som vi har i morgon. Sedan ska jag även packa och ta ett bad. Så ser min kväll ut. Ha det fint så hörs vi seeeen!


Snart smäller det

Hellooo! Börjar känna av resfebern lite nu. Åker som sagt till Kina på torsdag. Ska bli riktigt, riktigt roligt. Först blir det Peking och Kinesiska muren samt den förbjudna staden. Ooooj vad här ska fotas. Vi har redan bestämt att vara på muren klockan sex då soluppgången är och fota som galningar. Kan bli riktigt vackra bilder känner jag på mig. Efter Peking blir det Shanghai i en vecka. Åååh vad detta ska bli roligt. Dock så fruktar jag flygresan ner. Jag klarar inte av det. Får panik när jag tänker på det redan nu. S u c k! Får hålla lilla pappa i handen. Haha, nu ska här sovas. Puss och godnatt!


Kommer sakna den här busen! (Om ni ser honom)


Helgen

Hej gott folk! Sitter i soffan och äter youghurt och har nyss vaknat. Klockan är tio över ett istället för tio över tolv. Känns segt. Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna? Fredagen blev en slapp och riktigt härlig kväll. Jag, pappa och Johan åt middag på kinarestaurangen och åkte sedan hem och kollade på en bra film. Strimlad biff med bambuskott åt jag! Muuums! Sedan i går drog vi in ett stort gäng och kollade på Musik Direkt där ett gäng Alingsåsare spelade. Dom gick vidare också, grymt!

Har tyvärr inga bilder ni kan få. Har varit dålig på den fronten. Ha en fin dag. Puss

I´m so lonely I could cry!

Vad ska jag säga.. har inte mycket att komma med just nu. Igår var jag i Göteborg och fikade med fina Josse. Den här dagen kommer väl gå åt till att fälla en och annan tår och kanske träffa lite vänner senare ikväll. Om inte så får jag väl stanna hemma med pappa och kolla på tv. Haha. Förlåt om jag suger på att uppdatera, men det är inte lätt när man är deppig..då blir inläggen deppiga (som detta) och det vill jag inte!

 

Jag var ute i trädgården och fotade en snabbis. Orkade inte redigera så mycket dock. Nu ska jag få i mig något i magen. Det är behövligt känner jag. När jag är på detta humöret så går det tamejfan inte att äta. Får äta ofta och lite. Får köpa lite godis se, det går alltid ned!

 



Suck

Fan för tårar. Hejdå!

Bad day

Hello Allesammans. Vet inte vad jag ska säga idag. Min dag har sugit röv rent ut sagt. Fyfan. Jag ber faktiskt om ursäkt till alla jag har grinat på idag, det vill säga väääldigt många. Hade en dag idag då jag har levt i en bubbla. Den känslan går verkligen inte beskriva på annat sätt än att man är i en bubbla. Allt ekar och man känner sig svimmfärdig. Uuusch och fy. Hoppas att det går över tills i morgon.
Blev inte bättre när jag kom hem heller, då brast jag i gråt istället. Grät grät och grät..men nu är jag glad igen, nu har jag nämligen bowlat med min kära broder och pappa. Jag ääägde första omgången men förlorade det stora hela. Huvudsaken är väl att det är roligt iaf?


Nu ska jag sova bort mitt humör. Puss

Skönhetssömn

Satan i gatan vad jag är trött. Olagligt trött till och med. Har inte haft någon bra dag idag direkt. Vart ensam hemma och snyftat. Senare nu på kvällen gick jag dock till Mikkan där Sjödin även befann sig. Skulle kolla Top Model, men vi var visst ute en vecka för tidigt. Haha. Så det kan gå. I morgon ska jag ta en heldag för mig själv känner jag. Ska bada, träna och bara ta hand om mig. Känns behövligt!  





Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns!

En liten lampa

Köpte en ny lampa idag. Blev rätt snyggt när jag riktade den mot alla foton. Hihi, Helt onödigt att visa er det men det struntar jag i! Nu ska jag ta att försöka sova. Är dödstrött och har rödsprängda ögon. Sov gott!


Lite frågor..

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Haha Yepp
Titta på dig själv i spegeln: Ja, ganska ofta må jag säga
Gnälla: Ibland om jag är på gnällhumör
Skrika: Väldigt sällan
Sova: Oftast på dagarna men inte på nätterna
Ha ångest: Det händer
Skada dig själv med flit: Inte längre
Ta mediciner du inte borde ta: Ja, det kan man nog kalla det
Vilja dö: Nixx
Drömma mardrömmar: Ja, det gör jag allt för ofta tycker jag
Ta droger: Aldrig!
Försöka vara annorlunda: I´m just mej själv ^^,
Klä dig i svart: Ja, det händer allt
Gå till kyrkan: Hatar kyrkor. Läskigt.
Gå i skolan: Varje dag
Röka: (A)
Ljuga:
Vita lögner ibland.. men inte annars
Hata folk: Onödigt att hata
Lita på folk: Ja, det brukar jag faktiskt

VEM:
Saknar du:
Någon att gråuta ut med just nu
Vill du döda: Ingen ^^
Rörde dig sist: Det var lilla Carro
Vill du slå: Just nu, många
Kysste dig sist: Carl
Vill du kittla: Min lilla katt
Kramade du sist:
Carro
Vill du prata med: Känner för att var i min ensamhet jag
Skrek du på sist: Minns inte
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: Förlåt..
Gjorde dig riktigt glad senast: Vänner
Fick du sms från senast: Billy
Är vackrast på jorden: Alla som står mig nära just nu

HAR DU:
Tvångstankar:
Haha ja, ibland
Någon fysisk sjukdom:
Najj
Någon skada: Inte vad jag har märkt ? ^^
Färgat håret: Alldeles för många gånger..
Brutit några ben: Båda benen
Några piercings: Öronen, naveln och tungan
Egen dator: Yes, det har jag
Bra självförtroende: Duger
Kysst någon: Jajemen
Köpt kondomer: Jodå
Tagit nakenbilder: Haha, Nepp
Sagt jag älskar dig till någon idag: Jaa..
Bjudit ut någon: Jadå
Varit kär: Jaa
Dumpat någon: Ja, det har jag
Stulit någonting: Räknas en lösgodisbit på ica?
Lämnat landet: För lite semester då och då
Tuttat eld på nått: Haha, det tror jag nog inte
Gjort något olagligt: Vem har inte ?

HUR:
Går du:
Väldigt fort..
Svarar du i telefonen: Beror heeelt på vem som ringer
Fördriver du tiden: Sova.. fungerar alltid. Eller städa!
Mycket pengar har du: För lite
Ofta diskar du:
Varje sändag på kontoret iaf ^^
Ofta städar du: Rätt ofta
Många stör du dig på: Finns väl några
Ofta träffar du din familj: Vaarje dag

 

TROR DU:
Att du kommer bli något:
Jag är väl redan något ? Men hoppas jag blir nåt bättre ><
På gud: haha, Nej du..
På rymdvarelser: Det gör jag allt
Att folk tycker om dig: Det tror jag och hoppas jag ^^
På ett liv efter detta: Nej, man dör och det blir svart
Att fiskar kan tänka: Det är väl klart
Att du kommer leva länge: Det vet man aldrig, men man kan ju hoppas på ett lagom långt liv.


Dessa dumma stunder

Luvet är jobbigt just nu, väldigt jobbigt!

Ännu en helg förbi

Fullspäckad helg, det är precis så det ska vara, right? Fredagen spenderades först hos syskonen Hansson. Där blev det förfest. Sedan blev det pendeln in mot Göteborg. Hur kommer det sig att "resan" till festen alltid är det roligaste ? Haha. Brukar bli så när man åker en jävla massa folk man känner på samma tåg. Sedan bar det av till Berg 211 där det vankades party. Blev en riktigt rolig kväll. Lokalen var grym! Så det tackar vi Gabbe och Robban för.





(Bilder tattade av Sjödin)



Vi somnade kanske fyra och vaknade tio dagen efter. Pigga och glada! På lördagskvällen gick jag och Carl hem till Mikkan där även Tedde befann sig och kollade på The Green Mile. Ruuuskigt sorglig film. En riktig lipfilm må jag säga. Nuuu idag så ska det städas och pluggas teori. En vanlig söndag så att säga. Hoppas att ni har haft en skaplig helg allesammans. Pusss å kraaam!

Berg 211

Underbart att sluta tidigt på fredagar. Gick till stan och provade lite bågar med Agge. Är ute efter lite nytt känner jag. Tror mitt huvud växer väldigt fort..alla mina glasögon ser galet små ut på mig! Synd att det är så förbaskat dyrt bara, annars hade jag ägt masssvis med par.
Ikväll vankas det party i Göteborg. Känns som hela Alingsås ska dit. Hoppar verkligen på en toppenkväll. Lite vin + ett härligt sällskap brukar vara en bra kombination. Dooock suger det att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Det ständiga problemet, vilket suger. Orkar aldrig klä upp mig heller, så kommer sluta med ett par pösbrallor och en stor tjocktröja. Hmm..

Nåväl, nu ska jag lägga mig i badet med go musik. Ha det bra så hörs vi seeeen.

Så underbart :D




Bara att titta och njuutaaa!





Fucking nervööööss maaaan

Godkväll mina sköna! Nu ska jag sova efter en aktiv dag må jag säga. Har åkt hit och dit och lämnat kontrakt och annonser om vart annat. Mellan det så hann jag, Agge och Billy kolla på film hos Agge under lunchen. Eller ja, jag kanske sov..haha, men de andra kollade. Ibland vaknade jag av "HAHAHAHA", men somnade om snabbare än vad jag vaknade. ^^

Efter det gick jag hem och åt mumsiga köttisbullisar för att sedan åka raka vägen till teorilektionen. Nuuuu hörrni, nu ska ni få veta en roooolig sak. Jag har bokat uppkörning och toriprov. Så jävla nervös så jag dör :D Haha, men hoppas verkligen på det bästa. Det värsta som kan hända är ju bara att man får göra om det, so what? Bara jag har det innan studenten. Fast det är klart.. det hade ju suttit gött att klara det på första försöket.




Nu ska jag och min misse sova. Pusspuss

Remember Me

Dessa Sööndagar, man är så jävla trött så det är sjukt. Har haft en bra helg annars, riktigt bra! I fredags slappade vi hos Linnea, (Jag, Carro och Linnea) där vi kollade på film och tjöta. Sedan igår så drog jag och Carli in till Göteborg för att kolla på Remember Me. En rätt dyster film må jag säga där slutet söög(!!). Ska inte säga mer för er som nu har tänkt att se den. Den var inte kass i helhet, tyckte att det var riktigt bra.. bara it islutet som sumpade allt. Haha, men vi hade det jättemysigt ändå :)

 

Nu idag har jag varit i stan och fikat, annars ingenting. Nu väntar det städning och övningskörning OCH en powernap. Jo, föresten så har jag färgat håret, igen! Kände att jag inte kunde ha den där orange-daskiga färgen längre. Ni kanske inte ser världens skillnad, but I do. Nej, ha det så bra så hörs vi senare babes. PUSS

 


Rädda menige Ryan

Haaajj!
Ingen dag att klaga på idag direkt. Slutade klockan tjugo i tio då jag och Agge gick til Ica för att köpa lite god fika med oss hem till Frida. Lilla Billy fyller nämligen år idag.. 18 vårar..fytusan vad skönt för henne säger jag bara. Så vi hamnade hemma hos henne med winerbröd, kakor, godis, kaffe och vindruvor! Mycket trevligt.
Efter det traskade jag iväg hem till Carl och spanade på "Rädda menige Ryan". Sevärd film! Usch vad jag babblar på om dagen.. snart klar. Haha, sen drog jag och Carli till stan och fikade gott på EspressoHouse och nu sitter jag hääääär ^^, Treevligt.

Nu hade jag gärna velat sova, men känns aningen för tidigt för det. Så får väl gå och städa mitt rum. Puss och hej!

22.26

Jag älskar, älskar, äälskar att dansa. Haha, ja.. så kan det vara. Blir roligare för varje gång tycker jag. Uppvisningen är inte förens i Maj. Det är dock bra, då kan vi öva in danserna extra hårt så blir hela uppvisningen eeextra bra. Ska tvinga dit er som support.
Förutom dans idag så har jag träffat lille Lajnus. Det var ett tag sen som sagt. Kollade fjorton suger. Måste ju faktiskt erkänna att jag kan varenda jävla replik utantill. Pinsamt, kanske det! ;)



All the right moves

Helloo Fuckers! :) Allt bra med er? Själv har jag meeensvärk så jag tror jag däckar av snart. Inge roligt att vara tjej ibland. Lingonveckan borde brinna i helvetets eldar! Nog om det. Idag tog jag faktiskt min första körlektion. Gick mycket bättre än förväntat serrni. Trodde att jag skulle sitta och skaka och ha mig, men så blev inte fallet. Allt rullade på bra och tog mig igenom sjuttio minuters körning utan en skråma på varken mig eller bilen. Kanoners!
Har redan bokat två lektioner inför nästa vecka också. Nu ska detta körkortet bannemej tas innan sommaren. Annars blir jag putt.
Nu ska jag somna in tillsammans med John Blund och lilla katten.
Tips: All The Right Moves - OneRepublic

Snart så

Jag, precis som alla andra längtar förmodligen till sommaren. Sena grillkvällar, nakendopp i månskenet, sitta och snacka långt med vänner långt in på natten. Jag blir galen. haha. Ska bli så jävla underbart. Det är nu man ska njuta som mest, nu när allt det sköna är framför en. Slänger in några gamla bilder så ni kan njuta ännu mer.. ;)

 

 


En Peter

En go liten gosis är vad han är!

 


Amy 18!

Hello alla! Härlig helg har jag haft, ni med kanske? Igår blev det dans, dansa och dans. Började dansa vid två med "dansgruppen" och sen bar det av till friskis och svettis där det vankades afrikansk dans med alla tjejer! Det var grymt och nu har jag den jävligaste träningsvärken ni kan tänka er. Helt sjukt! Men trevligt var det i allafall. Sedan åkte alla vi hem till Amy där det festades och käkades pizza. Riktigt, riktigt go kväll måste jag säga. Tack Amy :)

 





Återkommer sen. PUSS

Prinsessgodis

Ingen jobbig dag, men ändå fruktansvärt trött! Haha. Slutade skolan redan tjugo i tio då jag åkte hem och sov. (Såklart). Sedan åkte jag mamma, pappa och Johan till farfar där en goood lunch väntade. Inte varje dag man får saftig lax, potatis, god sås, sallad, bröd och äpplepaj med färska bär till efterrätt. Inte på lunchen i allafall. Dock inte farfar som hade lagat, haha. Hans hemhjälp fixade det suveränt.

Efter det bar det hem till Simon där det mest slappades och nu ska jag soooova. Fan vad jag sover. Jag kommer väl igång när det blir vår hoppas jag. Blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på våren och sommaren. Haha. Ha det braa!


Föresten så klickade jag hemma denna söta lilla skål precis. Om ni undrade. Haha ^^,




Dagdrömma

Jag vill iväg, försvinna till ett varmt ställe och inte komma tillbaka på flera år. Nåväl, dagdrömma kan man alltid göra, right? Lyckades ta mig utanför dörren idag i vilket fall som helst. Mycket kämpigt! Haha. Blev seg och mådde illa bara efter tio minuter. Man är inte så kaxig när man har varit sjuk och ska ut och vidga vyerna på stan. Åkte iallafall ner för att köpa fotofilter. Ni ska få se lite senare vad jag köpt.

 

En strand i Thailand hade suttit perfekt nu!


Polly-pocket

Ååh, minns ni denna söta lilla PollyPocket-asken? Hittade den där nere i källaren och var bara tvungen att fota den. Nog om det, idag mår jag i allafall bättre. (Bättre från magsjukan iaf). Sov som en stock i natt. Ni vet..varje andetag man tar så sjunker man djupare ner i sängen. haha. Älskar den känslan. Febern är borta också. Skönt. Fast för kaxig ska man inte vara, för så fort jag reser mig så svartnar det för ögonen och jag vinglar till.

 

Om jag orkar så ska jag och Papi åka till stan sen och kolla lite kameraprylar. Ska köpa lite filter och sådant tänkte jag mig. Får se om jag orkar bara. Nuu ni, nu ska jag ta en välbehövlig dusch. Kööss.

 

Mikkan - Minns du?


Sjukling

39 graders feber och magsjuka är inget att hänga i granen! Hatar att vara sjuk. Jag är yr, kan inte sova på nätterna och gråter konstant. Inte en bra kombination. Hoppas att det går över snart. Dagen har som ni kanske misstänker spenderats i soffan med filmer och snorpapper.

 

Nåväl, igår innan spyet flög upp så hann jag med detta. Ser ni inte länken så kolla här http://www.alingsasaren.se/?p=811

 

Nu ska jag få i mig något att äta. Matkistan behöver fyllas. Hoppas ni är friska och krya! Puss

 


RSS 2.0