Het dag!

Har precis ätit god thaikyckling med bulgur och god sås. Nu är jag alldeles för mätt. Men det blir nog bra tillslut. Dagen har varit underbar. Finns det egentligen något att klaga på? Min bubbla finns inte kvar just för tillfället heller. Men den kommer förmodligen tillbaka inom kort. Vet ni hur varmt det är föresten? Det vet inte jag heller riktigt, men det är alldeles för varmt för att inte bli badsugen i allafall.

I morgon är det Valborg också. En väldigt äverskattad dag om jag får säga det själv. Det är lixom en anledning för att dricka känns det som. haha. Jag får dock se vart jag hamnar. Hoppas det blir roligt i vilket fall som helst.
Nu funderar jag på att sätta mig i solen med ett stort glas jordgubbssaft och bara njuta. Ha det bra fuckers!


En mysig liten sommarbild som jag tog förut!


Filmning = dåligt!

Har levt i en bubbla hela dagen. Det känns som någon annan sitter i min kropp och styr över mina handlingar. Jag styr ingenting själv utan bara flyter med. Känslan är skum, tro mig!
Annars har väl dagen varit bra. Stack ner till Göteborg med Tessie och Frida med tio-tåget. Egentligen skulle vi sticka ner och filma. Men tro fan att allt krånglar och skiter sig då. Japp japp! Delvis var det mitt fel, men det är sådan jag är. Klumpig och velig. Haha. Bra egenskaper det där. Take it or leave it!
Så istället för att filma satte vi oss på ett café och fikade och sedan blev det lite shopping. Vid två drog de små tösabitarna hem så jag väntade på Josse och Petter. Vi tog med en fika och sen tog jag och Josse tåget hem. Nu sitter jag här och måste plugga. Föresten finns det helskumma personer i Göteborg. Helt sjukt mystiska. Fast det är rätt kul.

Maten idag då ?..det har väl inte blivit allt för bra kanske. Rättare sagt värdelöst. Psyket mår bra med kroppen är trött och helt död. Men nu sitter jag och knaprar nötter iaf. Det är alltid något! Skit samma. Nu får ni lite bilder istället!
 



Mummaa


Mina nya läckra örhängen


Tessie blev inte glad! :(

Där allt pajjade! SUCK

Skygga Josse!

Min underbara klänning jag köpte idag!

Det var iaf några bilder från dagen! Nu ska jag lägga mig och sova. Är helt slut. Hoppas på att försvinna ur min bubbla när jag har vaknat också. PUSS

Milow - Canada

Sitter här och lyssnar på go musik och är på strålande humör idag! Johan, min bror kom precis hem från Norge precis med. Varit borta sen September tror jag ? Aja, idag kom jag iaf till skolan vid åtta men började såklart inte föräns klockan halv tio. Typiskt mej, tro fan det!
Sen hade vi gympa där vi sprang runt bergen. Alltid gött att röra på fläsket lite.
I morgon har jag nog världens goaste dag föresten. Jag, Tessie och Frida ska dra ner till Göteborg för att filma ett Repotage om SommarMode. Jävligt kul om jag får säga det själv faktiskt. OJ, nu åskar det med föresten. haha. fan vad rädd jag blev.
Nu ska jag gå och kolla på Ballar Av Stål. En sak till bara. Allt med maten går skit just nu. Ingenting går som det ska. Äter kanske normalt" men tankarna håller på att halka efter och det suger röv.

Ha det gött. PUSS

Pmskärring

Säger så här..jag har förstört ett glas och och utbrott på alla. tror att det kallas MENS!

The hääälg!

Hej Alla!
Har varit borta hela helgen, så har inte kunnat uppdatera. Var rätt skönt att vara utan datorn för en gångs skull. Haha. Den är ju för fan med mig vart jag än går annars. I fredags blev det lite grillning vid playan. Blev rätt mysigt faktiskt. Sedan åkte vi till Göteborg och sen på Lördagsmorgonen bar det av till Grundsund (typ Lysekil). Har varit där med Petter och bara tagit det lugnt. Håller på att bli sjuk tror jag med förövrigt. Vore inte det roligaste men. Har faktiskt blivit lite solbrännd. Inte mycket, men det syns att jag har fått färg va fan.
På tal om färg så har jag precis färgat håret. Blev typ mörkbrunt. Hela ansiktet blev samma färg som hårfärgen. Det rann massa hårfärg i pannan så nu är jag fläckig som en dalmatin. Snygging!









Det var lite bilder från helgen!

Nu ska jag göra mig en kopp té och sätta mig framför teven. Myspys! Hoppas att ni har haft en bra helg ni med. PUSS


Sunny day!

Hej hej hemskt mycket hej!

Har precis legat ute i solen och sovit ett bra tag. Svettas ju ihjäl, men det är underbart! Nationella provet idag gick okej faktiskt. Skulle skriva om "Me and my computer" Så jag öste ner ord i häftet och fick ihop rätt mycket ändå faktiskt. Ikväll blir det lite grillning. Vet inte rikigt med vilka, men det får vi se. Alltid mysigt att vara ute när det är gött väder.
Vill ni veta något bra? Jag stog emot träningen idag. Men det var endast för min syster var hemma. Annars hade jag nog stuckit ut. Så det var väl tur i oturen det där.

Nu ska jag käka något. Är inte hungrig. Men jag ska försöka att inte klaga! PUSS

Kojdags

Jahopp. Då var det ännu en gång dags att sova. Är pigg som aldrig förr och är sugen på rostade mackor doppade i Oboy! Hur gott? Jävligt gott. Men nej, nu var det sovdags som gällde, inte matdags. I morgon är det ntaionellt prov i engelska. Usch. Tur att det inte är det muntliga än, då skulle jag dö. Bokstavligt. Slutar i allafall klockan tolv. Så det var ju en liten pisitiv sak dock. God natt! PUSS


+22 i skuggan!

Började dagen med att åka till Vårdcentralen för att kolla upp om jag har några allergier. Har ju "gräs-allergi", så jag misstänker pollen. Han trodde även att jag kunde ha gluten. Hoppas verkigen inte det. Proverna kommer om en vecka eller något. Får väl bara vänta och se. Skoldagen var rätt skön idag ändå. På matten hade vi ryck och på svenskan satt i ute i solen och njöt. Shit vad solen tar föresten, helt sjukt! Orkar inte skriva mer för jag somnar snart. Så ni får lite bilder från dagen iställett!








PUSS

The day!

Sitter här med lite kvällis och har precis kommit hem. Slutade vid elva idag men vid tre bar det av till Göteborg. Fixade min klocka, nu så är den lagom stor och användbar. Fan vad snygg den är!
Först mötte och upp Josse och Petter. Fick en söt liten present av Josse också. Ett rosa snyggt linne. Hon vad vad jag tycker om hon. Sedan sprang hon som en idiot till tåget och jag och Petter gick vidare och käkade i solen. Underbart väder.

Föresten, det där med träningen..har kommit överens med dels mig själv men även med mamma och pappa att jag inte ska träna mer än en gång i veckan så länge. Ska fan hålla mig till det nu med så jag inte kommer in i något konstigt beteende. Sen ska jag även träna för att det ör kul, inte för att jag känner mig tvingad. Så det så.

Nu ska jag lägga mej under täcket och mysa med mina tusen gosedjur plus Pia!! Den ni. PUSS

Dagens..

Låt: Ted Gärdestad - För kärlekens skull
Klädsel: Just för tillfället en handduk. Haha
Frisyr: Nedsläppt
Har gjort: Haft lektion och tränat
Ska göra: Åka till Göteborg och mysa
Kram: Mamma i morses
Konstigaste: En fågel ligger utanför dörren och har brutit nacken. Vet inte vad jag ska göra med den. Äta kanske?
Längtan: Vafan, sommaren såklart!
Mående: Rätt bra faktiskt. Bättre än vanligt.
Bästa: Min nya fina klocka

Tvång

Kan inte koncentrera mig. Jag börjar komma in i mina tvångsbanor igen. Har precis vart ute och sprungit. Egentligen hade jag ingen ork, men jag tvingade mig ut ändå. Dåligt av mig. Men jag var tvungen..

B-day!

Då börjar den stora dagen gå mot sitt slut. Den har vart kanon. Har varit sinnessjukt trött. Men det får man räkna med när man inte sover något på nätterna. Iallafall så vaknade jag klockan sex i morses och var helt klarvaken. Lever fortfarande kvar i det stadiet då man är pirrig inför att fylla år. haha. Sedan kom familjen in med paket, blommor, trumpetspelandes och med ljus. Mysigt sätt att starta dagen på.
Sedan i skolan blev det en rätt kort dag. Gjorde bara ett manus och satt mest och slappade. Nästa videolektion ska vi däremot ner till Göteborg och filma repotage om "sommarmode". Sen blev det stan en stund med Linus. Behövde köpa lite presenter till mamma som fyller åt i övermorgon. Det är skönt att köpa presenter när hon har sagt precis vad hon vill ha.

När jag kom hem somnade jag som en sten. Blev sedan väckt av mormor och morfar som kom och skulle äta thaimat med oss. Riktigt god mat för övrigt. Thaimat kan lixom aldrig bli äckligt, men ändå. Sen åkte vi till Göteborg för att kolla bio och nu är jag hemma igen och sitter här och fryser. men det var i allafall dafen i en kort version. Typ.
Tack alla som har grattat mig och hela det där köret..PUSS


Den nya klockan!




I morgon är ingen vanlig dag..

Brukar vara överpigg och helt rastlös kvällen innan jag fyller år. Men idag är jag slut och nästan svimfärdig. Men det är väl bra, då slipper jag sova räv i morgon bitti när dom kommer in och sjunger för mig. Pappa brukar köra med trumpeten och mamma och Louise kör på falsksången sådär på morgonkvisten. Härligt sätt att vakna på! Ska väl bara äta middag här hemma först med mormor och morfar och så i morgon. Sen ska vi ner till Göteborg och mysa lite.

Idag har jag vart på AHKmatch. Den första jag har varit på faktiskt. Riktigt kul var det och en jävla stämning. Ett plus var ju även att Alingsås vann med. Perfekt! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hade min svenskaredovisning i skolan bara. Det gick väl rätt bra hoppas jag. Slöddrade och kom av mig lite. Men det hör till. Älskar att prata inför folk när man har något vettigt och intressant att prata om. Plus att man kan vara förberedd med.


Ser galen ut!

Nu ska jag försöka sova lite innan jag vaknar av falsksången. PUSS



Fuck självkänslan!

Vart tog den här dagen vägen? Vaknade upp sent och kollade på tv till två då det var dags att åka och städa. Mitt liv har vart upp och ned på den senaste veckan. Nu börjar det äntligen räta upp sig och jag vet vart jag står någonstans.
Sitter föresten och skriver på den redovisningen jag ska göra i morgon. Känns som om det kommer gå okej faktiskt.
Måste bara säga en sak. Känner ni igen er i det här?

Ni känner er duktiga på en sak innan det kommer in en person i rummet som är bättre än dig själv. Från att känna er som en fyra på en skala till fem sjunker ni därmed till en två om det skulle komma in en "femma" i rummet.
Detta är faktiskt ett tecken på dålig självkänsla. Jag själv känner igen mig något sjukt i det och det för förmodligen några utav er med. Men man ska sluta att ranka sig själv på en skala och definitivt sluta med att jämföra sig med andra. Det finns alltid personer som är bättre än dig på vissa saker. Men då är du samtidigt bättre än dom på något annat.
Ibland känner jag såhär. "Jag är bäst på att sitta i ett hörn och bara lyssna på alla andra".. där trivs lixom jag. Haha. Mobbad ungjävlen känner jag mej som då.

Nu ska jag sluta babbla och gå och göra lite nytta. PUSS

Låttips

Orkar inte skriva just nu. Ska vara ute hela dagen och må bra. Kanske ska unna mig en glass också om jag vågar mig på det. Solen skiner så varför ska man fega ur för en ynkans glass? töntigt.
Ni kan få lite låttips innan jag drar bara.

Garaldin - Glasvegas
Paralyzer - Finger eleven
Breakfast at Tiffany´s - Deep blue something

You´ll be in my heart - Teddy Geiger
Sång till firheten - Björn Afzelius


<3

Brrr. Fytusan vad jag fryser och har mig. Har precis legat och kollat på O.C i några timmar med katten på magen. Hon vet i vilka tillfällen det är läge för gos i allafall den lilla rackaren.
Kvällen blev mer lyckad än vad jag trodde faktiskt. Åkte hem till Adde vid halv åtta och lagade lite thaimat som blev uppskattad. Fast thaimat är altid gott. Trots att vi inte är ett par längre så är det fortfarande så sjukt avslappnat och naturligt mellan oss. Fast det hade jag dock räknat med. Känns mer än skönt. Det värsta som skulle kunna hända var att vi avslutade allt med att bli ovänner. Nej, usch. Så kan det inte vara och så är det i detta fallet inte heller. Den killen är speciell, så enkelt är det! Men självklart blev det tårar under kvällen. Det är ju trots allt mig vi snackar om. Haha. That´s me!

Häääälg

Jag undrar om det fanns en enda i klassen i morses som inte var på dåligt humör. Tekniken funkade, powerpinten jag hade gjort funkade inte och allt tog bara sån jäääävla tid. Suck suck. Sen bar det hem och sov "lunch" och sen till skolan igen för att ha en mattelektion på en halvtimma. Värt. På vägen hem blev det "Min pappa hade två kompisar...." skämt. Frida är expert på sådana. Men man får göra det bästa av situationen när alla är trötta och inte är så pratglada.

Nu har jag precis varit ute och sprungit runt sjön. Skönt att rensa psyket lite tyvärr. Hatar att det ska behöva vara så. Åt alldeles för mycket till lunch så det var behövligt, i allafall för psyket. Så nu sitter jag här och svettas och ska snart hoppa in i duschen innan mamma kommer hem. Kan vara smart..
Ikväll ska jag hem till Adde och laga middag. Thaykyckling blir det och lite så. Jag står för maten och han för dukningen. Undra hur det kommer sluta. Haha. Måste erkänna att det känns lite jobbigt inför kvällen. Men "tillfället" får avgöra allt.


PUSS

Golf

Godkväll!

Haft en hyffsad dag får jag väl ta att erkänna. Dock hade jag inte gjort klart redovisningen om boken, så det fick vänta. Har gjort klart den nu här hemma så jag får göra den på måndag hoppas jag. Vet ni vad jag har märkt nu de senaste dagarna? Jag har blivit så förbannat agressiv. Helt sjukt. Snäser åt alla och är trött. Men jag har väl en anedning så ni får stå ut lite till tyvärr.

Efter skolan blev jag meddragen till golfbanan för en gångs skull. Var nog två årsedan jag spelade sist. Men bollen flög iväg i allafall och roligt var det. Nu ska jag läsa på lite saker inför i morgon och så ska jag äta lite kvällis. Föresten så misstänker jag att jag har fått pollenallergi tyvärr. Mina halsmandlar har svullnat upp och halsen kliar sådär fruktansvärt. Dock har jag inte kännt på någon snuva än..men har i allafall fått tid på Vårdcentralen i nästa vecka.
En sak till..fick G på mitt matteprov idag. Pjuh säger jag bara. G var 16 och jag fick en bit över 20, så jag är grymt nöjd. Mohihi. PUSS


Stå ut!

Behöver jag ens säga att jag sitter och gråter? Tror att det är rätt uppenbart nu för tiden. Ingen idé att jag skriver här idag. Det blir bara deppiga inlägg ändå. Just nu går det inte att skriva något annat än deppiga saker tyvärr.
En sak är klar i allafall. Jag kommer faila på redovisningen i morgon. Har inte läst klart boken och har inte ens börjat tänka på vad jag ska säga. Känns sådär måste jag medge.

PUSS

Godnatt

Har tillbringat hela dagen Göteborg. Åkte som sagt hem från skolan och sov i två timmar. Det var behövligt och jag behövde definitiv skingra tankarna. Sen åt jag lunch med mamma och sen tog jag tåget in till Göteborg vid halv två. Skulle vara hos psykologen vid tre. Så det passade bra. Satt och öppnade hela min själ för henne. As gött att få ut allting som man bär omkring på. Efter fyrtiofem minuter hos henne tog jag spårvagnen och mötte upp lite vänner på ett Café. Därefter blev det yttligare ett café och sedan hem till någon jag inte kände. Jävlar vilken lägenhet. Josse sprang runt som en jävla idiot och skrek och vi bara satt och skrattade åt henne. Där har vi en människa med mycket energi vill jag lova. En härlig person det där.

Nu sitter jag och kollar på tv och ska snart falla i sömn. PUSS

Dålig dag

Kom hem från skolan precis. Orkade inte med att vara kvar när jag mår såhär skumt. Men det kommer bättre tider, oavsett vad som sker, det vet jag. Nu ska jag lägga mig och sova tills det är dags att ta tåget till Göteborg. Sug kuk!

Tsunami påväg

Kom att tänka på det förut. Ni som bara läser min blogg och inte känner mej personligen (om det finns någon som gör det). Vilken skev bild ni måste ha fått av mig. Ni måste tro att jag är en deppig och grinig gammal bitter-fitta? Am I right? Här sitter jag framför datorskärmen och bara öser ner deppiga ord i bloggen. Det kan inte vara kul att läsa, men jag måste verkligen få ur mig det på något sätt. Ett sätt att få ur sig all skit på riktigt är genom psykologen. Henne ska jag träffa i morgon och prata, prata och prata. Shit vad skönt det ska bli. En riktig lättnad..

Nu ska jag dra täcket över huvudet och gråta som aldrig förr. Känner mej som en femåring som inte har fått sin napp. Så mycket gråter jag! Känner mej helt konstig, helt borta och till och med svimmfärdig. Godnatt och PUSS

Suck

Livet är hårt. Alldeles för hårt för min smak!

School

Och där var lovet över.. typiskt! Har haft ett riktigt bra lov faktiskt. Har hunnit med mängder av olika saker och bara haft det allmänt bra. Nu är vi hemma från Tjörn med. Längtar extra mycket till sommaren när man är där ute i "sommarmiljö". Men den tiden kommer också om ett tag.
Just nu sitter jag här med världens magsmärtor. Har inte alls ätit mycket idag men har inte vart hungrig. Så nu när jag väl åt kvällsmat satte magen igång att göra rövont. Men jag får väl skylla mig själv antar jag. hihi.

Imorgon ska jag till psykologen i haga och prata ut. Skönt som bara fan. PUSS

Tre grader men uppfriskande!

Sa jag föresten att jag och Josse badade igår? Tre grader i vattnet och två skrikande små flickor. Vi hade med oss två otekniska mammor med oss ned så det blev knappt några bilder och filmande gick åt hel*ete. Uppfriskande och kul var det i allafall. Traditioner är till för att hållas!


Josse, en underbar person!

Du och jag, oavsett vad!

Nu är jag tömd på tårar vill jag lova er alla. Har börjar lugna ned mig nu och ska snart kolla på en bra film. Efter vi hade lämnat av Adde vid tåget i Stenungsund bar det av för en liten fisketur vid "Hawaii" (en badplats). Napp blev det inte men kort det blev det massor. Jappjapp. Nu känns det faktiskt som sommar. Känns inte som jag ska tillbaka till skolan i två månader till eller vad fan det nu blir. Ska stå ut med Aqua, hängtutten och dom där jävla tidiga mornarna i två månader till. Men har jag stått ut hittils så ska jag nog klara lite mer. Det finns ju värre saker..


Oavsett vad som händer Adde så kommer vi klara det tillsammans!

Nu ska jag tugga i mig mackor och kolla på massa bra filmer. Hellyeah. I morgon blir det Göteborg och sen skooola. Ta mej. Blä. Hoppas att ni har haft ett lika bra lov som jag har. PUSS

Påskafton

Jag och Josse sov under en stjärnklar himmel och under fullmåne i natt. Låg och pratade och skrattade ett bra tag in på natten. Sommarminnen here I come! Visst känns det som sommar redan nu? Dock lovar jag att vädret kommer suga röv när sommaren väl är här. Det är sååå typiskt. Idag blir det i allafal påsktraditon. Först jag vi hoppa i plurret i det fyragradiga vattnet. Sen blir det först middag hemma hos Josse, sen påskeldar och sedan efterrätt hemma hos oss. Raktererna kommer inte förän vid tolv, då det är som mörkast ute.

Har ni letat påskägg än föresten? Mitt låg "mittemellan" någonstans i huset. Grym som jag är hittade jag det jäkligt snabbt. Naturgodis fanns i mitt påskägg även lite trisslotter och rosa, söta små kycklingar. Nu ska jag ut och sätta mig på altanen i solen. Kan inte ladda in bilder från kameran just nu. Så ni får det i morgon när jag är back in thaa town. PUSS


Tjörn

Godkväll!
Underbar dag? Öhja. Vaknade upp och åt frukost på altanen sedan bar det direkt ut på "åkern" och eldade. Eller jag låg på en madrass och njöt av solen och Adde stod och sågade in hjärtan i ett träd. Visst låter det som en rätt bra början på en dag? Sen lagade vi Tacos, var nere vid vattnet, sov på altanen och bara mös.

Nu ska jag snart hem till Josse och sova utomhus på henne altan. Vi ska täcka oss med femtio täcken och ligga nära varandra så ska vi nog klara av kylan. I morgon är det Påskafton med. Påskägg here I come..

Tungen mår okej föresten. Svårt som fan att tugga och att spotta. Men det ska man väl klara sig utan. Haha. Nejdå. Men det går väl över om två veckor sa Johan. (Jävla glädjedödare).

PUSS

Piercad!

Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra i allafall. Underbart att det är gjort. SNYGGT blev det med.






Sista gången

Shit vad jag är trött. Kom hem fyra i natt och blev väckt av en liten Adde som kom förbi och la sig breve mig. Helt utan förvarning sådär. Mumsigt! Sedan gick jag till Capio för sista jävla gången idag. Ack så underbart. Mamma och pappa var med och när jag vägde mig i rummet breve så frågade hon "Är det störande när dom är här?" Haha, tro fan att det är det, sa jag bara. Hon märkte det så sjukt tydligt på mig. Var irriterad och allmänt grinig. Men nu är det iaf över. Så fort jag kom utanför dörren släppte allt och tårarna började forsa.
   Sedan mötte jag upp Simon i stan så satte vi oss och tog en fika och pratade. Nu sitter jag här och väntar på thaimat och sedan får jag se vart vindarna för mig. Jappjapp!



Så här gött sliten får man lov att vara ibland.


Nattinatt

Blev en spontan tripp till Göteborg för andra gången idag, igår.. eller vad fan man säger. Lyckat blev det i allafall och nu är jag hemma. Nu ska jag sova. PUSS

Alingsås - Borås - Göteborg

Goddagens mitt herrskap!

Är precis hemma från Göteborg, Borås och ja..är hemma nu i allafall. Åkte till Borås igår kväll till Adde. Vi satte oss på ett mysigt café med filtar och mös ett bra tag. Inte det minsta kallt trots att klockan hann bli åtta. Sedan gick vi och handlade på maxi. Man känner sig så jäkla redig när man går och handlar med sin pojkvän. Fast om man såg vad jag gick och bar på så blev det inte lika vuxet längre. Lösnaglar och ostfrallor. Haha.

I morses vaknade jag vid elvatiden och fortsatte med det jag brukar göra i Andreas lägenhet - stöka ned. Sedan tog jag bussen till Götet och mötte mamma. Detta är en intern sak, men Betty Boop satt bakom mig på bussen. Det var ett tag sedan må jag säga. Sedan blev det psykologen i Haga. Pratade ut i dag. Underbart, känns som jag lyfte av en sten från mina axlar. Sedan fikade jag och mamma på Café Husaren. Blev en god lasagne för min del. Fan den godaste jag har ätit. Seriöst. Prova den för guds skull.

Nu ska jag hitta på något roligt. PUSS

Sleepover!

Halloj. Gårdagen spenderades med mina små tösabitar. Vi lagade underbar thaimat som serverades med vitt bröd och sallad. Gottigt! Sedan kollade vi på tv och åt mängder med digistivkex med philidelfia på. Gud så gott det är. Man kan äta hur många som helst med. Livsfarligt!
Ni som känner mig vet att jag är värdelös på att hålla ögonen öppna. Så jag somnade till AmaricanPie vid två men hann bara sova tjugo min innan det var dags att krypa ned i nästa säng och sova. Hann även med att skada knät på en jävla kista som resulterade gapskratt. (Alla ska alltid skratta åt mig och aldrig med mig, suck). Sedan slummrade alla till vid halv fyra tiden och sov som stockar till halv tolv.

I morses satte vi oss i solen på en filt och åt massa god frukost. Kändes precis som sommar. Underbart. Sen stack jag hem och hann med en springrunda innan mamma kom hem. Dåligt, men bra för psyket. Nu ska jag äta lite pasta och sen ska jag till Borås och sova hos Andreas. Vi hörs i morgon efter middag för jag ska även till psykologen i Haga i morgon. Kanske passar på att fika lite på Café Husaren. Det skulle inte sitta fel.

Underbart med lov var jag tvungen att tillägga med. PUSS





Från morgon till kväll

Vart i helvete har jag hållt hus kan man undra. Ja, inte fan har jag suttit inne i vid en dator idag i allafall. Seriöst, detta vädret är bara sjukt. Märker ni inte hur alla flockar sig på stan och äter glass och hur jäkla glada alla är? Åh va skönt det är.

Hur tråkigt det än må låta så ska ni få höra min dag från början till slut nu.

Jag vaknade upp med solen i ansiktet brevid en varm och gosig Adde. Därefter blev det en frulle bestående av en asgod flingblandning (start, allbran, nesquick, och jordgubbsflingor). Haha, oj vad äckligt det där lät, men det var det då fan inte! Sedan blev jag hämtad av mor min och vi for vidare till "Nisses Lager". Känner mej alltid som en kärring när ja är där. Men det är nog inte så konstigt..
Sen, jo sen blev det hem och byta om för att sedan tralla ner till stan. Svetten rann för fan nästan på mig och ändå hade jag bara cyklat ner i t-shirt (plus lite annat). Jag tänkte köpa lösnaglar på stan. Men nej, det blev visst inte så. Funderar fan på att fixa akrylnaglar. Men jag skulle inte kunna vårda dom. Kolla bara på mina naglar nu så förstår ni vad jag menar..

Efter lite fika i magen och en massa sol så började klockan närma sig sex. Då bar det hem till systrarna Larsson som fyllde år. Där blev det massa tjejer, pastasallad, ölspel and so on. Vid tio fick någon för sig att vi skulle till Maxi. Så dit traskade alla med humöret på topp och jag hann döda fyra grodor. Det var dom värda.. Sen försvann alla och jag flög hem till Linus och stannade där en stund innan det var dags att gå hem och sova. Så nu ligger jag här och skriver massa onödig skit om vad som hat hänt idag. Hoppas ni orkade läsa! Föresten, har haft en knepig matdag idag med. Började med frullen vid tolv. Sen massa, massa vindruvor vid tre och sen ytterst lite pasta vid åtta. Dock är jag inte hungrig. Skumt.

Nej, nu ska jag sova. PUSS

LOV

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag fick tummen ur röven och stack ut och sprang ett varv runt sjön. Shit, när gjorde jag det senast? Två årsedan tror jag bannemej. Skönt var det i allafall. Hade ett lugnt tempo och lunkade mest fram. För mer orkade jag faktiskt inte och jag lyssnar på min kropp.
Mer idag då.. jo. Matteprovet gick kanon tror jag. Kändes riktigt bra för en gångs skull. Sedan kollade vi på Jerk and himself som hade konser och det var riktigt, riktigt bra. Mina älskade och gräääsliga trosor åkte upp på scenen dränkta i parfym. Precis så ska det vara!

Nu är det looov med. Finns det någon skönare tid än innan ett lov? Riktigt mysigt.








Nu ska jag kolla på O.c och sedan ska jag väl vänta på Adde. Ikväll ska jag förmodligen unna mig lite gottigt med. Längesedan jag gjorde det faktiskt. Men det är väl lika bra det på något vis. Mår bättre då.. PUSS

Congraaatzzzz!

Åh vilken underbar dag! Har haft en bra dag i skolan med. Suttit i solen väldigt länge och bara slöat. Mums. Sedan på svenskan skulle vi till stan och leta syavfel och särskrivningar på skyltar. Haha.  Inte sååå jobbigt. Vi satte oss dock och fikade, but still!
Nu har jag precis vart och ätit på musses med familjen - Johan som inte är hemma. Tog kycklingpastan med curry, banan, nötter, annanas och massa gott! Aldrig ätit den förut. Har hållt mig till Tavuksis. Idag är den dagen då fanimej hur många som helst fyller år. Carro, Jessie, Louise, Adam, Håkan Hellström o.s.v...Älskar när folk fyller år. Roligare än att fylla år själv faktiskt. Gillar inte uppmärksamheten man får. Men men, man har ju lixom inget val. Haha.

Föresten så känner jag mig som ett litet barn. Har trotsat mamma hela dagen och har vart allmänt förjävlig. Vägrar att ta min medicin med. Haha. Som sagt, precis som när man var liten..

PUSS

Sunny day!

Kan börja med att säga så här. Jag är värdelös på att luras men är helgrym på att bli lurad. Började bra när jag blev lurad av jävla Alingsåstidningen, sedan av Madde i skolan, sedan av nästa madde som tydligen hade "piercat" sig and so on. Försökte mig bara på ett lur och det gick inte hem. Haha. Aja..det kommer en ny 1 april nästa år hoppas jag.

Uuuunderbart väder har det vart idag! Shit. Hela staden börjar få fötter och alla är ute och rör på sig när solen tittar fram. Dock inte mig emot. Dagen började med datakunskap och mina påskkort blev superläckra (Y). Sedan skulle vi tydligen ha matte som vi aldrig brukar ha annars på onsdagar så vi antog att det var ett aprilskämt och gick hem istället. Gött att ha något att skylla på i alla fall.
Sedan kollade vi på Äppelkriget och träffade alla gammla goa lärare. Det var lite småtrevligt sådär. Sedan Capio, sen fika och sen ligga på en bänk i solen och tillsist hem igen med lilla Adde. Till råge på allt blev det lite sommarmat på det med. Underbart!



Finns det någon bättre sommarmat förutom lax, nypotatis, gräslök, gräddfil och massa grönsaker. PLUS jordgubbstårta? Skulle inte tro detta.


Sådana här dagar borde det bli fler av. Då försvinner nog magkatarren..PUSS

RSS 2.0