Morsning

Godmorgon!
Sovit riktigt gott i natt. Ni vill föresten inte ens veta vad jag drömde om. Haha ^^Nu ska jag snart ut på en liten springtur och sen ska jag plugga matte väääldigt länge. Roligt sätt att spendera en lördag på. Sen ikväll ska jag på en liten halloweenfest. Hoppas på att det blir treevligt.

Hörs sen. Puss

Halloween


Godkväll damer och herrar!
Lovet är ju för tusan snart över. Har jag gjort något vettigt alls på lovet ? Njaaaa. I går morses drog jag och Carl in till Göteborg. Kollade delvis lite kläder men åkte främst in för att köpa halloweenkläder. Fick med mig ett par svarta vanliga jeans hem plus lite kattöron m.m.
Vi kom väl hem vid typ femtiden. Jag var så stöööört opeppad på fest så det var sjukt. Låg i sängen och ville bara sova hela kvällen. MEN..det är precis då jag får roligt! När jag inte alls har några förväntningar och jag är så där jobbigt opeppad.
Så just därför åkte jag dit och fick den roligaste kvällen på väldigt länge. Tack Madde för att du fixaaaaa:)

Nu ska jag snart iväg till Helena och träffa lite fint folk. Haree gaaatttt! <3

 

 

 


Höstmys

Har inte gjort något vettigt idag över huvud taget. Har legat och kollat på film med Carl sedan vi vaknade. Dock tog vi oss en liten skogspromenad förut. Fast det varade bara i tio minuter. Haha.
Alla verkar ha blivit sjuka nu på lovet? Inte jag tack och lov. Var ju sjuk typ en vecka innan.

Snart ska jag iväg på dans. Åååh så gött det ska bli. Jävligt kass låt vi dansar till, men danserna vi har är asroliga. Hoppas att ni har haft ett bra lov hittils. Jag har dock inte gjort alls mycket. Hittils bara tagit det lugnt.
Hörs efter dansen. Puss

Mysig höstbild


Finiitooo

Vilken jävla dag! Upp klockan sju för att göra högskoleprovet. Det började halv nio och slutade halv fem. Rätt lång tid må jag säga. Det var fem delprov och det jag fick bäst på var svenskaorden. Tack Lars. När jag kom hem så tog jag mej en liten joggingrunda. Rätt gött efter att ha suttit still en hel dag. :) Härligt sätt att spendera en lördag på. Men nu är det kväll, och då händer andra saker än jävla prov vill jag lova.

Detta är vad jag pysslar med på nätterna föresten. Stickar massa hårband. Eller ja. Sånna där man har när man åker skidor. Det är riktigt roligt faktiskt.


Högskoleprov!

Nu ska jag åka och göra högskoleprovet. Vad i helvete har jag gett mig in på ? Åtta timmar i aulan. Kommer ju gå väldigt bra känner jag.
Sen ikväll blir det dock en väldigt mysig kväll. Det ser jag fram emot.


Snart looov

Lov om sisådär två timmat. Ska det bli gött? Tro fan det.

Pluggis

Hej där ute i kylan. Gud vad mycket som händer runt omkring mig nu. Både bra och dåliga saker. Ägnar för det mesta dagarna åt att plugga massa skitsaker. Allt kommer på samma gång. De lägger proven precis efter lovet så att man tvings plugga på den enda lediga tiden man har. Suck. Orkar lixom inte riktigt.

Nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart nana. Har skrivit en novell på alldeles för kort tid nu ikväll. Den suger keeewwk. Hann även slita på mitt hår lite extra. Först blev det avfärgning. Hade ju svart hår och när jag tog ur avfärgningen så var håret knallrött. Hur fan kommer det sig lixom? Kanske hade det under det svarta eller något..Färgade yttligare en gång på det. Rött, igen! Lite jämnare än efter avfärgningen vill jag meddela.

Nu är det dags för mig att lägga mig och somna på min prinsesskudde. Naaaittinattii!



Jag+Joshua

Kolla snett bakom Joshuas huvud. Wiiiiiihoooo. Där står lilla jag.

Hos Bella

Blev ingen deppfylla i dag trots allt. Det blev en väldigt lyckad kväll må jag säga. Var hos Bella på födelsemiddag/fest. Vi åt, pratade och dansade lite som vanligt. Stack hem rätt tidigt då jag var förbannat jävla trött. (Trots att jag sov middag i över två timmar).
Ni får mer bilder i morgon när jag orkar ladda upp. Haaaare gött haj!

 


Brrrrrrr

Har precis släng i mig lite frukost. Guuud vad kallt det är. Sitter insvept i tre varma filtar men fryer ändå. Föresten så skulle det bli snöoväder idag? Vafaaan. Det är ju bara oktober. Dock kan det vara mysigt. Ligga inne och tända ljus och dricka te, eller också kanske ta sin första tur i pulkabacken för i år?

Nu ska jag snart iväg till skolan. Har två timmars matte nu på morgonen. Det känns..inte alls roligt! Ha det gaatt idag. Puss


Veeryy guuut

Joshua Radin..Ja, en konsert som blev över min förväntan. Åkte dit och hade inte alls några höga förväntningar. Vi satte oss och "köade" en och en halv timma innan insläppet. Dock var det bara vi och fem till där just då. Vart fan var alla andra undrade vi? Men det fylldes på mer folk allt eftersom. Men att vara på plats en och en halv timma innan och hamna lääängst framme vid scenen är inte dumt. Grymt var det i allafall men var förjävla besviken över att han inte körde Only You.

Nu sk ajag krypa ner i sängen. Fick inte många timmars sömn i natt vill jag lova. Pusspuss

 

Taggade brudar

 

 


Helt okej!

Ja hörrni, jag mår riktigt bra idag. Det är en skööön känsla som jag inte träffar på så ofta nu för tiden. Dock har den stannat och hälsat på mig just nu. Skönt. I morgon är det förtusan Joshua Radin-konsert också. Lär bli toppen. Se själva..massa småsaker som man blir glad av som ploppar upp.

Jag vill faktiskt passa på att tipsa er om en sak. En spännande sak. www.detvavannernaochbilly.blogg.se Ja, ni får själva utforska vad det är faktiskt.
Nu ska jag krypa ner under mitt prinsesstäcke med min värmekudde. Ooh så romantiskt. Vi hörs väl kanske i morgon efter konserten förhoppningsvis. Sov gott mina små hjätan!

Joshua Radin - I´d rather be with you


Gatufoto

Sitter pch redigerar mänder av gatufoton. vet inte om jag får lämna in foton som jag tog för ett halvårsedan, men hinner tyvärr inget annat. Jag funderar även på att skaffa mig ett nytt objektiv. Vet inte riktigt vilket än, dividerar mellan lite olika. Ni får iaf ett smakprov på vadj ag ska lämna in.

Nu måste jag tyvärr sticka. PUSS

 

 


Igår..





Fin tjej det där! <3

Weird

Åh vad jag är trött. Blev förövrigt en konstig kväll igår. Tror inte att jag är någon festmänniska trots allt. Haha. Fast trevligt, det var det absolut. Grejen är den att jag blir alltid så konstig efter några glas. Börjar tänka för mycket och drar mig undan i något litet hörn. Så har i allafall de senaste festerna slutat för mig. Konstigt, ja!

Nåväl. Vaknade upp själv hemma även idag. Gick och la mig med festkläderna+sminket igår kväll, så en halvtimmas dusch var nödvändig.
Kom precis hem från Mikkan också. Har kollat på film och bara slappat. Precis vad som behövs en sådan här dag. Tack för det. Nu ska jag få något i magen, det behöver jag. Puss



Paaarty party


Party here I come!

 


Slappis

Låter inte detta som en go dag: Somnade tolv och sov till elva. Gick upp och chillade, kollade på tv och åt en asgod frulle. Sen tappade jag upp ett bad med massa oljor, bubblor och badsalt i. Där satt jag i över en timma och sjöng för fulla halsar. Sedan, ja vad hände sedan. Då somnade jag i soffan och sov i två timmar. Haha. Nu sitter jag är rätt nyvaken iklädd pyamas. Fyfan va slppisdag jag har haft. Så blir det när man är ensam hemma..

G-b-g

Varit med snuttorna i Göteborg hela dagen. Åkte dit efter matteprovet (som vi inte ska prata om). Var nere redan vid elva. Har strosat runt och haft det allmänt mysigt och kom inte hem förens vid halv sex. Vi hittade varsin vinterjacka och sedan hittade jag även en klänning + ett dösnyggt skärp. Ååh. Bra köp Cisskiss, bra köp!

Längtar faktiskt lite till vintern kommer igång på riktigt nu. Vill bo i min vinterjacka tills solen tittar fram. På tal om kyla, eller nåt..haha. Jag har i vilket fall som helst dragit på mig Halsfluss eller något. Kan inte svälja, så ska in till läkaren i morgon och kolla upp det. Känns som min högra halsmandel ligger och petar på den där dingeliongen i gommen. Känns rätt obehagligt.

Nu ska jag sova..lång dag i morgon faktiskt. (Fast grymt roligt hoppas jag på). Sov sött mina små hjärtan.


Suck

Jag ligger och lyssnar på P4 och just nu handlar det om ätstörningar. Tårarna har droppat väldigt länge nu. Hemska minnen och en hemsk längtan är det enda jag kan se och känna för tillfället. Känner mig ensam och vilsen och borde sova..

Matteprov

Sovit två i två timmar nu på eftermiddagen. Kanske aningen onödigt men även rätt skönt. Ohohja. Hade en kortisdag i skolan. Matte i två timmar, religion och sen bar det hemåt. Ska snart åka till stan med Mami också. Ska köpa lite småsaker till mitt rum för att göra det lite mysigare. Funderar även på att måla om i mitt rum. Svart och rosa hade inte suttit helt fel alltså. Får se om jag orkar fixa det.

Nu ska jag plugga inför matteprovet i morgon. Tack gode gud är det inte betygsgrunande. Det är mest till för oss själva och för att vi ska veta vad vi kan inför det nationella. Känner verkligen på mig att jag kommer få IG. Helt ärligt. Kanske inte dne bästa inställningen..men jag känner det på mig tyvärr.
Nej, nuu ska jag till stan. Ha en fin dag. PUSS


Haircut

Skratta inte nu dåå.. men jag vill klippa mig såhär, fast typ ha hela håret kanske två decimeter längre. Men samma frisyr om man säger så. Kortare på en sida och väldigt mycket längre på ena. Hittade ingen bättre bild på hur jag vill ha det. Fast för att få den här frisyren så måste jag låta luggen växa ut helt först, annars kommer det se förjävligt ut. Det kanske det kommer göra i vilket fall. But still.. Jag brukar exprimentera lite med mitt hår. Det är lite rolligt. Det kommer väl dröja ett tag innan jag kan klippa mej. Får vänta på luggfanet.

 


Dumma höst!

Dumma, dumma höst. Klarar inte av den. Allt är bara deppigt och grått. Jag är jämt trött och orkar inte göra någonting alls. Suck. En utomlandsresa hade suttit helt okej nu om man kan säga så. Att bara gå upp, dra på sig bikinin, äta frukost på stranden och sedan ligga i vattnet och guppa omkring heeeela dagen. Någon som är på kanske?
Nu ska jag ta en tupplur och bli lite piggare. Vi hörs väl sen. Puss

Depphööööst


Latmask

Hello Sunshines!
Rätt pigg idag faktiskt..vad beror det på ? Kanske för att jag sov på en hård bänk i typ en timma idag på morgonen. Tråkig lektion ja! Var dock klar med allting, så det gjorde inte så mycket. Fick en grymt rolig fotouppgift tills nästa vecka också. Gatufotografering. Kan bli roligt. Ska åka ner till Göteborg och fota människor lite i smyg sådär.

Kom nyss hem från stan. Har varit och fikat med bästaste Linus. Vääldigt trevligt må jag säga. Nu ska jag snart iväg på dans med. Mycket att göra idag. Ska ta det riktigt lugnt på dansen idag, med tanke på att jag inte är helt frisk än.

Hörs sen. Puss

Cetifikat

Jag undrar vart jag har vissa personer ibland. Det är svårt att veta. Det är en känsla som är grymt irriterande. Meenmen. Hade en kort dag i skolan i dag. Hade redovisning som jag tror gick okej i allafall. Får hoppas på det. Sedan blev det stan med Maddis, Johanna, Billy och Agge och lite Mikkis..mycket träävligt. Blev en scones på det också, vilket aldrig sitter fel.
Sedan har jag städat kontorer, pluggat matte + dykarcetifikat. Segt men nödvändigt. Jag och mina kära broder funderar även starkt på att skaffa oss varsitt fallskärmscetifikat till sommaren. Kan bli reedigt roligt. Tänk att få hoppa själv, utan någon "kunnig" på ryggen. Ååh. Får nog bli så. Hoppade när jag gick i sexan och det är ett tag sedan nu. Hoppade när det var höst, så hela marken bredde ut sig som en färgglad matta under sig. Underbart.

Nu ska jag somna in. PUSS

 


Pluggdag!

Söndag..pluggat i sisådär fem timmar. (Billy och Agge..inte en minut i överdrift). Pluggat lite av varje, men mest matte. Annars så vaknade jag upp bredvid Madde i morses. Väldigt kallt och skönt med mjukisar, duntäcke + en varm kropp brevid sig. Så det ska vara!
Gårdagen spenderades delvis i Göteborg där jag fick med mig en tjocktröja, en T-shirt plus två hål i öronen extra. Läckert. Fast nu får det bannemej räcka, tills min tatoo kommer på plats i allafall! Weell, efter Götet åkte vi hem till Agge där vi spanade Pochahontas samt hade lite dirtytalk. Haha. Sen mötte jag upp Madde och drog till henne, kollade film och slummrade in. Rätt gott om jag får säga det själv.




 


Drömma sig bort

Räcker med att jag tar två steg ut i friska luften, sen sätter hostan igång för fullt! Hostat upp bitar av mina lungor känns det som. Ja, så illa är det! Ska nog åka in och kolla upp mina små utsatta lungor i morgon tror jag. Så det inte blir värre än behövligt.
Nu måste jag ge lite cred till mig själv bara. Trots lite krasslighet var jag i skolan åtta till halv tre idag. Sedan hem och gorde lite matte med min bror, sen ner till media från sex till åta för att jobba på magasinet. Sen från nio till tio blev det matte igen med pappa. (Utan utbrott). Har prov nästa fredag, inte betygdgrundande..men fortfarande ett prov = Panik. Men jag ska nog se till att klara det!

Nu ska jag krypa ner under mitt prinsesstäcke och drömma mig bort. PUSS (Tre löjliga bilder får ni från idag med). PUSS




Kvällis!

Idol+kvällsmacka!

Bild tagen för tio min sen när jag åkte hem från skolan!


RSS 2.0