Smikkalender

Att få en liten överraskning i form av en skönhetsprodukt vare dag skulle inte vara helt fel, eller? Det finns en ny slags adventskalender på Åhlens i år. Det är som en chokladkalender fast nu en "sminkkalender". Varje dag då du öppnar en lucka så får du nåt som har med skönhet att göra. Det kan vara lösögonfransar, nagellack, mascara, läppstift..you name it. Den kostar 299!
Verkar rätt dyrt, men det är värt det.

1 Advent

Tänkte inhandla nya vinterkläder i går. Men det blev inte ett enda vinterplagg. Typiskt.


Hårinpackning för färgat hår.

Rätt behvövligt för mitt hår känner jag. Fortsätter jag att färga så kommer jag tappa håret. (igen).


Har ni skådat något snyggare? Helt ärligt. Har vart ute efter en sån här telefon fruktansvärt länge.



Sen blev det en snygg T-shirt som vi köpte också. Tänk att den kunde passa båda två? haha. Dock var den lite för stor för mig. Men den var dösnygg, så det spelade ingen roll alls.

Idag är det tomteparaden också. Äntligen lite julstämning. Den brukar komma nu kring första advent, vilken förmodligen inte är så konstigt. Haha.
Sen måste det pluggas massa matte med. Hopp..där sjönk den söndagens värde helt plötsligt...

PUSS


Förort

Ojoj vad jag har hostat i natt. Näsan rinner och halsen kliar. Ville sprätta upp halsen och slita ur alla kittlande partiklar. Fast det vågade jag mig inte riktigt på tyvär..så jag fick istället springa fram och tillbaka in på toan och dricka och hulka.
Okej..där får det räcka.

Idag ska jag in till Göteborg och försöka inhandla lite behövliga saker. Är fortfarande ute efter jeans. Men jag har galet svårt för att falla för några. Det kommer sluta med att jag går i mjukisari resten av mitt liv.
Egentligen skulle jag och Adde till LIseberg idag. Men tydligen skulle det spöregna, och då är det inte lika mysigt längre.



Idag ska jag skicka in ungefär tjugo foton som ska förstoras upp till tavlor. Alltid lika kul när man får dom på posten sen. Man känner sig så stolt sååå ^^

PUSS


Ett perfekt liv med anorexia!

Vi kan alltid sträva efter att bli; smalare, roligare, sötare, bättre, vackrare, snällare och gladare. Ja, näst intill perfekta. Dock är det tveksamt om ens det räcker till för att anses som perfekt. För att sticka ut i samhället och betyda något idag behöver man nog vara övernaturlig, nästan omänsklig.


Perfektion, vad mer behöver jag säga? Det är ett starkt ord och folk lever upp till det ordet som om det vore den starkaste makten som fanns. Men vem avgör egentligen vad som är perfekt och inte?
Finns det lagar på att man behöver ha samma storlek som Barbie för att duga? Måste man verkligen följa dieter, trender och skitsnack för att slippa gå runt och oroa sig över att folk bara ser en kropp som har erövrats av fett, celluliter och gnagande demoner? Varför accepteras vi människor bara inte som vi är skapade? Det är frustrerande.
Jag tycker att skriverier och resultaten som sägs förbättra ens liv inte går ihop. Antingen misslyckas man med nedgången och får sämre självförtroende än innan eller så blir man positivt påverkad av viktnedgången och kan omedvetet inte sluta att kämpa mot ett liv i helvetet. Det blir som knark, man är besatt och kan inte sluta om man inte får hjälp. Får anorexian grepp om en är den oftast där för att stanna under ett långt tag.
Det främsta förebildsyrket är catwalk modeller. Folk strävar efter deras okvinnliga kroppar och lägger ned sitt liv på att bli magra för att de tror de kommer bli lyckligare. Det folk inte är medvetna om är varför modeller ser ut som de gör och hur de egentligen mår. En studie visade på att modeller är de personer som mår sämst ute i arbetslivet. Kanske mår man inte så bra trots allt om man är mager?
Så om man mår dåligt av att vara mager, varför finns det då inte modeller med normala storlekar på catwalken istället för okvinnliga, beniga kroppar?
Faktum är att de är så pass smala endast för att de som kollar på modevisningen ska fokusera sig på kläderna och inte på deras kurvor.
Fråga er nu den här frågan högt för er själva; ”Strävar jag efter att bli lika smal som modellerna på catwalken?” Om svaret är ja på den frågan så ska ni tänka på följande;


*Modeller utnyttjas och tvingas att vara okvinnliga på grund av att männen inte ska fastna med blicken på deras kurvor.De behöver alltså inte vara smala för att vara snygga, snarare tvärt om.
* Svält medför ofta depressioner
*Organen i kroppen kan sluta fungera och går det riktigt långt kan det leda till försämrad syn samt hjärtklappningar.
*Man mister nästan alla sina kompisar (Det gjorde jag)
*Man förstör sina närmastes liv
*Kroppsbehåring för att behålla värmen

 

Det var bara ett fåtal av de grejer som man får på köpet vid ett anorektiskt tillstånd. Jag säger med ett tungt hjärta att jag har en hel del erfarenhet av anorexia. Så jag säger bara en sak. Det är inte värt det.

 

När man hamnar i en sådan situation som jag hamnade i så förstår man verkligen vilka som är ens riktiga vänner. Jag förlorade nästan alla mina kompisar men de som stannade kvar kom för att stanna för alltid. Det är äkta vänskap.
En utav mina närmaste vänner skrev en mycket betydande dikt till mig. Den är stark och ärlig och mina tårar rullar fortfarande ned för kinderna när jag läser den högt för mig själv.

 

Du hade drömkroppen men något gick fel
Du slutade ta hand om dej och blev bara skinn och ben
Vi blev ledsna och chockade, allt hände så fort
Du blev magrare och svagare än jag någonsin vågat trott
Jag trodde du var glad och nöjd med livet
Men ändå tog du det hemska klivet
In i mörkret fylld med sorg och gråt
Men jag vet att du klarar det om vi hjälps åt

 

//Cecilia Rosell

 


Klantiga as!

Klant nummer1.
Idag blev jag faktiskt riktigt trött på mig själv..
Skoldagen började klockan nio, förutom min del såklart. Trodde att vi började åtta. Så jag satt väl förberedd med böckerna i beredskap i goood tid. haha. Men såklart hade jag tagit fel usb-minne med mig till skolan. Så det blev till att hämta det riktiga en snabbis.

Klant nummer2.
Det första usb-minnet jag använde mig av på morgonen hittade jag såklart inte när dagen tickade mot sitt slut. Vart fan är det tänkte jag? Men då satt det uppe massa "upphittarlappar". "Beskriv kapacitet och hur det ser ut". Haha. Tror ni att jag kunde svara på dom frågorna? Njaaee.. Men jag lyckades lirka fram det ändå till slut. Okej, Där var första usb-minnet hittat...

Klant nummer3.
Men vart fan tog det andra usb-minner vägen nu då ? Det som jag hämtade hemma. Det måååste ligga i väskan. (så brukar jag tänka och river ut innehåller från väska på golvet) Fast nej. Där låg det inte. Tack gode gud hade också blivit upphittat.

Klant nummer4.
Ni blir inte förvånade..tappade bort mina nycklar! Mer säger jag inte.. TYPISKT!

Personer kommer och går

Folk bara kommer och går. Nu har Johan åkt till Trysil och ska stanna där till i Maj-Juni någon gång tror jag. Fast så jäkla fort som tiden går kommer det bara kännas som några veckor.



Veckan är i stort sätt över. Nu är det bara en lektion till tio i morgon kvar. Sen är det hääälg!
Vi skulle även till skolsköterskan och kuratorn idag. Guud va bra hon var. Satt dock allt för länge där inne. Men tack Frida för att du väntade^^, Jag ska komma tillbaka till henne om en vecka. Får se om jag går dit eller inte. Är inte så taggad på det där.. men vi får se.

Nu ska jag sova.

PUSS


Typiskt..

Ibland står jag inte ut. Vill sätta en dammsugare vid örat och suga ur alla tankar.
Jag önskar att jag vore barn igen..




Energy

Har precis sovit, så ni anar inte vilket överskottenergi jag får då. Vilket betyder att jag storstädar huset såklart. ^^ När man slutar klockan elva så har man en hel dag framför sig. Det blir nästan som en söndag.
   När vi hade slutat gick jag och Frida till Ica och köpta nybakade frallor. Måste rekomendera den handrullade frallan med massa pumpafrön på. MUMS. Så en sån blev det till lunch för min del idag.



Tänkte att jag skulle lägga upp min krönika här sen när den är klar. Den handla om skönhetsideal.  Har skrivit på den i en vecka och jag är fortfarande missnöjd. Haha. Ska det va så ska det.
Så ni får väl se den om yttligare en vecka eller två. Dock skulle den vara inlämnad förra veckan. Men men ^^

Har börjat tycka om V.ä.n.n.e.r.  har alltid vart emot sådana program. Enligt Frida är jag utan humor med tanken på att jag hara program såsom; Familyguy,  Simpsons,  Hipphipp och alla de där. Svaret är väl enkelt..jag har kass humor.

PUSS



Shoes

Kände att det var dags att visa mina nya skor. Är ritkigt nöjd och riktigt ovan. Har alltid kört på låga skor. Så det är bra att ha både och kunna variera sig lite.



Påtal om skor..när jag och Andreas var inne på en skoaffär i förrgår så säger jag till Andreas,
"Fyfan vilken fjortisstämpel det är på vita Lacosteskor". Då dröjer inte mer än en minut innan två killar kommer ingående i affären. De är båda iklädda jeans med fem toffsar på vadera ben och luggen sådär uppåtkammad med en burk billig gelé. Den ena pekar direkt på ett par vita Lacoste såklart och påstår att han hade tänkt att köpa dom och att de var dösnygga. Förvånade?, nae..

Resor

Har precis läst en rent ut sagt omtumlande blogg.. Robin (han som tog sitt liv). Hans systrar har startat en blogg. Den handlar mestadels om Robin och hur mycket dom älskar/älskade honom. Men även en hel del förjävliga inlägg om resten av familjemedlemarna som jag inte orkar gå in på.

Förlåt att jag tjatar, men det är för fan bara någon vecka till jag är i Thailand/Kina igen. Ett helt årsedan sist och det känns som om det var igår. Dock ska den här resan bli otroligt mycket skönare än förra.
Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Det var hemskt. Hade ångest över varje tugga jag tog. Isbitar fick mig till och med att vilja kräkas. Efter måltiderna gick jag och försökte få bort allt på något sätt. Oavsett om det var situps, armhävningar eller fingrarna som gällde. Dock blev jag påkommen och var övervakad dygnet runt. Typiskt. Det ska aldrig få bli så igen. Aldrig.

Nu ska jag skicka ner min kamera till Malmö. Hoppas fanatt den kommer innan jul. Annars vet jag inte vad jag gör. Kanske är riskabelt att skicka ner den i fall om att den inte kommer innan vi åker?

PUSS

Diktdags

Visst är kompisar bland det bästa man har ? De är helt otroliga.
Måste lägga upp en stark dikt som Linnea skrev till mig för ungefär ett halvårsen.

Du hade drömkroppen men något gick fel
Du slutade ta hand om dej och blev bara skinn och ben
Vi blev ledsna och chockade, allt hände så fort
Du blev magrare och svagare än jag någonsin vågat trott
Jag trodde du var glad och nöjd med livet
Men ändå tog du det hemska klivet
In i mörkret fylld med sorg och gråt
Men jag vet att du klarar det om vi hjälps åt


Både jag, mamma och min syster började gråta när vi läste den. Det gick inte att låta bli.
Läser jag den med "inlevelse" så börjar jag fortfarande att böla när jag ser den.
Du är bra Linnea<3

En lektion kvar..

13.20..Den här dagen har gått i slowmotion. Precis i min smak. Hmm.
Frida och Agge sitter brevid mig och snorar och slemmar. Det verkar som dom har blivit smittade av galna kosjukan eller nåt. Eller nej..grissjukan. För deras grisskratt ekar här igenom datasalen. Skäms ju i hjäl ^^, tralala.



Måndagar in my ass.

PUSS

En månad kvar...

Exakt en månad kvar till Julafton. Det vill säga mindre än en månad kvar till vi åker till Kina/Thailand. Inte fel.

Min kamera har blivit helt konstig så jag kan inte längre ladda in bilder på datorn. Så kan ju inte visa vad jag köpte i går tyvärr. Det blev nämligen ett par riktigt snygga stövlar och en knallblå mascara. Det är med blå mascara kanske inte låter så lockande, men den var faktiskt sjukt snygg på. Tro mig.

Nu måste jag springa iväg till skolan.. tråkig dag som bara fan. Bit ihop kallas det !

Spookie


Go Easy

Vart tog lördagen vägen?...Redan söndag. Vilket tyder på att det är advent om exakt en vecka..
och vad tyder det på då ?...jo, tomteparaden. Med den här farten kommer det vara sommar igen på spurt.

Storbandsorkestern igår var pampig, riktigt stort. Det var fyra personer från London som var hitflugna som sjöng. Dom var inte direkt falsksångare. Dock kände jag inte igen alla låtar, men det beror nog på att jag inte direkt är något Bondfan direkt.

På kvällen hade vi middag här hemma hos oss för tjugo personer. Det är rätt mycket vill jag lova. Middagen var i allafall till som avskedningsmiddag för Johan och Emma. (Dom ska till Trysil i ett halvår).
Trollkonster stod på menyn.



På senaste tiden har jag börjat märka av så fruktansvärt tydligt när jag har för lite mat i min mage. Äter jag frukost vid tolv då jag egentligen äter lunch så mår jag illa och svettas efter några timmar. Men dum som jag är så bryr jag mig inte om det och låter gråten komma..

PUSS

Orkester

Snö ute. SNÖ ! Fyihelvete. Fast det blir i allafall ljusare under kvällarna. En positiv sak med det åtminstånde.

Sov hos Andreas igår och oj vad missförstånd kan göra allt så fel. Haha. Måste bara medge att vi är rätt söta ändå..
Ena sekunden kan vi vara griniga as hell på varandra och nästa sekund kan jag ligga och storgråta. Men sen helt plötsligt så ligger jag nedburrad i hans famn med ett gapskratt. haha. Du är allt bra du !

Idag ska vi iväg på storbandsorkester på storan i Göteborg. Fråga mig inte vad vi har gett oss in på.
Ska dit med Adde, Virre och Lollo. Blev medbjuden och tyckte det verkade rätt skoj ändå.. ^^ Bondlåtar ska dom spela.
Borde nog dra på mig lite snyggare kläder med tanke på att alla pensionärer kommer vara iklädda sametskostymer och lackskor. Eller bode jag trotsa och komma dit i smutsiga mjukiskläder?...

Ha en bra Lördag så hörs vi seeenare.
PUSS




Häälg!

Provet avklarat. As skönt. Kändes som det gick rätt bra faktiskt. Jag har en förmåga att alltid börja läsa på lite för sent. Menmen. Man lär av sina misstag.
Efter provet var det håltimma i två och en halv timma. Det ska man egentligen inte klaga på.. men det är faktiskt rätt segt.
Sen var det en engelskalektion och sen bar det av hemmåt. "Mensvärk" var min orsak idag. Lika så Agnes och Fridas. Inte alls misstänksamt.



Väl hemma somnade jag i två timmar. Guuuud va skönt. Det är det bästa som finns att sova på dagen. Sjukt goare än att sova på natten i allafall.
Nu ska jag äta mormors nygjorda köttfärslimpa. Den är svår att slå vill jag lova.

Sen kommer Andreas och då kommer det bli Dexter och Naturgodis. Mums mums mums!

Godkvällens

Känner att jag har varit väldigt inaktiv här de senaste dagarna. Antar att jag har haft för mycket att tänka på och för mycket att göra. (Läxor med andra ord). skriva, skriva, skriva.. det är det enda vi gör just nu. Tur att det är roliga uppgifter vi får, annars hade jag legat på mentalsjukhus.


"Va i helvete är det där"
, tänker ni nu !
Det ska jag tala om. För det ä det godaste jag har ätit på länge, riktigt länge. Solruta med ost på..och in med det i micron tills osten ser ut som den gör på bilden. haha. Fyfan va flötigt det ser ut. Men oj så gott.


Ser ut att vara en kall morgon? Inte sant?

Nu ska jag plugga. Fan vad jag är taggad :) Helt sjukt. HÖ-HÖ

Ohno!

Jag säger såhär..kom inte nära mig när jag är grinig. Det är helt livsfaligt. I värsta fall kan du tilloch med råka ut för en snyting, jag bara varnar.



Aaaja, gårdagen spenderade jag tillsammans med Adde. Precis lika mysigt som vanligt, om inte mysigare.
Nu ska jag iväg och sen försöka plugga. Dock kommer det inte gå.. men det är värt ett försök..

PUSS

En bit i taget

Kors vilken träningsvärk jag har. Underbart skönt är det! Dock lite pinsamt. Haha. Det är förmodligen inte många som får träningsvärk efter en idrottslektion. Men jag klagar inte, så skönt som det är.
Tror jag fick det efter "herren på teppan". Man skulla springa på en tjockmatta under tre minuters tid. Fy i helvete.
Mjölksyra here I come!

Föresten så har jag blivit erbjuden en plats hos en Mental Coach. Fast jag vet inte riktigt om jag vill än. Känns för mycket att både börja hos en sjukgymnast och en mental coach. En sak i tagen får jag ta. Plus att jag hatar att öppna uppjag fårt mig för nya människor. Aja.. jag får tänka på saken.

Nu väntas en heldag med Aqua. Fan vad taggad man blir.

PUSS

Samsung

Min läckra telefon har äntligen kommit. Finally! Har suttit i sjön som man säger ett bra tag nu.
Men nu är jag nåbar på fulltid igen. Syns dock inte hur rosa den är på bilden. Men den är riktigt rosa och galet snygg.



Candyman

Förstår mig verkligen inte på mitt inre ibland. Ju längre jag kommer i behandligen desto mer konstigt betéende yttrar sig.
Sånt som i somras gick gallant går idag hackigt, riktigt dåligt.
Under hela sommaren kunde jag äta glass godis etc. utan något som helst dåligt samvete. "Det är ju lika mycket kalorier som i min nrd", tänkte jag då. Då slank den ner med tankarna "Detta är istället för min näringdsdryck som jag hade varit tvingad att ta annars".
Men nu då...nu fuskar jag bort alla nrd och ändå är jag rädd för "onyttiga" saker.
   Jag förklarar nog fruktansvärt otydligt, det är jag medveten om. Men jag vet inte riktigt själv vad jag vil förmedla.
Varför kunde jag äta onyttigt i somras då jag även tog nrd , och nu tar jag inga nrd och får världens panik av sötsaker.
Hur går allt i hop ?
   Andreas fick ligga och trösta mig i en halvtimma i Lördagskväll. Hade ätit godis, dock inte mycket..men ändå blev det litervis med tårar. Berodde nog på att jag hade ätit det rätt sent. Snarare senare än vad jag brukar.
Det gick iallafall över efter nån timma. Det var längesedan jag kände så. Riktgt skumt.

 

Visst borde sånt här slinka ner utan problem och utan ångest ?


Rosa julpynt

Varför är man alltid grinig när man kommer hem från skolan ? Alltid !
Well well, kan i allafall glädja mig med att mitt rum kommer vara snyggare än allas när det gäller julpynt. Köpte nämligen hem världens läckraste adventsstjärna idag. Knallrosa och fylld av paljetter var den. Helt underbar! Köpte den på Marimekko och den fanns i flera fina färger. (dock var rosa finast).
Nu kommer jag ha en rosa adventsljustake i fönstet + stjärnan + mina supersöta rosa tomtar. Här ska man inte snåla.



Skulle precis göra te, men hur gick det ? Hela jävla påsensinnehåll hamnade ju på golvet. Så dammsugarens smaklökar fick tyvärr njuta mer än mina. Suck.
Nu väntas mediekunskapsprovsplugg. Långt ord det där.

PUSS

Sunday

Första dagen på länge med lite gött väder. Äntligen!
Har precis vart i stan en stund. Men just de två affärerna jag ville till var såklart stängda. Haha. Men hittade i allafall en ny vinterjacka från Bondelid. Riktigt snygg och rätt enkel. Dock köpte jag den inte än. hade inte pengar med mig. Så jag får åka ner i veckan och inhandla den.


Bild från igår. Var hos Bella och hade glöggkväll. Riktigt mysigt må jag säga!

Nu ska jag gå ut och gå så min mättnad försvinner. Tror jag döööör.


Have you ever seen the rain?


Sparar mig !

Jag har börjat märka så galet tydligt när jag har ätit för lite. Blodsockret sjunker och jag känner mig svimfärdig.
   Åt frukost vid halv tolv idag.. (typ då jag brukar äta lunch). Sedan middag vid fyra och kvällsmål vid åtta. Det är så det blir när man inte har någon som bevakar en..både bra och dåligt.
Dock är jag så feg så jag tar aldrig något stort mellanmål. Fast det är bara för att jag inte är van..
PLUS att när jag vet att jag ska äta något onyttigt på kvällen så "sparar" jag på kalorier. Låter helt sjukt. Men det är verkligen så.



Aja, nog om det. Nu ska jag förmodligen vidare till Bella. Jag vet inte riktigt om jag orkar bara. Är galet, galet trött.

Ha en bra lördagskväll!

A whole new world


Hellre för lite än för mycket

Jag vet inte riktigt vad jag vill få fram nu.. och om jag säger det som finns i mitt huvud kommer ni tycka att jag är galen,
eller snarare patetisk. Det är i allafall sjukt hur mycket jag påverkas från andra. Jag triggas och längtar tillbaka.
Får även höra kommentarer från folk som "Du är ju inte i närheten av sjuk längre" .
Visst, jag kanske inte har en smal kropp längre, rättare sagt inte skinn och ben. Men man kan ha en anorexia och väga 70 kilo. Det är psyket som avgör.
Då undrar jag såhär. Är man frisk om...
...man blir positivt påverkad av att äta mindre
...medvetet fuskar med maten
...tar hellre för lite än för mycket
...har fortfarande "förbjuden" mat som jag inte äter
...är rädd för onyttigheter
...äter på bestämda tider
...får ångestattacker om jag har ätit för mycket
...kan stå och gråta över min kropp

Aja, inte vet jag. Men jag känner mig inte så frisk när jag läser det där..

Missuppfattning!

Kom till skolan vid åtta men började såklart vid nio. Tur att Frida hade gjort samma misstag. (oss i ett nötskal) Gick till fyra också. Så det blev en lång dag. Dock blev det mest att skriva i skolan. Så dagen gick rätt fort.
Väl hemma blev det som vanligt. Gråten vällde över och Andreas fick göra mig på bättre humör. Så det kan bli.



Nu borde jag egentligen göra mediekunskap. Men orkar jag det? NEJ !
Sitter här och dricker julte och längtar en månad framåt istället.

Tidig hemgång

Slutade elva idag. Då är det fortfarande morgon och man har hela dagen till godo. Kommer sluta så tidigt varannan onsdag. Har klassen delad i två grupper på onsdagar, så det är därför !

Åkte till stan en snabbis efter skolan med. Köpte världens godaste te. Dock vet jag inte vad det heter. Kan ta reda på det. Det är i allafall massa lingon och blåbär i. Dessutom är det rött, så det är bra för kroppen med (sägs det). ^^, Jag är en sån som går på allt som står i tidningar förstår ni. Lättpåverkad kallas det !


Blåbär och Lingon te !



Köpte även en as snygg klocka från Ur&Penn. Ser kanske inte så lockande snygg ut på bilden, men den var riktigt snygg.

Nu kommer väl snart Andreas och bankar in mitt fönster som vanligt. Kissar ner mig varje gång.
Haha. Det finns något som kallas ringklocka ;)
Ska hålla fast honom så han missar bussen ikväll med så han kan sova här.
Dagen blir bara bättre och bättre.. PUSS


Music

Måste ge er lite låttips !

*The Killers - Human
*The Killers - Mr. Brightside
*Duffy - Warwich Avenue
*Alphabeat - Facination
*Coldplay - Viva La Vida
*Dilba - Go Easy

Mio min mio

Nu är äntligen magasinet inlämnat och klart. Ännu en sak avklarad. (bara hundra saker kvar).
Världens slappaste dag idag med tanke på att vi har bytt schema. I några veckor fram över kommer vi ha radio hela tisdagarna. Dock sööög jag och Frida. Det slutade i gapskratt och sexskämt. Aja, det är sådana vi är helt enkelt. Riktigt roligt är det i allafall.

Under lunchen gick vi även till Mio. Helt sjukt mysigt där inne. Haha. Satt en timma och drack te och chokladvatten.







Fanns även en del klumpiga personer där inne. (inte vi den här gången). Det var en praoelev som körde in med en vagn
i en annan så alla sakerna hamnade på golvet med ett jävla brak. K-J- skratt here we come !

Nu ska jag sova, tidigt idag med andra ord. Skönt !

I mån blir det heldag med AQUA ! YEEY !

Puss


Tolv timmars plugg

Är heeelt matt i kroppen. Steg upp tidigt och har vart igång hela dagen sen dess. Tänkte säga att jag inte har hunnit sitta vid datorn idag. Men det hade varit heeelt fel. Haha. Har suttit vid datorn i tolv timmar, minst. Fast har bara suttit och skrivit på mitt "magasin". Men nu är det finally klart. Hade skrivit ut det sju gånger  innan det funkade, och när jag kom hem upptäckte mamma hundra stavfel ^^ Så det var bara att åka tillbaka och försöka på nytt.


Kort på "hammabakade" muffinsar    (Till magasinet)

Vi hade även gympa idag och fyfan va jag tröttade ut mig. Dock var det ingen större ansträngande lektion. Men med tanke på min kondition så var det som att springa ett maraton. Sen fick jag inte i mig tillräckligt med lunch heller så min yrsel har hållt i sig hela dagen. Men det var det värt!

Nu är jag egentligen värd en stor gosig säng med en gosig Andreas involverad. Men det kommer.

PUSS


Släktkalas = Mat

Snart Måndag igen. Ny vecka, nya krav och nya möjligeter!

Hela dagen har ägnats åt släktkalas. (Dvs mat). Det är helt galet hur mycket vi äter på våra släktkalas. Man behöver inte äta på en vecka efter, jag lovar.
Vi kom dit vid två och stannade till sju. Under dom timmarna hann detta hamna i magarna:
*Först stor middag
*Efterrätt, Äpplekaka med vaniljsås
*En timma efter, två tårtor
*Efter en timma till, godis, kakor, kaffe
*En timma efter det, korv med bröd.

Man känner ju att man måste äta av allt också. Inte för att jag gör det, men ändå ! Fegade som vanligt ur på efterrätterna och jag förstår inte varför. Äpplekaka = Äpplen.. som jag äter hundra stycken av varje dag.






Föresten så vann Elfsborg hela cupen. Andreas ringde och lät rätt mörbultad. Han hade krossat lite av varje på kroppen lät det som. Kul att ni vann i allafall ! =)

Nu ska jag falla in i min djupsömn om det går!

Godnatt pinglor !

Fotboll

Riktigt bra matcher kollade vi på igår. Elfsborg vann sin grupp och spelade i morses klockan sex..och då orkade jag bara inte vara där. Men om dom lyckas gå till final så ska jag slita mig från släktkalaset och åka och kolla.



Fyfan vilket gubbe jag och Johanna hade över oss på läktaren. Haha. Han stog upp 75 % av tiden och skrek med en sån jävla grov röst så man fick tinitus tio gånger om. Men sjukt rolig var han !


"Va håller ni på med?"

Nu ska jag prata mat med mamma. Det kommer sluta i tårar, men va fan !


Reklammusik

Håller ni med om att man alltid hör bra låtar på reklamer ? Plus att man aldrig kommer på vad dom heter.  Men om ni går in här så är det bara att skriva in vilket reklam det var så kommer låten upp. As käckt !

Dilba - Go easy   Ruggigt bra låt !



Klen är vad du är! ^^

Jag är nog den mest oromantiska personen i hela världen just på morgonen ! ..Iallafall om Andreas får tala ut.
Men det får han inte, för han har varit så sjukt elak idag. Haha, Fast det kanske snarare kallas överskottenergihöööög nivå ! Men men, tur att han är klen så att jag fick chansen att vinna i allafall.




Igår kväll hamnade jag hos Anna med några stycken. "Spelade" spel (som jag sög på) och pratade + drack te då ! ^^ Alltid mysigt att träffa dom. Det känns som det inte blir alls lika ofta nu när man har bytt klass och allt vad som nu har hänt. Men de gånger man ses så är det lika kul som vanligt.



Snart ska jag bege mig till Borås och kolla på Cup. Världens största inomhuscup för att vara exakt.

PUSS

Mvg hit och dit

Var bara tvungen att visa de nya byxorna jag köpte i veckan. Rätt nöjd om jag får säga det själv.

Har precis ätit tacos, och oj vad det är mättande. Men sjukt gott! Riktig helgmat tycker jag allt.
Skoldagen var rätt kort. Började åtta med mediekunskap och sen var det håltimma i tre timmar som spenderades åt Andreas och Dexter.
Vi fick även reda på ett delbetyg på mediekunskapen. Men det ska jag inte ens nämna för då blir jag så jävla sur. Tror jag har Frida på min sida, eller? Fyfaaan ! Ett halv poäng från Mvg, ett halvt poäng. Hur resonerar gubbjäveln ?



Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än. Har lite olika alternativ att väla bland. Hmm.. Svårt det där.

Vad ska ni göra ?

PUSS

Skola hela dagen lång

Proppmätt är vad jag är. Kom nyss hem och slängde snabbt i mig lite mat. Måste nämligen ner till skolan igen för att göra klart mitt magasin. Aja, snart är det iallafall helg och då är det över med den saken. Dock är det riktig troligt att pilla med sådana arbeten. (Om man kommer någonstans vill säga).

Måste bara tillägga att jag har den goaste pojkvännen man kan tänka sig. När jag kom hem till honom igår i Borås hade han laddat upp med massa tända ljus och inte tala om hans mysiga kyssar. Så eftersom han inte äger en fungerande dator för tillfället att kolla film på så bäddade vi ned oss väldigt tidigt och pratade och spelade fem i rad tills vi somnade.
Mysfaktor = hög !

Föresten kom skolkatalog idag ! Yey, nu vet jag vad jag ska syssla med innan jag åker i allafall. :)

Jag återkommer senare när jag har tröttnat på att skriva magasin !

PUSS

Mörker

Titta bara ut genom ert fönster.. det har inte ens hunnit bli ljust i dag! Det är förmodligen det jag hatar mest med hösten, ljust mörkret.

Nu är det Onsdag igen vilket betyder att det snart är helg. ( Om man ska vara positiv ). Det betyder även foto och graf i skolan. Vet ni vad vi började på idag ? Indesignhandboken. Det säger nog inte er så mycket. Men om jag säger att den ska vara klart precis innan jullovet så förstår ni hur stort arbete det är. Fyfyfan.

Jag gick även lite tidigare från garfen med tanke på att jag skulle till ungdomsmottagningen. Henne som jag träffade, Åse är så sjuuukt jävla energisk. Helt galet ! Hon babblar och skrattar i ett. ^^
Sen gick jag till nästa läkare, Capio. Hade gått upp sex hg idag. Känns bra tror jag faktiskt. Så man blir kvitt detta snart. Vi bestämde även att jag ska börja gå hos en sjukgymnast. Måste framförallt träna upp min rygg, men även hela mig. Mina muskler är som gelé och efter en lugn gymnastiklektion är jag helt matt ! Så det känns riktigt bra.
Ryggen hade tagit stryk bara för att jag hade varit så oaktiv sa hon och suttit så mycket. Så den var viktigast !

Okej.. han faktiskt med ännu en sak innan jag kom hem. Två timmar på stan. Hade inte tänkt köpa något men så blev det tyvärr inte.
Det blev lite saker från Apoteket, ett par as snygga jeans och lite smink.


As fint läppglans från Lindex

Har inte hunnit ta kort på jeansen än. Ni får se dom i mån.

Nu ska jag åka till Borås och träffa Andreas !

PUSS

Dagens..

dagens låt: Angel to you, Devil to me
dagens klädsel: Just nu ett linne
dagens skor: Skinnskor
dagens frisyr: Just nu jäävligt ruffsigt
dagens mat: Köttisbullisar
dagens händelse: Slappat hela dagen
dagens planer: Sova och dricka te
dagens vill ha: Värme i alla former som går
dagens saknad: Andreas (!!)
dagens tråkigaste: Mörkret och provet
dagens dummaste:
Jag själv som vanligt
dagens finaste: Mysigt sms
dagens köp: Te
dagens godis: Äpplen (A)
dagens mående: Som vanligt
dagens äckligaste: Pias fångst.
dagens sötaste: Alla som inte är osöta
dagens komplimang: Från mammi
dagens lycka: Kännt mig rätt levande
dagens kärlek: Från alla som brukar ge mig kärlek.
dagens stora bilresa: Skolan, yey
dagens dryck: Julmust i määängder
dagens span: inte mkt faktiskt
dagens telefonsamtal: Beställde en telefon !
dagens bästa: Telefonen!
dagens känsla: Lugn och trött


Skrivning på högsta nivå

Nyss hemkommen och nu sitter jag här och skriver på mina texter (igen). Jag har ingen fantasi längre !? Den är totalt bortblåst. Sitter och skriver en mening, suddar ut, skriver om på nytt, suddar ut..och det är så det håller på.
Detta ska vara klart på fredag ? haha. Wish me luck. Det kommer bli som vanligt att jag sitter med allting sista kvällen helt oklar.

Imån måste jag tyvärr gå ifrån Aquas lektion igen. Livsfarligt ! Haha, Men dom på ungdomsmottagningen hade ingen annan tid än halv två. Hoppas att han inte skäller ut mig som förra gången bara.
Fick föresten reda på schemat under period två igår. Ska ha Aqua under en hel dag. Fattar ni ? EN HEL DAG. Kommer gå in i väggen för fan. Men alla säger dock att han spelar ett såkallat "spel" med oss ettor. Riktigt roligt spel, verkligen. ><

Nu ska det spanas "Desperate Houswives".  Efter det är det tidig sänggång. :)

Hörs kanske senare !

Samsung

Äntligen beställt en ny telefon. Så nu kan jag bli nåbar på heltid igen.
Haha. Riktigt störande att inte ha någon telefon. Men nu blir det ändring på det ! Har aldrig ägt en Samsungtelefon förut. Hoppas jag inte bli lika missnöjd med den som jag var med LG shine. Haha. Den var ingen hit den inte.

Om jag minns rätt så heter telefonen : Samsung D900. Vet inte om jag kan rekommendera den än. Det återstår att se. Får den dock inte för än nästa fredag. Lååång tid kvar.
En sak jag undrar också. Detta är ingen 3mobil så jag ska köpa nytt abonnemang. Jag smsar bara och ringer knappt. Så jag vill ha massa gratis sms. Vilket abonnemang rekommenderas ?

Inget plugg här inte!

Har knappt pluggat någonting alls idag. Känns förjävligt ! Kommer inte lyckas få mer än G i allafall. (om jag ens får G vill säga).  Arbetsmiljö är ett riktigt konstigt ämne. Till och med våran lärare sa att hon tyckte det var skittråkigt. Haha. Då blir man ju jäkligt motiverad att plugga alltså. Verkligen ! ^^


Visst ser det inbjudande ut att komma hit och sova ? ;)

Pussochgodnatt !

Negativ dag !

Undra när alla tårarna tar slut, eller kan man gråta oavbrutet hur länge som helst ?
Idag är jag lättretlig och på dåligt humör. Det kallas pms. Fyfan för att vara tjej i bland. Har haft skrikattacker på alla här hemma idag. Känns som alla har klagat på mig !
Det första jag får höra när jag kommer innanför dörren är:
"Gå ut och tvätta min cykel som du har geggat ner"
Vaaa? Va snackar du om ? Haha, glöm att jag gör det sa jag och la mig för att sova.
Sen när jag ska vara redig och göra mina läxor så säger Louise att hon har råkat få med sig mina svar till provet till skolan. OKEJ ! Bra.. där var det provresultatet förstört. Någon att skylla på i allafall.

Nu sitter jag till och med här helt darrig med tårarna droppandes. Haha, Fy faaaan vad jag är negativ ! Står inte ens ut med mig själv. Haha.
Föresten så livräddade vi i dag i skolan. Eller ja, i simmhallen. Gud va jobbigt det var. Dock riktigt roligt och nödvändigt. Tyvärr så råkade jag nog dränka både mig och Erik som jag "livräddade."

Sen efter skolan bev det Mio med Agge å Slida. Man vill ju inget annat än att flytta hemifrån när man kollar runt där inne.


Finn tre fel?

Okej, nu ska jag gå och duscha bort all negativitet !

Avsluta meningarna....


1. Jag har insett att...jag har fruktansvärt tråkigt
2. Jag lyssnar på... allt förutom kass musik
3. Jag pratar...inte lika mycket som jag lyssnar
4. Jag älskar/tycker om... Andreas
5. Mina roligaste vänner är... dom med torr humor
6. Min första riktiga kram... var förmodligen utav mamma eller pappa
7. Jag avskyr när folk frågar... saker som de inte har att göra med
8. Kärlek är... komplicerat men underbart
9. Någonstans, tänker någon på... mig, naken ^^,
10. Jag kommer alltid att... leva med eländiga tankar
11. Jag är hemligt förälskad i... en söt liten person som redan vet om det ^^
12. Sist jag grät var... i går
13. Min mobiltelefon är...någonstans lååångt borta
14. När jag vaknar på morgonen... tar jag på mig min rosa morgonrock
15. Innan jag går och lägger mig... äter jag alltid ett äpple och sitter vid datorn
16. Just nu tänker jag på... mitt äpple
17. Bebisar... får mig att vilja bli mamma
18. Idag har jag... kollat på fotbollscup
19. I kväll har jag... skrattat
20. I morgon kommer jag... simma med skolan. BLÄ


Söndagskväll

Sitter och värmer mig med en varm kopp te. Ruggigt kallt ute.
Hela dagen har jag fått massa gamla minnen framspelade i mitt huvud. Förmodligen för att det var kycklingcupen. Dock var minnena dåliga, får rysningar. Att minnen kan klistra sig fast på väggar och stanna där för alltid är konstigt, riktigt dåligt. Minns hur jag satt där för ett årsedan på exakt samma plats och riktigt kämpade fram ett leende. Minns till och med vad jag tänkte. Haha. Minnen som sagt !  


Linnea och Carro !


Koncentrerat folk !

Nu ska jag snart krypa till kojs. Dock borde jag plugga. Fyfan va tråkigt ! Det får faktiskt stå i kö och vänta tills i mån.






Sista dagen på lovet !

Sista dagen på lovet, redan ! Men måste erkänna att skolveckorna går tio gånger fortare än "lovveckor" ^^Men det är väl bara för att skoldagarna alltid har samma rutiner och man gör inget annat än pluggar känns det som.

Idag har jag bara planerat att kolla på kycklingcupen. Ska även hålla mina mattider så min grinriga sida slipper komma till ytan. Fast ibland går det bara inte att hålla inne den.
Har faktikt börjat variera min kost lite mer på senaste. Inte bara biffar som gäller längre med andra ord. Dock blir det ju biffar en gång om dagen, men inte två gånger som förut. Framsteg! ^^ haha.



På tal om kycklingcupen, fotboll.. vart tog vårt korplag vägen ? (som tack och lov bytta namn) .
Betalade in pengar, fick en tröja ?.. that´s it ! haha.

Lördag

Redan kväll. Ojoj vad dagarna går fort. Det känns som man inte hinner med något men om man tänker tillbaka på dagen så känns morgonen väldigt långt borta.
Jag vaknade rätt tidigt med dunkande huvudvärk. Dock lindrade jag den med ett dussin värktabletter. Räddaren i nöden !
Sover av viss erfarenhet alltid skönare på dagarna. Så jag gick upp, åt frukost och somnade om i tre timmar till. Lagom till lunchen ! Sova och äta är allt man behöver för att leva sägs det ju. Lite fel, men ändå !

Har även spanat Johanna när hon har spelat fotboll och lite sånt idag. Efter fotbollstittande hade klockan hunnit bli halv sex (!!) ..och innan det hade jag inte hunnit få i mig någon middag. Vanigtvis brukar jag aldrig, verkligen aldrig äta senare är typ fyra. Men ibland måste man tänja på gränserna lite och utmana sig själv. Men det gick väl sådär.. haha
Andreas såg att något var på tok när vi sedan var tvungna att åka till Maxi innan vi skulle hem.
Fast som vanligt trotsade jag och sa att allt var bra.. Mina ögon sved som bara den när jag försökte hålla inne tårarna och allt detta för en mattid. Fattar ni eller ?

Aja, nu är det bra och nu sitter jag till och med och tuggar på naturgodis !

Nu väntar skräckfilm.

PUSS

Fest!

Detta kanske blir aningen luddigt inlägg, men det får ni stå ut med !
Har haft så galet roligt ikväll. Shit. Är hes som bara den och undra då hur det kommer låta i morgon. Har skrikit mig hes till gammla goa låtar hela kvällen.
Well..kvällen blev som sagt riktigt lyckad. Det kom väldigt mycket folk och alla var mer eller mindre utklädda och dessutom mer eller mindre roliga.

Nää, jag ger redan upp. Mina ögon tar stryk om jag kämpar med att hålla upp dom längre.

Sov gott ! ( jag med, det kan behövas )

RSS 2.0