Varför ?

Vet inte vad jag ska säga. Vet heller inte hur jag ska reagera.
Ska jag gråta, skrika eller vad ska jag göra ?

Telefonen ringde klockan tjugo över åtta igårkväll och det var Rosmarie på andra sidan linjen. Halvt skrikandes utav panik frågar hon efter pappa och Louise som hade svarat insåg ganska snart att något var fel.
Vi lyssnade på samtalet men förstod inte riktigt vad som hade hänt förän pappa öppnade dörren.
Han sa det rakt ut utan att tveka.."Robin har hoppat framför ett tåg och dog" SHIT... va fan säger du ? ärligt ? detta kan inte vara sant ?
Jag visste inte hur jag skulle reagera. Alltid vid sådana tillfällen blir jag iskall i kroppen och reagerar inte alls. Jag varken gråter eller rör på mig till en början. Jag bara stirrar.
Sedan efter fem minuter då det har börjar sjunka in i huvudet vad som verkligen har hänt, det är då gråten kommer och då kan jag aldrig sluta.

Ni som inte vet vem Robin är så är det han som var med oss i Grekland. Träffade honom mindre än 24 timmar innan han lade sig framför tåget. Hade tillbringar tio dagar med honom, tio intensiva dagar. Att vara med en annan familj på en segelbåt så länge gör att man kommer varandra tätt inpå och lär känna varandra riktigt bra. (Tydligen inte så bra så man märkte av den mörka sidan dock)
Man märkte inte av en enda sekund att något var fel med honom. FATTAR INGENTING !

Fattar ni..bara några timmar innan var allt perfekt. Alla låg i en böghög på marken och gapskrattade och kramade varandra hejdå. Det sista han sa till mig var "vi ses snart".. men nej, det gjorde vi inte alls.
Nu när man tänker tillbaka på resan så tror jag att man kan pussla ihop mängder utav pusselbitar och hitta ett mönster. Men nu är det försent.


Robin !

Bara sådär ?

Jag vet inte vad jag ska skriva, har inte fattat det än. Kommer aldrig att förstå det.

Dagarna i mat

Hej alla !

Sitter här med min vanliga lunch och kollar på det vanliga på tv. Känns sådär måste jag säga. Direkt när jag kom innanför dörren kände jag bara hur de vanliga rutinerna rusade över mig. Samma gammla mat och samma gammla tider. Ni förstår nog inte hur skönt jag har haft det med maten i Grekland.

En vanlig dag såg ut på ett ungefär såhär där nere:

Frukost: Startade dagen med en god frukost ungefär klockan tio. Det blev oftast två knäckemackor med smör och skinka/ost på. Till det en frukt och lite youghurt. Rätt bra start tycker jag.

Lunch: Det åt vi kring två och blev oftast lagad mat på båten. Åt en vanlig lunch med antingen spaghetti och något till eller biffar. (som sagt, vanlig lunch).

Middag: Åååh vad jag saknar middagsmaten. Grekisk mat är gudomlig. Åt oftast Souvlaki men det blev även Mousaka, grillad Svärdfisk och allt vad de hade att erbjuda.

Vet ni vad det sköna var ? Jag åt det jag ville och i precis den mängden jag kände för. Jag brydde mig heller inte om vi inte åt exakt den tiden vi hade bestämt. Jag flöt med helt enkelt.
Många tycker skert att tre mål om dagen är alldeles för lite. Men tiden där emellan fick jag sköta själv. Då blev det tyvärr alltid frukt. Men frukt hör till på semester så det fick det bli, även ifall jag visste att jag behövde mer.
 

Som sagt, jag har njutit och kännt mig som en vanlig människa. Nu ska jag iväg och klippa mig. SPÄNNANDE!

Ni får se resultatet senare.

PUSS









Home !

Då var man tillbaka.. och om man frågar hur det känns så vet jag inte svaret ! Man är helt tudelad. Det känns delvis skönt att komma hem till vanliga rutiner, kompisar och Andreas. Samtidigt så tackar man väl inte nej till segling i Grekland ? Men men, för mycket av en sak blir för långtråkigt så jag antar att det var dags att åka hem nån gång..och nu var tiden inne ;)

När folk frågar vad vi har gjort så tar det totalstopp i min hjärna. Jag kan inte minnas en sekund utav det vi har gjort. Har hunnit med så mycket så jag vet inte vart man ska börja.
Måste i allafall säga att vi såg en delfin hoppandes framför vår båt. Den hoppade och simmade precis som på film.



Nu måste jag sova, får återkomma i mån hur allt har varit. Med maten å allt det där också.

Sov gott så länge !

PUSS


Livstecken

Ville bara ge livstecken. Hinner inte skriva mycket mer än att vi har det kanonbra. Just nu är jag illa tvungen att säga som så att vädret har svikit oss. Men solen skulle vara tillbaka i morgon (ska man tro på det?).
Har precis suttit i drygt en timma och spanat in ett stort bråk här i hamnen mellan ala båtägare. Haha. Skönt så länge man inte är inblandad själv.

Igår snorklade vi i grottor och upplevde en minnesvärd dag. Ni ska få mängder utav bilder när jag är hemma igen. Har redan knäppt av över tusen bilder. Kan ju inte låta bli..

(Saknar även underbaraste Adde, fytusan.. bara tio dagar känns som en evighet. <3)

Byeee

Godmoorgon !

Shit, åker till Grekland idag. Det känns verkligen inte så. Helt underbart ska det blir, verkligen !
Kommer inte uppdatera här på tio dagar framöver nu. Men hoppas ni fortsätter läsa när jag kommer hem. Då ska ni få massor utav bilder och rapporter om hur vi har haft det,

Nu ska jag gå och väcka min älskling och säga hejdå !




PUSS



Grekland nästa !

Sista natten i Sverige på ett litet tag. Känns bra, men samtidigt så kommer det kännas jobbigt. Det vet jag redan nu ! Ni vet som sagt att jag inte ska dricka en enda näringsdryck där nere. Vilket känns underbart. Men det är fortfarande grejer jag oroar mig för. Saker som är helt ovisentliga.

Gissa vad jag ska åka ner till Grekland för inställning ? Jo.. att jag skaUPP i vikt där nere, inte gå ner och inte heller ligga kvar på samma vikt. Med den inställningen kommer jag kunna ta mig i kragen och äta precis vad jag vill och i normala portionsstorlekar. (hatar ordet normalstorlek, det känns så fel). Men den inställningen ska jag i allafall ha.

Vet ni vad jag kom på när jag satt här hemma förut ?
Att när jag går här hemma lutar jag mig dagligen mot Andreas. Han är en trygghet. Går inte maten bra så finns åtminstånde alltid han kvar hos mig. Tryggt och skönt ! Hur blir det då i Grekland när jag ständigt kommer höra tjat i öronen på mig att jag måste äta mer med tanke på att näringsdryckerna är borta...och när inte det går kommer jag sitta i min ensamhet och gråta för mig själv (utan min stöttare Andreas).
Fast nej.. jag ska klara detta på egen hand också. Jag klarar väl för fan av att äta själv ?!


Det var inte meningen att detta inlägget skulle bli negativt. Jag ska ju utomlands, vad har jag att klaga på ? Precis ingenting.
 
Nu ska jag sova med den goaste personen i världen !


Hinner nog skriva ett inlägg i morgon också !

Sov gott så länge och förlåt för ett rätt deppigt inlägg. (blir bättre i mån).

PUSS



Foodtime

Oj, jag sitter här uppblåst utav mättnad. Var längesedan jag käner mig så här mätt. Vilket i-landsproblem igentligen. Visst är det ? Så man ska faktiskt försöka låta bli att klaga. Dock blev det tacos till middag, så det är inte konstigt att jag är mätt. Kände att jag behövde äta lite mer till middagen med tanke på att det bara var soppa i skolan idag. Gjorde jag det.. nepp ! så typsikt. Men gjort är gjort.


Hade bl.a. äpple, champinjoner och massa andra saker som jag aldrig brukar ha i mitt skal. Självklart hade jag femton dl majs i mitt ska också förstås. För majsen är godast !

Guud vad jag längtar efter grekisk mat. Allt är verkligen gott. Kanske inte har smakat på så mycket. Men det jag har fått i magen har resulterat till att smaklökarna har voltat. Är dock inte alls förtjust i grekiska sallader. Smaklösa och så hatar jag fetaost.

Ska snart iväg och hema Andreas idag igen. Sista gången på tio dagar. Fyfyfy. Tio dagar känns länge, men tiden går rysligt fort. Plus att vi lever i en telefonvärld, så vi ska nog klara oss braa ! :)

Godmorgon alla goingar !

Godmorgon,

Är på alldeles strålande humör idag ! Hoppas det håller i sig under dagen bara. Vaknade upp med Andreas och då går man i allafall upp betydligtå piggare och gladare än om det vore en vanlig skoldag.
Idag är det föresten grönsakssoppa i matsalen. Hmm, (fan va gött, säger en halva..medans den andra säger att jag borde ta brödet som man får till) Får se hur det blir med den saken. Har nämligen alltid haft svårt att äta just bröd till maten. Varför vet jag inte !

Tänkte på det förut.. jag ska nog chansa på hur många bilder jag kommer ta i Grekland. Det lär inte bli mindre än tusen iallafall. Kanske mer? tvåtusen, kanske tretusen ?? haha. Vi får se. Det kommer antagligen finnas mängder utav roliga och vackra saker att ta kort på där nere.
Hur många kort tror ni jag kommer att ta ?

Nu ska jag iväg till skolan. Har bara massa kärnämnen idag. Segt. Men jag har laddat min ipod, så det ska nog gå susen.

Ha en bra dag, och visst går veckorna fort ? Helt sjukt !!

Done there !

Sitter och äter nystekta biffar, couscous med massor utav grönsaker som har legat i ugnen. Mums är vad det är !

Är nyss hemkommer från Bup. Sista samtalet och det känns som en stor befrielse. Det blev en bra avslutning och jag gick därifrån riktigt nöjd. Snart kommer Andreas hit och då blir dagen ännu bättre. Får se vad vi hittar på. Det brukar sluta med filmmys eller kortspel.

Vi tog även skolfoton idag. Fyfyfy. Skulle aldrig ha kollat på mitt foto efter jag hade tagit det. Ser ut som ett grottmonster.... Okej, så illa kanske det inte var, men nära inpå.



Funderar på att lyxa till det lite idag med en chokladbit ? Det sitter väl aldrig fel ?

Nu sa jag iväg och hämta upp Andreas på stationen. Vi hörs senare .

PUSS


Frukost

Någon mer än jag som tycker att frukosten är det enklaste och godaste målet att äta under dagen ?
Då är man lixom lagom hungrig och det som finns att välja på smakar guddomligt. Dock har jag jäkligt svårt att variera mig, men det är endast beroende på att jag inte har några idéer. Beror kanske på att jag kör det säkra framför det osäkra också. Vem vet.

Min frukost består ofta utav:
2 dl fil/youghurt
1 dl flingor/müsli
1 macka med olika pålägg.





Vissa tycker säkert att det verkar vara ett rent helvete att väga/mäta upp maten. Men för mig är det tvärtom. Det är en lättnad. Älskar att ha den kontrollen över vad jag får i mig. Vartenda gram vill jag helst veta. Dock ska jag sluta med det snart, för mitt eget bästa. Kommer ju aldrig komma ifrån den kontrollen annars.

Tipsa mig gärna på goda frukostar, samt vad ni brukar äta ?

Byte

Precis suttit och lyssnat på ett långt samtal mellan min behandlare (snart föredetta) och mamma. Hon som jag inte kan namnet på än var fruktansvärt skeptisk till att skippa näringsdryckerna i Grekland med tanke på att jag har tappat 2 kilo under så kort tid. Men jag har en bra övertalningsförmåga.. så jag har en vecka på mig att bevis att jag KAN !

Hon blev även aningen tankeställd när mamma sa att jag ville byta behandlare. Hennes första svar på frågan var om det berodde på gårdagens samtal. Snäll som min mamma är så sa hon såklart att jag hasde tänkt på detta under ett långt tag och det inte hade något alls att göra med henne. (Som det såklart gör).

Men nu ska jag kila iväg till Linus.

Ha det bra. PUSS

Godnatt !

Plugg, plugg och åter massa plugg. Tur att det bara är massa skrivuppgifter som ska vara inlämnade. Sådana saker är bara roliga. Dock vet jag inte om jag kommer orka plugga igen allt det jag missar nästa vecka. Men det är värt varenda sekund jag är borta !

 

Föresten fick jag min vilja igenom. Inga näringdrycker under hela resan. UNDRBART ! Sammanlagt satt jag i två timmar och övertalade alla möjliga personer. Ibland lyckas jag helt enkelt lite bättre.
Nu blir det trots allt förhoppningsvis en bra resa. Nu saknas inget, förutom en Andreas ombord på båten förstås !

Godnatt !

Träningsfreak

Då var det gjort. Första riktiga springrundan på över ett år är avklarad. Guuud va jobbigt det var, men behövligt på något sätt. Sprang ett varv runt båda bergen.. eller halvjoggade kanske är mer korrekt. Har inte sprungit på över ett år och klarade av båda bergen.. är inte det rätt sjukt ? Dock blev jag helt svimfärdig, but still.

Föresten så satt jag på kliniken i över en timma idag. Pratade om Greklandsresan och om hur vi ska göra med näringsdryckerna. Det slutade som vanligt..tårar och jäävligt griniga toner mot varandra. Men jag fick igenom min vilja (halvt). Ska dricka max en om dagen (om det är nödvändigt). Skönt.
Hade även tappat 1.5 kilo.  Ena halvan skriker yeeey och andra bryr sig inte. Vissa blev väl kanske mindre glada. Men vad gör det ?



Mätt

Ojojoooj va mätt jag är. Det är ingen skön mättnadskänsla. Den är tung och "hård", om nu någon förstår vad jag menar.

Har precis diskuterat med mamma om Greklandsresan. Pratade om hur vi ska göra med maten och allting. För jag vägrar, ja.. verkligen vägrar att dricka näringsdrycker. Stannar hellre hemma, helt ärligt. Det låter dumt, men jag klarar verkligen inte av det. Min behandlare är även urkass.. hon förstår mindre än vad jag gör, då är det illa !

Nu ska jag ålka iväg och städa.

PUSS

Kräftis !

Riktigt mysig kväll blev det igår. Alla små flickor var samlade och kvällen bestod utav våra vanliga lapplekar, prat och skratt.
Tiden går så fort, och det känns inte alls som ett årsedan vi hade kräftskiva sist.
Dock var den här kräftskivan mer lyckad (för min del). Shit, mådde piss den förra.. Men nu ska vi blicka framåt.



Alla samlade (förutom Mikkan). Haha, Hon den rackaren smiter alltid undan på kort. Tråkigt, men så är det !



Min klädsel under kvällen.


Helt helt underbara !


Nu ska jag ner och krypa in under täcket hos Andreas igen. Även utan deep sleep sover han som om han inte har sovit på hundra år ^^
Eftersom det är söndag idag så väntas massa sysslogöra. Ta hand om mig själv med peelig, ansiktsmask å allt sådant. Sen blir det såklart plugg och städning utav pappas kontor. Yeey !

Ha en bra Söndag.

PUSS

Kräftskiva på ingång

Visst är det höstväder ute ? Luften är sådär underbart frisk. Älskar höst !

Ikväll blir det den årliga kräftskivan. Mysigt att träffa alla goa tjejer igen. Vi ses alldeles för sällan tycker jag. Saknar alla myskvällar, maskerader och alla andra finurliga saker vi alltid kom på.
Hoppas kvällen blir lyckad, men något annat går väl inte ?



Ni fick en höstbild på köpet.

Vad ska ni göra denna lördagskväll ?

Runt, runt och åter runt !

Vad ska man säga ? Fredag igen. Så underbart så det finns inte.
Åt lunch här hemma idag för en gångs skull. Kändes precis som förra året. Dåliga gammla minnen. Fast då åkte inte maten ner i magen. Kom alltid på massa finurliga sätt att slippa undan maten.
Men idag blev den en portion med quiona och kyckling. (den hamnade helt och hållet i min mage). Sedan blev det en powernap och sedan tillbaka till skolan.
Har SJU saker tills nästa vecka som ska göras inom skolväg. Dom försöker ta död på oss. Bokstavligen.

Efter skolan åkte jag till pappas kontor och fotade hela personalen där. Verkar som ett "seriöst" gäng. Fick massa bra bilder. Delvis med gärsliga grimaser men även några snygga normala bilder.

Nu ska jag snart åka iväg till Andreas. Men han missade sin buss så han kommer senare än beräknat. jag ska då inte säga något med tanke på att jag missar bussen var och varannan gång jag ska åka. haha. Så där hamnar jag i allafall ikväll och myser. :)



Blandning utav fin-fult-vinter-sommar-väder ?


Myspys

Vet ni vad världens bästa medicin är ?
-Kramar, utan tvekan

Det hjälper mot allt. Prova själva.

Det var en gång...

Har precis suttit och läst en disneybok. Disney är något som man aldrig tröttrar på. Dock är alla de nya filmerna aningen kantiga och överskattade. De gammla godingarna är alltid bäst så som; Lejonkungen, askungen, Robin Hood.. sen är väl Björn Bröder och Hitta Nemo också alltid två säkra kort.



Nu sitter jag här och tuggar i mig min sjunde frukt för dagen tror jag. Inte konstigt att jag känner mig svullen och uppblåst hela tiden. Kanske borde dra ner på fruktätandet ? Men det vet jag själv att det aldrig kommer infalla.. haha. Det är inte så lätt när mormor kommer upp dagligen med två stora påsar plommon. Inte lätt att låta bli då lixom.

Något som är skönt med frukt är att jag kan äta det utan demoner i skallen på mig. Frukt är helt okej, Det har jag alltid tyckt. Kanske inte har varit så lätt att äta det för ett halvårsedan som det är idag.. men det har fortfarande inte varit "förbjuden" mat.



Nu väntas det Top model.

Vad gör ni ikväll ?


PUSS

Slow

Redan torsdag ? Shit, veckorna går snabbare än min hjärna gör. Jag hänger inte med längre. Snart är det helg igen och sedan en vecka till.. sen blir det GREKLAND. Skönt att komma iväg faktiskt även ifall det bara har gått någon vecka i skolan. Hoppas att jag inte missar alltför mycket. Då kommer väl Aqua där ich smiskar en. Men men..

Den nya behandlaren hade ingen tid den här veckan så jag fick hoppa upp på vågen här hemma istället. Dock vägde jag mig efter skolan. Så siffrorna missvisade pinsamt mycket. För att inte psyket skulle hoppa iväg allt för mycket så hade jag vägt mig på morgonen också. Det skillde ett kilo. Vilket är ganska mycket. Så mina päron har väl fått lite fel bild.. men det jämnar väl ut sig till nästa vecka hoppas vi på.

I dag vaknade jag upp med Andreas brevid mig. Bra start på dagen det där ! Han fick uppgiften att sätta väckarklocka idag. Haha. Han vågade väl inget annat.

Nu ska jag snart till skolan, Ha det bra idag.

PUSS

Weird

Får alltid konstiga känslor i kroppen på kvällarna. Jag känner mig vilsen och måste ha folk omkring mig. Men samtidigt vill jag stänga in mig på mitt rum och isolera mig i all evighet. Saker som jag vill förtränga ligger på ögonlocken och varje gång jag blundar kan jag se allt i detalj framför mig.

Jag får helt enkelt strunta i att sova i natt. Skönt det !


Top-model

Ni har väl inte missas Top Model idag hoppas jag ? Sitter och tittar på det nu, men för tillfället är det reklam så jag hamnade här en stund.
Vissa utav tjejerna är verkligen heeelt blåsta och ser ut som en enda röra. Förstår inte hur vissa kan gå vidare. Men men, jag kan ingenting om modevärlden så man kanske ska se ut så som dem gör ?

Fick sluta en timma tidigare idag (igen). Skönt att slippa sluta fyra. När man slutar fyra så känns det som hela dagen har gått åt. Gått åt till skola.. det finns roligare saker att göra.
När jag kom hem så åt jag min nationalrätt och sedan lade jag mig i soffan och somnade snabbare än jag hann lägga mig ned. Vaknade dock en halvtimma senare utav att en pigg Linus kommer inrusande. Godmorgon på dig med ! haha. Så honom var jag med en stund idag och vi kollade på Alvin And The Chipmunks. Den är så sjukligt söt. Man lyckas aldrig hålla skrattet inne när man sätter på den. En må-bra-film helt enkelt. Annars har jag gjort naada idag. Man orkar aldrig med någonting efter skolan längre.


Sitter i soffan med Andreas stora, mysiga tröja på mig. Tyvärr är inte Andreas här,
så man får ta vad man har utav honom sålänge. <3


Höörs,

PUSS

Godmorgon

Gick upp i perfekt tid idag. Tio i sju. Skönt att slippa stressa på morgonen.

Nåå.. då var de tisdag igen då. Veckans tråkigaste dag. Vi börjar klockan åtta och går till fyra. Har dessutom bara massa sådana där tråkiga ämnen heela dagen. KUL ! Sitter med två läxor jag hade glömt att vi hade tills i dag. Precis som det brukar vara med andra ord. Haha. Men men.

Igårkväll åkte jag iväg för att kolla på Andreas match. Vi åkte långt ut i skogen i en timma tills vi kom fram till någon (by) ? haha. Vet inte vad man ska kalla det. Ett ställe jag aldrig har varit på iallafall vill jag lova.
Elfsborg vann med 5-0 och Andreas var lika good as usual. :)
Det sötaste av allt var när han kom ut från omklädningsrummet. Då fick han ett gäng barn över sig som ville ha autografer. Men det roligaste var när de hoppade på en annan kille och ville ha autografer. Då utbrister en liten inge när on står och tar emot sin autograf ; Du föresten, vad heter du ?
Haha. va fan är det för fråga ?




Nu ska jag dra på mig myskläder och sedan åka iväg till skolan.
Ha en bra dag.

PUSS

Man påverkas

Satt och kollade igenom massa gammla dokument, bilder och sidor som jag dagligen kollade på för ett årsedan precis. Vad höll jag på med ? Visst, jag blir fortfarande påverkad negativ utav allt gammal jag hittade.. men ärligt ? Vad hittade jag för lycka i det där ?
Något som man blir fruktansvärt negativt påverkad utav är även personer runt omkring en som lider utav samma sjukdom. Man känner igen sig i dem och kan jag riktigt se hur de beter sig och vilka rutiner de är tvingade att följa. Jag vill även ruska om dom och skrika vett i öronen på dom. Folk som själva inte vart nere i det vet verkligen inte vilka tankar som rullar omkring innanför deras pannben.

Men nu ska jag inte lägga energi på detta. Nu ska jag snart iväg och kolla på fotboll. Andreas spelar, men vet dock inte vilka dom möter.Vet inte ens vart det är vi ska. haha. men kul ska det bli i allafall !
Måste bara slänga i mig lite mat innan jag sticker. (Hörde ni..slänga i mig.)  Äh skit samma. Ni förstår nog inte vad jag menar i vilket fall.

Ha en bra dag i dag alla.

PUSS

Hudvård

Detta var vad jag inhandlade från Clinique. Riktigt bra verkar det vara. Dock har jag märkt att det inte är någon toppenidé att dra med sin pojkvän in och köpa sådana saker. haha.



Go-cart

Har inte suttit en sekund vid datorn idag. Men nu tog jag mig tid. Så nu sitter jag här med varma mackor brevid mig och laptopen i knät och spanar på Ensam Mamma Söker.

Gårdagens aktivitet blev Go-cart. Shit, man känner riktigt hur adrenalinet pumpar runt i kroppen när man kör i svängarna. Dock hamnade jag inte på den bästa placeringen, snarare sämsta. Men det är ju iförsej skit samma. ^^
På något vänster lyckades jag även snurra ut i gräset och blev stillaståendes. Fick ställa mig upp och börja dra allt vad jag kunde till den var ute på banan igen. (ja, alla skrattade åt mig). haha.



Man ser lite halvcool ut i den där utstyrlsen vill jag lova ! Haha.

För min och Andreas del idag blev det Göteborg. Släpade oss upp kring tio och åkte iväg med elva tåget. Vi hittade dessutom en fruktansvärt god lunchrestaurang att äta på. Nudlar med massa goda saker. Enda saken som var aningen negativt var att det var sjuuuuukt starkt. Billigare än botox med tanke på att läpparna svullnar och blir ballonger. Det är vad det känns som i allafall.
Jag fick köpt det jag var ute efter idag i vilket fall som helst. Anstiktsprodukter från Clinique och en lång svart kofta från Monki. Andreas fick även köpt ett par supersnygga Kavazaki-skor och en snygg mysig tröja.

Lite bilder kommer förmodligen senare.

PUSS

Mörkrädd

Jag har föresten så mycket träningsvärk så jag går och ler vilket humör jag än är på. Guuud va skönt det är. Jag har träningsvärk i lår, armar och jaa.. lite vartstanns. Älskar det.
Vet dock inte hur jag fick det. Tror det vandrade fram ikroppen när jag i panik sprang från Linus och hem. Jag är totlt livrädd för mörker på kvällen. Har aldrig varit det förut, utan det har börjat komma nu på senare år.
Hade dock lite ofrivillig musik i öronen. Nere på torget spelade Sven-Ingvars för allt de var värda. Pinsamt att jag kan vartenda ord i alla deras låtar. Det är så det ska vara. Dansband !

Jag är inte ensam om att vara mörkrädd, eller ?

Gocart för hela slanten !

Nu sitter jag med hårfärg i håret. Har en sådan där sexig hätta på mig ni vet. Den klär mig riktigt bra tycker jag faktiskt.
Ni får se resultatet lite senare när jag är klar ( och om det blev lyckat vill säga ).

Vet ni vad jag ska göra idag ?.. Gocart. shit, det är så ruskigt roligt. Dock är jag alltid livrädd på banan. (trots att jag alltid kör långsammast). haha. Med tanke på att bungyjumpen lade ner i Skara så fick jag bjuda med Andreas på detta istället.
Lite mer folk gör oss även sällskap. Riktigt roligt ska det bli !

Använder föresten den billigaste hårfärgen i hela affären. Den bästa tycker jag ! Mood. På mig funkar den perfekt. Funderar faktiskt på att färga tillbaka mitt hår till en ljusbrun nyans ? Inte säker, och jag vet att jag kommer ångra mig om jag gör det. Men sugen, det är jag verkligen. Får se hur det blir med den saken.

Snart ska jag äta. Klyftpotatisen står i ugnen och fläskfilén steker. Gud va gott ! Riktig helgmat för våran familj. Vi har ätit fläskfilé varje helg så länge jag kan minnas faktiskt. Rutinfamilj, det är vi det !

Ha det bra idag så hörs vi ikväll.

PUSS


Maxikväll

Kom precis hem från att ha varit ute en sväng med Linus. Skönt att komma ut efter att ha ätit godis tycker jag. Mättnaden försvinner på direkten. Det absolut värsta jag vet är att somna mätt. Fyfan vad jobbigt det är. Man känner hur man ligger i sänger och bara sväller. (psykiskt, i know).

Kvällen spenderades till en början på Maxis parkeringshus. Haha. Vi är konstiga.. men det är inte första gången som vi hamnar där. Satt och åt lite godis, umgås och sjöng. I min godispåse befann sig massa nya chokladsorter jag hittade. Choklad med kokos i var det bland annat. Riktigt gott. Dock var de fruktansvärt mättande. Men det är smällar man får ta när det är fredag.

Sen när det var dags att åka hem igen så upptäcker vi att vi är inlåsta (!!!) Va i helvete. Grindarna är stängda och vi kan inte komma ut. Plus att vi var på tredje våningen. På något vänster klättrade vi över grindarna och såg garranterat ut som en hög tjuvar.


Bra bok för barn. HAHA. det är ju för fan mer våran humor än småbarns!


Ja man kan undra. Men snygg, det är hon !


Ni är bra ni

Fredagsmys

Godkväll !

Precis tuggat i mig den vanliga kvällsmaten nu för tiden. Varma mackor ! Det går att variera så sjukt mycket så det går inte att tröttna på det. Inte än i vilket fall..Min favorit hittils är med banan och curry på. Låter helt vidrig, jag vet.

Visst ser det inbjudande ut ?



Ska förmodligen åka och träffa alla små vackra damer om en stund. Vi i vårt kompisgäng och fruktansvärt svårt för att bestämma oss. Alla vill vi olika och vi har alltid beslutsånget om vem vi ska vara hos. Det är väl så det är antar jag ! haha. Jag har rättare sagt vant mig.. ^^

Vad ska ni göra denna fredagskväll ?

Regn och glaaada miner ?

Blöt, trött och hungrig.. Mjoo. det är väl ungefär såhär jag mår för tillfället. Morgonen började med att jag som vanligt råkade fiffla med alarmet när det ringde så jag och Andreas försov oss till halv nio. (Jag började nio och han skulle med en buss klockan nio). Bra Cecilia, verkligen..grymt ! Dock tog inte jag någon skada utav det med tanke på att jag bara skulle ha "klassens dag". haha. Skulle gentligen vart på Mjörnvallen.. alla åkte dit förutom jag som åkte till Mediahuset pågrund utav regnet. Tillslut kom alla indroppandes blöta och griniga. Vi satte oss och spanade film i någon timma.. sen blev det hemfärd igen.

Föresten så missade Andreas sin buss och nästa gick inte förän lélva. Skuldkänslor?.. ni känner mig !


Värd dag ? njaaa.
Men nu ska det inte klagas. Ska lägga mig där nere med en varm katt och en god fruktsallad och kolla på Dirty Dancing. Javier är olagligt snygg. Dock ser han ut som ett missfoster i verkligheten.

Fikadags

Hejalla !

"Fredag" för min del idag. Dagen i morgon består endast utav tre timmar på mjörnvallen. Inte så mycket lektioner med andra ord. Ska säkert spela fotboll eller något annat som inte är i min stil. Vi får väl se ! :)

Snart ska jag iväg i spöregnet för att möta Andreas i stan. Ska utmana mig med en fika hade vi tänkt!
Vet dock inte vad jag ska våga mig på för något smarrigt.

Hur äckligt det än låter så är detta min favorit inom fikaväg. Pistagebullar ! Sinnessjukt gott. Minns tyvärr inte när jag åt det sista. Fem årsedan ?..



Vad brukar ni fika ?


Tur i oturen, eller nåt..

Vet inte om jag bara har tur eller bara är lyckligt lottad. Det är väl båda delarna antar jag. Jag menar, hela min familj bor tillsammans, jag har de underbaraste vännerna i världen och min älskade Andreas går inte ens att beskriva. Men visst är det så att alla familjer blir drabbade utav någonting, mer eller mindre ? Hela livet kan inte vara smärtfritt. Just våran familj blev drabbad utav mig (hur dumt det än låter). Men en ätstörning påverkar så många mer än bara en själv. Dock så är det jag som har lidit mest utav den. Fast det kan inte vara roligt att se sin dotter/syster gå dagarna i enda och lida ? Det har inte verkat som så på dem i allafall. En till sak som har påverkat alla andra är mina begränsningar till allting. Jag kan inte gör det, det och det beroende på några jävla mattider. Utomstående personer tycker nog att det låter helt vrickat att man ska anpassa sig utefter någons mattider. Men fick jag inte äta på min tid.. ja då åt jag helt enkelt inte.

Turen var även på min sida när det gällde att jag lyckades ta tag i detta själv (!!!) Vilket det inte är många som gör. Det var jag som sökte hjälp. Måste erkänna att det är något jag ångrar än idag att jag gjorde. Men vi ska inte gå på de detaljerna.
I vilket fall som helst så känns det som jag har blivit otroligt mycket strakare som person efter den här perioden. Har hittat mig själv och ser allt och alla från en annan vinkel.

Varför kan alla inte bara acceptera hurdan man är ? Alla är underbara på sitt eget sätt.




Fick även hjärtattack utav den här filuren idag. Han knackar på mitt fönster när jag sitter i heelt andra tankar. Vem kunde lixom ana att en prins på vit häst skulle dyka upp sådär mitt på ljusa dagen ? Inte jag i allafall ;)

Nu ska det sovas, och läsas ( och kelas med en söt katt ) ^^

PUSS

Inte en till !

Rödhårig, fåordig och liknar Linda till sättet. Vad mer kan jag säga ? Det är min nya behandlare. Blää !

Depend

Ett tecken på hur man mår är ofta hår och naglar. För er som har lite halvtasikiga naglar är detta kittet perfekt. Själv köpte jag det på Lindex. För mig funkar det riktigt bra. Naglarna flisar sig inte och bryts inte av. Jag använder det ca. 2 gånger i veckan. Tycker att det duger gott och väl.





Är en sådsan person som har olika färger på nagellack var och varannan dag. I vår kyl finns säkert minst 50 olika färger på nagellack. Det finns allt från grönglittrigt till svart. (Minst trettio utav de femtio är mina, och rosa).
Är dock känd för att ha groteska naglar. Haha. Känns bra. Men jag ska försöka bättra mig och fixa välvårdade naglar. När jag blir äldre ska jag nog ta och fixa mig lite lösnaglar. Lite skönare att slippa sköta om dem själv. Lat som jag är.


Äntligen avklarat !

Det känns som ett stort lass med stenar har tagits bort från mina axlar. Bub är helt enkelt avklarat och det känns som en stor befrielse. Hon blev dock en aning förvånad när jag sa att jag ville sluta och hon undrade även anledningen. Jag som som det var att jag känner mig bättre och att jag inte har något att prata om när jag kommer till henne. Hon accepterade det, så det ska nog gå vägen. Imån ska jag föresten träffa min nya behandlare på Capio. Sarah tror jag att hon heter om jag inte minns fel. Hon kommer från något ställe uppifrån där alla sliskiga brats bor. Euu. hoppas hon inte är lika dryg som dem i allafall. haha.

Jag gjorde samma misstag som ALLTID när jag kommer hem från skolan. Sätter mig vid teven, äter och sen ligger jag där i mina gosiga flicefiltar och snarkar tills någon väcker mig. Jag vaknade dock utav mig själv idag. Drömde att jag blev påkommen när jag skulle fiffla med maten. Vaknade upp svettig och yr. haha. Fymig.



Nu väntas kvällsmat.

PUSS

(Vår största glädje är inte att aldrig misslyckas, utan att resa oss upp när vi faller)





Done

Godkväll alla gobitar !

Slumrade till på tok för länge förut. Pappa hade tydligen pratat med mig när jag sov, men kommer jag ihåg det ? haha. Nej inte en chans. Pratade antagligen i sömnen.
Kvällens mat bestod även denna kväll utav varmamackor. åååh, det är så gott så gott. Testade banan och curry på idag. Låter vidrigt men smakar helt ljuvligt. Nästan lite africnan över det hela.

Har nog glömt att berätta en sak för er.. Tog beslutet höromdagen att jag ska sluta på Bup. Orkar inte med att gå där länge. Blir för mycket på något sätt. Varje gång jag ska dit så kämpar jag verkligen för att få fram saker jag mår dåligt över. Det ska ju vara nödvändigt att gå dit. Man ska ju inte gå dit om man varje vecka om man kämpar för att klämma ur den sista droppen av information ? Har ingenting där att göra helt enkelt. Klarar mig bättre på egen hand känner jag nu.

Nu ska jag äta min femte nektarin för dagen.


PUSS


Permobilkrock

Det har varit en slapp och skön dag i skolan. Två lektioner närmare bestämt. Varav en var matte vilket är dötrist. Fick tillbaka "provet" vi gjorde förra gången för att se vart vi låg till. OKej, det var pinsamt när jag fick tillbaka resultatet. Fyfan, här behöver kämpas insåg jag !
Påväg hem tog jag en sväng förbi sparköp för att inhandla lite smått och gott. När jag stod i kön för att betala så blir jag påkörd av en...permobil (!!!!) Det kom en tant i åttioårsåldern åkandes med paniken som övergick till skrik. "Jag ka inte få stopp på den, nu har jag fått nog". Haha, jag måste erkänna att det var en fruktansvärt rolig syn. Men visst borde man skaffa körkort på sådana saker också ? En tant som inte kan köra borde inte få använda en sån. Speciellt inte inne på Ica !



Skulle igentligen haft gympalektion idag också. Var supertaggad. Men tyvärr hade vi bara lite teori. Får tagga om tills nästa vecka igen. Han sa även att vi skulle ha konditionstest och hela köret. Ojdå.. borde kanske börja springa lite ?

Nu ska jag spana TopModel på 3:an.

PUSS


RSS 2.0