Utomhus..

Morsning!

Sov utomhus i natt med Josse. Gud så härligt. Goa sommarminnen det där. Dock somnade hon vid ett medans jag fick roa mej själv till fyra med lite nattaktiviteter. höhö. Så nu har jag fått snacka av mig rejält med henne om allt och inget. Perfekt. Nu ska jag kila hem till Alingsås över natten och träffa lite kompisar. Vi hörs sen. PUSS

Helg med Petter

Herregud vad jag är trött. Tror att det är solfrossa eller något. Fryser och har mig lixom. Har haft en kanonhelg dessutom. En av de skönaste helgerna på länge. Åkte upp till Petter igår morses och var framme vid ett. Vi lade oss vid vattnet med en gång och efter bara några minuter såg jag ut som en kokt kräfta. Eller nej, en hel kräftfamilj i rödhet.
Sedan åkte vi hem och grillade och mös lite och sen var det dags att åka till nästa ställe och bada. Vi satt på en brygga med utsikt över Lysekil, kan det bli härligare?
Dessutom var det 33 grader igår kväll klockan åtta. Det är bara sjukt. Man svettas ju dygnet runt för tusan.
   Vi blev väckta tidigt i morses. Vi skulle tydligen ut med båten och gotta oss. Jag ha som sagt fruktansvärt svårt att hålla mig vaken på en båt, så jag somnade pang bom längst fram i den guppande båten. Vaknade väl framme vid en dömysig ö precis utanför Smögen. Där låg vi och solade, badade, grillade och sov. En go blandning. Efter ännu en träff med kräftfamiljen så åkte vi vidare in till Smögen/Kungshamn och spanade in läget en snabbis...

Ääh, ni förstår själva att jag har haft en supermysig helg! Nu ska jag lägga mig och sova. Är helt dödstrött för fan.







PUSS

Grundsund

Åker upp till Grundsund och träffar Petter över helgen. Så ha det gött så länge. Pussiluss



Billy och Agge!

Ajaj mina händer värker och har sig. Har precis jobbat i trädgården en stund. Jäklar vad varmt, så det blev ett bad för tredje gången idag. Rätt gött. Sedan har även mina pinglor varit här i två dagar. Vi har badat, plockat jordgubbar, suttit nere vid vattnet och bara pratat, solat och massa mer. Känns så konstigt att träffa vänner här ute på Tjörn. Allt blir lixom så annorlunda, kan inte förklara. Dock är det bara roligt, så kom tillbaka snyggon!
Låg ute i solen i morses i max en halvtimma..men tro fan att jag brände sönder mig ändå. Fast det gör till såklart.
Nu hinner inte jag skriva mer. Måste kila. PUSS









Anstränger man sig inte får man aldrig roligt...

Fixat och donat är vad jag har hunnit med att göra idag. Svettigt och varmt, men jobbar kämpar man inte med segelbåten så kan man aldrig segla med den. Man måste kämpa för att få ha lite kul. Gick upp sent och åkte direkt och gjorde ärenden med bilen. Plockade jordgubbar (förvånande), köpte styckensbröd (så satans gott), och sedan bar det av till segelbåten. Den har varit lite sleten den där stackars båten men nu har vi rustat upp den stackaren. Om ni ser det röda på bilden så har jag målat hela det idag. Tog en jäkla tid..Men snygg blev den. Vi ska även döpa om den. Hihi, den ska heta Shamu! Ni vet späckhuggaren på SeaWorld. Rätt sött.





I morgon kommer Agge och Billy ut till mig och underhåller. Dom jävlarna kommer förmodligen ta kol på mig. Hihi, nej då. Blir dom jobbiga ska jag sätta dom på prov på wakeboard. PUSS

Mumsfillibabbaa..


Take a minute - K´naan



Lugg

Suck, vad har jag gjort?! Haha. Blev en impulsklippning av min syster. Får ändå säga att jag blev rätt nöjd, knixet är bara det att jag kommer tröttna redan ikväll. Men vafan, det växer väl ut snart antar jag. Vad tycker ni? Blev det okej? Var fan ärliga också. haha.

Igår var jag som sagt hemma i Alingsås en sväng. Det bev en riktigt lyckad dag. Åkte hem och träffade massa vänner på Gräsbadet. Första gången jag badade i en sjö för i år. Mycket varmare än i havet i allafall! Men i fräschhet slår det definitift inte havet. Sunkigt och brunt är det i sjöar. Men absolut bättre än inget. Där låg vi i vilket fall som helst och solade och badade ett tag.
Senare på kvällen förberedde vi en överraskningsfest för Helena som fyllde år. Under hela dagen fick vi spela teater för att hon inte skulle misstänka något. haha. Vi var väl kanske femton personer som hade fixat tårta och grejer till henne. Jäädrar vad förvånad hon blev när hon kom in genom dörren. Lyckat som sagt..





Jag sitter i skuggan och är ändå genomsvettig. Jäädrar säger jag bara. Ska även visa lite kläder jag köpte igår. Mums. Nu ska jag ner och ta ett dopp i havet och sedan ikväll ska vi äta lite kvällsmat på en ö här i närheten i solnedgången. Inte helt fel va? PUSS

Sommardagar

De senaste dagarna har varit underbara. Pappa fyllde år igår, så vi åt underbar mat på Marstrand. Väl på Marstrand mötte vi upp Petter och Virre som gjorde oss sällskap. Mysigt. Vi var rena rama ö-luffarna igår. Först åt vi middag på Marstrand, sen efterrätt på Åstol och till sist räkor på kvällen på Tjörn. Haha.
Plockade även årets första jordgubbar igår. Plockade 8,5 jävla kilo. Rätt mycket. 19 liter eller vad det blev och idag är alla uppätna. Haha. Oj vad jag frossade i jordgubbar igår. Har aldrig haft så nedrans ont i magen alltså. Men det hör sommaren till...

På kvällen gjorde jag och Petter något av det mysigaste jag vet. Vi la oss på filtar nere vid vattnet under stjärnorna och pratade. Det var helt vindstilla och inte ett moln på himmelen. Hur hög mysfaktor är det inte på det?







Nu ska jag till våran segelbåt och göra iordning den. Den ska bottenmålas, skrapas tvättas och det är både invändigt och utvändigt. Det är väääldigt nödvändigt må jag säga. Sedan blir det middag ute i solen. PUSS


Midsommardagen

Godkväll alla blåbär!
Jag ska inte klaga ikväll. Men grinig, ja det är jag verkligen. Har varit ute på Åstol idag och ätit glass och haft det mysigt. Så det har väl varit gött i allafall. Har även ätit god middag. Grillat, turkisk youghurt, annanas-sallad, styckensbröd och massa annat smurrigt. Dock åt jag bara mackor. Var inte hungrig. Vet inte vad jag skriver. Ska sova nu. PUSS



Midsommarafton!

Kroppen har lugnat ned sig och psyket mår okej. Nu är den här dagen slut i allafall. Skönt. Har precis varit ute och plockat sju olika sorters blommor för att lägga under huvudkudden. För er som inte vet varför man gör det så kan jag säga som såhär; Lägg sju olika sorters blommor under huvudkudden som du sover på så kommer du drömma om personen som du kommer att gifta dig med! Må låta som ren bullshit, men jag fastnat lätt för sånt där trams faktiskt. Haha. Dock drömde jag om morfar och om kossor förra året. Men vad gör det. Det blir bra partners dom också!

Nu ska jag nana. Klockan är tre och jag förstår inte alls varför jag är vaken. Suck. Lägger in lite bilder från dagen också. Godnatt och hoppas ni har haft en kanondag. PUSS



Runt midsommarstången. "GrinOlle"


Orkestern. Alla är typ 90+. Gött gäng!







Kaos i huvudet!

Fitta vad jag hatar helger. Måste få skriva av mig lite. Bryr mig inte om ni inte orkar läsa.
Jag tillåter alltid mig själv att äta vad jag vill på helgerna. Det hör till att man får det och dessutom måste man få det på midsommarafton. Men tro fan att jag alltid ska överäta. Nu tror ni, hmm.. "överäta". Då menar hon kanske typ tre bitar choklad och en liten sockerkaksbit tror ni. Men NEJ. Säger jag överäta så menar jag överäta. Jag äter som om det inte fanns en morgondag. Det som står på bordet äter jag, oavsett om jag är mätt eller hungrig. Det bara slinkern ner utan några tankar.
Det är inte föräns magen börjar lika en kvinnas mage som är i tredje månaden som jag börjar tänka efter. "Var det verkligen värt det här?".

Just nu kallsvettas jag och skakar sådan jävla ångest har jag dragit på mig. Orkar inte. Mår illa och vill bara springa runt hela jorden. Till råge på detta så är klockan bara kvart i åtta, vilket betyder att vi ska äta grillat om typ en halvtimma. Så fan heller att jag sväljer en enda sak till ikväll. Det roliga är dock att jag kommer göra det och dra på mig ännu värre ångest. Det är så typiskt mig. Jag vet inte min gräns. Det är som med alkohol. Dricker man över sin gräns så spyr man eller däckar.. samma som med maten. Äter jag för mycket så får jag ångest, jag måste lära mig gränsen.
Det finns bara två lägen hos mig också. Antingen äter jag ingenting eller så trycker jag i mig så in åt helvetes mycket saker. Jag måste lära mig att stoppa.

Damn!

Kusten

Befinner mig nu ute vid kusten. På Tjörn närmare bestämt. Jag älskar faktiskt allting med kusten. Det känns så jäkla fritt. Havet, båtar, vågor, fiske, ja till och med tångukten gillar jag! Kändes lite vemodigt att packa ner hela garderoben i väskor för att bege sig av. Fast jag har ingen rätt att klagaa. Kan komma in till Alingsås när som helst för att träffa kompisar. Tar ju som sagt bara dryga timmen med bilen.
Dock tog bilfärden ut hit förut aningen längre tid. Vi hann åka i fem minuter innan kattjäveln smällen av sex långa korvar. Dock låg Pia och ungarna i en bur, men fy böööbelen vad det stank. Fytusan! Lukten kan jämföras med min "Pruttburk" jag fick av Anna i sexan. Haha. (Internt)

Nåväl. Väl ute på Tjörn så la jag mig i soffan klockan sju och låg där tills klockan halv två. Inte nog med det. Alla tre katungarna har legat på min mage under hela tiden. Det vill säga i sex och en halv timma. Rätt länge, men mysigt!



Sjödin 17 år!

Har skrivit detta inlägget tre gånger n. Alltid ska blo..se hålla på att krångla. Nåväl. Måste börja med att berätta om gårdagen. Har en jäkla träningsvärk vill jag meddela i allafall. Helt sjukt. I hela ryggen, axlar och ben. Beror nog på alla tävlingar vi gjorde igår. Under hela kvällen var vi indelade i två olika lag. Vi körde tävlingar som ; Såpafotboll, mumien, sexställningsleken, funny bunny, ballongleken och massa fler. Det enda vi fick veta innan vi åkte ner till Sjödin var att vi skulle ha oömma kläder och en vattenflaska med valfritt innehåll. Haha, Klart man blir nyfiken lixom. Riktigt roligt i allafall och tack för allt Linnea.
Tänkte på det. Gud vilken rolig syn att se tjugo tjejer i bikini och helt dragna spela såpafotboll. haha. Jäkligt kul må jag säga.

Senare bar det av till Rawecki där vi hade det riktigt trevligt. Sedan blev det Donken där vi blev hotade med att bli utslängda för att vi gjorde den så kallade "Penisleken" alldeles för högt. (Ja, vi lever kvar i 14-års åldern). Varför är fyllemat så nedrans gott? Allt fett är gott när man mår som man gör vid det stadiet..
Sen blir det censur på vad vi gjorde. Var i allafall hemma när det höll på att bli ljust igen.













Underbart!

Tack för en sjukt go kväll alla!

Joggingrunda


Oj, är helt skakig. Har varit ute på en väldigt härlig joggingrunda. Kände för att springa längre idag än vad jag brukar. DEt tog typ fyrtiofem minuter idag. Shit vad trött jag blev. Men gött efteråt! Efter en joggingrunda blir man även hungrigare, vilket jag tycker är rätt bra faktiskt.

Var på stan förut och inhandlade lite presenter till Linnea som fyller år snart. Inhandlade även en eyeliner, ett nagellack och ett rött läppstift till mig. Sånna där nädvändiga saker. Perfekt! Ska snart till Playan och mysa. PUSS




Volvo Ocean Race

Åh, vilken underbar dag jag har haft idag. Man hinner med så fruktansvärt mycket när man går upp tidigt. Trots att jag kom i säng halv fem i går natt så gick jag upp nio för att åka till Tjörn. Där väntade pappa, Louise och Virre. Tog våran båt ut till marstrand och det guppade ordentligt. Älskar att åka båt. Man känner sig så jävla fri. haha, låter fjolligt. Men så är det faktiskt. Trött blir jag av att åka båt också. Helt sjukt trött. Somnar oavsett om det är tio meter höga vågor eller helt vindstilla. Okej, kanske inte..

I vilket fall så åkte vi till Marstrand för att spana Volvo Ocean Race-båtarna. Maffiga saker det där vill jag lova! Så sjuktligt mycket folk som var där med. Helikoptrar som filmade för teven, polisbåtar, kustbevakning, sälar, flygande båtar (Ja, en båt med vingar som flög i luften) Alla befann sig där som sagt. Fatta att dom båtarna har seglat jorden runt. Det är rätt sjukt faktiskt. Tror aldrig jag skulle våga göra det. Folk dör ju för fan på dem båtarna.

Nu ska jag försöka sova lite tyvärr. Tänkte träna i morgon. Känner mej.. förlåt, men känner mej jävligt fet idag! Så en joggingrunda kommer att göra susen. Sedan ska det handlas presenter och vara ute i det goa vädret. Skulle bli asnice väder i morgon. Mums för det! Och mums på att jag ska kela med kattungarna nu. PUSS



Fikade på Åstol



Lollo och Virre


Virre


Kinesbåt

Skrik och brända mandlar

Blev precis på pissigt jävla dåligt humör. Suck. Dock har jag haft en bra kväll, trots vädret. Har varit på potatisfestivalen i regnet med massa. Jag har nog bannemej aldrig skrattat/skrikit/gapat så jävla mycket som när jag åkte virvelvinden idag alltså. Helt galet! Trodde att jag skulle spy. Det går lixom inte att vara tyst. Skriket bara tränger sig ur. Guuud vad kul det är. Borde skaffa mig en virvelvind på min baksida här hemma. Hade ni kommit och joinat då?
Nåväl. Jag har även mumsat på brända mandlar i regnet och färskt godis. Mums på fredagskvällar då jag alltid vågar unna mig sådant! Visst är jag bra?

Sen mitt upp i allt så blir jag medbjuden till en fest som jag drog till. Hade gått i strumplesten ett tag, så mina strumpor var blöta och gosiga. Men vad är odsen på att man har ett par strumpor i väskan över? haha, inte är odsen stora iaf. Men det lyckades jag ha i allafall. Perfekt.

Har som sagt haft en lyckad kväll. Någon känner sig kanske extra träffad. Vad vet jag? Nu ska jag sova, skulle egentligen till Tjörn i morgon, men jag bangade det. Kände för att ligga hemma och sova istället. PUSS

Vilsen!

Hatar den här tiden på året. Det låter dumt, men jag gör verkligen det. Är så vilsen och vet inte vad jag ska göra. Snart flyttar jag ut till Tjörn och ska bo där i tio veckor. Kommer knappt träffa några vänner eller något alls. Visst, jag kan ta tåget in när som. Men det är nite samma sak på något vis. Känner mig så sjukt ensam den här tiden. Fast det kommer nog bli bra tillslut! Bara vädret tillåter. Annars jävlar!

Nu ska jag ner till stan. Potatisfestivalen är i full gång. haha. Vilket fiasko med vädret. Men det blir vad man gör det till va fan. Brända mandlar, kolor och bra vänner och sen är kvällen räddad. I morgon åker jag till Tjörn över helgen bara. Flyttar ut nästa vecka. Det är Volvo Ocean Race. Så ska ner och titta på det tänkte jag.

Nu ska jag kila. Hörs sen. PUSS

Mat, dåligt på alla sätt..

Ni ser hur fins jag har lagt upp allt va? Suck. Tar inte mer än fem min, sen ligger allt på golvet. Jag var på så jävla dåligt humör. Så tårarna börjar spruta samtidigt som jag gapskrattar. Bra kombo! Pappa började skratta och drog fram kameran. fast dom bilderna såg helt bombade ut. haha. Nu ska jag äta vindruvor och kolla film!



Inköpt

Blev lite impulsköp igår på dagen. Sådant gillar vi. Var precis på en djembekonser som blev fiasko. Haha. Egentligen skulle det vara utomhus. Men beroeende på regnet så hade dom tänkt vara inne. Dock hade dom inte tänkt så långt som att larmet skulle gå när rökmaskinen sattes igång. Så vi var tvungna att utrymma lokalek på fem minuter. Så jävla typiskt!



Blått lite seglarlinne från MQ


Sött linne från MQ


Armband från Ur&Penn


Världens sötaste halsband från Ur&Penn

Summer!

Damn, pigg är jag då inte i allafall! Gött med sommar så man kan sova ut hela dagarna. Har precis sovit i fyra timmar. Haha. Det är bara sjukt, och då sov jag ändå riktigt mycket i natt.
Gårkvällen blev väldigt mycket mer lyckad än vad jag trodde. Hade inga förväntningar alls, så det blev mer än lyckat! Vi började med att förfesta hos Jennifer. Körde en massa roliga öllekar och hade allmänt mysigt. Sedan tog vi bussen ut till Gräfsnäs. Det första busschauffören sa till mig var att om jag gjorde ett till ljud ifrån mig skulle han kasta ut mig. Det där kändes ju gött att höra lixom. haha. Men bussresan ut var nog fan det roligaste. Wiiii.
Dock blev kvällen lyckad i helhet också. Alla grät glädjetårar och jag insåg verkligen vilka som var min äkta vänner. Det kändes underbart.
För att inte göra mamma pissed så sov jag hos linnea. Kändes säkrast så. ^^

Nu ska jag iväg till Lerum och sen ikväll potatisfestivalen. PUSS

Last day..

Det är idag som man ska njuta som mest. Dagen innan skolavslutningen. Sen när väl sommaren drar igång så går den så nedrans fort. Svischar förbi utan att man märker det. I morgon ska vi väl vara träffas i klassen och sedan kolla på något i aulan. Lite lagom dag sådär. Undra vad man ska ha på sig? Inget speciellt antar jag.

Har varit i Göteborg idag också. Var ute efter en speciell tröja, men jag hittade den inte någon stans. Suck. Sprang runt i hela NK helt förvirrad. Men nej, den fanns då fan ingenstans. Så är det dock alltid för mig. När jag har massa pengar och ska shoppa så hittar jag verkligen aldrig någonting och när jag inte har pengar så hittar man precis allting man någonsin önskat! Fast så är det nog för alla.
Efter Göteborg åkte jag hem och tog en powernap. Den var behövlig. Hade inte ätit på hela dagen. Jo, en smoothie tills klockan fem. Så mitt huvud värkte och hela kroppen var motstridig. Så jag åkte hem och åt lite och sedan fick jag lite sömn i mig. Sedan är det ju som sagt Tisdag, vilket betyder korpfotboll. Så resten av dagen har jag tillbringat nere på savannan med massa gobitar. Lyckades dock starta ett muffinskrig..mindre lyckat! Haha. Men va fan. Goda var dom i vilket fall. tack Mikkan. :)



Nu ska jag duscha av mej all muffins som sitter fast i mitt hår. Bajs. PUSS

Lista..

I väntan på att tiden ska gå..

1. Fullständigt namn? Cecilia Kristina Rosell
2. hur gammal är du? 17
3. Vart bor du? Alingsås
4. Bor tillsammans med? mamma, pappa, bror, syster, kkatter, orm
5. Färg på ditt hus? stenfärgat
6. Hus eller lägenhet? Villa
7. När är du född? 21 April
8. Klass? MP1
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? Städar kontor (Y)
11. När gick du upp i morse? Lite i 10
13. Duschat idag? Japp
14. Kramat någon idag? Jaaa
15. Pussat någon idag? jajemen
16. Vad har du ätit idag? Tooo much :(
17. Dagens klädsel? Stora mjukisbrallor, luvtröja, stor skjorta, mössa
18. Dagens smink? INgetnting alls
19. Dagens sötnos? Kissimissungarna
20. Dagens roligaste? Hmm, inget än så länge

Socialt:
21. Har du många vänner?
Ja, lagom
22. Hur många har du kysst? Inte fasligt mpnga faktiskt
23. Vem kramade du senast? Mor min
25. Hur många har varit otrogen mot dig? -
27. Har du pojk-/flickvän? Japp
28. Vem pratade du med i telefon senast? Louise
29. Vem fick du senast sms ifrån? Petter

Favorit:
(just nu)
34. Dryck?
Cola zero!
35. Färg? Roooosa
37. Stad? Hmm, ingenaning. Nån storstad.
38. Land? Usa
39. Ämne i skolan? Svenska/text
40. Människa? OJ, många!

Senaste..
41. Personen du tänkte på?
Carro
42. Personen du kysste? Petter
43. Gången du spydde? En vecka sedan lite drygt.. fy för mej!
44. Gången du grät? Idag tyvärr
45. Pizzan du åt? Oj, när var det! Några månader sedan.
46. Gången du var i Göteborg? Idag
47. Gången du var i stockholm? Ett årsedan typ
48. Gången du var full? Fredags
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Gången du rökte? Idag

Antingen eller:
51. Svart eller vitt?
Svart
52. Hund eller katt? Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror helt klart på humör
54. Tvspel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller ha sex? Båda behövs ;)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget av det
58. Ragga eller bli uppraggad? Oj, uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise hotel? Big Brother
60. Blondt eller svart hår? Just nu rött. hihi ^^
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad för fan
63. Göteborg eller Stockholm? Båda är mysiga
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Coke
66. Pizza eller kebab? Pizza, utan tvekan
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Va fan. L.e.v.a

Antal:
70. Personer du älskar?
Några få
71. Personer du hatar? oj, hmm. Kommer bara på några enstaka.
72. Gånger du varit full? Haha, Inte räknat
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Ska jag vara ärlig, så en!
74. Glassar du ätit på en dag? Tre kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Hmm, kommer väl upp fler. Men just nu en.
76. Gånger du haft minnesluckor? Hmm. aldrig
77. Kuddar i sängen? Sex stycken
78. Personer du saknar just nu? Tre
79. Gånger ditt hjärta brustit? -

Vem:
80. Vill du kyssa nu?
Vem fan tror ni?
81. Ska du träffa imorgon? Kompisar.. vet dock inte vilka. haha
82. Sjöng du senast för? Duschen
83. Hade du senast en msn-konversation med? Lajnus
84. Spelade du tvspel med senast? Pappa och Joel
85. Vill du ta med på resa nu? Vänner
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Hade gärna gjor många den tjänsten
87. Förtjänar att dö? Ingen
88. Är söt? Mongo, Virre, Petter
89. Fick dig att gråta senast? Jag själv och den där jävla tallriken som pajjades. HAHAHA

Vad:

90. Gör dig glad? Hmm, vänner och resa!!
91. Gör dig ledsen? Stress, ångest och besvikelse
92. Vill du helst göra nu? Mysa
93. Önskar du att du slapp göra? Städa mitt rum
94. Vill du ha nu? En varm sommar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En ny Mac-dator
96. Längtar du till? Sommarlov soklart
97. Tycker du om dina betyg? Vet inte vadj ag har fått än
98. Ångrar du i ditt liv? Man ska inte ångra något
99. Är det bästa som hänt dig? Det finns mängder med saker
100. Hur mycket är klockan? 21.06

I love you, man

Måste tipsa filmen som jag och Louise såg igår. "I love you, man" hette den. En romantiskt komedi fast mest komedi faktiskt. Satt och gapskrattade hela filmen. Har lättare att skratta åt en film på bio än hemma konstigt nog. Man är väl kanske mer insatt i filmen på bio.
Efter filmen åkte jag hem till Petter och sov. Mysigt! Kollade på "Truman show" och käkade chips. Chipsen resulterade dock till tvångstränande när jag kom hem idag. Att jag aldrig lär mig. Well well. Kändes gött att ligga kvar i sängen medans Petter gick till skolan i allafall. Moahaha.

Nu ska jag sova middag. PUSS


Fullt upp..

Jaha. Redan Söndag. Veckans värsta dag.
Igår kväll var det Twilightkväll hos Agge. Hon hade allt i svart/rött/rosa. Haha. Den tjejen alltså! Galet fan skulle jag vilja påstå. Hon hade lagat underbar mat och bakat "twilightkakor"..Ja, ni hör ju. Haha. Riktigt gott var det i allafall, och mysigt.
Sedan drog jag vidare till en liten inflyttningsfest där rätt många befann sig. Sedan cyklade jag ända ut till Hjälmared. Eller ja, jag cyklade inte. Patrik fick skjutsa mig istället. haha. Slappt och skönt. Så vi hamnade ute hos Isac hela kvällen med mycket mysigt sällskap. Sedan efter det bar det hem till Carro där jag skulle tillbringa natten.
Vi käkade goda nattmackor och kollade på The Guardian. Underbar film. Somnade sedan vid fyra och setg upp kring tio.

Pappa ringde mig som en galning redan nio. Hade glömt att jag skulle upp och fota för "Explorica". Så klockan tolv kom Johanna och Filip hem hit. Fotade dem två och även min bror. Blev riktigt läckra kort faktiskt. Hoppas att han väljer ett av mina foton nu bara.

Snart ska jag iväg och städa kontoret och sedan iväg på bio. Ingen aning om vad filmen hette, men det blir nog roligt ändå. Haha. Ska gå med min syster medans resterande av familjen ska gå på Änglar och Demoner. Har redan sett den, så hade ingen lust att gå på den igen. Nu ska jag pysa. Jäklar vadj ag har fullt upp hela tiden känner jag. haha. Men men, det är så det ska vara. PUSS

Smakprov från Explorica







Studentfirande!

Lång dag igår. Studentfirande så det skrek om det. Mötte upp alla studenter i Nolhagaparken vid två och sen blev det full rulle. Aldrig sett så galna studenter förut. Vissa stod och pissa på getter och andra flirtade med poliserna. Fast det är så det ska vara va fan!
Mat fanns det gott om här hemma i allafall. Parmaskinka, sushi, kycklingspett, potatissallad, hemmabakat bröd.. Massa gott fanns det. Mycket folk fanns det även gott om. Släket och vänner men även en del okända.
På kvällen stack vi till Julia Brihs och festade loss lite. Var på riktigt bra humör hela kvällen. Sedan åkte jag och Petter utmattade hem och sov tills tolv idag. Underbart!










Kom till mamma..

Love at first sight! Tycker att den är skitsnygg. Beror det kanske på att den är rosa? Har velat ha en luvtröja ett bra tag nu, men har inte funnit någon snygg. Plus i kanten är ju som sagt också att det var helt okej färg på den. Så nu ska jag klicka hem denna tänkte jag. Är dock värdelös på att veta vilken storlek man ska ha, det är därför jag sällan handlar saker på internet. Fast i bland måste man chansa här i livet!





Städning

Helloj!
Springer runt här hemma och städar inför i morgon. (Studenten). Har för fan suttit på knä och dammsugit mina lister också. Det är inte varje dag det händer, inte ens varje årtionde. haha.
Varje gång jag går förbi blombuketten med rosor på mitt rum så får jag sånna galna minnen. Både bra och dåliga. Jag saknar allt, men samtidigt är jag så otroligt lättad över att det är slut nu.

Ska faktiskt kila ut en stund. Behöver lite "frisk" luft så att säga. PUSS

Capio..slut!

Började dagen med något utav det värsta jag vet. Samtal på Capio! Men.. det var det sista för alltid. (Förhoppningsvis). Idag var lixom "utskrivningssamtalet". Underbar lättnad när jag gick därifrån. Hade gått ned lite i vikt, men inte alls mycket. Det gick susen. Fattar ni vad jag har tagit mig igenom? Jag har haft en ätstörning i fyra år och nu är jag påväg ur det. Jag kan absolut inte påstå att jag är helt fri från allt än. Jag har mycket kvar att jobba på. Tankarna är ständigt där och gnager och triggar, men jag ska stå emot.
Jag tror faktiskt inte ni förstår hur de här åren har varit för mig. Ni kan inte fatta (om ni inte själva har varit med om det förståss). Dagarna i enda har jag slitit som ett djur för att kunna leva som en normal människa. Ett tag isolerade jag mig helt. Minns den tiden. Träffade aldrig vänner, var aldrig ute, gick knappt i skolan..satt bara här vid datorn och knarkade Sertralin och läste ProAna-bloggar. Kul liv!
Det var på den tiden då jag grät före och efter varje måltid. Det var på den tiden jag tränade till mina ben vek sig och jag svimmade av utmattning. Det var även på den tiden då jag drömde om mat, kalorier och vikt varje natt. Vad jag än gjorde fanns tankarna där.
Egentligen har jag massor jag vill dela med mig av. Fast jag orkar inte skriva det. Blir för jobbigt och ni kommer nog tyvärr inte att förstå ändå. Så jag håller det för mig själv..

När jag kom hem förut och gick in på mitt rum så ser jag att det står tjugo rosa/vita rosor i en vas på mitt nattduksbord. "Vad fan är det här?", tänkte jag. Jag började gråta när jag läste på kortet..Familjen är nog det bästa som finns!!





Grattis till friheten! Du har kämpat fantastiskt bra. Vi älskar dig. (Ifall du inte visste)


Förstoringar och ohyffs


Ni kanske inte ser det så tydligt på bilderna, men vi har satt upp lite foton som jag har tagit. Tror heller inte det framgår hur stora tavlorna egentligen är. Den med smultronet på är en meter på bredden och typ 80 cm på höjden om inte jag minns fel, och det är stort. Måste passa på att berömma mig själv lite också. På det stället vi förstorade mina kort så var dom riktigt, riktigt impade av mina foton, och dom är profissionella fotografer. Kändes gött att höra. Nog om mej nu...





...idag har jag haft en enormt slapp dag. Kom till skolan vid åtta, hade en bildlektion då jag målade stilleben och sen slutade jag. Hur gött? Jag, Frida och Agge åkte in till stan och käkade lite lunch men som vanligt ville dom inte ha mig med. De tycker alltid att jag uppför mig så illa på restauranger. Hihi. Lever lixom kvar vid femårsåldern. Jag leker med maten, spiller ut stearin över det nytorkade bordet och brukar oftast lämna spår i form av skräp efter mig.
Så nästa gång ni har varit på restaurang och det ligger snorloskor och använda tamponger på golvet, ja.. då har jag kanske varit där. (Hoppas ni tappade matlusten). hoho.

Sedan åkte jag hem och mötte upp Petter. Käkade hemmagjorda hamburgare också. Oj så mycket godare än vanliga hamburgare från typ Donken. Mamma hade köpt "Max" hamburgebröd också och dom är så nedrans goda. Så en sådan hamnade i min mage och sen kollade vi korpfotboll och nu ligger jag här i min säng och ska sova. Japp!

Hoppas att ni har haft en bra dag homies. Ha det fett! PUSS

Hallonbär



Detta har jag avnjutit ikväll. Visst ser det somrigt och underbart gott ut?


Svett

Pjuh. precis allt skolarbete är avklarat nu. Finally! Moderepotaget, bokomslaget och mediekunskapsprovet fick jag klar idag. Känns gött att ha det gjort nu. Visst känns det onödigt att gå till skolan nu när man är klar med allt? Nu går man lixom bara dit för att få närvaro. Onödigt.
Har svettats hela dagen idag. I morses stack jag och Agge i väg på gympan och sprang. Sprang runt båda bergen och reningsverket. Sedan blev det ett dopp vid playan också. Inte helt fel det där inte. Underbart! Sedan har jag fortsatt att svettas. Oavsett om jag har suttit still eller rört på mig. Jag ska verkligen inte klaga. (Men)..om man ska vara ute och göra saker så är det här vädret typ tre grader för varmt för min del. Tro det eller ej!

Nu ska jag kela med missarna. PUSS

RSS 2.0