Ikea + Köttisar

Är precis hemkommen från IKEA med mami och Carl. Fick med mig lite smått och gott hem och alllltt var förövrigt rosa. Så det ska vara! Fast det bästa med Ikea är faktiskt maten. Det är så jääädrans gott. Köttbulletallrik blev det för min del. Ingen skit.

Dessa vackra gardiner fick jag med mig hem bland annat. Enda nackdelen är att det är ett bra tyg som kommer agera kattleksak känner jag. Tog två minuter efter att jag hade satt upp dem och sedan var kissisarna där.
Nu ska jag draaa och senare blir det dans för min del. :D

Bild från Ikea.se


Just nu..

..sitter jag och kollar på något boooring på tv medans Carl kladdar med oljefärger. Han målar bajs ser det ut som. ^^, Är ensamma hemma ikväll, så har lagat Tacos och kollat på film. Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag har. :)

Metallic

Nämnde jag att jag fotade med Agge och Frida i Torsdags ? Kanske inte.. men nu får ni lite smakprov på hur det såg ut. Frida har bårde stylat och fotat. Riktigt roligt. Kul ibland att inte alltid vara den som är bakom kameran och knäpper av bilder faktiskt. Jag måste medge att jag fick en hel del skumma blickar när jag traskade runt i mediahuset med den här utstyrseln. Haha. Det får göras om flickor smååå. <3

 

 


 


Styling och foto Frida Randén


Dans, foto och film!

Kan börja med att säga att dans är det bästa som finns! (Näst efter Carl). Finner fan inga ord. Har längtat efter denna kvällen sedan dansuppvisningen som var för två månader sedan. Måste dock säga att det är en jäääävligt svår dans vi ska öva in. Galet svår faktiskt. Men enligt mig är det alltid spännande med utmaningar. Tänk när vi är klara med den och inser att vi fixade det. WIIIIE :D

I morgon blir det en trevlig dag hoppas jag på. Ska fota i studion med Agge och Billy på dagen. Har tänk att sminka till Carl lite snyggt så att han blir en söt liten flicka. Lär bli en vacker syn tror jag, rolig om inte annat. ;) Sedan ska jag filma på Hotellet. (Praon). Det ska bli trevligt. Gå in på Alingsasaren.se så får ni se vad dom jag praoar hos gör för något. Undra vad man ska ha på sig på ett sådant ställe föresten. Inte alltför finklätt? Vet inte rikigt vad det var för tillställning. Något med massa företagare om jag inte är helt ute och cyklar.

Nu ska jag allt ta och sova. Gäääääsp. <3




Fransyska

Såhär ser man ut när man råkar somna och sin busiga pojkvän ligger bredvid. Om jag ska ge igen? Mhmmmm.

 


Prao

Har precis mumsat i mig revbensspjäll och potatisgratäng från Bohlins. Klagar jag ? Naaaaj du. Satans gott är vad det är. Nåväl, nu till det lite mer intressanta. Jag var på ett litet möte med de som jag ska praoa hos. Kommer få göra roligare saker än förväntat. Kommer få skriva texter, intervjua och filma massa roliga saker. Visst låter det trevligt?

Nu ska jag plugga historia. Blääää! Men i morgon börjar dansen. ÄNTLIGEN! Taggad till tusen ^^, Kommer bli kanonskoj :) Löööööv yaaaa!


Visst är han en hunk?


Puss

Problem löser sig alltid, visst gör de?

Älskar dig Carl Hansson. Hoppas att du förstår det <3

 


Time to go

Time för paarty! Ni ska få en massa bilder sen. Det lovar jag er folks. Puss å haaaaj


Party FFS!

Sitter hemma hos Carl för tillfället! Madde och Fia är också här och snart ska vi iväg till något partyyyy. Ska bli skojsigt. Längesedan jag festade känns det som.

Nååååväl. Idag har jag bara varit på stan och firat kära Mikkan som fyller arton år idag. Om jag är avundsjuk ? Öhja. Så ett megagrattis till dig goooing <3

 

Så går det när man tattar min dator! <3


Hos Hanssssssooooon

Ligger och gosar i Carls säng med massa mongosar! En styck Johanna, Madde jag och Carli. Madde och Johanna har tjtatat något fruktansvärt på att vi ska ha gruppsex, så ska förmodligen roa oss med det ikväll. En äkta vän ställer ju alltid upp så att säga..

Men nu har vi slängt ut dem. Alltid ska det komma och störa vid fel tillsällen, suck! Har bett dom höja musiken i deras rum ikväll. Kan behövas. Godnatt! <3

 




 

Visst ser det mysigt ut. Johanna ser extra charmig ut med sin lilla prilla under läppen. Hihi. Pusspåeerr


3 månader..

Sitter i skolan och väntar på att mor min ska komma och hämta mig. Slutade egentligen klockan elva idag, men var tvungen att sitta kvar och redigera inslaget om Jul på Liseberg. Nu är det äääntligen klart och nu ska jag hem och äta. Kurrar i maggen på maj!
Ska förmodligen hem och fortsätta fixa på mitt rum. När jag väl kommer igång med sådant så är det görskoj. Älskar det! Sen ikväll sover jag hos CalleBalle. Vi har för övrigt varit tillsammans i tre underbara månader idag. Mums på honom. Han är bääääst i världen kan jag lova er.
Vi hörs sen. Pussiluss <3

Städning..

Städar och donar i mitt rum för fullt. Städade precis upp vitt vin från golvet som har grott in i brädorna. Förmodligen legat där i ett år. Hmm. Nej, nu förtjänar jag sömn. Sleep Tight.

Omväxling

Har sprängröda ögon och ögonlock gjora av bly! Är så tröööööött. Varför sover jag inte då? Jo, anledningen är den att jag har fastnat i sista boken i Twilightserien. Har dock redan läst sista sidan i boken, så vet det mesta. Haha. Kan aldrig hålla mig, så brukar tjuvläsa lite.

Nu har jag bestämt hur jag ska fixa i mitt rum. Bara lite små justeringar, men ändå! Alltid trevligt med lite omväxling omkring sig. Carl ska hjälpa mig, så det lär bli bra..hoppas jag! ;) Hade gärna tapetserat om och hela köret, men njaaaa. Lite för stort projekt för mig. Jag är så jävla envis med att allt ska bli klart så snabbt. Så står inte ut med att vänta flera veckor på att sådant ska bli klart. Ska det ske så ska det ske nu!

Nu blir det sängen för majjj! Sussa sött alla. PUSS



Alanya!

Åååh, äntligen! Nu är resan bokad till Turkiet, Alanya. Tror det blev femton tjejer som ska hänga med tillslut. Kommer bli en kanonvecka hoppas jag på. Det blir vad man gör det till!

Nu ska jag snart iväg till skolan. Späännannde! Börjar dagen med en sjuhelvetes tråkig lektion. Har hänt minst två gånger att jag somnat och sovit borta halva lektionen på bänken. Whoops!
Nåväl, vi hörs senare snyggingar! <3


Min Gose som luktar fis!


Bilder från Thai!

Ni har fått sugig uppdatering om hur jag hade det in Thaiääänd. Så ska slänga upp lite bilder tänkte jag. Har redan varit hemma i över en vecka, vilket hade vart en tredjedel av vår semester. Satan vad tiden går snabbare här hemma än i Thai. Det beror väl på att vardagen rullar på som vanligt här hemma och man har sina dagliga rutiner. (Sova, äta och gå i skolan på ett ungefär)
Nooog om det. Titta och njut!

Väldans mycket bad blev det såklart!

Härliga stränder!

Underbara dopp i solnedgången!

Gjort ut en bok med massa "ordlekar"

Bråk i poolen

Livsfarliga turer i tuktukar

 

Massa posande såklart!

Tog dykarcetifikat! (UNDERBART)


Firade in det nya året


Åt säkert ett dussin med klubbor.

...och till sist. En megaschnygg bild på lilla mig!


Det var allt för mig för ikväll. Ska bli bättre på att skriva här. Brukar låta så, men men. Have a naaajjjs kväll folks!


BajsM

Jag och bajsMadde sitter och roar oss i datasalen och snart blir det idrott för hela slanten! <3

33+

Hello agaaain! Ännu en slapp och go dag idag. dock blir jag så jävla förbannad på alla restauranger här. Satt och väntade på lunchen förut. När alla hade ätit upp så hade jag fortfarande inte fått min mat. Vi frågade och hon sa att den maträtten var slut. Jaahaaa! Då var det bara att vänta yttligare i tio år.
Ikväll ska vi till skräddaren. Håller på att sy upp en sån jääädrans snygg kavaj va. M-u-m-s. Inte så många dagar kvär här längre. I morgon kanske det blir dykning igen. Sikten sägs vara bättre nu. Sedan är det bara två dagar kvar här på Koh Chang. Sedan blir det Bangkok i två dagar och sedan bär det hem. Satan vad tiden har gått fort. Både bra och dåligt måste jag säga. Vill hem till Caaaaarl samtigigt som jag gärna vill ligga här kvar i solen istället för att komma hem till massa minusgrader.





Nu blir det dopp i havet. Svetten dröper om mig för fan! Jävligt fräsch känner jag mig. Höhö. PUSS!

Thailand

Tänkte bara ge ett litet livstäcken. Inte vart så värt aktiv här, men det ska man väl inte när man kan ligga på stranden istället?
Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Min bestod av en jävla massa transor och ännu mer fyrvärkerier. Sisådär en miljard kronor spenderades säkert på fyrvärkerier den kvällen, bara på denna stranden!

Just nu sitter jag och doppar tårna i havet. Mer än trettio grader i vattnet. Asgött. Dock har jag dragit på mig solexem, så får hålla mig mest i skuggan tyvärr. Nu ska jag lägga mig och läsa tredje twilightboken. Säger bara taaaack Agnes att jag fick låna dem. Har snart läst ut alla tre, på bara en och en halv vecka. Grymma!

Ha det braaaaa. Pussiluss!

(Saknar min Carl<3)

 


RSS 2.0