Fashion

Droppelidropp..denna skooola! Jag får krupp. Ska bli helt okej gött att sticka iväg till Thailand om sex dagar. Kommer väldigt lägligt. Ska bara vila upp mig när jag är där. Sola, bada, dyka, och sova. Underbart!

Nåväl, idag blev det fört modevisning på dagen. Vilka kläder! Ville ha allihopa. Eller ja, inte allas kläder. Bara Mikkans och Linneas (Du var så snygg så jag dog lite). Dösnygga! Hade varit sjukt roligt att kunna sy. Men nej, det är inte min starka sida direkt.

 

Iallafall, efter modevisningen så skulle jag Agge och Billy åka till Liseberg och filma det sista inför reportaget. Hur gick det?..Batterihelvetet var sluuuuut. Blev dock jävligt förvånad att vi inte hamnade i slagsmål pga det. Vi var rätt glada ändå och trippade in på Liseberg och drack glögg och mös på caféer istället. Blev lyckat trots allt!

 

 

 

Nu är det läggdags för fröken Rosell! <3

 

 


Photo

En av väldigt många bilder som togs igår!

 

 

 


Liseberg

Hej hopp. Nyss hemkommen från skolan. Helt okej skoldag må jag säga. Historia i två timmar och sen fotosttudion i fyra. Duktiga Evelina fotade mig åt sitt projektarbete. Hon fotar de sju olika dödssynderna och jag skulle vara frosseri. Tror faktiskt att det blev några riktigt bra bilder, hoppas på det i allafall!

Nu ska jag käkaaa och sen dra mig in till Göteborg med Bily och Agge. Ska filma på jul på Liseberg pt vårt reportage. Kommer säkert fightas och ha oss, men det ska nog gå fiiiins hoppas vi på. Nu kurrar det i maggen på fröken Rosell.

Hörs sen!

Lösögonfransar och hela alltet




Daancing

Är precis hemkommen från två dansuppvisningar. Daaamn vad det är skojsigt :) Fullsat aula och massa grymma dansare, kan det bli bättre? Njaae.

Nu ska jag käka kvällis. Hörs kanske sen. Pussåhaj

Nattii!

Godnatt alla vänner och ivänner. Har för en gångs skull sovmorgon i morgon. Känns helt okej :) Kort dag i morgon med. Känns ännu mer okej! Sussa sött!



Flying Without Wings

Åh vilken go helg jag har haft. Helt klart! Älskar helger då man har fullt upp. Blir så rastlös annars. I fredags blev det Idol. Dock inte framför teven. Jag mamma, pappa och Johan åkte till Scandinavium och kollade. Det var sjukligt mycket folk. 11.000 pers fick plats där inne :) Grym stämning må jag säga!
Kvällen var så bra som den kunde. Inte visste jag att WESTLIFE skulle komma dit och toppa kvällen med sin skönsång. DAMN! Jag dog väääldigt mycket måste jag medge.

 

 

 

Det var som sagt bara fredagen. Igår fyllde min älsklingsJosse år. Åkte hem till henne igårkväll där det vankades tjejmiddag. Kände inte vidare mycket folk, men det tycker jag är riktigt roligt. Att träffa nytt folk har ingen dött av.

Där var vi och drack, snackade hål i huvudet på varandra. Så höll det på tills några sprang runt halvnakna efter att ha förlorat massa olika lekar. Sedan fick lilla jag bege mig hemåt, för alla andra skulle ut och festa. Lyckostar! Så åkte hem till mig med carl och kollade film och somnade.

Weeellweell. Nu har jag precis varit på genrep inför dansuppvisningen. Det är så skojigt att dansa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. :D Nästa år ska jag iaf dansa två olika danser. En helt ny dansstil ska jag våga mig på. KUL! Nu taggar jag inför dansuppvisningen i veckan. WIHO. PUSS

 

Bild på min söte!


RSS 2.0