Rätt=fel!

I morses vaknade jag och kände mig stark, riktigt starkt och oövervinnlig dessutom. Jag hade fel, alldeles för fel för mitt eget bästa. Jag var svagare än vad jag trodde och jag började må dålig redan vid lunch. Trodde jag skulle kunna gå ifrån matsalen och känna mig duktig och stark att jag ens hade ätit lagad mat till lunch. Men nej, jag började må illa och skaka. Är det tacken för att man gör det rätta?

Jag går fortfarande runt med det ständiga suget i kroppen. Jag kan fortfarande vara mätt, men själen är fan aldrig tillfredsställd. Alltid vill jag ha något litet extra. Jag vet inte vad som hänt med mig, för jag vill egentligen inte ha det..men stoppar det i munnen ändå. Det bara går av rena farten. Ni kanske tycker det låter löjligt om jag säger att jag ska tänka på vad jag stoppar i mig. Fast jag borde göra det, för då mår jag bättre, faktiskt.

På tal om detta så ska jag skriva ett magasin i skolan som ska vara en handbok till bättre självkänsla. Mår man dålig någon dag så ska man enkelt kunna slå upp hur man ska gå till väga för att kanske börja må bättre igen. Dock kommer dålig självkänsla från så många olika saker. Det kan vara allt från komplex, barrndom, prestationer m.m. Ska försöka skriva en bred guide som riktar sig åt många. Svår men rolig uppgift tycker jag allt.

Nu ska jag sova tror jag. PUSS

 


Godnatt mina pärlor!

Ätit alldeles för mycket cornflakes nu ikväll. Min mage gör förbannat ont. Haha. Hur kommer det sig att man alltid småäter på kvällen? Beror kanske på att man sitter vid datorn, har tråkigt och vill ha något att tugga på? Troligtvis är det så. Får bättra mig på den punkten. Nu ska jag nog spruta lite deepsleep på kudden och försöka falla in till drömmarnas land..gud så poetiskt!

 


I stormens öga

Helgerna går fort, så pass fort att jag till och med inte hinner skriva här. Visst går en skolvecka så sjukt mycket snabbare än en vecka på sommarlovet? Man tycker att sommarlovet går fort, men inte lika fort som skolan. Tro mig.
Nåväl, i Fredags bestämde jag och Madde oss för att kika Beck på bio. Vi är två rätt veliga personer, så vi råkade få Calle och Patrik på ett helvetes humör när vi inte hade planerad så värst bra. Haha. Men ack så kul det var. Filmen var bra och kvällen avslutades med att jag och Madde, Vendela och Frida nanade över hos Madde. Vääldigt trevliga tejor det där.

Nu ska jag göra matte. Man måste ju sluta helgen bra, inte sant?




Inte förvånad

Livet kan inte alltid vara enkelt, Ibland är det helt värdelöst. Mina tårar börjar ta slut och jag tror jag börjar få vätskebrist istället. Hatar att bråka, tjaffsa, diskutera..kalla det vad ni vill. Är svag när det kommer till sådana tillfällen. Blir ställd och lägger skulden på mig själv. Vilken förmodligen är helt rätt vissa gånger.

Ska i allafall försöka sova nu. Ska vara hos tandläkaren redan vid halv åtta. Suck. Sedan efter det väntar en guddomlig mattelektion på två timmar. Ni förstår ju själva att en bra dag väntar mig? Kvalstrerna på skiker på mig nu. PUSS




Matte B in my aaass

Första riktiga skoldagen avklarad. Började med ett tvåtimmarspass matte. Gick därifrån med gråten i halsen. Matte B, vad i helvete har jag gett mig in på? Jag förstår verkligen inte det. Redan efter en timma kändes det hopplöst. Suck. Blir alltid dumförklarad också känns det som. Vissa saker är så galet självklara, men nej..jag förstår dom inte öndå. Ska nog försöka välja bort det och ta något som jag tycker är roligt istället. Bättre att få bra betyg i något man tycker om än ig i Matte. Känns bara så onödigt. I så fall väljer journalistik istället, om det finns lediga platser där. (Får fjäska för Larssa).

Har precis hämtat Pia från djursjukhuset med. Hon har steraliserats. Nu vinglar hon fram som om hon har fått i sig ett och annat lite för mycket. Ser rätt rolig ut. Som Bambi på hal is, fast värre.



Slarvigt..

Skolan börjar som vanligt med ovärda skoldagar. Med tanke på att vi tvåor var för "kassa" för att vara faddrar åt ettorna så fick vi ha kompliteringsdagar. Jaha, men vi som är klara då tänke jag? Jo fick fick uppgiften att spackla och tapetsera om ett såkallat mysrum. Kanske kan bli roligt.
Gick till thai och åt lunch idag, fast inte jag. (dumt av mej). Var borta i två timmar och dom märkte det inte en gång. Precis som det ska vara.
   Har precis städat mitt rum. Ohbooj vad behövligt det var. Nu ges halva garderoben bort till min kusin. Jag är en riktig sparare. Sparar verkligen på allt. Bokstavligt. Småprylar i hela mitt rum som bara ligger i vägen. Det är väl sådan jag är. En slarvig jävel. Tappade ju föresten min plånka på Ica igår kväll. Mamma ringde mej och frågade om jag visste vart min plånbok var. "I min väska, vart annars sa jag lite kaxigt". Men nej, det var den då inte. Fel av mig. Den låg ju tydligen på golvet på Ica. Haha. Sånt som händer. Dock var ingenting tattat.

Nu ska jag ta en powrnap med kissen. PUSS




Skolstart!

Kaos inne på mitt rum. Fröken Rosell har varit igång igen. Icke bra. Ingen bra upppackare vill jag då lova. Haha.Första dagen är i allafall avklarad nu. Blev en dag på tjugo minuter. Tog på nerverna vill jag medge. Sedan blev det stan och fika. (ett vindruvspaket tyngre). Sedan blev det en springrunda för mig. Åh. Har börjat känna det där jobbiga suget de senaste också. Jag är aldrig nöjd. Måste hela tiden ha något mer, mer, mer. Så idag blev det för mycket och en springrunda var behövligt för psyket. Släpper föresten inte på kontrollen när jag blir sugen heller. Är så rädd för att börja hetsäta igen. När jag hör ordet hetsäta så tänker jag inte så stora mängder. Men jävlar, det får plats mycket i en mage har jag märkt. Tömde hela skafferiet på godsaker på den tiden..
   Kvällen blev i allafall lyckad. Blev grill hos Benjamin med gott folk. Vem visste att en måndagskväll kunde bli så pass trevlig ? Inte jag. Spontankvällar ska det bli fler utav.





Livet är inte de dagar som gått..

Jaha. Vad säger man? "Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns". Då säger jag likadant om sommaren. Jag känner faktiskt att jag har gjort en hel del saker att komma ihåg nu från i sommar. Det har varit allt från Smögen/Kungshamn, Segling, tältning, ungåtts med vänner, festat..allt det där. OJ..hll på att glöma Tompa Ledin.  Det är väl det som är en bra sommar? 
I övermorgon smäller det. Men äh, har inget emot skolan. Jag går en rolig linje som jag tycker om. Så jag ska faktiskt inte klaga. Okej, ingen skriker väl glädjerop första skoldagen, men skolan är väl till för att hatas eller något antar jag.

Ikväll har jag och familjen -Johan varit på Marstrand. Vi kände oss som den engelska famijen som var på turistsemester.. (Om man bortser från att vi inte hade någon solhatt eller solskydd på nosarna, annars så). Vi satte oss bredvid minglandet på ett bröllop och bara glodde. Ja, vi glodde verkligen. Tog till och med av oss skorna och bosadde oss där tills dom gick. Lite överdrivet bröllop dock. Mitt ska vara enkelt (fast min klänning ska vara en dröm).

Annars ikväll har jag bara kollar på en 3 och en halv timmars lång film. The green mile. Längesedan jag grät så till en film. Ohdamn, han var en söt nallebjörn som gick till spillo.

Underbara dagar uppe i Smögen/Kungshamn
Kungshamn/Smögen


..och en taggad bild från TOMPA!


Slå den kvällen om ni kan..

Okej mina damer och herrar. Hans namn börjar på T och slutar på omas. Vem fan kan det vara? 
   Jo men visst kände man sig som sin Tomas-trogna mor när man skulle dit. Men vafan. Det är bra skit det här vi snakckar om. Utan tvekan. Vi var rätt trötta och varma när vi kom till liseberg, så vi tänkte åka något med vatten. Men vem fan betalar sextio spänn för att åka i tre minuter? Tyckte att det var rena råneriet för sex små fattiga Tomas-älskare. Usch nej. 
   Istället blev det en klubba som varade så pass länge att min mun hann domna bort och tänderna ändrade färg. Weell. Sen försvann jag och Carro upp på berget för att äta i Ben&Jerry´s-baren. Var borta i sisådär tjugo minuter och när vi skulle gå tillbaka längst fram till scenen var det knööök. Det var inte vilket folk som helst heller. Det var fint folk, som tydigen var för fina för "skitungar". Elakt. 
   Det var i allafall den bästa konserten på väldigt länge. Jag skäms över att säga den, men god damn vad han var snygg. Vi och alla 40-åriga gammla tanter slogs om honom. (Men vi vann). Han såg fan helt rörd ut, precis som om han skulle börja gråta. Men en sak frstår jag mig inte på. Varför säger alla jävla artister att: "Detta är den bästa publiken på hela turnén". Ingen jävel köper ändå det snacket. 
   Det var bra att han körde alla sina gamlingslåtar. Men titt som tätt slängde han in en publikdödare och alla såg ut att börja snacka vardagssnack med varandra. Han körde fem stycken extranummer, vilket var bra jobbat! Inte alla som gör det faktiskt. (host Madonna host...) Det absolut bästa nummret var "En del av mitt hjärta", som var det första extranummret. Åååååh. 
   Vid den här tiden på kvällen var jag rätt morbultad i ben/fötter, somliga hade tappat rösten, andra var trötta av mycket lustiga anledningar och en del hade gått och förälskat sig i trummisen. Undra vem det kan ha varit?

Nu däremot ska jag ner i duschen och sen ikväll kanske vi ska in till Nrj som håller till på Liseberg. Vädret suger, så får se hur det blir med det. Föresten tittade mitt dåliga minne in i bilden igår, så jag glömde minneskortet hema till min kamera. Så tyvärr..ni får klara er utan ^^, Ha det gött, haaaaj!

Tompa...we love you!

Idag blir det Tomas Ledin med tjejerna. Blir nog gött roligt. Sov riktigt skönt i natt med (faktiskt). Sov i elva jävla timmar. Kommer aldrig komma upp i tid till skolan nästa vecka. Inte visste jag att man fick tio timmars jetlag av ett sommarlov. Nu ska jag göra mig i ordning. Undra vad man ska ha på sig idag...?

Fokus framåt

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna idag. Det höll sig inte kvar länge. Så fort jag blir ensam smyger sig sanningen på och jag orkar inte stå emot den längre. Inte själv. Alltid ska det vara något som är fel. Jag lämnar alltid kaos efter mig, det har jag förstått nu. Nej, nu ska jag lägga fokus på den fina framtiden har jag lovat mig själv. Jag är en jävel på att älta gammla saker som är onödigare än just detta inlägget också. Borde sluta lyssna på andra för gud vet var dom har hört all skit från. Fuck off.

Hejdåfest

Lite skador hör till att få på fester har jag hört? Ett stukat ben (om man nu kan säga så). Kan iaf knappt stödja på det. Sedan fick jag en mäll på mina tänder så det lossade en flisa på framtanden och den är lite lös. Hmm. Ska inte ens gå in på vad som hände tror jag. 
   Nåväl. Vi skulle på en avskedsfest för Jonte och Anton som sviken Alingsås och ska flytta till USA ett år. Vi började med förfest och ett roligt ölspel hos Mikkan. Fick lite övning i engelska på köpet också. Talade man svenska under tiden vi var där hos Mikkan så blev det straffklunkar. Weell..halv nio bar det av till La Bamba där festen skulle hållas. (Ungefär då mina skador inträffade. Klackskor och trappor = dåligt) Mhm. 
   Var mycket folk där som man inte hade träffat på ett tag. Riktigt roligt. Det var lite livemusik och dans hela kvällen. Aldrig dansat så mycket under en kväll faktiskt. Alla var helt galna. 
   Vid tre bar det hemmåt med sisådär hundra blåsor på fossingarna, ett skadat ben och en jävlig tand. (Y). Tack för den bästa kvällen på länge i allafall. Jag hade i allafall asskoj. PUSS

Lille katt..

Precis varit inne med lillekatten på Blå Stjärnan. Jag och Johan satt och väntade där i tre och en halv timma, kändes sådär roligt. Nåväl..kom i allafall in till slut. Dom sa att det förmodilegn var ett kattbett. Han var svullen och hade en böld vid halsen/käken. Jag tippa på att det är Pia som har bitit honom tyvärr.
   Han ska stanna däröver natten och opereras. Måste se rätt sött ut när det ligger en kattune där och bliromhändetagen av massa doktorer faktiskt. Haha.

Åker till Alingsås i morgon klockan 06.00..damn. Tidigare än när man går upp till skolan ju. Haha. Blir avskedsfest för Anton och Jonte i morgon kväll. Hoppas det blir roligt. Nu ska jag faktiskt nana snart. Vi hörs väl i morgon. PUSS



Herr Älg!

Var precis ute och sprang min vanliga springrunda. Fick dock en vän med mig en bit. Herr Älg hette han. Det var nog den största jävla älgen jag har skådat. Den stod runt ett krön, så jag var inte mer än tio meter i från den jäveln. Wihoo vilken hjärtinfarkt jag fick. Sprang så jag fick blodsmak i munnen för jag trodde att den jagade mig. 
   Nu ska jag ta en powernap. Hihi. Älskar att sova på dagarna som nu kanske mäker. PUSS

Natti!

Går och lägger mig med humören i botten ännu en gång.. plus att sommaren snart är slut. Roligt.Godnatt!

 


Psykopat!

Har nu hört om psykopaten i Lerum? Usch. Han går runt och tattar djur, plågar dem och skickar sedan brev till ägarna hur han plågat och dödat deras djur. De djur som har hittats har bl.a. varit uppspikade på polisstationens dörr, legat i privatpersoners brevlådor och lite så. Vad är det för idiot undrar jag?
   Jag vet att en hade fått brev från psykmonstret att han hade sprayat katten med röd färg i ögonen innan den dog. Han skrev även att djuret plågades väldigt mycket innan det dog. Fyfan. Får damp på sådant här. Nu ska jag gå och mysa med mina katter bara för det!!!

Medvetande..

Har precis kommit hem från Göteborg med Carro. Hon sov hos mig här på Tjörn i natt. Alltid lika kul att träffa den tjejen. Blev dock en väldigt slapp dag igår, men det var behövligt.
   Sa ju föresten att jag har haft hjärtklappningar, yrsel och sånt på det senaste, och ja..det berodde helt på tabletterna som jag har slutat med. Skönt att veta att det inte är något annat i allafall.

Shoppingen de senaste dagarna...






Horoskop!

Oxen 20. april - 20. maj
Istället för att kasta upp den ena bollen efter den andra bör du istället koncentrera dig på en och ta emot den i första omgången.

(Säger att jag alltid har för många bollar i luften samtidigt).

Dessa utbrott..

Nu slog det mig..nu vet jag varför jag har gråtit för absolut ingenting de senaste dagarna, haft utbrott på allt och alla, varit yr och allt vad det nu har inneburit. (Gråter fem gånger om dagen, minst.och det är utan överdrift) Dels för att jag har lingonveckan. Det gör så att jag gråter om jag får ett myggbett. (Det är jag nog inte ensam om). Men kom på att jag slutade med mina antidepressiva för sex dagar sedan. Egentligen ska man trappa ut som lite succisivt innan man slutar helt. Men såklart sket jag i det. Orkade inte hålla på att ta en halv varannan dag osv..glömmer bara bort det ändå. 
   När man slutar så plötsligt så slår det slint i kroppen ibland sa min behandlare, och det har det väl tydligen gjort på mig. Är van vid att bli "upptjackad" och glad av de där pillrerna. Men nu är det slut på det. Så dom som har varit i min omgivning får tyvärr stå ut med mig såhär ett tag. Eller så börjar jag med dom igen?..Suck. Jag vet verkligen inte.

Wakeboard

åååh vad jag har ont i mina underarmar. Ni förstår nog inte riktigt, helt sjukt. Försökte åka wakeboard förut. (Vilket gick sådär). Kom upp med hann inte vinkla upp brädan ordentligt så jag åkte på tvären X antal meter innan jag stupade. Men upp, det kom jag. (En bit). Medans jag försökte med mitt liv att komma upp på den där nedrans brädan så försöker dom andra sig på bakåtvolter. Kändes ju sådär faktiskt.. haha.
   Så nu kan jag knappt greppa tag i saker. Har sån jäääävla träningsvärk. Det är inte direkt någon muskel som man brukar använda. Fast träningsvärk är det bästa jag vet, så nu ska jag inte klaga.


Nu ska jag krypa tills kojs. Bara jag som är vaken här i huset. Sov middag i två timmar förut. Mycket dumt gjort. Men gött var det i allafall. Puss och godnatt!


Gratis fylla

Godkväll! Har precis suttit ute på altaten med en brasa och ätit och pratat. Underbara sommarkvällar här ute. Har haft en väldigt slapp dag idag. Är fruktansvärt yr hela tiden. Blicken flackar lixom när jag vrider på huvudet. Gratis fylla..rätt bra ändå.
   Var i Skärhamn för att köpa regnställ förut idag. Dock hittade jag inget snyggt. Skulle köpa ett Mustoställ om jag hittade något. Men jääävlar i fan vad dyra dom är. Bara jackan kostar 6.000 kronor och sen tillkommer ju regnbrallorna också som man måste köpa. Helt sjukt. Nästan bra att jag inte hittade något snyggt faktiskt. Fick döremot med mig en bikini hem. Har inte köpt någon ny bikini på evigheter. Kanske beror på att jag hatar att prova. Man får banantuttar i alla för fan. Men inte den här.. den fick jag Pamelatuttar i. Hoho.
   Väl hemma blev det en springtur. Träning hjälper mot mensvärk, helt sjukt bra. Ni ska föresten vara glada att ni inte träffat mig idag. Har gråtit för ingenting och skällt på allt och alla, tro mig!


GoCart

Det blev ju föresten gocart idag med. Guuud vad roligt det är. Själv tyckte jag att jag körde görfort, men det gjorde jag tydligen inte med tanke på att jag nästan kom sist. Haha. Man känner sig verkligen som supermario på banan. Dock är nog inte supermario ute och snurrar runt på gräset varje varv...
Wihoo. Snygga som få!

Damp...tror jag det kallas!

Ville bara säga att jag hatar PCdatorer. De är helt värdelösa när det kommer till bilder. De blir sega och flippar ur totalt. Baaah. Vill ha tillbaka min dator NU! Jävla bajs vad jag har pms känner jag. Borde sova. Hihi. Har suttit med tre olika Pc-datorer och försökt lägga in lite bilder. Men går det, nej!! De bara hänger sig för att det är för många bilder som jag ska lägga in på datorn. Gjort norska omstarter stup i ett på dessa pissdatorerna. Japp! Nej.. förlåt. Hejdå!


                                              

Tesorter!

Jag har alltid undrat var de olika tesorterna är bra för. Ni vet, det sägs ju att rött te ska vara bra för immunförsvaret och allt det där. Upp till bevis.

Det sägs att grönt te:
  • Motverkar uppkomsten av Cancer och tumörer samt minskar risken för hjärtsjukdomar
  • Stimulerar och piggar upp
  • Höjer ämnesomsättningen samt stärker nervceller och muskler
  • Minskar stress och förebygger förkylningar
  • Förebygger karies
  • Sänker blodsockret
  • Stärker blodkärlen och stimulerar immunförsvaret
  • Lugnar mage och tarmar
Det sägs att svart te:
  • Svart te förbränner fett och bidrar till att förbättra blodkärlens funktion
  • Svar te innehåller stor mängd flavonoider som gynnar kolesterolvärdena
  • Ganska mycket koffein
Det sägs att rött te (Rooibos):
  • Huvudvärk
  • Sömnlöshet
  • Nervositet
Jag vet inte vad ni tror. Men jag tror att det är ren bullshit..faktiskt.

Fotoalbum!

Har suttit och pysslat med mitt fotoalbum hela dagen idag. Åkte tin till Stenungsund för att inhandla fotopapper, lim, pynt och allt det där till albumet. Älskar att pyssla, det är riktigt roligt. Honom jag köpte sakerna av hade en likadan klocka av mig. Så han stod och tjötade en bra stund med mig. Typiskt att han var snygg medans jag kom in där i plyschbrallor, morgonfriss och sjuk. hihi. 
   Vill ni vet anågot roligt? Idag när Virre satt på tåget hem så såg han några stockholmare sitta och kolla i någon tidning (vet inte vilken). Samtidigt satt dom och sa "Titta vilket snyggt foto, det är Cecilia Rosell som har tagit det". Vad är oddsen lixom att  han ska höra det? Roligt i allafall. Har ju skickat in lite olika fotot till diverse tidningar. KUl att någon uppmärksammar dom.. haha. 
   I morgon blir det Gocart. Fysatan vad jag är kass på det, kommer alltid sist. Beror nog på att jag kör som en kärring. Senast jag körde så råkade jag komma ut på gräset. Det var halt så dä
cken bara slirade. Så jag stog och släpade ut min lilla bil på banan igen. (inte konstigt att jag kommer sist). 

Nu blir det läggdags. PUSS




Dancingqueen

Nu är det gjort. Har precis anmält mig till StreetDance till hösten. Var några år sedan jag dansade, men har blivit sjukt taggad det senaste. Så nu drar jag igång igen. Funderade på de olika stilarna RaggaStyle och Streetdance. Som Tessie sa så är Ragga mer för personer som älskar sig själva. Man shakar loss och ser snygg ut medans Street är mer attityd och kaxigt. Med andra ord känner jag att jag vill dansa Street. Jag säger inte att jag är kaxig, men man kan alltid leka lite..

Nu ska jag kanske iväg och spela Golf. Hörs sen!

Sommarminnen

Vart ska man börja? Humöret är i vilket fall som helst inte på topp nu vill jag medge. Hatar att må på det här viset. Är dessutom sjuk. Ingen feber eller så, bara en jäääkla massa  hosta, öm i kroppen och snuvig.Typiskt att man ska bli det när det är som finast väder, inte sant?
   Har varit ute och seglat i några dagar nu. Det är dagar som dom som ger äkta sommarminnen.  Första dagen vi stack ut så åkte vi till en ö som heter Björnhuvudet. Alla proppsar på att det ser ut som ett björnhuvud, men jag kunde då inte ens i min vildaste fantasi se det! Det blev en helt underbar kväll. Vi var två och en halv familj som var ute. Haha, om man kan säga så...vissa sov i båtarna och en del i tält. Visst, det är mysigt att sova i tält, men fyy i helvete vad varmt det blir. Helt galet!
   Seglade hela dagen därpå. Stannade och badade ute på öppna havet och fick en rejält go solbränna. Guud så härligt. Vi ägnade oss även åt fiske, vattenskidsåkning, kortspel och massa. Skönare dagar fårman leta efter. Trots att humöret inte är så bra nu så har jag haft några underbara dagar. Peace Out!!!




















Det var ett fåtal av alla bilder jag har tagit. Mitt minneskort rymmer över tusen bilder och det blev fullt på tre dagar! Haha. Vad ska man annars har en kamera till undrar jag?

Just nu...

..precis kommit hem från affären Fynda med massa saker. Nu väntar mat. Hä hos mormor och morfar blir man gödd tills man väger som en elefant, tro mig bara!

Falkenberg!

Oj vad jag flänger runt hela tiden. Det blev Alingsås över natten igen. Man träffar på väldigt många roliga personer när man åker tåg/buss. Först Peter Sipen (igen) som satt med sina bimbotjejer. Jag förstår mig inte på sådana tjejer. Tycker dom att det är snyggt att se ut som dom gör? Slitet sönderblonderat hår, meloner som är sisådär lika stora om mina. (Eller inte!!!), och läppar som ser ut som fläskläppar gånger tio. Nej usch och fy. Snyggare finns det!

Sedan kom tågvärden fram till mig utanför tåget och sa åt mig att gå in i en speciell dörr så han kunde "hålla koll" på mig sa han. Så jag gick in i en annan dörr, men då kom han fram till mig och frågade varför jag satte mig där bla bla...Sen när han skulle kolla biljetterna så tog jag upp mitt fritidskort, men då sa han att jag inte behövde visa för att jag var vacker och han litade på mig. Bläää gubben var ju för fan hundra år.

Vi hade iallafall en trevlig kväll sen. Vi grillade hemma hos Johan med en hel del folk. Mysigt. Nu är jag på Tjörn igen och snart sticker vi till Falkenberg där släkten väntar. Hoppas på att det blir roligt. Ska väl till Ullared och allt det där. Ha dte så bra, är hemma på Onsdag igen tror jag! PUSS


RSS 2.0