Sjödin 17 år!

Har skrivit detta inlägget tre gånger n. Alltid ska blo..se hålla på att krångla. Nåväl. Måste börja med att berätta om gårdagen. Har en jäkla träningsvärk vill jag meddela i allafall. Helt sjukt. I hela ryggen, axlar och ben. Beror nog på alla tävlingar vi gjorde igår. Under hela kvällen var vi indelade i två olika lag. Vi körde tävlingar som ; Såpafotboll, mumien, sexställningsleken, funny bunny, ballongleken och massa fler. Det enda vi fick veta innan vi åkte ner till Sjödin var att vi skulle ha oömma kläder och en vattenflaska med valfritt innehåll. Haha, Klart man blir nyfiken lixom. Riktigt roligt i allafall och tack för allt Linnea.
Tänkte på det. Gud vilken rolig syn att se tjugo tjejer i bikini och helt dragna spela såpafotboll. haha. Jäkligt kul må jag säga.

Senare bar det av till Rawecki där vi hade det riktigt trevligt. Sedan blev det Donken där vi blev hotade med att bli utslängda för att vi gjorde den så kallade "Penisleken" alldeles för högt. (Ja, vi lever kvar i 14-års åldern). Varför är fyllemat så nedrans gott? Allt fett är gott när man mår som man gör vid det stadiet..
Sen blir det censur på vad vi gjorde. Var i allafall hemma när det höll på att bli ljust igen.













Underbart!

Tack för en sjukt go kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0